|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
6.3.2009 9:09:56   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Ne še , a jih ti boš?

Sm jih. Je Julija mejl poslala, zdaj pa zbira prijave do srede. <ZAenkrat nas je 6 zainteresiranih. Če nas bo 12, bo Julija naročila. user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
6.3.2009 9:10:30   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Sam ve ste pa res aktivne ratale. Komaj dohajam. Vse preberem, napišem pa bolj malo. Sem bom en dan potrudila. Zdele ne, ker se grem mal rekreirat.

Kam jo boš mahnila?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.3.2009 9:31:46   
Anonimen
O punce, se vidi, da je danes lepo vreme in več volje za čvek user posted image .
Jaz grem zadjel ven na sončka - grem rovariti okol hiše, je kup ene svinjarije, pa rožice grem malo pogledat če kaj kukajo iz zemlje al je vse zima vzela. Danes bi kar taro imela doma ko je tako lepo. Popoldne grem itak delat tako da ne bova nič šetale okrog.

Klepetka
kar napiši mi ZS. Naročila oddajam ob nedeljah, roba pa je ponavadi v četrtek. Ta teden mi glih prav pride, ker imamo rekordni teden pa moram imet kar dost. Sem imela kar nekaj predstavitev. Pa če rabiš kakšno razlago ali nasvet kar povej.

Sayuri kok maš ti to fajn, da kar skoz okrno vse spremljaš user posted image . Ti sejmi se bodo pa zdej vrstili enkrat namesec al kako? Sej to je fajn ko je skoz dan, moteče pa so kakšne glasbene prireditve zvečer najbrž user posted image

Smrka naj se Adriana čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

Dulči kako si pridna user posted image

srki
kakšen korenjak. Moja ima 11.400g pri 21 mesecih pa se mi zdi da je kar močna. Samo ne vem koliko je velika, ker je niso merili. Je pa bolj pri majhnih tako kot jaz user posted image

Klepetka hvala za kofetek user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.3.2009 10:53:14   
Menčy
Jutro še od mene!

HVALA ZA KOFETKE, čeprav bi mi prijal en ta zarešen, sam kaj , ko ne morem še od doma mi je mali neklaj štrajkal in malo prej zaspal. ššškkkooodddaaa Klepetkauser posted image

Ja, noči so se pri nas spremenile, sedaj se zbijamo 1x in na vso moč papcamo, tako da mami že prej zaspi, ko pa se mali podoji pa zmanjka še njega.
Vidiš Seny, tud pr nas se je začelo, se mi je zdelo, da bo tok kot pr zarji... user posted image
SRKI- ja imaš pravega korenjaka , ampak če prav sledim, je tu kor kar nekaj "mišelink", tud naš ni mel tak malo za 6 mesecev - 9000g, ko se tile fantje 1x srečajo, joj
bodo vse naše lepotičkeuser posted image okrog teh mišic hodile user posted image  user posted image
nogica - vidim da si mi poslala ZS, grem brat user posted image
TE4LOVADKE -kako je bilo?, meni še ni uspelo, ob PETKIH ZAGOTOVO ne morem, ker ima možek VAJE, MISLIM pa da mi bo za sredo uspelo, mi je Julija poslala mail za Utežke- kakšne pa boste ve naročale 0,7 al 0,9???kaka je cena , nisem še nič gledala...
SMRKA - POCAJTAJTE SE, poizkusi zmešati sirup med dve žlici jogurta-sadnega user posted image .
sayuri - ja, sedaj imaš sejem možnost imeti pred vrati vsak 6. dan v mesecu user posted image juhu
pikica - kje ste gledali ZVEZDICO ZASPANKO, se vrti tud ta izven, mi imamo ene karte zastonj pa čakam na kakšno dobro predstavo, ZVEZDICO ZASPANKOpa že pozna tak da bi bilo super user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
6.3.2009 11:30:43   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Sam ve ste pa res aktivne ratale. Komaj dohajam. Vse preberem, napišem pa bolj malo. Sem bom en dan potrudila. Zdele ne, ker se grem mal rekreirat.

Kam jo boš mahnila?

Imam skoz eno in isto turo. Se peljem z avtom do Ajdovščine, parkiram na Palah, pol grem pa peški gor (diham ku slon). Ponavadi hodim tam 15-18 minut gor, za dol mi je pa mal prelahko, pa tud mal potečem, kolikor mi kolena dajo (saj veš, da sem kripelj). No, v avtu en mičke požirček domačega jegrčka spijem, da ne zbolim in to je to. DOma pa pod tuš, pa se obrišem, pa sem takoj spet vsa mokra. Tko da pol kar mal posedim, da gre švic iz mene, pol se pa še enkrat preoblečem. Ja, veliko špeha se mora stopit. Vsaj upam, da se špeh topi user posted image  
Danes se mi sicer ni skoraj dalo it gor, ampak sem se karmalo prisilila, ker včeraj nisem šla (vreme).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
6.3.2009 12:37:57   
seny
Tako mi je hudo , moja sodelavka je zbolela za levkemijouser posted image user posted image user posted image Držite pesti z mano , da bo vse ok.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
6.3.2009 12:50:14   
klepetkaa

Tako mi je hudo , moja sodelavka je zbolela za levkemijouser posted image user posted image user posted image Držite pesti z mano , da bo vse ok.

ojejuser posted image .. upam, da bo zdravljenje uspešno... žal imam te izkušnje s tem user posted image  od levkemijeuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
6.3.2009 13:01:59   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

ojejuser posted image .. upam, da bo zdravljenje uspešno... žal imam te izkušnje s tem user posted image  od levkemijeuser posted image
a mi boš povedala v torek na kavi , pri njej je baje zelo slabo ,ker so prepozno odkriliuser posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
6.3.2009 13:07:44   
klepetkaa
seny, ma  zdravljenje levkemije zna biti zelo nepredvidljivo... pri nas so zelo hitro odkrili ...pa vendar......user posted image user posted image

bom ti v toek povedala, ja

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
6.3.2009 13:07:53   
sayuri

a mi boš povedala v torek na kavi , pri njej je baje zelo slabo ,ker so prepozno odkriliuser posted image

Ojej user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
6.3.2009 13:20:22   
sayuri
Bili v Lazih na sončku. L&Z sta zdaj že tko smešna v vozičku. Se "pogovarjata" en z drugim user posted image . Babi je kosilo zanju skuhala - jst mam itak sadni dan user posted image . Vidim, da tale sejem tlele še kar traja user posted image  Me mika tisto suho sadje user posted image user posted image user posted image . Sam ne morem vseh treh otrok tuki gor pustit in dol laufat user posted image

dulči pridna user posted image  JAz kar pogrešam moje pohode (po ravnemuser posted image ). Ponavadi sem vsak dan špancir okrog Ugarja naredila. Z vozičkom tja dol je zoprno it, ker je polno tovornjakov. user posted image  Tko, da izbiram potem bolj prilagodljive ture - najraje v Lazih, kjer dopoldne res ni nobenega prometa. user posted image  Aja - še glede Frutkov sem ti dolžna odgovor. Hvala, da si se tko potrudila. Jemljem zdaj te kašice kar v Mullerju user posted image
seny verjamem, da ti je zlo hudo in da si šokirana. JAz sem jeseni izvedela za mojo učenko, da ima levkemijo. In to bogica pri 10 letih user posted image . Močno držim pesti, da mogoče le ni prepozno za tvojo sodelavko. user posted image
Menčy, mislim, da bomo 0,7kg uteži naročiliuser posted image  Vsaj tko je zadnjič priporočala vaditeljica. V sredo pa le pridi...da se bomo skupaj smejale. user posted image
klepetka si bla v Ribnici? Si prišla do svojega kafeta? MA če ne bi mami obljubila, da pridem, bi šla jaz vozičkat in na kavico s teboj user posted image

Hm...se maladva že oglašata user posted image  Sta spala zdajle točno 20 minut. Čutita, da je Filip doma user posted image . Sem ga šla kar po kosilu v vrtec iskat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
6.3.2009 13:49:15   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ojej user posted image

to ti pa kljub sončku zamegli pogled
tud jaz imam izkušnje s tem, groznooo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
6.3.2009 13:57:23   
Menčy
drgač pa juhej zame user posted image ,
sem nam zrihtala dopust že čez 10 dni
torej sprememba plana
gremo v Olimije, hotel Sotelia, imajo super ponudbo:- 1 dan maš zastonj,
                                                                                   - otroci brezplačno,
                                                                                   - 2x masaža  (havajska-ženska in masaža s toplimi kamni-moška) 
                                                                                    - savna -brezplačno-
                                                                                    - dnevno scveže sadje v sobi
                                                                                    - pa še in še

sem tako vesela user posted image , na dopustu nisem bila že od lani aprila user posted image ,  torej eno leto, moramo si malo privoščiti in oddahniti
saj izgleda kot da se duvam, ampak res sem vesela in željna dopusta

sayuri - dolžna sem ti še odgovor:
Tobija grem slikat v prihodnjem tednu-sedaj nima več praske, ker rabim osebno še v marcu, če bo šlo, bi šli radi v Celovec

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
6.3.2009 14:21:24   
Anonimen

[/quote]

O kako hudo user posted image . Pa kaj je zdej s to levkemijo. Moja stara mama jo ima tudi. Sem jo šla ravno v petek iskat, je šla iz bolnice. Je imela operacijo in upam, da uspešno. Čakamo na ponoven pregled. Pa kar nekajih poznam, ki so v tem času izvedeli za to bolezen. Pa to je res grozno user posted image .
Držim pesti za tvojo sodelavko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
6.3.2009 14:52:12   
dulcinea

Ojej. user posted image

Naj misli pozitivno. Poznam punco, ki jo je imela in je zdaj čisto vedra in zdrava.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.3.2009 14:54:46   
Anonimen
Dan!

Da vas še jaz malo pozdravim. Zunaj je krasen dan, seveda če se sonček skrije pa že ni več tako prijetno toplo. Malo sem bila zunaj, dosti ne. Zoja se je spet sama vozičkala na dvorišču user posted image . Je šel G. po Lano v vrtec po kosilu in sta švignila na Sv.Ano. Zdaj sta že doma. user posted image
Nogica- user posted image  za nov avatar!

Sayuri- OI smo že naredili za Zojo. Lansko leto. Pa tudi za potni list smo jo slikali. Za vsak slučaj user posted image
Menčy- user posted image user posted image user posted image  za izbiro. Vem kater hotel je to, res je na nivoju, že ko ga pogledaš se spočiješ user posted image . Tako da-boste uživali in se spočili in prav je tako. Saj si zaslužite!
Zvezdico zaspanko smo gledali v LGL. Zelo lepa predstava, res. Se jo splača videti. Je pa zagotovo razprodana v marcu, pozanimaj se. Ko dajo termine ven, se sedeži napolnijo max.hitro. Mi smo "lovili karte" mesec in pol.
http://www.lgl.si/predstave/zaspanka.swf

Se še kasneje kaj oglasim in kaj pokomentiram. Imam vse otroke doma. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 6.3.2009 14:55:32 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.3.2009 14:56:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Kot sem ti že napisala.. upam, da se dobro izteče... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.3.2009 15:06:58   
klepetkaa
saYURI, ja, sva bili v Ribnici in to..PEŠuser posted image . SUper sprehod je bil, zrihtala vse, spila dve rundi "kofeta"user posted image , tako da bo to treba večkrta prakticirat. Potem za nazaj pa sva šli čez Laze pa sem vidla tvojo patrijo user posted image parkirano pred hišo.
Pa ni panike, če te ni bilo med betonom... saj bo še priložnost za kofetkanjeuser posted image

menčy, super za dopustuser posted image user posted image

nogica, ja res je, tudi jaz vem za kar nekaj primerov levkemijeuser posted image . Sicer pa je bila tudi pred 2 leti hematološka nabito polna.. na žalostuser posted image . Tvoji stari mami pa želim čimprejšnje okrevanje.

Ziher ti pošljem še zs z naročilomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.3.2009 16:10:46   
seny
Sayuri jaz sem tud kar Juliji poslala za utežke.A ti hujšaš? Mi lahko poveš kamuser posted image Jaz bi tud mogla strogo ločevalno , ampak se na sadni dan vedno pregrešim , ene deset kil bi rada zgubila , sem jih čez nosečnost , kar lepo pridelala , zdaj pa nikakor doluser posted image
L&Z morta bit pa prava cukra, ko sta tkole skupaj , zdaj se verjetno že zavedata en druzga-to mora bit res nekaj lepega user posted image Men so bili dvojčki vedno zanimivi ,sosedovi imajo dvojčka -no zdaj sta že prava fanta , spomnim se jih ko sta bila mlajša , sta se vedno sama zabavala , vedno sta bila tako posrečena.
nogica vem , da si ti danes voljo dobila , ko je sonček , spet boš imela kup dela,te moram pa pohvalit imaš pa res vedno tako lepo zrihtano in same dobre idejeuser posted image user posted image .Nisem vedela , da je tvoja stara mama bolanauser posted image
Menčy no tole enkrat na noč je še za zdržat , tud, če se dvakrat ni še hudo.Bodimo optimistični in recmo , da bo ta noč pa čist brez dojenjauser posted image user posted image Sporočim jutriuser posted image user posted image Super za dopustuser posted image user posted image ti ga privoščim.
dulcinea user posted image user posted image to je pa že orng rekreacija.Joj ,špeh se tako počasi topi , vsaj pri meniuser posted image user posted image Če ti bo uspelo vsega otrest , začnem pol pa še jaz na Sv.Ano tečtuser posted image user posted image bom tko tekla , da ga bom že pr Seljanu zgubilauser posted image user posted image
klepetka mi boš v torek vse razložila.Vidim , da sta se z Lano tudi danes nakofetkale in na vozičkaleuser posted image user posted image Jaz grem tud peš v Ribnico kadar je lepo vreme , prav super jeuser posted image
pikica maš ti to kašen avtomatik vozičekuser posted image user posted image user posted image , ker našga treba skoz guratuser posted image user posted image prosim zaupaj mi , jaz bi tud mela takšengauser posted image user posted image

Naša že dobre pol ure spiuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj je zdaj to user posted image al bo kaj zbolela , ali bo pa enostavno ratala nezahteven otrokuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil seny -- 6.3.2009 16:12:53 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.3.2009 16:29:27   
Anonimen
nogica vem , da si ti danes voljo dobila , ko je sonček , spet boš imela kup dela,te moram pa pohvalit imaš pa res vedno tako lepo zrihtano in same dobre idejeuser posted image user posted image .Nisem vedela , da je tvoja stara mama bolanauser posted image

Hvala seny user posted image user posted image . ja res sem do zdaj zunaj rovarla, pa še kar vidim delo, delo ,delo.... Samo kakšne stvari pa tud ne smem premikat po svoji volji...user posted image sej veš user posted image
Ja za mojo staro mamo(pa za vse druge tudi)pa res upam, da bo zdej vse vreu. Sem bla prejšnji teden dva dni skoz okol zdravnikov z njo.

Ziher ti pošljem še zs z naročilomuser posted image

Klepetka ti kar na ZS, do nedelje zbiram user posted image . Pa hvala za želje.

Zdej pa šibam na šiht...
Fajn se naklepetajte, pa izkoristite sonček.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.3.2009 19:15:55   
dulcinea
Seny, si mogoče že probala z Montignacom? Tam nisi nikol lačna. Sonjah, ki se tukaj včasih javi, je shujšala že več kot 30 kil z njo. Če te zanima, si kaj prečitaj na tejle strani.

Ma ni orng rekreacija. Ampak moram vztrajat. Ker samo s prehrano ne gre nič dol. Res, da kile lepo stojijo, ampak jaz bi vsaj enih 10 kil dol dala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.3.2009 20:50:12   
seny
dulcinea hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz bi rada kakšnih 10 kg dol dala.Upam , da mi uspe do poletjauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.3.2009 22:54:45   
Anonimen
Čer!
Jaz sem spekla 2 vrsti peciva, jutri naredim še francosko solato za 40 oseb user posted image , potem bom pa feštala user posted image
Seny- jutri zvečer ob osmih? Upam, da ne zjutraj user posted image user posted image user posted image  Sem bila danes pridna z peko, pa si bom jutri vzela prosti večer. Je moj že rekel da bo on francosko solato naredil ko me ne bo user posted image  

Otroci pančkajo, jaz bom šla tudi zdaj. Je mirno v hiški, samo pralni in pomivalni stroj še ropota. Pa kar naj, če imata energijo user posted image
Vidim da se pogovarjate o raznih dietah user posted image  Sayuri hujša? Res? user posted image  Kam pa Sayuri? In Seny- do aprila si rekla, ne do poletja user posted image user posted image user posted image
No, naj vam uspe vsem, da pridete do cilja čimprej.

Nočko!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.3.2009 22:57:04   
Anonimen

pikica maš ti to kašen avtomatik vozičekuser posted image user posted image user posted image , ker našga treba skoz guratuser posted image user posted image prosim zaupaj mi , jaz bi tud mela takšengauser posted image user posted image

Seny, če pa ti ne poznaš vseh vozičkov v detajle, jih pa nobeden ne! user posted image user posted image user posted image  Tako da bi že mogla vedet kateri je ta, ki ponuja dodatno možnost- "Uspavaj in miruj" user posted image user posted image user posted image  Edino če ga nisi spregledala, to pa se ti tud lahko zgodi, a ne? user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.3.2009 23:13:48   
Nasy
user posted image me je skenslalouser posted image

Sayuri, ti hujšaš, kam? Te bo še videt? Pa dej, zresni se, lej jo..maš dvojni voziček za gurat!user posted image Jst se tud spravljam na ločevalno že od septembrauser posted image bo lažje, ko bo kaj več domače zelenjave in sadja, zdej ni filinga. Pa pol nisi več tolk lačen, ko je toplo, zdej bi pa skozi nekej pekla pa jedlauser posted image

Uf, levkemija je ena groznih bolezni, mene kar šokira, ko toliko ljudi zboleva za vsemi oblikami zahrbtne bolezni..mah, treba mislit pozitivno, najbrž pomaga..in veliko šteje, da imaš ob sebi prave ljudi, prave prijatelje.

Danes sem dobila sestrico k nam za vikend, do nedelje. Mi bo vsaj malo animirala, kar ji gre super od rok, da bom jaz malo lažje pripravila vse za nedelljsko praznovanje Mašinega roj. dneva. Malo težko bi sama pekla, pa torto..in še Mašo zraven..saj možek jo malo zamoti a pol se pritihotapi do kuhne in me že vleče za hlačeuser posted image

Lepo nočko vsem!

< Sporočilo je popravil Nasy -- 6.3.2009 23:15:43 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.