|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.3.2009 12:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ste se fajn natelovadile . Meni ni uspelo priti na , ker imam Taro doma. Ja, spet . Ušeska niso prava (je L. rekla da je desni kar vnet), zato jo imam danes doma na opazovanju, da vidim kako in kaj. Zaenkrat je vse ok, nič ne joka, pravi da je nič ne boli. Bomo vidli kako bo zvečer. Jo skoz mažem z oljem in kremo tea tree, s sivko, z materino dušico, tako da mogoče jo rešim brez antibiotika. Imamo doma škatlo antibiotika Cefzil, za katerega upam, da bo ostal zaprt in da ga vrnem v ZD , ker toliko antibiotikov, pa res ni več normalno. Da še vas malo pokomentiram, ker do zdaj nisme imela časa. tara pa je šla ravno spat. smrka lepa je vaša Pika Nogavička, pa kako velika punca je že Vilika tudi vaš žabec je prisrčen . A je v ozadju bivše smučišče blizu Kočevja? Glede prepirov tle gor je pa tako ,da ene skoz iščejo samo kreg. To so ponavadi ene in iste . Ene in iste vedno nekaj pametujejo, tako da takim se tudi jaz raje ognem, ker drugač je takoj ogenj. Ti zdej kar tukaj na ribnčankah klepetaj, sem jaz zdaj tudi največ tu . Drugače pa se še ne poznamo, upam, da se srečamo na kakšni kavici. Sayuri lepe slikice iz Rogle . Kok sta luštna tvoja dva čmrla , oziroma čmrli . Je lepo na Rogli a, ne? Mi smo prej hodili več let zaporedoma gro, ponavadi marca in je blo vedno enkratno. Gor je meni tako domače vzdušje, pa njihove borovničke v koči . Ja pogrešam Roglo. Smo pol prešaltali na Vogel. Menčy sej se bova spoznale, brez skrbi. Sicer me pa sigurno ne poznaš, ker sem priseljena v to dolino. Vas obiščem en torek na kavici, za telovadbo sva že prevelike . Če rabiš copatke ti lahko dam mail od punce pri kateri jaz naročam. Ima ceno okoli 10 eur s poštnino za ene. Kakšne lepe Pike ste imeli pri vas pikica mi bi tudi imeli hiško . A imaš že kakšne slikice? Me prav zanima, ker rabim en "načrt" za gradnjo . Jaz bom najbrž brata aktivirala za ohišje, ostalo bom probala pa kar sama skup zbijat. Sem si žago kupila . Jo pa rabim do maja, tako da je še čas, samo sem tako zaposlena z vsem drugim, da bom najbrž spet nočne tolkla, če hočem to naredit. Pa sej sem vajena. dulči kako si ti pridna , ko bi men poslala malo tega virusa hoje, ne bom nič jezna srki midve se tud še ne poznava, ane? seny pohvale za Alena . On je res en tak fajn fant , samo za hvalit. Nasy kako ste? Ja vreme je pa tako zoprno, da bi kar rolete dol spustila, ker me prav zamori ko čez okno pogledam. Pa še ven ne gremo nič, samo kakšnih 20 min okoli hiše. Pospravljamo pa sobico, polnimo omare in predale. Sem ugotovila da imamo res celooooo goro pliškov, s katerimi se Tara ne igra, samo prostor nam zavzemajo. So skoraj vsi moji, ko sem jih zbirala. Zdej pa ne vem al, nej jih obdržim ali naj jih komu podarim . Omare pa so že skoraj polne, sem pol stvari, ki jih ne rabimo stran zmetala, pa je še kar navlake . Zdej grem pa hitro še kej popucat dokler Tara spančka.
|
|
|