Nasy
|
Verjamem, srki jst našo kr težko nesem v 4.štuk, sploh, če greva kam kr tko, peš, brez vozička, me tko vse boli, da komej prsopiham do gor. Pa še moram vmes počivat Uf, sej bo vaš ziher nehalk dobivat na teži, čim se začne malo bolj migat. Vidim po naši bejbi. Najprej se je kr redila, sem bla kr mal užaljena, k je maroltka rekla na pregledu :"Ja, ti si pa kr pobezlala s temi kili!" Potem sem brala, da se kmalu neha taklo hitro pridobivanje na teži in se je res nehalo. Začela je plazit, potem smo bili par dni bubani, ko je morda v celem dnevu spravila vase en obrok in se je takoj poznalo. Mah, veš kaj, samo, da so zdravi, tile naši čmrli. Zadnjič, ko sem bila doma, je prišla teta in je našo malo vso prelubčkala in pocartala, je rekla, da je prav velelje prijet takega otroka, da ga vidiš, da je zdrav in tak, mehek in dojenčkast. Moj bratranec-njen sin ima sineka, ki je ene 7 mesecev starejši od naše pa je sama kost pa koža, pa tak bogi zgleda..oba starša kadita in vam povem, da mi je skoraj slabo nardilo, ko sem prišla blizu temu otroku..zasmilil se mi je v dno duše..smrdel je tako po cigaretah je gledal Mašine igračke, ki jih je dobila, pa ni vedel, bi jih vzel, bi jih gledal ali kaj bi..mislim, starši pa taki..za vse imata, za čike, pijačo, žure a otrok k en revček.. Lepo nočko vsem