Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.11.2008 13:47:35
|
|
|
|
srki
|
Ženske, jaz zmrzujem. Danes je bilo - 12 zjutraj. Do kosti me je zeblo, še zdaj se nisem prav odtajala. Sayuri, kaj je s tvojim mobitelom? Imaš drugea, si namreč skoz nedosegljiva. Sem ti poslala sms glede tiste pumpice za nos, če me spomin ne vara, jo imaš, pri nas bi jo potrebovali, na žalost. Pa, a res tisto reč v sesalec utakneš? Res mi ni nič jasno. NO, to je včasih delala reklamo Rija, pa me zanima, kje si jo ti kupila! Plis, odgovor, ker si mi ponoči od nespanja meša, smrklja toliko, ven s tisto navadno pumpico pa nič ne gre! Hvala v naprej!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.11.2008 16:22:12
|
|
|
|
Nasy
|
Sicer nisem Sayuri, pa vendar, ja Baby vac vtakneš v sesalec in je super. Mi smo sicer samo 2x rabili ampak je res fino. Naročili smo ga pa tle : http://www.minisvet.si/aspirator-nos-p-1057.php Nam je prišlo po pošti v dveh al treh dneh, se ne spomnim točno. Je pa res mraz, obup no še dobro, da je blo malo sonca
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.11.2008 17:14:33
|
|
|
|
Menčy
|
Ojla! kako kaj danes ? Mraz a ne*? Drgač pa danes praznujem in ker nisem ravno dobre volje in pri zdravju (beri vsi prehlajeni) smo sam v družinskem krogu popraznovali. KAK PA KAJ VE? PIKICA - kam ste pa šli? Boš poročala, ko prideš, kako si bila zadovoljna. Nasy- take sanke so super, sam po Ribnici oz. povsod precej solijo , tako da je težko potem ... papa, Tobija je zadnje dni skoz lačen in nič ne spiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.11.2008 17:39:46
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Sayuri, kaj je s tvojim mobitelom? Imaš drugea, si namreč skoz nedosegljiva. Sem ti poslala sms glede tiste pumpice za nos, če me spomin ne vara, jo imaš, pri nas bi jo potrebovali, na žalost. Pa, a res tisto reč v sesalec utakneš? Res mi ni nič jasno. NO, to je včasih delala reklamo Rija, pa me zanima, kje si jo ti kupila! Plis, odgovor, ker si mi ponoči od nespanja meša, smrklja toliko, ven s tisto navadno pumpico pa nič ne gre! Hvala v naprej! srki, ja RIJA prodaja ta Babywac. Jaz sem se kar na njo obrnila. res vtakneš v sesalec in povleče ven vse živo. Mobitel mam pa res drug. Ti napišem cifro na ZS
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.11.2008 19:13:29
|
|
|
|
srki
|
Sayuri, hvala. Kot nebesa se mi je ravno, ko sem napisala prejšnje sporočilo, na vrhu strani odprl rumen klicaj z reklamo za to zadevo in sem že naročila. kmalu zatem me je pa še Klepetka poklicala in sva predebatirali o tej zadevi in tudi ona pravi, da je super. Dobila sem tudi sms z novo št. Hvala.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.11.2008 11:45:31
|
|
|
|
sayuri
|
No srki, sam da si uštimala. Kje ste ribnčanke? Občudujete prve snežinke? Moja dva zdajle spita. Imata posebno proceduro uspavanja. Zara se rine v poušer, Lovro pa mora met plenico ob sebi Mi smo imeli precej zanimivo noč . Nas je andrej iz postelje vrgu . Pravzaprav moža. Men ni blo nč jasno. Sem šele zjutraj skapirala, za kaj se je šlo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.11.2008 12:54:50
|
|
|
|
dulcinea
|
Mi smo imeli precej zanimivo noč . Nas je andrej iz postelje vrgu . Pravzaprav moža. Men ni blo nč jasno. Sem šele zjutraj skapirala, za kaj se je šlo. In pol nas pustiš tle v nevednosti... Saj veš da smo babe firbci. NO? Čakam.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.11.2008 12:55:50
|
|
|
|
dulcinea
|
Drgač pa danes praznujem Vse naboljše še od mene z zamudo. Upam, da bo z zdravjem vse OK.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.11.2008 13:17:29
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Mi smo imeli precej zanimivo noč . Nas je andrej iz postelje vrgu . Pravzaprav moža. Men ni blo nč jasno. Sem šele zjutraj skapirala, za kaj se je šlo. In pol nas pustiš tle v nevednosti... Saj veš da smo babe firbci. NO? Čakam. Ah, spodaj pri Kebabu so bla vrata odprta. Sred noči Pa nobenga notri. Verjetno so jih pozabili zapret. PA je policija to prekonrolirala . Še dobro, da nismo v Lj. Bi že vse sadje in ostalo blo pokradeno
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.11.2008 11:34:41
|
|
|
|
Menčy
|
HVALA ZA ČESTITKE . sE BILA ZELO VESELA . A kdo zbira FIFI nalepke? Naša Zarja ima kar nekaj, ki bi jih rada zamenjala. Nisem pristaš teh albumov, ampak ker smo ga dobili, ga pa uporabljamo. Dulči - pri vas tud "mete"? Smrka - kaj pa pri vas? Imam ogromno dela pa se mi nič ne dela.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.11.2008 14:15:42
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz grem pa zdajle kar malo spat. Proti večeru imam pa zobarja. Bom mogla it sama danes so NG, ker moj je na nekem seminarju v Kranjski Gori. Pa še vinjete nimam, tko da se bom mogla cijazit po stari. Če bom našla ta božji Šempeter. Malo me orientacija daje, ko sem tam dol. Menči tuki ni snega. Pred 3 leti ga je zapadlo med božičem in NL enih 20 cm. Drug dan je že skopnel. Ga pa gledam skozi okno na Goro, kjer pa je kar pobelilo. Drugače pa danes tukaja burja piha pa dež nosi v okno, takod a sem tudi za kak prelep pogled prikrajšana.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.11.2008 16:43:44
|
|
|
|
smrka
|
Soseda vse najboljse za rojstni dan! Ne pr nas ni skor nic snega.. ga je tolk da so otroci cist zmesani in upajo da bo le zapadal kaj vec... zdaj ga je okrog 3 cm. Na jugu Svedske niti ni navade da sneg zapada. Zato pa komaj cakamo da pridemo na dolenjsko, tam ga zna bit pa orng! Bomo izkoristli vsako minuto za smucanje in sankanje!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 9:53:54
|
|
|
|
dulcinea
|
A vas je zamrzlno, al kje ste vse? Tukaj je pa tako lep dan, nobenga oblačka, jaz pa na pol bolna noter čepim. Včeraj je blo za znoret... glava bolela, mišice bolele, enkrat vroče, enkrat mraz. No, danes je malo boljše... Le napište kaj, da mi ne bo dolgcajt.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 11:43:17
|
|
|
|
smrka
|
ej bejbi, dej ti rajs tise slikce hitr cekiraj kaj imas kaj nimas, da si hitr zmenamo, da bomo mele poln album.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 12:35:25
|
|
|
|
dulcinea
|
Bejbi, pa saj taprvo teb ponudm... Zdej imam še dve slikce za menjat, pa imaš ti že vse mende. Tiste ki ne veste za kaj se gre.... na fejsbuku menjamo virtualne slikce od Životinjsko carstvo... Ja, če je pa dolgcajt včasih...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 14:54:33
|
|
|
|
sayuri
|
dulči in smrka...kar igrajta se DUlči, kaj ti si bolna, al kako? Tukaj je tudi tko lep dan. Sam mrzlo pa ful. 0 stopinj. Sem bla z L&Z eno uro zunaj, je prav pasalo. Samo, predno sem ju oblekla v vse te kombinezone in kape in vreče Zdajle pa kar notri spita - oblečena. Ju nočem budit. Če jima bo vroče, se bosta že zbudila Punce, ste slišale žalostno novico o smrti punce iz Ribnice? Ne bi tukajle imena pisala....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 20:05:11
|
|
|
|
dulcinea
|
Joj kok sta prsrčna Zara in Lovro. Ja, sem slišala za M.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 20:38:30
|
|
|
|
smrka
|
o srceka mala kako sta lustna!!! Ja pr nas mamo tud mraz, sam tle se piha, tako da te res premrazi do kosti!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.11.2008 22:14:11
|
|
|
|
klepetka
|
čer še diham, čeprav komaj.Pri na s 4/5 familje obležalo .Se pa stanje počasi normalizira. sayuri, zato nič ne hodi še nekaj dni k nam, je precej nevarno območje za virus staknit,... Milumil te bo pa itak počakla, pri nas se noben ne grebe zanjga smrka in dulči, amap jaz sem pa res blond.Sploh ne zastopim une menjave na FB s temi slikcami, menjava pa to. SAj se bom naučila, obljubim katera punca pa je umrla? Jaz pa nisem nič slišala? NAj mi ena na ZS vrže, prosim grem zdaj spat lahko noč
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.11.2008 12:50:36
|
|
|
|
Menčy
|
Sayuri - kakšna lepotca, kot bonbončka. Vrjamem da ti veliko časa vzame, da ju "zapokaš" v zimsko opremo, jaz imam še z enim težave, mamo že drug pajac, mu je vse premajhen...tak da ga komaj not "stlačim" Dulči in klepetka - tud mi smo vsi malo ne kot virozni, ni pa prehudo ( ne kuhamo, tak da smo še vsi na svojih mestih), mamo močne glavobole, iz nosu nam teče in spanec je . Smrka in Dulči - eni se pa še igrajo . Drgač pa : Baby aspirator sem naročila kar v lekarni, ma smo zdaj moderni a ne? Pa še vse ti ustrežejo, kar rabiš ti naročijo, čeprav še nikoli niso slišali za : npr . BABY ASPIRATOR na sesalec ali pa za probiotike, katere je dobro jemati v kombinaciji z antibiotiki , pa lekarnarji, pardon farmacevti . Ja sem včeraj zvedela, da je umrla, ne vem pa kaj jji je blo. Uboga reva, dolgo se je borila a boja ni dobila. Jo poznam, saj je eni 2 leti pela pri našem zboru, že takart ni bila čist v redu. A mami njena še dela? (beri drugaće) lep dan še naprej, baje bo snežilo......................................
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.11.2008 12:51:08
|
|
|
|
srki
|
Tisti vac je pa res super, mali pa prav uživa ob tem, Aljaž pa beži . Je bila ta punca hči enega od uslužbencev OŠ? Potem vem, za kaj se je šlo. Grem, mali se dere kot nor.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.11.2008 13:34:24
|
|
|
|
sayuri
|
JA srki...oba starša še delata v OŠ. Menčy, da dol padeš tole z farmacevti . Povej mi, kolk je Tobija zdaj kaj težek? Lovro ima 8200g in 66cm , Zara pa 6900g in 62cm. pikica se še vedno v toplicah namakate?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.11.2008 14:14:59
|
|
|
|
srki
|
Sayuri, jaz za našega tudi lahko nalimam takega smajlija, ker je imel pri 2 mesecih 6,5 kg, velik je bil 62 cm. Ni kaj, rad je, pa pozna se, da je že ob rojstvu tehtal skoraj 4 kg. Sta pa res lušna, naš se prav upira, ko ga oblačim za ven, vse te cunje, komaj čakam poletje, čeprav je še daleč....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.11.2008 18:20:17
|
|
|
|
dulcinea
|
Ste se pa razgovorile od zjutraj. Jaz sem v bistvu ok. Ne vem, kaj mi je blo te dni. OZ. vem no. Sam nisem vedla do danes. Včeraj je blo tako lepo sonce tukaj, da je moj kar ob enih domov prišel, pa sva šla na en hrib in mi je prav dobro delo. Sicer sem bla pa čist mokra, ko sem prišla na vrh. Joj, bi mogla it večkrat. V ponedeljek pridem v vaš konec, če me katera kaj nuca Želim vam lep vikend, čeprav sem slišala, da bo bolj slabo vreme. No, raje sneg, kot pa burjo pa dež.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......