|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
28.11.2008 19:02:02   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Včeraj je blo tako lepo sonce tukaj, da je moj kar ob enih domov prišel, pa sva šla na en hrib in mi je prav dobro delo. Sicer sem bla pa čist mokra, ko sem prišla na vrh. Joj, bi mogla it večkrat.

V ponedeljek pridem v vaš konec, če me katera kaj nuca user posted image  

Želim vam lep vikend, čeprav sem slišala, da bo bolj slabo vreme. No, raje sneg, kot pa burjo pa dež.

Hm, tole je pa dvoumnouser posted image .

Lep vikend tudi tebi, pri nas kar fejst sneži, tista prava zima je, ko sneg nosi, pa ceste so zasnežene....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.11.2008 22:18:25   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Včeraj je blo tako lepo sonce tukaj, da je moj kar ob enih domov prišel, pa sva šla na en hrib in mi je prav dobro delo. Sicer sem bla pa čist mokra, ko sem prišla na vrh. Joj, bi mogla it večkrat.

V ponedeljek pridem v vaš konec, če me katera kaj nuca user posted image  

Želim vam lep vikend, čeprav sem slišala, da bo bolj slabo vreme. No, raje sneg, kot pa burjo pa dež.

Hm, tole je pa dvoumnouser posted image .

Lep vikend tudi tebi, pri nas kar fejst sneži, tista prava zima je, ko sneg nosi, pa ceste so zasnežene....

Ti dobr  veš, kaj sem mislna.

Sem pa FOVŠ za sneg...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.11.2008 23:10:56   
klepetka
čer,

evo me.Sem sama , otroci spijo, M je že kar nekaj časa v službi...

menčy, šparam zate, itakuser posted image . SAmo sem očitno pozabila napisatuser posted image . Enkrat bi se pa res lahko dobile na kofetu.Lahko pa prideta tud vidva s Tobijo k nam na kofe, lahko drug teden ko sayuri. SIcer pa mormo najprej ozdravet, da vam kakšne  viroze ne podarimo.

sayuri, Legoferja je še nekaj, ekr zdaj ko je bila Lana bolna, jo itak nisem silila z njim, ker še ostalega ni preveč hotela. Z&L sta pa tako cortuser posted image . Gled eune punce pa res žalostnouser posted image .Inseveda da sem jo poznala.Smo bili svoje čase z njimi oz .  smo bili sosedi na morju.

dulči, hm, tvoj si je vzel dopust, da sta šla na un hrib al kaj je že , ti si švicala tam na vrhu hriba,..?!user posted image

kaj pa če bi v pon. končno skup en kofe spili, akj praviš? Bi se spodobilo, po dolgem času

nasy,  štrajkaš al dala ribnčanke in okolico  na ignor?user posted image  SEm te pa danes uspela videti.user posted image Kako ste drugače? Maša vredu? Že šiba po vseh štirih?

andrej , zdaj pa zate en kveščnuser posted image SEm bla včeraj v Lj in sem naredila en super posel.Enga sem od zadaj nabilauser posted image  Sicer ni bilo panike, na našmu avtu se skoraj nič ne pozna, ker se je lepo spoliralo, no na soudeleženčevemu pa malo več, vdrt pleh predvsem.

Pa mi povej, kateri je bolj verjetni krivec.Oba sva speljala iz parkinga, oba rikverc, nisva oba vidla drug drugega in se zaletela en v drugegauser posted image .Sva si  bila pa točno nasproti, če razumeš.

Sicer nisva nič policije klicala, ekr sva se zmenila, da vsak svojo škodo krijeva.Me je res presenetilo ravnanje od unga tipa.

pošiljam, da mi ne zbriše, ekr mi nekaj ctrl+c nagaja

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.11.2008 23:17:32   
klepetka
srki, zdaj Nik še uživa v družbi z vacom, jauser posted image .Čez par mesecv pa rado da mu bo njegova družba odvečuser posted image .Če sklepam po Lani. AMpak kar je treba je trebauser posted image

Vam bom pa enkrat v živo povedla, kaj je bilo danes pri pediatrinji. SAj veste, kateri mislim. Tole je pa preseglo prav vse meje. Pa ne bom javno pisala, čeprav bi si  nekdo zaslužiluser posted image

sayuri, amapk LOvro pa je taprave kilažeuser posted image .Zara se pa bolj pazi, kajne .Stas pa touser posted image

smrka, Super slike imaš na FB. Ne vem če sem jih že pohvalila, čeprav sem jih imela namen. Amapk moj spomin ko sir user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.11.2008 20:05:35   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
dulči, hm, tvoj si je vzel dopust, da sta šla na un hrib al kaj je že , ti si švicala tam na vrhu hriba,..?!user posted image

kaj pa če bi v pon. končno skup en kofe spili, akj praviš? Bi se spodobilo, po dolgem času

Ja, moj je šel od enih iz službe. Vzel je pač 3 urce fraj, itak niso ble uradne ure v četrtek. Pa sva šla. Za prot gor sem dihala in švicala kot user posted image . Potem gor, ko sem se umirila, me je pa zebst začelo. Pol sva šla kar hitro dol.

Ja, v pondelk gremo lahko na kofe, sam jst ne vem, kdaj bom fraj. Zjutraj ob 8h morm it tle na zavod po potrdilo, da sem tam prijavljena, pol jo pa šibnem v Ribnco na ZZZS, pol pa še na DURS al kam že. Se moram zdravstveno zavarovat, ker mi mine 3 mesce zavoda, pa še pokojninsko dobo bom mende plačevala, čeprav me moj prepričuje, da ne. Da itak ne bomo šli v penzijo...

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
29.11.2008 20:09:41   
srki
O, Klepetka, pol ste se mal kušnili, praviš? Po mojem sta kar oba "kriva", če sta oba peljala vzvratno. Tle pa res ne vem, sem že 10 let skoraj v tem biznisu, pa nismo še imeli takega primera. No, bo Andrej bolj vedel.

Ja, klinc, če mu bo všeč, ali ne, kar je treba je treba, kot praviš. Saj že zdaj, ko to zagleda, začne z rokicami opletat, samo joka zaenkrat še ne.

A si že bila kaj pri sosedi S. v novi hiši? Bomo morali enkrat tja na obisk, bi bil že čas.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.11.2008 8:42:07   
klepetka
srki, saj sem vedela , da sem edinstven primer s trkomuser posted image .Sva se že s soudeležencem smejalauser posted image ,  da ziher tud policaji ne bi vedeli čisto dobro , kdo je kriv. Zato sva se pol kar lepo sama zmenila. Je bil res fer. Takih je res  malo.

Pri S. sem pa že bila, ja. IN meni je full všeč. REs lepo. user posted image JE  pa glih zadnjič rekla, da te je videla eno nedeljo(mislim da pred 14 dnevi)ko so šli v D., da si šla z vozičkom po cesti.

dulči, al pa če prideš k nam na kofe?! Pa sayuri , ti lahko tud prideš po mleko. Zdaj smo zdraviuser posted image

grem daljeuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 30.11.2008 8:44:45 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.11.2008 11:02:31   
dulcinea
Klepetka, bom še videla glede obiska. Sem že zmenjena s kolegico, da ji spet malo angleščino razložim, pa z najboljšo prijateljico morava na kavico, pa bo spet zmanjkalo časa.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.11.2008 23:22:42   
andrej77

andrej , zdaj pa zate en kveščnuser posted image SEm bla včeraj v Lj in sem naredila en super posel.Enga sem od zadaj nabilauser posted image  Sicer ni bilo panike, na našmu avtu se skoraj nič ne pozna, ker se je lepo spoliralo, no na soudeleženčevemu pa malo več, vdrt pleh predvsem.

Pa mi povej, kateri je bolj verjetni krivec.Oba sva speljala iz parkinga, oba rikverc, nisva oba vidla drug drugega in se zaletela en v drugegauser posted image .Sva si  bila pa točno nasproti, če razumeš.

Sicer nisva nič policije klicala, ekr sva se zmenila, da vsak svojo škodo krijeva.Me je res presenetilo ravnanje od unga tipa.

tako le na hitro... obadva kriva v istem procentu (sicer to pri nas ne igra vloge, je pa pomembno pri zavarovalnici), hudič je pa v detajlih

sori za pozno "reakcijo", smo bli odsotni z internetne dežele

< Sporočilo je popravil andrej77 -- 30.11.2008 23:26:29 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.12.2008 18:14:12   
srki
Pri S. sem pa že bila, ja. IN meni je full všeč. REs lepo. user posted image JE  pa glih zadnjič rekla, da te je videla eno nedeljo(mislim da pred 14 dnevi)ko so šli v D., da si šla z vozičkom po cesti.

Ja, tisto nedeljo ko je bilo res lepo, ampak sem se zadnji moment zrajtala, da so oni, se nikakor ne morem navadit na njihov avto, sploh, ker se bolj malo vidimo. Hiška pa res lepo zgleda že zdaj, ko nima fasade, pol bo pa še bolj.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
1.12.2008 20:36:29   
sayuri
Na hitro...včeraj smo imeli krst in je blo super. L&Z pridna, vse je bilo super in lepo. Slikica tortice....jo imam ravno pomanjšano. Kaj več pa naslednjič user posted image

user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.12.2008 9:26:16   
smrka
Lepa torta, ziher je bla se boljsa za pojest!!! Pa hitr kake slikce v albumuser posted image da vidmo kako ste bli lustni

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 962
2.12.2008 11:00:14   
Menčy
Ojla bejbike!

zadnje čase imam bolj malo časa, saj mi Tobija zelo malo spi in imamo malo krize z dojenjem (tipični 4. mesec), tak da sem skoz v teku in sem zelo utrujena. Zdaj se mi je pa še ponoči začel zbujati user posted image  user posted image .
Ne vem, kaj naj naredim.
Drgač pa a mislite, da so dibili baby vac v lekarni, NE , čeprav v biltenu piše, da ga lahko dobimo. user posted image

Sayuri - lepa totrica in upam , da ste se lepo imeli. Kje ste pa praznovali? Pokaži še kakšno fotko.

Za Tobija ne vem kakšne mere ima (pred 5. tedni je imel 7250g in 64 cm, torej pri 3. mesecih user posted image , naslednji pregled imam 10. 12., pa vi?)
Klepetka - za user posted image se moramo res dogovoriti, a je bla Sayuri že pr teb? A si ga fejt "ruklna" avto mislim? Upam , da ne.
Pikkicaa - se še namakate?
Nasy - kje pa si ti ? Imaš sestanek z Miklavžem?
Smrka - je ne Švedskem že vse v prazničnem vzdušju?

TOREJ MAMICE, STE SE ŽE ZMENILE Z MIKLAVŽI?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
2.12.2008 11:35:13   
sayuri
Menčy, nism bla še pri Klepetki. Mogoče bi šla v četrtek dopoldne, če ima Klepetka cajt in če so ozdraveli. LAhko se zmeniva, pa greva skupaj, da bo imela kLpetka malo več dela user posted image user posted image user posted image .
Krst je bil drugače res fajn. L&Z zelo pridna, kosilo smo imeli pri Pildarju, nadaljevali smo pri nas doma. user posted image  Je fajn uspelo vse skupaj, sem bila zadovoljna. So bili pa samo trije krsti. Naša dva in še ena punčka.

Tobija je tud konkreten fant user posted image . L&Z se zdajle že nekaj dni ponoči skoz zbujata in jesta.user posted image  Pa tko je blo že fajn. Lovro je že celo noč prespal. Zdaj se pa vsaj 2x zbudi in hoče jest. user posted image  Zara pa 4-5x. Tako, da se tud men že malo poznajo neprespane noči user posted image . Sem pa jaz že kar začela dodajat GH. Od tega umetnega mleka kar vzhajata - sploh Lovro. Tko, da smo že jabolko in korenček poskusili. Sta pa navdušena user posted image .

Bom ob priliki pomanjšala še nekaj sličic, pa jih kar semle pripopam. user posted image

Miklavž je pri nas že vse nabavil in prav danes sem sortirala in zavijala darilca. Zdaj jih moram pa na primerno mesto skrit user posted image
Kje je pa Pikica tolk časa?

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.12.2008 12:05:59   
klepetka
dan,
se samo prijavim za zdaj. Imam še nekaj malarje danes, pa nimam časa, ekr     č e nisem zraven, so packiuser posted image . Popravljajo pa med drugim uni dve steni , k osem ju zadnjič z vinom polilauser posted image

sayuri in menči, ja super, kar pridta v četrtek. Zdravi smo, cajt imamo pa tudi.To, da bom iemla pa več dela, če boste obe, pa ni  vrag da ne bom zmogla, drugače m iboste pa malo p omagale.Hecam seuser posted image user posted image  Pa tud ostale ste prav toplo vabljene v četrtek; nasy, pikica,  srki, dulči, smrka(user posted image )

andrej, hvala za odgovor.user posted image

menči, na našmu avtu se niti ne pozna dosti, oz. skoraj nič, na unmu pa mal več, ampak tud ni sile.

pikica, da se nisi morebiti  utopila?!user posted image user posted image

smrka, že brojiš sitno?user posted image

dulči, kaj si pol včeraj bla tukaj? Sem čist pozabila, ker sme bialč leteča. PA še na govorilne sem šla ob 12.30.

šibam v kontrolo....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 965
2.12.2008 13:52:12   
dulcinea
Bla v Ribnci včeraj. Ob 8 sem bla zmenjena v AJD na zavodu da mi dajo potrdilo, pa sem čakala na tisti list do 8.45. Babe zmešane. ENa je cel caj sam od pisarne do nas hodila pa gledala kolk nas je že in da bo gužva. nardila ni pa nič.

No pol sem pa v Ribnci šla se prijavit za osnovno zdravstveno zavarovanje pa me je poslala sred trga iskat obrazce, ker jih oni ne smejo prodajat. Jao. Vmes sem skočila še na občino vprašat, če bi mi slučajno občina plačvala to, kot občanu, ker enim ga. Pa ni blo une, je bla na malci (ob 10h - a nimajo od poldne do enih cajt uradniki za to?) pa mi je druga punca razložila, kaj vse morm prinest. Pol pa vpraša, če imam avto, da če ima pa avto pa mi ne morjo plačvat. Mater, sem skor ****is dobila. A ciganom pa plačujejo, pa še z neregistriranimii avti se vozijo okrog. No, pol sem šla kar lepo po obrazce pa si bom lepo sama plačala teh 15€ na mesec za zdravstveno, pol sem pa še kar pokojninsko vzela, da bodo "leta" tekla. Čeprav ne vem, če bom kaj v penziji..

Hvala, ker ste brali, sem se mogla izpovedat, ker sem bla jezna ku user posted image .

Aja, za kofe skor ni blo cajta. Sem šla domu neki pojest, mal z mami poklepetat, pol pa k prijateljici pomagat angleščino, ker ima jutri izpit. Pol smo pa seveda še klepetali, pa njeno malčico pestvali, pa pol je še možek posebej meni neki zašpilal na harmoniko. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
2.12.2008 16:54:05   
Anonimen
Ku-ku, spet sem tu! user posted image  V toplicah je bilo super, fajn družba (6 odraslih-tudi jaz se štejem med te user posted image  in 6 otrok) user posted image . Bilo je res super, večeri tja do dveh zjutraj so bili prav pestri in poooolni smeha ob igranju pantomime user posted image . Utopila se nisem (klepetka), sem se bolj nizke vode držala  user posted image user posted image user posted image . Ne, saj ne, sploh nisem šla v bazen. Jaz itak ne uživam v bazenih, Zoja pa se mi vseeno zdi še malo premajhna, čeprav smo šli pripravljeni na vse (beri plavalne plenice, obroč).

Sayuri- lepa torta. Kje si jo pa naročila? user posted image user posted image user posted image  Ne, res, kako sta bila šele lepa tvoja dva sončka in seveda vsi ostali. Čakam na slike. In user posted image  da je krst tako lepo uspel.

Dnevi polni dežja... in ne lepega vremena user posted image ...  Menčy-tudi moja Zoja takoooo slabo spi čez dan. In zelo malo je.. Skoraj niiččč user posted image user posted image user posted image . Vsaj ponoči je ok (zbudi se enkrat, je in zaspi nazaj do 7h zjutraj).
Sem ji pa na prvi decemberski dan dala riževo kašico user posted image . Nisem več mogla čakat.

Klepetka- mene v četrtek ne bo (tako da boš eno skodelico manj umazala) user posted image , imamo s Zojo razvojno ambulanto.

Aja, še zame zelo pomembna stvar ki me je osrečila do neba in nazaj- znebili smo se širokega povijanja, končnoooo (samo še do novega leta ponoči). Sem imela z Lano zelo slabe izkušnje- široko povijanje ponoči skoraj dve leti, halooooooo user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
3.12.2008 14:30:09   
smrka
Klepetka ze odstevam sitno ja... se sam16 krat gremo spatuser posted image .

Drgac pr nas trenutno zdaj pada sneg, ko bi ga vsaj tolk napadlo da se lahko igramo v snegu. Mene je pa vcer neka alergija fasala, me je zacel najprej srbet okrog glave pa po obrazu, pa se pogledam v ogledalo in vidim neke izpuscaje.. potem sem dobila se po telesu, zjutraj se zbudim z zateklima usnicama, dlani in stopalauser posted image user posted image Nevem kaj bi to blo... ce nebo bols bom sla do dohtarja...

Dulci smo kupili smucke za A. Je bla nasa babi zlata babi in se je organizirala in kupilauser posted image Zdej samo cakam da bo v Ribnci sneg, da bomo lahko izkoristili smucke in da bo nasa dobila voljo do smucanja. Jest bi tudi ful rada smucala, samo moj dragi nima veselja do smuck. Bove pa same s tamalo hodile na smucanje ko bo vecja, ce bo zainteresirana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
5.12.2008 9:08:48   
dulcinea
Kaj je zdaj babnce, kje ste? Vas je zametlo? Al pada dež kot tukaj? Včeraj je bilo tako lepo vreme, da je moj spet šel eno urco prej ven in sva šla spet na hribček. Naju je pa skoraj tema v gozdu najdla.

Smrka, fajn da ste kupili smuči. user posted image  A ti jih imaš? Čene ti jih jaz prodam...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
5.12.2008 9:40:07   
smrka
Dulci jest jih nimam, sam men se jih ne splaca kupovat za zdaj dokler ni snega, vsaj tle pr nas na jugu Svedske ga ni. Bom pocakala ko bo A. malo vecja, in ce bo kazala za veselje do smucanja potem si jih nabavim, ker pol bove hodile pa smucat mal visje gor.. tam je sneg.

A nase Ribncanke so cist v delu zdaj ko je veseli december ?user posted image A mogoce ze kaj veste ce se bo kaj dogajal v Ribnici tekom teh praznikov, ali bo kak koncert? V Lj. bo ziher kaj, al pa v Kocevju....

Me se s prjatlcami menmo da bi sle en vecer na bovling v Ljubljano, mater bo to fajn vecer! Obujanje spominov in smeh kot vcasih.... joj kako pogresam mladost, pa tiste srednjesolske dni? Pa ve?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 970
5.12.2008 17:34:08   
sayuri
Obljuba dela dolg. Evo naše slikice iz krsta. Sem jih nekaj izbrala in pomanšala. user posted image . Drugače pri nas nič novega. Pri klepetki sem bila včeraj na kavici in sem potem videla, da sem se kar eno uro in pol zadržala. Klepetka še kosila ni mogla skuhat user posted image user posted image user posted image  Je blo pa fajn malce poklepetat user posted image . bom še prišla, klepetka user posted image  Mimogrede....si dobila sušilca?

smrka jazs rednješolska leta čist nič ne pogrešam. V bistvu mi je zdajle najbolj luštno. user posted image  Če se bo tukaj kaj dogajalo, za praznike ne vem. Oz. tisti tradicionalna božično novoletni koncert bo. Nisem še nikoli bla, tko da ne vem, kako zgleda.

Danes je pa mIklavž..... Jeeeeeeeej. user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 971
5.12.2008 20:07:02   
smrka
joj kako ste lustni!!! Pa tvoja sister je tudi zelo simpaticna!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 972
5.12.2008 20:53:50   
Anonimen
Sayuri- lepe fotke, vsi trije tvoji sončki prekrasni... iii, pikice male user posted image user posted image user posted image . Fuuull lepa družinica ste, res!

Ja, danes pa miklavž. En del smo obdelali, jutri še večji del. Pa na miklavževanju smo bili, glih tolko da je Lana vidla miklavža in parkeljna.
Me pa jutri čaka prijeten večer z mojo sestrico user posted image . Greva v Lj.na koncert Kreslina user posted image user posted image user posted image .

Zoja še vedno prehlajena, sva bili danes pri zdravniku, je dobila antibiotik user posted image .

Lep vikend!!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
5.12.2008 22:49:03   
klepetka
čer,

da se še tukaj pofočkam za danes.
Moram it še miklavža pripravit, p reden se kater predčasno zbudiuser posted image

Smo mislili it v Laze gledat miklavža, pa pol nismo šli ,ekr je imelA M. mažorete do 17.15.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

. Pri klepetki sem bila včeraj na kavici in sem potem videla, da sem se kar eno uro in pol zadržala.

jaz nisem nič na uro gledalauser posted image

Klepetka še kosila ni mogla skuhat user posted image user posted image user posted image

nč bat, nismo bli lačni, itak imamo pozno kosilo 

Je blo pa fajn malce poklepetat user posted image

tudi meni, jauser posted image user posted image  SEm bila vesela vajinega obiska.

bom še prišla, klepetka user posted image

upam da res. Te držim za besedo. PA obljubim, da se ne bodo malarji več mimo naju sprehajaliuser posted image

Mimogrede....si dobila sušilca?

Ja že, in že sprobala. Super je. Le zakaj se nisem jaz že prej tega domislilauser posted image

slike so pa krasneuser posted image .

JE pa Lovro tud v živo tak cuker, pa tako velik je, pravi dedecuser posted image .ZAra se pa ni dala pokazat  in je frajla rajš doma mirno spala.

smrka, sva se  s sayuri včeraj že spomnili na našo picouser posted image user posted image .tako da zdaj nam pa res ne boš ušla nazaj brez da se vidmouser posted image

šibam, se jutri kaj oglasim

lahko noč  vam želim

< Sporočilo je popravil klepetka -- 5.12.2008 22:50:42 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 974
6.12.2008 11:29:51   
dulcinea
Sayuri, res ste lepi. Se mi dopade, ker nisi tamalih nakinčala, tko k eni v take bele čipkaste žakle dajo otročke. Tole s hlačkami je super.

Smrka, drug vikend te še ni a ne? Ker bo godba imela koncert. K si glih spraševala. Mene mika, da bi šla, sam ne vem, če bo šu še kdo z mano. Mi ful dobro špilajo.

Bo pa letos mende tale božično novoletni koncert brez vstopnine. Sam še zmeraj dvomim v vsebino, ker so zadnja leta ful nardili moderno, preveč za naš ribnški narod.

Kar se pa tiče pice... Komaj čakam, da se spet dobimo. Tako da kar določite datum. Jaz bom doma verjetno vse praznike pa še vikende.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......