|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.12.2008 18:09:52
|
|
|
|
sayuri
|
DA se še jaz malce javim klepetka ja, smo dobili blazino. Sploh ni blo problema. Sem samo rekla in je brez problema napisala. Čeprav mi je povedala, da zato, ker hodita oba na FT in sploh Lovro potrebuje kar veliko vaj. Je pa tko prišlo, da sem mogla it sama v LJ z obema dvojčkoma. Za znoret, res. Predno sem se odkidala od doma...pa ta dež, pa vsi vozjo 60 , v LJ je itak katastrofa, če sam 5 kapelj dežja pade.... Za parkirat itak nikjer, tko da sem potem po garažni hiši kolovratla. Me je skrbelo, če bom prišla z vozičkom v dvigalo. Z ene strani ni blo šans, ker je bila ograja tko postavljena, da bi še z enim vozičkom šel komaj mimo. Hvala bogu za drugi vhod. In pred ZDjem me je Lucija čakala, da mi je potem tam pomagala. Drugače se tkole kar odpravim sama z obema. Mami sedaj Mašo čuva in ne more več z mano okrog hodit. Včasih je šla že zato, da je blo kaj novega. Saj je drugače skoz doma. Sem pa danes podobno trogala v Kočevje na FT. Pa še Filipa zraven . Je bil doma, ker je imel zobarja... No, pridna, da si zrihtala "uno za ke" . Bom z veseljem prebrala. Petri si pa ful pomagala. Menčy Tobija je konkreten dec. Lovro ima že 8570 in 69cm , Zara pa 7170 in 64cm. Ravno včeraj so ju merili v razvojni. Pa tam itak čist nagega tehtajo, tko da je zihr zlo natančno. Moja dva že kakšne 3 tedne zvečer jesta riževo kašico, pa je spanje prava katastrofa. Sem ravno danes avgustovkam pisala, da sem vsatal 47x. Potem je pa mož nadaljeval. To ni več normalno pri nas. Lovro je 3x jedel, Zara 2x. Pa pokakala se je, tko sem previjala. Ostalo pa popravljanje dude.... Grozna sta. To traja zdaj že več, kot 14 dni. Ne vem, al so zobki al kaj Videt in čutit ni še nič pikica drug teden pa pridemo tud mi na pravljične urice. SEm Filipu povedala, pa je rekel, če bo še kakšna račka, da bo on tud pravljico poslušal. Povej, če ste zraven al so otročki sami tam? Nasy nas res že dolgo ignorira Verjetno nima neta, drugače bi se zihr oglasila. smrka, tole pa res dobro zgleda. Če ne bi bla tko daleč, bi se kar k tebi povabile. Kaj smo se zdaj za kitajce zmenile, al kako?
|
|
|