|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
5.3.2009 10:59:16   
Menčy
zamočila, NOGICA, pol pa ne vem sigurno ktera si, moram še pobrskati po možganih
sayuri- a kolk sošolk iz Ribnice sva pa imeli user posted image , ta letnik sva bili sam midve a ne? a ja sam so bile še ene starejše....
pametno, jaz sem pa ful zadovoljna če kje kaj dobim, rada pa seveda tud kupim, še prerada, hahahaha

moram it kuhat, zaenx imam šele puding s sadjem in smetano, kej je še ostalo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
5.3.2009 11:03:01   
sayuri
Hm menčy, mogoče sem jaz zabluzila. Jaz sem eno leto na faksu ponavljala (zarad une blesave Bajdove user posted image ). R. je bila potem sam moja sošolka. user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
5.3.2009 11:45:01   
klepetkaa
dan, evo še klepetka..

imam net, ampak  ga očitno šparamuser posted image .
Me tako čas baše, da sploh še nisem nič za nazaj dobro prebrala, sem samo preletela . Tako da komaj čakam torek in kavo v Golu, da vsaj tam lahko malo počkvekamo....user posted image

MAŠA, VSE NAJ NAJ OB PRVI UPIHNJENI SVEČKI TI ŽELIMO

user posted image

Dulči i n mislim da smrka sta spraševali kaj je bilo z Lano; v nedeljo se je meni!!user posted image  s hodalico zapeljala in prevračala  po stopnicah; marmornatih.  Imela je neznansko srečo, razen prebite ustnice in dlesni nič drugega. Kako sem prišla dol do nje se še spomnim, kako pa gor pa ne več. GRozljivo, res. 

NO pa da vam napišem nadaljevanje. JE LUšinova zadnjič  rekla, da jo je treba opazovat še  1 teden po padcu; no in včeraj ona malo bruhne, niti ne dost, ampak dovolj da sem začela paničarit. Klicala sem Maroltovo, pa mi pravi, da če je 1x bruhanjein da če je normalno odzivna, nič apatična, če jo ne zanaša, da potem ni nič v zvezi  s padcem. Ampak jaz si kar nisem dala miru, in sva šli popoldne v splošno amb.. BIla je Kregarjeva.

Pregledala je vso, nevrološko vse ok, živahna tudi,  ji je mimogrede skipala en kup kartonov iz mizeuser posted image , hodi pravi da super ob opori in je ni nič zanašalo(ravnotežje ), je normalno,.. skrtaka vse ok. Posvetovala se je še z dr. Djordjevskim in on je tud rekel, da tole bruhanje nima očitno nikarkršne povezave. Pa saj sem nekako si kar mislila, ampak ziher je ziher.user posted image

Pa poudarila je še , da jo je res nekdo čuvaluser posted image , da je res poceni odnesla

evo, samo tole je bilo; naša srečka(ne vem pa komu je namenila tak mrk pogled tleleuser posted image )
user posted image

šibam zdajle mal odkidat... pred 1 uro sem sesala, pa je Lana malo prej raztresla 1 vrečko 
palčk in pridno vse potlačila pa razlila še en sok, tako da spodrsnit nam skoraj ne more, ekr se prej skoraj prilimaš na tla..user posted image

lepo bodite

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 5.3.2009 11:48:03 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
5.3.2009 11:51:13   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
5.3.2009 13:53:47   
Anonimen
Ja ubogica Lana, samo da jo je dobro odnesla user posted image user posted image user posted image .

Menčy dej ZS poglej, sem se spomnila, da bi blo pa mogoče fajn, da ti povem kdo sem, da se ne boš tako matrala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
5.3.2009 13:54:34   
Anonimen
Tole prej user posted image   je bla pa napaka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
5.3.2009 14:45:47   
srki
Samo na hitro, samo da je vse OK z Lano, moram nehat, ker se mali dere na vse grlo, očitno bo pevec, kot mamiuser posted image .

Pikica, sigurno poznam koga, ki je tvoja žlahta, tako da res skrajni čas, da se spoznamouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
5.3.2009 15:33:49   
smrka
Klepetka, dobro da ni res kaj hujsega bilo.. tist mrk pogled.. je pa teb namenjen zihr user posted image user posted image

Nasa A. je tud nekaj spet bolanckana, ma vrocino pa noce in noce niti sirupa, niti tablete za vrocino nic... kok je to hudo no! Zdaj gledave risanke ze cel dan.. sam da nam tv ne pregori user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
5.3.2009 16:19:10   
srki
Smrka, poskušaj ji sirup v čaj zmešat, mogoče ob šlo, drugače pa naj se čimprej pozdravi.

Mi smo imeli včeraj posvetovalnico, pri 6 m ima 9600 guser posted image  velik pa je 72 cm, drugače pa OK, kri je super, vsaj pri njemu, ker Aljaž je pojedel kaj tistega Legoferja, pa ni nič kaj dosti pomagalo. Upam, da tako ostane.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
5.3.2009 17:31:30   
Nasy
Klepetka, hvala za voščilo. Joj, vi pa imate srečo v nesreči, mene bi najbrž kapuser posted image da se nam zgodi to. Ma glavno, da je bejba OK, da ni nič, najbrž sta se kr obe fajn ustrašile, kaj?
Smrka, ja, probaj dat v čaj, mi smo naši mali tudi neke kapljice dali v čaj, sirup ji je bil pa všeč tako, da je lepo na žličko popapala. Sej za otroke bi morali biti vsa zdravila okusna, pa kaj, če je mal cukra noter, mislim, da je takrat, ko itak nič ne je, še kako dobro, da vsaj tle dobi malo energije. Upam, da se kamlu pozdravi tale vaša navihanka!

user posted image user posted image user posted image vsem bubanim, da se hitro pozdravijo!!!!

Pri nas pa se danes bicikl samo od daleč gleda..se ga mala boji..ah, do poletja bomo menda že uspeli nardit kak sprehod s tem vozilom..vsaj upamuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
5.3.2009 17:34:05   
Nasy
Srki, tale vaš fant je pravi korenjak!!! Naša bejba ima nekje 10 kg zdej, točneje bom vedela 11.marca, mende jo bojo zvagali še kej, imamo cepljenje

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
5.3.2009 19:50:33   
srki
Joj, saj ga komaj cjazim, no, sem se ga že navadila, tako da mi sploh ni težak, ko ga držim, mami pa se mora prav pripravit, da ga dvigne, ker jo vse zaštihauser posted image . Očitno mu vse tako zaleže, saj ne je nič tako redilnega, pa tudi na 3-4 ure.

Nečak, ki je dopolnil 2 leti, pa je pravi drobižek, ima 11 kg, se mi zdi lahek kot perešček, ko ga dvignem. Saj po mojem bo zgubil na teži, ko bo začel malo bolj migat, če se mu bo dalouser posted image . Ni kaj, se že od rojstva kile poznajo, skoraj s 4 kg se je rodil. SE mi zdi, da ima bolj debelo stegno, kot pa Aljažuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
5.3.2009 22:38:47   
Nasy
Verjamem, srkiuser posted image jst našo kr težko nesem v 4.štuk, sploh, če greva kam kr tko, peš, brez vozička, me tko vse boli, da komej prsopiham do gor. Pa še moram vmes počivatuser posted image Uf, sej bo vaš ziher nehalk dobivat na teži, čim se začne malo bolj migat. Vidim po naši bejbi. Najprej se je kr redila, sem bla kr mal užaljena, k je maroltka rekla na pregledu :"Ja, ti si pa kr pobezlala s temi kili!"user posted image Potem sem brala, da se kmalu neha taklo hitro pridobivanje na teži in se je res nehalo. Začela je plazit, potem smo bili par dni bubani, ko je morda v celem dnevu spravila vase en obrok in se je takoj poznalo. Mah, veš kaj, samo, da so zdravi, tile naši čmrli.
Zadnjič, ko sem bila doma, je prišla teta in je našo malo vso prelubčkala in pocartala, je rekla, da je prav velelje prijet takega otroka, da ga vidiš, da je zdrav in tak, mehek in dojenčkast. Moj bratranec-njen sin ima sineka, ki je ene 7 mesecev starejši od naše pa je sama kost pa koža, pa tak bogi zgleda..oba starša kadita in vam povem, da mi je skoraj slabo nardilo, ko sem prišla blizu temu otroku..zasmilil se mi je v dno duše..smrdel je tako po cigaretahuser posted image je gledal Mašine igračke, ki jih je dobila, pa ni vedel, bi jih vzel, bi jih gledal ali kaj bi..mislim, starši pa taki..za vse imata, za čike, pijačo, žure a otrok k en revček..

Lepo nočko vsem
user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
5.3.2009 22:42:46   
Nasy
Aja, srki, naša je imela skoraj 4,5 kg, ko se je rodila. Pa kličem bivšo našo med. sestro v LJ, nama je zabičala, da ji sporočiva, kaj imamo, ji rečem, da je kr velika dojenčica..pa mi reče, kaj, to še ni nč..jaz sem drugega sina rodila naravno, je bil 5.2 kg težek, pa sem bila tako raztrgana, da če bi bil to prvi otrok, bi ostal edinec..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
6.3.2009 7:18:38   
sayuri
Jutro user posted image

srki se pravi, da je Nik tudi med težkokategoričnimi, kot Lovro. user posted image  Je im el Lovro iste mere pri 6 mesecih. Zdajle ima zihr že čez 10kg user posted image  Zara je pa tud lepo okrogla ratala-po moje jih ima kakšnih 9kg. Oba skrbita za mišice na mojih rokah. Sploh, ko ju nosim v lupinicah user posted image user posted image user posted image
smrka ja tkole so tile naši čmrlji. Se zmišljujejo glede sirupov. Tud Filip je tak. user posted image  Včasih mi ga uspe prepričat, včasih mi vse ven spljuva. MI grejo kar lasje pokonci. JAz ponavadi takoj zraven pripravim kakšen sok, ki ga ima zlo rad. DA potem takoj poplakne. DRugače pa v čaj zmešat. Sam kaj, ko tolk stari takoj pogruntajo zvijačo. user posted image
Nasy ojej, se mi je prav zasmislil ta fantek, o katerem pišeš. Bošček. user posted image

Grem L&Z spat spravit. Sta že od 5h pokonci user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
6.3.2009 8:12:17   
sayuri
A katera ve, kaj se pod mojim oknom dogaja? Neki štanti so postavljeni na parkirišču user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
6.3.2009 8:12:46   
klepetkaa

user posted image

za vas za dobro jutrouser posted image .

Naša noč danes user posted image . BUjenje samo 3x na hitrco, ni bilo potrebno intervenirat s flašouser posted image .. upam da nam take noči preidejo v navadouser posted image

Danes pa sonceeeee...user posted image

sayuri al pa nasy al pa ostale izvenribnčanke, a bo katera danes kaj vozičkala po Ribnici? Greva z Lnao potem na pošto pa na banko, pa ne vem če ne bi rabila ene  doze kofetauser posted image user posted image

srki, uuu Nik pa je korenjak. No , naša je bolj piščančkaste sorte, vsaj po kilah, po videzu niti ne... pri 14 mesecih vaga 9400g. štartala s 3900g. NI nekaj precej pridelala. Ampak je bila M. zadnjič prav navdušena, da je glih taprava, da ima lica in trebuh kot lubeniceuser posted image user posted image

Ne bi ti enkrta uletela v Ribnco z Nikom.. že dolgo je tega, ko sva kofetkali v hoteluuser posted image

nogica, se ti že enkaj dni spravljam poslat ZS da bi ti nekaj od Justa naročila, pa nekaj zmeraj vmes pride.. tako da ga pričakuj

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
6.3.2009 8:13:49   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A katera ve, kaj se pod mojim oknom dogaja? Neki štanti so postavljeni na parkirišču user posted image

user posted image mogoče se pa kdo pripravlja, da ti podoknico zapojeuser posted image user posted image user posted image . SAmo ugibamuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
6.3.2009 8:41:01   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Samo na hitro, samo da je vse OK z Lano, moram nehat, ker se mali dere na vse grlo, očitno bo pevec, kot mamiuser posted image .

.

mami je pevka?

smrka, a da je bil  meni  namenjen mrk pogled?! Hm, mogoče resuser posted image  
Kako je Adriana? JE boljša?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
6.3.2009 8:45:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
sayuri al pa nasy al pa ostale izvenribnčanke, a bo katera danes kaj vozičkala po Ribnici? Greva z Lnao potem na pošto pa na banko, pa ne vem če ne bi rabila ene  doze kofetauser posted image user posted image

Hm, kdaj pa boš tukaj? JAz se pa lih v Laze odpravljam danes vozičkat. Mi ni v tem betonu za bituser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
6.3.2009 8:47:03   
klepetkaa
sayuri, saj nč hudga.. šli bova čez kakšno uro..ma saj ne bi šla, ampak moram.. verjamem, da rajš vozičkaš izven betona.. jaz tuduser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.3.2009 8:47:36   
seny

user posted image mogoče se pa kdo pripravlja, da ti podoknico zapojeuser posted image user posted image user posted image . SAmo ugibamuser posted image
neeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image L&Z so prišli zabavat , da bo mami počivalauser posted image user posted image user posted image Baje bo to zdaj vsak mesec , sem slišala po Urbanu , kot nek sejem.Po moje bo spet en kup kičerije , brezveznih cunj in cela gora ciganov okol.user posted image
user posted image user posted image user posted image za bolančke.

Srki kakšen korenjakuser posted image user posted image naša je imela pri šestih mesecih 8450 g in mislim , da 69,5 cm.
Klepetka veš , da sem jaz ista komaj, čakam torek in čvekuser posted image user posted image user posted image Bravo za dobro nočuser posted image user posted image user posted image user posted image tudi naša je bila super -samo ob petih sem jo dojilauser posted image user posted image user posted image
Ma kje pa je naša pikica?
Saj sem jo lahko sfalila , sem ful površno bralauser posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
6.3.2009 8:51:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

neeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image L&Z so prišli zabavat , da bo mami počivalauser posted image user posted image user posted image Baje bo to zdaj vsak mesec , sem slišala po Urbanu , kot nek sejem.Po moje bo spet en kup kičerije , brezveznih cunj in cela gora ciganov okol.user posted image

Vam lahko zreportiram...

Prodajajo...suho sadje, frišno sadje, vino, suho robo, obleke za stare mamce, otroške obleke, posteljnina, štumfi, modrciuser posted image user posted image user posted image  Evo - tolk videnega skoz okno. Gužve ni user posted image user posted image user posted image

seny si naročila utežke?

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
6.3.2009 8:56:31   
seny
Ne še , a jih ti boš?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
6.3.2009 9:07:44   
dulcinea
Sam ve ste pa res aktivne ratale. Komaj dohajam. Vse preberem, napišem pa bolj malo. Sem bom en dan potrudila. Zdele ne, ker se grem mal rekreirat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (52%)

Otrok (35%)

Babica (12%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!