|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
4.3.2009 9:16:21   
Anonimen
Čestitke za prvi rojstni dan tudi od mene.
Maša-vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.3.2009 9:45:44   
Anonimen
Maša vse najboljše za 1. svečko user posted image user posted image user posted image Veliko veliko zdravja, veselih otroških dni, polnih smeha in vragolij.

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nogica -- 4.3.2009 9:46:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.3.2009 9:49:03   
Anonimen
Hvala za lepe želje Sayuri. Smo boljši.

Zdej pa hitim pospravljat. Ta eden bom samo to delala, drug teden moram pa pisat.
Danes ne smete nič skoz okno gledat, ker je tako zamorjeno vreme.

Seny a prideš na kofetek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
4.3.2009 13:57:17   
Anonimen
O punce, kje pa ste vse. Pa menda vas ni tole vreme zamorilo user posted image . Sem vam rekla, da ne skoz okno gledat user posted image .

Seny where are you? Kavica je dišala user posted image . No pa jutri vabljena.

Sem vse pospravila user posted image user posted image user posted image . Okna bodo pa do Velike noči počakala, ker mamo una stara in se mi vse rosi user posted image , se mi sploh ne splača zdej pucat.

Popoldne bova pa mogoče s Taro malo krasile - že za veliko noč, ampak počasi v roku 14 dni bom vse skup znesla.

Midve sva pa zdravstveno kartico izgubile od Tare. Sem skoz klicala v ZD če so jo našli, pa nič. Danes zjutraj grem naredit novo, pridem domov, pa mi poštar prinese staro user posted image . Sej sem bla vesela, ampak prepozno. So jo pa iz ZD poslali. Vseeno jim hvala. Bomo pa novo imeli user posted image

Sej se ne bom sama s sabo pogovarjala, fajn bodte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
4.3.2009 18:55:08   
seny
Sam na hitro , letim pol na aerobikouser posted image

Vse najboljše Mašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nogica kavica jutri - a lahko?user posted image

Pikica in Sayuri se vidimouser posted image Menčy pridruži se nam.

Se še kaj oglasim , mam obdobje , ko se mi ne da pisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.3.2009 21:40:49   
Anonimen
nogica kavica jutri - a lahko?user posted image

Seveda user posted image user posted image user posted image
Se vidimo.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.3.2009 22:22:43   
Menčy
Dober večer!
Lepo pozdravljene vse.
Kako ste kaj=?:)

Telovadke ste se natelovadile, meni danes ni uspelo, imam zelooo slab dan za sabo :(
Mala mi že cel teden joka pred vrtcem in se mi upira, današnji dan pa je bil user posted image . Tudi doma se ni stanje prav nič umirilo, kot da se mi maščuje, ker jo vozim "tja"...kar naprej je iskala neke ... da bi me jezila/razjezilauser posted image
tako , da danes nisem naredila NIČ user posted image
odpeljala sem se h kolegici na user posted image in klepet in takos em se vsaj malo pomirila
ojoj, saj ne vem pa to vreme
za nikamor

po dolgem času sem danes si ogledala večerni slo. film INŠTALACIJA - beri cel, KOMENTIRALA GA PA NE BI...

drgač pa:
NASY - čestitke tvoji MAŠI PA ENO user posted image IN user posted image !!!
NOGICA - ko bom potrebovala copatke, se torej lahko obrnem nate =?user posted image  In se že veselim, da se spoznamo.
VILIKA - na kofetek te ni bilo, kako pa je kaj VId? Se vidimo prihodnjič=?
Sayuri - kako ti je bila všeč aerobika, PIKICA in SENY že obvladata a ne?

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.3.2009 22:32:51   
Menčy
opa, še nekaj:
VILIKA - tvoj mali pravi začarani žabec
KLEPETKA - sem morala vsem hitro povedati kako srečo ste imeli pri zakem padcu, hvala user posted image  bogu, da se lepotički ni nič zgodilo
SENY - v lepega mladeniča bo zrasel tale tvoj Alenuser posted image
Sayuri - kaj delaš z oblekcami od L&Z? user posted image  Kaka princeska bo sestrica...mmmm
SMRKA- Adriana je pa res velika punca pa seveda prava "tazarešna" PIKa

tok za danes
možek me že čaka

sladke sanje in miren spanček user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.3.2009 22:45:38   
seny
No telovadke smo se natelovadileuser posted image user posted image user posted image
Menčy jaz sem tak štor , da mi to miganje nekak ne gre po masluuser posted image vsi ti koraki , roke dol pa roke gor in levo pa desno in počep pa obrat -jaz vse pomešam ,pol pa kar skačemuser posted image user posted image user posted image Sayuri in Pikica saj ste me videle danes?sem bla še sama sebi smešnauser posted image user posted image

A tvoja pikica tako sovraži vrtec?A misliš , da je mogoče krivo tudi to , da ve da si ti doma in bi bila rada s tabo?Joj, to mora bit ful hudo zate in zanjo.Jaz srčno upam in držim pesti , da bi se situacija spremenila in bi z veseljem hodila v vrtecuser posted image user posted image

Nogica ,daj no en samogovor užgiuser posted image user posted image user posted image A že na veliko noč se pripravljate , kok ste pridni.Je Tara zdaj ok?

Pikica dons sva pa nekaj hitro doma , včeraj sem prišla kot ledena kocka-nič zato je bilo prov prijetno.

Barbara111 kako v službi , moraš zdaj za tri dni delat , da se nič ne oglasiš , al imaš tud ti moj sindrom lenobe pisanjauser posted image user posted image user posted image

Lahko in mirno noč  vsem skupaj

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.3.2009 23:05:31   
Nasy
Pozdravček na hitro še od nas in seveda hvala za čestitke. ja, naša bejba je zdaj eno leto stara, joj, kako čas beži, se mi je zdela tako velika pupa danes, sem ji čopka nardilauser posted image Tortica bo pa v nedeljo, zaenkrat pošiljam slikico z darilom moje kolegice

user posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 4.3.2009 23:07:05 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.3.2009 23:12:39   
Anonimen
Menčy ti se kar name obrni, pa ti posredujem podatke user posted image . Ja tudi jaz se veselim da se spoznamo, sej vas zelo malo poznam.
Seny Tara je ok. Smo imeli vnetja obeh ušesk, ampak sem jo rešila brez antibiotika user posted image . Samo sem jo pa res nonstop mazala, no še zdaj jo. Antibiotike bom pa jutri nazaj nesla user posted image . Veš koliko smo bili letos na antibiotikih, pa se še kar ne neha. Sej ko bo sonček pokukal se bodo tudi virusi umaknili iz naše hiše, jih že zdaj podim pa jim govorim, da se bliža pomlad, da nej se že poberejo stran user posted image . Odkar smo v vrtcu nas virusi skoz lovijo, jaz upam, da bo drugo leto bolje.
Ja na Veliko noč se kao pripravljam, da bo malo dlje okrašeno. Ampak dane sje bilo tako kislo vreme tudi popoldne, da nisva mogle s taro kej dost zunaj delat. Takoj ko sva prišle ven mi je čmoknila v blato, tako da je bla cela za v stroj.

Zdej grem pa v mižule, ker že trojno gledam, bom začela kake bedarije pisat.

LAHKO NOČ
user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.3.2009 23:14:25   
Anonimen
O Maša kako znaš biciklirat user posted image user posted image user posted image . Lušno darilce. Pa fajn praznujte v nedeljo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.3.2009 23:21:17   
Anonimen
No, se malo še jaz javim, čeprav se nisem mislila. Nekam utrujena sem danes, pakiram za jutrijšnje plavanje user posted image , komaj po stopnicah gor in dol hodim, pismo, danes pa trpijo noge. No, samo da vsakič po en del telesa, drugač bi bila kriza user posted image . Sicer pa super na telovadbi, jaz sem malo pogrešala step, da bi se še bolj zapletla in zalomila, da bi bilo še bolj smešno user posted image user posted image user posted image  Je pa vsaka vaditeljica "hujša"  user posted image user posted image user posted image , samo kaj, ko po aerobiki vse noter prinesem kar sem dala ven user posted image user posted image
Seny- nič se ne sekiraj za tvoje korake, pa križni in tak in drugačen, lahko si videla tudi mene, pismo, meni tale samba al mamba al kaj je že- ne gre od rok-beri od nog, skačem kot na veselici ob plesanju polke user posted image user posted image user posted image  In ja, res sva hitro danes doma, mož me ni pa nič pohvalil user posted image user posted image user posted image , tebe je kaj?
Menčy- glede Zarje, jaz bi ob prvi priliki naredila tako, kot sem ti že omenila. Probaš še to (ko bo možno), mislim da je to razlog, zaradi katerega noče Zarja v vrtec, vsaj po tvojem pripovedovanju user posted image user posted image  Bogica mala, kaj mora vse prestati tako majhen otroček..
Pa upam da ti uspe naslednjič priti na aerobiko, pa da se malo oddahneš od vsega in si vzameš čas zase. user posted image
Nogica- pridni ste ker že urejate velikonočne zadevice. Mene moja Lana sprašuje že en mesec "mamii, kdaj bo velika noč" in ji razlagam... in ona bi rada vidla da je že danes, se tako veseli barvanja pirhov. Lani je naredila krasne pirhe.
Sayuri- najina starejša otroka pa sta danes dobila nalogo v vrtcu, a ne? Se mi je malo čudno zdelo da so vsi otroci dobili nalogo zbiranja pokrovčkov od Frutkov user posted image , pa je rekla Lana "samo jaz in Filip" user posted image  Bog ve kaj je res user posted image . Pa Flupija imamo doma user posted image , pa ravno ta teden ko imamo tako malo časa.

Grem pakirat dalje. Pismo, kolk je že spet ura user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.3.2009 23:22:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Pozdravček na hitro še od nas in seveda hvala za čestitke. ja, naša bejba je zdaj eno leto stara, joj, kako čas beži, se mi je zdela tako velika pupa danes, sem ji čopka nardilauser posted image Tortica bo pa v nedeljo, zaenkrat pošiljam slikico z darilom moje kolegice

user posted image

Nasy, prava damica je že tvoja Maša. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.3.2009 23:22:49   
Nasy
Ja, tle je bil prvi krog-ima še dudouser posted image k ni glih vedela, kaj naj počne tle goruser posted image sej pol je bil pa skoraj jok, ko se je vklopilo neko piskanjeuser posted image no, zdej veste, ko bo šlo kakšno takole vozilo po Ribnici in spuščalo vse sorte glasov, smo to mi, za tiste, ki me še ne poznateuser posted image zdaj nas pa res ni za sfalit, prej je bil pa itak že voziček precej prepoznavenuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.3.2009 23:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Tara je ok. Smo imeli vnetja obeh ušesk, ampak sem jo rešila brez antibiotika user posted image . Samo sem jo pa res nonstop mazala, no še zdaj jo. Antibiotike bom pa jutri nazaj nesla user posted image .

Nogica- kako pa ste se rešili antibiotika? S čim si jo mazala oz. jo še?? Sprašujem, ker imamo tudi mi velikooookrat vnetje ušes, nedolgo nazaj smo dobili Hiconcil, nazadnje še Zitrocin user posted image , junija lani smo bili tudi na operaciji žrelnice.. user posted image  Si že tako želim da se to končno neha!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.3.2009 23:27:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Tara je ok. Smo imeli vnetja obeh ušesk, ampak sem jo rešila brez antibiotika user posted image . Samo sem jo pa res nonstop mazala, no še zdaj jo. Antibiotike bom pa jutri nazaj nesla user posted image .

Nogica- kako pa ste se rešili antibiotika? S čim si jo mazala oz. jo še?? Sprašujem, ker imamo tudi mi velikooookrat vnetje ušes, nedolgo nazaj smo dobili Hiconcil, nazadnje še Zitrocin user posted image , junija lani smo bili tudi na operaciji žrelnice.. user posted image  Si že tako želim da se to končno neha!

In še- user posted image user posted image user posted image  Tara!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.3.2009 8:52:17   
sayuri
Jutro user posted image  L&Z se igrata na blazini. Joj, sta posrečena. Se pogovarjata s svojimi čudnimi glasovi user posted image user posted image user posted image  , se gledata, že pulita igrače en drugmu user posted image user posted image user posted image . Kaj bo šele....

NAjprej moram pokomentirat aerobiko. user posted image  pikica in seny, jaz sem se tud parkrat zapletla s tistimi križnim koraki, pa samba pa roke gor/dol...ene parkrat sem bla sama sebi tko smešna user posted image user posted image user posted image user posted image  AMpak mi je blo fajn. Men je ful všeč. user posted image Danes sicer čist nikjer nč ne čutm-mogoče malo v rokah. Bi mogla mogoče bolj aktivno delat?user posted image  A ste dobili mejl od Julije, da bo zbirala prijave za utežke?

pikica s Filipom sva se včeraj vidla za 10 minut, tko da mi ni nč omenil-nobene naloge user posted image  Sem pa prejšnji teden nesla Aidi en kup Fructalovih kozarčkov in še večji kup pokrovčkov. Je rekla, da to zmeraj rabjo. Tko, da jih jaz kar lepo operem in v vrečko dajem, pa bo Filip sproti odnašal user posted image  Pokrovčki vem, da so fajn, če kaj rišejo/barvajo....pa te barve potem v pokrovčke nalijejo otročkom. Tako tud jaz delam v šoli.user posted image
Menčy, jaz mislim, da te hoče Zarja majčkeno izkoristit. Ne to za slabo vzet. SI krasna mamica in Zarja točno to ve. Vem, da se ti trga srce, ko jo gledaš žalostno in ko te prosi, da ne bi šla v vrtec. Misliš, da bi jo lahko tvoj ati zjutraj odpeljal? Sem imela nekaj časa isti problem s Filipom. Kadar sem ga jaz peljala, ni hotel v igralnico, pa se stiskal, pa lubčkal... Ko ga je peljal S., je sam stekel-brez problema. Mogoče bi to poskusila, kaj praviš?
Si vprašala, kaj naredim z oblekicami L&Z. Glede na to, da smo pri nas zaključili z user posted image , sem se odločila, da bom oblačila prodala.user posted image Sem bila presenečena, ko sem ugotovila, da veliko ljudi kupuje rabljena otroška oblačilca. SPloh za dojenčke. Je pa tud logično, saj so ta oblačilca kot nova. V treh mesecih jih otroček preraste. TAko dam vsake tolk časa oglas na mama.si in takoj se oglasijo mamice. Ene kupijo po eno/dve stvari, ene več kosov.... Tako se mi oblačila ne kopičijo po omarah...
nogica ajej, si imela še dodaten strošek z zdravstveno izkaznico. SAmo, da je Tara bolje. user posted image  MAlo sem študirala, (glede na to, da te ne poznamuser posted image ), če ima tvoj mož mogoče sestri R. in M.? Potem vsaj približno vem, kam bi te lahko dala user posted image
klepetka spet štrajka al spet nima neta?
Nasy aaaa, kako je Maša velika user posted image . Odkar je nism vidla, je res ful zrasla. user posted image  PA frajla lepo že kar na kolesu user posted image  Super user posted image  Kolesarjenje po Ribnici je itak "IN". Punca že razmišlja o triatlonu user posted image

Evo...jok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.3.2009 9:08:52   
seny
Dobro jutro še od mene,

Kakšna krasna punca je Maša.S čopkom nam pa mal konkurence delauser posted image Mi imamo podobno kolo , ravno tako spušča čudne zvoke.....tako , da ,če se srečamo kje v trgu s podobnimi kolesi in čopki na glavi , smo ziher prave-te bom kar za rokav pocukalauser posted image

nogica se že pakiram na kavouser posted image
pikica veš , da me ni nič pohvaluuser posted image user posted image user posted image jaz pa tko vpila-sem že doma ,halo doma sem user posted image user posted image on pa ničuser posted image user posted image user posted image
Sayuri ja od nogice mož ima sestri, R je starejša in je iz istega foha kot ti , M je pa mlajša . mislim , da so prave user posted image Ste imeli danes mirno noč?Pri nas je blo zauser posted image user posted image user posted image baje je takšen slab vpliv vremena.Od dveh je bila , kar skoz nekaj v luftuuser posted image pa že tako lepo je spala teh par dni.

No se je že zbudila-zgleda , da je dobre volje , nič ne joka , sam oglaša se pa-pa-pa -ma-mauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.3.2009 9:24:42   
sayuri
L&Z zaspala, jaz pa spet na RRuser posted image . Bi lahko kaj pametnega naredila, saj je  v dnevni in kuhinji bomba padla user posted image user posted image user posted image . Ampak kave nisem še do konca popila, tko da mam dober razlog user posted image .

Aha, nogica, zdaj vem, kam te lahko dam. Čeprav te še vedno ne poznam user posted image  Je bila pa R. na faksu moja in Menčyna sošolka. user posted image

seny jaz moram kar potrkat glede spanja. Odkar smo prišli iz Rogle, se zbudita vsak samo po 1x. Lovro se je danes ob enih ponoči, Zara pa ob 4h. Tko da ne vem, kam naj z energijo, ki mi ostaja user posted image . SAj ne smem prehitro hvalit....

Aja, sem hotla vprašat, če ste (seny, pikica, Menčy) že naredile osebno izkaznico svojim user posted image . Mi še nismo tega uredili, pa bi se mogla spkat to zrihtat....da nas poleti ne preseneti, ko bo treba na morje user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.3.2009 9:44:32   
seny
Sayuri zgleda , da jo bom mogla tud jaz kam peljatuser posted image user posted image user posted image Če ti pa energija še ostaja user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol , res si fenomenalna- to sem že miljonkrat reklauser posted image user posted image Jaz pa včasih tko jamramuser posted image user posted image Je moj reku , da sem pri Tiji veliko bol zakomplicirana kot pri Alenuuser posted image
Osebno smo naredili takoj , ko se je rodila , smo mislili , da bomo šli konec avgusta še na morje-in kot vedno -sem zakompliciralauser posted image user posted image No ja saj jo bomo pa letos rabili.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
5.3.2009 9:47:44   
Menčy
Jutro!

še od mene sam na kratko,
sem malega user posted image  položila v posteljo prd pol ure pa še sedaj nekaj piska user posted image
saj ne vem al je to vreme al kaj?
nič se mi ne da user posted image
pa tolk mam za počet user posted image
jojuser posted image

Zarja je danes doma, ker se je zmenila z mamo , da bo danes pri njej, torej ni doma-pri mami.
 Sayuri - a to delaš z oblekcami, pametno: Tud jazs em jih mislila prodat, potem pa je moja kolegica padla bolj v finančno krizo-brez službe, tak da sem jih njej posodila.
Ja, glede Zarje se čist strinjam s tabo. Drgač pa jo tud kdo drug pelje pa isto joka, samo manj. Ampak to traja sedaj že 5 mesecev, z vmesnimi prekinitvami. groznoouser posted image  user posted image
NAJINA SOŠOLKA na faksu od Nogičiniga moža sestra user posted image , aja, sedaj mi je pa že kapnilo, ...

NOGICA - mislim, da vem katera si, si hodila lani na aerobiko k Juliji??? Lušna mamicauser posted image
pa hvala za pomoč pri copatkah

HVALA VSEM ZA SPODBUDE!!!

sorry se še javim, to ni več piskanje ampak tuljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.3.2009 9:47:49   
Anonimen
nogica ajej, si imela še dodaten strošek z zdravstveno izkaznico. SAmo, da je Tara bolje. user posted image MAlo sem študirala, (glede na to, da te ne poznamuser posted image ), če ima tvoj mož mogoče sestri R. in M.? m vsaj približno vem, kam bi te lahko dala user posted image

Sayuri ja imela sem dodaten storošek s kartico, ampak so itak nove. Ja mi smo itak zmagovalci v pozabljanju stvari user posted image Ja moj možek ima sestri s temi začetnicami imen. Vidiš pa smo skup prišle user posted image

nogica se že pakiram na kavouser posted image

seny že pristavljam lonček user posted image

Pri nas je blo zauser posted image user posted image user posted image baje je takšen slab vpliv vremena.Od dveh je bila , kar skoz nekaj v luftuuser posted image pa že tako lepo je spala teh par dni.

Ja baje je bila to ena obremenilna vremenska noč. Bo že danes bolj, a ne Tija user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.3.2009 9:58:34   
Anonimen
NOGICA - mislim, da vem katera si, si hodila lani na aerobiko k Juliji??? Lušna mamicauser posted image
pa hvala za pomoč pri copatkah

Ne Mency žal nisem hodila na aerobiko user posted image . Bi blo pa fajn, mi ne bi škodilo. Me kar malo mika, da bi začela, ampak ker enkrat delam dopoldne, enkrat popoldne, enkrat... bi po moje ful manjkala, pa spet bi mogla moža prosit za uskladitev, pa se mi res ne da pregovarjat user posted image .

pikica sem te spregledala. Taro mažem z vsem možnim. Zdaj jo res intenzivno mažem s kremo in oljem tea tree okoli ušesk, s sivko po predelu prsnega koša, po nogicah in zadaj med lopatkami pa še s kremo materine dušice. Približno dvakrat na teden pa jo kopam v esenci materine dušice. Vse to je od Justa user posted image (sem Justovka , se vidi user posted image ).
za vnetje ušesk je olje tea tree enkratno, se je tudi moja mami letos s tem pozdravila. Se pa nimam kaj hvalit, ker smo bili pa skoz bolni tudi za druge zadeve, tako da če virus oz. bolezen ni že v prehudi obliki jo še lahko uženeš. Najbolje je pa preventivno mazat, ko ni še nič znakov bolezni. A kaj ko pozabiš, vsaj jaz. Z materino dušico se pa mažemo že dolgo in lahko rečem da skoraj vsak dan.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.3.2009 10:20:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Sayuri - a to delaš z oblekcami, pametno: Tud jazs em jih mislila prodat, potem pa je moja kolegica padla bolj v finančno krizo-brez službe, tak da sem jih njej posodila.
Ja, glede Zarje se čist strinjam s tabo. Drgač pa jo tud kdo drug pelje pa isto joka, samo manj. Ampak to traja sedaj že 5 mesecev, z vmesnimi prekinitvami. groznoouser posted image  user posted image
NAJINA SOŠOLKA na faksu od Nogičiniga moža sestra user posted image , aja, sedaj mi je pa že kapnilo, ...

Tud jaz sem enkrat samkrat posodila oblačilca (še od Filipa). Sta me takrat dve mamici prosili zanje,  pa sem jih posodila tisti, ki mi je prva rekla. Filip je res imel čist vsa oblačilca nova in lepa. Njenih otrok nikoli nism vidla v Filipovih oblačilih. user posted image Ko je minilo kake pol leta, mi je vsa oblačila vrnila - niti iz škatle jih ni zložila. Je rekla, da jih ni rabila user posted image  Bila sem jezna in žalostna hkrati. Lahko bi jih dala drugi mamici, ki bi jih bolj krvavo rabila. No, saj tako sem potem tud naredila. Je bla druga mamica zlo vesela.  Ker sem imela to butasto izkušnjo, raje prodam al pa tud podarim zraven.user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.