|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
2.3.2009 22:03:30   
Vilika
Čer čer!

Vas na kratko pozdravim... upam da ste vsi zdravi, pridni in da se imate fajn...
Brala vas bom kaj več v prihodnjih dneh, zdaj mi sploh ne znese.

Za forum mi zadnje čase zmanjkuje časa - verjetno je glavni vzrok lepše vreme, če ne pa na FBju visim user posted image .
Pa tudi drugače me je minilo do foruma, ko so se začeli prepiri na naši temi (avgustovke) - ena se dela bolj pametno kot druga in nobena več ne sme nič napisat, da jo katera ne napadeuser posted image user posted image user posted image .... (joooj, zakaj ga tako hitro posedaš, zakaj si že tko hitro začela z GH, nedajbog dati otročku piskotek ali pa marelico....) Brezveze. Vrejamem, da ste tukaj bolj fajn punce user posted image user posted image user posted image

Drugače ima naš tamal zadnje dneve neke čudne izpade. Že 5 noči mi nonstop joka - se zbuja vsake pol ure ali uro in tuli na vse grlo, dokler ne pridem k njemu, ga božam dam dudiko... user posted image user posted image user posted image , nič nimam od noči. Najprej sem mislila, da je scrkljan, potem je nekaj kazalo na prehlad (malo je smrkal tudi danes), potem sem mislila, da so zgornji zobki, zdaj spet mislim, da je scrkljan user posted image user posted image user posted image user posted image , katastrofa.
Čez dan pa moram tudi ves čas biti ob njem, se z njim igrati, ga nositi, zaspi skraaaajno težko pa še to za kratek čas.

V glavnem nič mi ni jasno. Še vedno upam, da ni tako scrkljan kar nenadoma in da se bodo stvari postavile nazaj na svoje mesto.

Upam, da prideva jutri na telovadbo kljub tečkotu na kubik.

Lepo se imejte, grem probat malo zatisnit očke.
Nočko vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.3.2009 22:16:25   
Vilika
No k sm glih novo stran odprla še ena fotka naše maškarce prejšnjo soboto (novejše nimam user posted image ):
user posted image

zdaj pa res grem user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.3.2009 22:26:41   
Barbara111
še ena lepa fotkauser posted image user posted image user posted image
nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
3.3.2009 8:50:50   
seny
Jutro,
Same lepe slike , taki cukri.......Jaz pa ne znam prlimat , ampak vem , da je Sayuri enkrat napisala kako se to naredi-bom poiskala , pa , če mi bo ratalo še jaz kakšno nalimam.Sem bolj leva za te stvariuser posted image

Danes še en tak dan z dolgočasnim vremenom , sam danes je vsaj telovadba user posted image Ja midve Pikica zvečer pa še na pilatesuser posted image user posted image
Joj Vilika pri nas je bilo tud ene tri tedne tako , sem skoz zobe krivila , ampak , če bi bili pri nas zobje bi jih mogla imet že 34user posted image user posted image user posted image user posted image no pa tud enga nimamouser posted image .

Zdaj pa še mal pospravit , pol pa na telovadbouser posted image user posted image
Pikica imam že vrečko pripravljenouser posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
3.3.2009 9:27:13   
sayuri
Jutro oz. dan. NAša dva imata čist na glavo obrnjen ritem user posted image in sta zaspala šele pred 15 minutami (ponavadi se tak čas že zbuditauser posted image  Tko, da bom na telovadbo zihr zamudila user posted image . Če bo zamuda vellliiiiiiiiiika, pridem sam na kafe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
3.3.2009 11:41:15   
srki
Oh, vidim da je spanje problem pri vsehuser posted image .

Vilika, včasih je res boljše tiho bit, kar se te GH tiče, ker eni preveč komplicirajo, mnenja pa so še pri zdravnikih različna, tako da po zdravi kmečki pametiuser posted image .

Pa lepo se razmigajte in uživajte ob kavici.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.3.2009 12:30:49   
Anonimen
Upam, da ste se fajn natelovadile user posted image .
Meni ni uspelo priti na user posted image , ker imam Taro doma. Ja, spet user posted image . Ušeska niso prava (je L. rekla da je desni kar vnet), zato jo imam danes doma na opazovanju, da vidim kako in kaj. Zaenkrat je vse ok, nič ne joka, pravi da je nič ne boli. Bomo vidli kako bo zvečer. Jo skoz mažem z oljem in kremo tea tree, s sivko, z materino dušico, tako da mogoče jo rešim brez antibiotika. Imamo doma škatlo antibiotika Cefzil, za katerega upam, da bo ostal zaprt in da ga vrnem v ZDuser posted image , ker toliko antibiotikov, pa res ni več normalno.

Da še vas malo pokomentiram, ker do zdaj nisme imela časa. tara pa je šla ravno spat.

smrka lepa je vaša Pika Nogavička, pa kako velika punca je že user posted image

Vilika tudi vaš žabec je prisrčen user posted image . A je v ozadju bivše smučišče blizu Kočevja?
Glede prepirov tle gor je pa tako ,da ene skoz iščejo samo kreg. To so ponavadi ene in isteuser posted image . Ene in iste vedno nekaj pametujejo, tako da takim se tudi jaz raje ognem, ker drugač je takoj ogenj. Ti zdej kar tukaj na ribnčankah klepetaj, sem jaz zdaj tudi največ tu user posted image . Drugače pa se še ne poznamo, upam, da se srečamo na kakšni kavici.

Sayuri lepe slikice iz Rogle user posted image user posted image user posted image . Kok sta luštna tvoja dva čmrla , oziroma čmrliuser posted image . Je lepo na Rogli a, ne? Mi smo prej hodili več let zaporedoma gro, ponavadi marca in je blo vedno enkratno. Gor je meni tako domače vzdušje, pa njihove borovničke v koči user posted image . Ja pogrešam Roglo. Smo pol prešaltali na Vogel.

Menčy
sej se bova spoznale, brez skrbi. Sicer me pa sigurno ne poznaš, ker sem priseljena v to dolino. Vas obiščem en torek na kavici, za telovadbo sva že prevelike user posted image . Če rabiš copatke ti lahko dam mail od punce pri kateri jaz naročam. Ima ceno okoli 10 eur s poštnino za ene.
Kakšne lepe Pike ste imeli pri vas user posted image

pikica mi bi tudi imeli hiško user posted image . A imaš že kakšne slikice? Me prav zanima, ker rabim en "načrt" za gradnjo user posted image . Jaz bom najbrž brata aktivirala za ohišje, ostalo bom probala pa kar sama skup zbijat. Sem si žago kupila user posted image . Jo pa rabim do maja, tako da je še čas, samo sem tako zaposlena z vsem drugim, da bom najbrž spet nočne tolkla, če hočem to naredit. Pa sej sem vajena.

dulči kako si ti pridna user posted image , ko bi men poslala malo tega virusa hoje, ne bom nič jezna user posted image

srki midve se tud še ne poznava, ane?
seny pohvale za Alena user posted image . On je res en tak fajn fant user posted image , samo za hvalit.

Nasy kako ste?

Ja vreme je pa tako zoprno, da bi kar rolete dol spustila, ker me prav zamori ko čez okno pogledam. Pa še ven ne gremo nič, samo kakšnih 20 min okoli hiše.
Pospravljamo pa sobico, polnimo omare in predale. Sem ugotovila da imamo res celooooo goro pliškov, s katerimi se Tara ne igra, samo prostor nam zavzemajo. So skoraj vsi moji, ko sem jih zbirala. Zdej pa ne vem al, nej jih obdržim ali naj jih komu podarim user posted image . Omare pa so že skoraj polne, sem pol stvari, ki jih ne rabimo stran zmetala, pa je še kar navlake user posted image .

Zdej grem pa hitro še kej popucat dokler Tara spančka.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.3.2009 14:23:16   
Anonimen
Hej!
A se še nobena ni javila? No, bom pa jaz prva user posted image
Zoji sem dala flašo mleka ko sva prišli domov, je bila preveč utrujena za hrano na žlico, pa je zaspala takoj. Potem sem dobila obisk, no, zdaj pa tukaj gor spet visim. Jaoo.
Spet je bilo fino, čeprav to ni prava ura za mojo Zojo. Ona vedno zaspi ravno ko se pripeljeva na telovadbo, potem je pa sitna na kavici user posted image user posted image

Seny-ti malo pokukaj na tvoj mail, prav?? Sicer se pa tud zvečer spet vidimo user posted image user posted image user posted image

nogica- imam slike od hišice, samo ne vem kaj bi rada videla. Zunanjo podobo al notranjo.. Povej, jih bom v album dala (ko bom utegnila-to je ponavadi po 20h zvečer user posted image ). Je zelo fajn bit v svoji hiški, čeprav nas čaka še zelo veliko dela. Vsa okolica (dvorišče, trava, škarpa..), fasada, balkon, terasa, pa še kaj bi se našlo user posted image . Drugač pa je te dni tudi pri nas  sobica v izdelavi-za Zojo-pohištvo mislim user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam. Smo počakali z pohištvom, ker nismo vedeli kakšno barvo izbrat user posted image . No, zdaj je jasno user posted image

Grem jaz še kakšno stvar premaknit sem pa tja, preden se Zoja ne zbudi, potem pa itak že prideta kmalu domov ostala 2 člana družine, in bo spet pestro user posted image
Lepo se imejte, kljub sivemu vremenu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
3.3.2009 14:24:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

No k sm glih novo stran odprla še ena fotka naše maškarce prejšnjo soboto (novejše nimam user posted image ):
user posted image

zdaj pa res grem user posted image

lep, lep mali žabec user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
3.3.2009 14:55:57   
Anonimen
Iiiii Seny, se nič ne pohvališ da si dodala slikice v albumuser posted image . Lepa družinica user posted image user posted image user posted image  To ste bili na krstni dan, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
3.3.2009 15:00:16   
sayuri
Evo še mene. Špricala sam telovadbo, kavice ne user posted image . L&Z spita. Sta se pri babi najedla, načvekala.....tko, da sta že v avtu za domov zaspala. user posted image  

Moram zdaj malo pokomentirat.
Vilika, Vida sem že pri avgustovkah hvalila kot žabca. user posted image Za kregarije na naši temi pa veš, kaj si mislim user posted image  Včeraj ste bili na plavanju? Mi smo šli za ob 17h. Pa nas je bilo samo 5.user posted image BAje so bile včeraj vse skupine ful ful majhne.
pikica tud jaz bi rada vidla hiško. Moj se že od lani meni, da jo bo naredil. Pa ga moram spet malo spomnit...da ne bo poletje zopet minilo... Drugače bom šla pa kar h klepetki na ogled.
klepetka mi ne gre Lana iz glave. user posted image  KAkšno srečo je imela. Bogica mala.
nogica jaz sem pliškote vrtcu podarila. So jih bli zlo veseli. Vse so oprali in jih porazdelili po večih skupinah. Naslednji torek pa le pridi na kavico. user posted image
seny joj, kok velik fant je že Alen. Si se mi zdela danes nekam višja ja... user posted image user posted image  Veš kaj, prav zares si lahko ponosna na svojega fanta. Če je priden, je prav, da ga v šoli pohvalijo. user posted image
Menčy tista dva linka za copatke sem samo tako pripopala. Tista punca, ki ima v linku ime Manuela, ti naroči katere hočeš iz tiste strani, kjer smo si me že enkrat copatke zbrale. Samo pisat ji moraš in jo prosit user posted image  Al pa se na nogico obrni, pa ti bo ona zrihtala user posted image  Lepi Piki sta bila tvoja dva pikca. Zarja je pa prava mala dama. user posted image
smrka Adriana je tudi zlo luštna punca. Verjetno je gor atrakcijo, ko je tko temna, a ? SO sami blondinci okrog nje?
srki ajej, norice user posted image  Smo jih preboleli oktobra/novembra. NAjprej Filip, čez 14 dni še L&Z&mož. Čimprej se pocajtajte. PA le pridi enkrat dol no...ko boš imela avto.
Dulči pa kolk paradajza user posted image  KAj pa delate potem z njim? JAz ponavadi 5 sadik posadim, pa še to ne vem, kam naj s plodovi, ko so vsi nenkrat zreli user posted image  user posted image
Barbara, luštni fantje user posted image
nasy se pripravljate na prvo svečko? user posted image

Jaz sem pa dala danes spet oglas ven za oblačilca L&Z. Pa moram it zdajle uredit kupčke, ker so se kar zagrebli zanje. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 3.3.2009 15:04:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
3.3.2009 16:05:32   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

srki midve se tud še ne poznava, ane?

Ne, se še ne poznava, pa saj v bistvu poznam samo Klepetko, Sayuri in Smrko. Ostale mogoče, pa še ne vem, v glavnem, uradno se še nismo videli.

Drugače pa so bila ušesa tudi pri nas problem, eno leto je bil skoz na antibiotikih, vsak mesech vneta ušesa, potem je bil na operaciji za žrelnico, po operaciji oz. že malo prej se je pa stanje umirillo, do lani, ko so se pa angine začeleuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
3.3.2009 16:08:23   
srki
Ja, Sayuri, upam da bom res že končno enkrat imela in čas in avto, ker res "novih" sploh ne spoznam oz. si jih ne morem zapomnit.

Kaj pa je z Lano od Klepetkeuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
3.3.2009 16:20:20   
Anonimen

pikica mi bi tudi imeli hiško user posted image . A imaš že kakšne slikice? Me prav zanima, ker rabim en "načrt" za gradnjo user posted image . Jaz bom najbrž brata aktivirala za ohišje, ostalo bom probala pa kar sama skup zbijat. Sem si žago kupila user posted image . Jo pa rabim do maja, tako da je še čas, samo sem tako zaposlena z vsem drugim, da bom najbrž spet nočne tolkla, če hočem to naredit. Pa sej sem vajena.

AJAAAAAAAAAA, ti si mislila uno leseno, vrtno, otroško hiško, ajeeeeejjjj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
3.3.2009 16:21:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Evo še mene. Špricala sam telovadbo, kavice ne user posted image .

Sayuri, ekola, zato ti je špricanje telovadbe oproščeno!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1515
3.3.2009 16:53:19   
seny
No tkole , natelovadle smo se (prvi del)midve s Pikico imava še en del danesuser posted image user posted image Današnja kavica je pa tko hitro minila , čist prehitro zame-no ja drug teden bom duplirala , da nadoknadimuser posted image Kaj čmo , službene dolžnosti na porodniškiuser posted image user posted image user posted image
nogica kaj pa je spet z Taro? ja upam , da to kmalu mineuser posted image
Bravo za žagouser posted image user posted image user posted image Jaz jo mam tud , tako na elektriko ,ampak kabel se je strgal tko , da nič ne delauser posted image user posted image user posted image Važno , da jo imamuser posted image Če jo imajo pr sosedovih , jo moram pa tud jaz metuser posted image user posted image user posted image
Upam ,da ste že opazile , da se rada hecam , da ne bo katera kaj zamirilauser posted image
pikica danes pa Zoja res ni bila sitna , no vsaj takrat ko sem bla jaz tam , kok se je lepo k men stislna-joj cuker maliuser posted image Slikce imam pa že cel mesec notuser posted image šele zdaj si opazilauser posted image
sayuri najvažnejšega dela rekreacije si se udeležilauser posted image user posted image škoda , ker nisem mogla bit dlje.user posted image Ja Alen me bo pa kmal prerasteluser posted image
menčy ja glede copatkov se na nogico obrni , je tudi nama s pikico ona zrihtala.
vilika pozabila sem ti dat dinarčke , daj me naslednjič za ušesauser posted image

Klepetka dobro , da je z Lano vse ok.user posted image

No zdaj gremo pa še na en brzinski obisk , se še zvečer kaj oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
3.3.2009 20:21:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

AJAAAAAAAAAA, ti si mislila uno leseno, vrtno, otroško hiško, ajeeeeejjjj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja leseno sem mislna user posted image . Sem šla prej že nazaj preverjat kaj za ene bedarije sem pisala user posted image .

Zdej grem pa hitro pod tuš. Se še pol kaj javim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
3.3.2009 21:19:38   
Barbara111
danes pa ste pridno čvekale,jaz pa nisem mela cajta ,spet služba,otroka,..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
3.3.2009 21:31:08   
smrka
Barbara sam se ti zgovarjaj na sluzbo pa otroka.. zihr sta z dragim bla zasedena user posted image

Kaj je z Lano od klepetke, je bolancakana?

Nasa A. je danes spet dobila vrocino... pa to ni res.. pred mescom dni je mela  vrocino in zdaj spet...... tako se mi smili da to ni res.... ni mogla vecerjat, sem ji ponujala vse zivo, od cokoladic ki jih ima rada, do bombonckov in kuhane vecerje... nic nic ni mogla... zdaj je zaspala.... Bogica mala! Pa na festo smo mislili it v soboto, pa nebo nic od tega da bo skakala kot pika nogavicka... user posted image

Jest vec nic ne sledim kolk je novih punc tle gor, bi blo pa res fajn da se poleti dobimo kje za eno velko mizo. No se bomo o tem se pogovarjale ko bo cajt.

Lepo se mejte

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
3.3.2009 23:03:05   
Anonimen
Ekola, naša telovadba je mimo-za danes user posted image . Jaz sem se zdaj fajn najedla špeha user posted image , če je šel špeh od mene, ga moram še nazaj dobit, nič ne dam kar je moje user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače sem pa čisto zmrznjena prišla domov. Sva s Seny na klopci pred ŠC predebatirale ohoho stvari, prav po babje user posted image user posted image user posted image , ampak meni je bilo prav fino user posted image
Smrka-user posted image user posted image user posted image  za tvojo sončico. Naj se čimprej pozdravi. Ja, ful so bogi otročki ko ne spravijo nič vase, čisto nemočni..
Lana od klepetke pa je imela nezgodo z hodalico, na srečo pa se je srečno končalo. Lahko bi bilo dosti huje. Je pa omenila, da je spet brez interneta.

nogica- ah, ta hiška me je čisto zmedla. Bom kaj fotografirala hiško in naložila v album. Je pa še kar nekaj dela. Sicer pa bo natur barve (razen oken-ti bojo barvni), pa vrat, če jih bomo sploh naredili user posted image  Pa z brunami je obita.

Barbara- ja, si predstavljam kako bo, ko bom hodila v službo user posted image user posted image user posted image . Jaz ne bi šla nazaj...user posted image  Nič časa za nič, kaj šele za računalnik, pa itak ga bom v službi imela čez glavo dovolj, potem te pa še otroci okupirajo..

Srki- ja, daj pridi enkrat "dol" user posted image  da se spoznamo. Mogoče sva celo v žlahti user posted image . Imam tam v LP kar nekaj žlahte, sicer bolj daljne, pa vseeno. Pa zelo malo poznam kdo je od koga in od kje..user posted image

Vilika- ste vi kaj boljše volje? Pripravi tvojega Vida da bo Ok vsaj do torka, da bomo lahko spet skupaj kofetkali user posted image . Sicer pa moja Zoja tudi ni najboljše volje zadnje čase na kavi, pa kar rinem tja user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
3.3.2009 23:07:25   
klepetkaa
oj

samo toliko za danes, da sem le prišla do svojega računalnikauser posted image . Ja, računalnik je res nujno zlo...

ostalo sledi jutri.. moram najprej predelat zamujeno snov, ker sem čist izgubljenauser posted image

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
3.3.2009 23:17:34   
Anonimen
Jeeeee, klepetka user posted image user posted image user posted image  Bravo za računalnik user posted image .

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.3.2009 7:32:34   
sayuri
O, klepetka je prišla v civilizacijo user posted image  Kako se grdo razvadimo. Nekaj časa ni neta, pa je že vse na glavo obrnjeno. user posted image

nogica user posted image za Taro.
smrka user posted image  za Adriano.

DAnes lepo klepetajte. JAz grem najprej v Kočevje na FT, potem pa v LJ spet za maturantske oblekce gledat. Sva zadnjič z Ano ful trgovin opletli, pa se gospodična ne more odločit.user posted image Ji je pa najbolj padla tale v oči:

user posted image

Se vidimo zvečer na aerobiki. Menčy, prideš tudi ti?

< Sporočilo je popravil sayuri -- 4.3.2009 7:33:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.3.2009 7:58:51   
Anonimen
Jutro!
Mi smo že od šeste uri pokonci, seveda je mami še malo dremala vmes, ko se je Zoja še igrala user posted image . Zdaj pančka. Ob 11h šibava tudi midve v Kočevje na FT.
Prav nič prijazno vreme nas ni pričakalo zunaj user posted image .

Sayuri- lepo izberita. Obleka mi je všeč, seveda za Anino postavco. Sebe v njej si ne predstavljam user posted image . Pa lepo paše ta barva na blond lase. Uff, kje so tista leta, maturantska leta..user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaoo, in kakšne obleke smo takrat nosili.. ko se samo spomnim user posted image user posted image user posted image

Lep deževen dan, jaz grem user posted image  kuhat.

< Sporočilo je popravil pikica** -- 4.3.2009 7:59:04 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.3.2009 9:13:40   
sayuri
Če se ne motim, Nasyna Maša danes piha prvo svečko.

Vse najboljše Maša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?