|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
23.11.2008 13:47:35   
srki
Ženske, jaz zmrzujem. Danes je bilo - 12 zjutraj. Do kosti me je zeblo, še zdaj se nisem prav odtajala.

Sayuri, kaj je s tvojim mobitelom? Imaš drugea, si namreč skoz nedosegljiva. Sem ti poslala sms glede tiste pumpice za nos, če me spomin ne vara, jo imaš, pri nas bi jo potrebovali, na žalost.

Pa, a res tisto reč v sesalec utakneš? Res mi ni nič jasno. NO, to je včasih delala reklamo Rija, pa me zanima, kje si jo ti kupila!

Plis, odgovor, ker si mi ponoči od nespanja meša, smrklja toliko, ven s tisto navadno pumpico pa nič ne gre!

Hvala v naprej!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.11.2008 16:22:12   
Nasy
Sicer nisem Sayuri, pa vendar, ja Baby vac vtakneš v sesalec in je super. Mi smo sicer samo 2x rabili ampak je res fino. Naročili smo ga pa tle : http://www.minisvet.si/aspirator-nos-p-1057.php
Nam je prišlo po pošti v dveh al treh dneh, se ne spomnim točno.

Je pa res mraz, obup nouser posted image še dobro, da je blo malo sonca

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.11.2008 17:14:33   
Menčy
Ojla!
kako kaj danes ? Mraz a ne*?                      Drgač pa danes praznujem in ker nisem ravno dobre volje in pri zdravju (beri vsi prehlajeni) smo sam v družinskem krogu popraznovali.
KAK PA KAJ VE?
PIKICA - kam ste pa šli? Boš poročala, ko prideš, kako si bila zadovoljna.
Nasy- take sanke so super, sam po Ribnici oz. povsod precej solijo user posted image , tako da je težko potem ...

papa, Tobija je zadnje dni skoz lačen in nič ne spiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.11.2008 17:39:46   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Sayuri, kaj je s tvojim mobitelom? Imaš drugea, si namreč skoz nedosegljiva. Sem ti poslala sms glede tiste pumpice za nos, če me spomin ne vara, jo imaš, pri nas bi jo potrebovali, na žalost.

Pa, a res tisto reč v sesalec utakneš? Res mi ni nič jasno. NO, to je včasih delala reklamo Rija, pa me zanima, kje si jo ti kupila!

Plis, odgovor, ker si mi ponoči od nespanja meša, smrklja toliko, ven s tisto navadno pumpico pa nič ne gre!

Hvala v naprej!

srki, ja RIJA prodaja ta Babywac. Jaz sem se kar na njo obrnila. res vtakneš v sesalec in povleče ven vse živo. Mobitel mam pa res drug. Ti napišem cifro na ZS

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.11.2008 17:41:37   
sayuri
Menčy, vse najboljše

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.11.2008 19:13:29   
srki
Sayuri, hvala. Kot nebesauser posted image se mi je ravno, ko sem napisala prejšnje sporočilo, na vrhu strani odprl rumen klicaj z reklamo za to zadevo in sem že naročila. kmalu zatem me je pa še Klepetka poklicala in sva predebatirali o tej zadevi in tudi ona pravi, da je super.

Dobila sem tudi sms z novo št. Hvala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 931
24.11.2008 11:45:31   
sayuri
No srki, sam da si uštimala. user posted image

Kje ste ribnčanke? Občudujete prve snežinke? user posted image

Moja dva zdajle spita. Imata posebno proceduro uspavanja. Zara se rine v poušer, Lovro pa mora met plenico ob sebi user posted image

user posted image

Mi smo imeli precej zanimivo noč user posted image . Nas je andrej iz postelje vrgu user posted image user posted image user posted image .
Pravzaprav moža. Men ni blo nč jasno.user posted image Sem šele zjutraj skapirala, za kaj se je šlo.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 932
24.11.2008 12:54:50   
dulcinea
Mi smo imeli precej zanimivo noč . Nas je andrej iz postelje vrgu .
Pravzaprav moža. Men ni blo nč jasno. Sem šele zjutraj skapirala, za kaj se je šlo.

In pol nas pustiš tle v nevednosti... Saj veš da smo babe firbci. NO? Čakam.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 933
24.11.2008 12:55:50   
dulcinea
Drgač pa danes praznujem

Vse naboljše še od mene z zamudo. Upam, da bo z zdravjem vse OK.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 934
24.11.2008 13:17:29   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Mi smo imeli precej zanimivo noč . Nas je andrej iz postelje vrgu .
Pravzaprav moža. Men ni blo nč jasno. Sem šele zjutraj skapirala, za kaj se je šlo.

In pol nas pustiš tle v nevednosti... Saj veš da smo babe firbci. NO? Čakam.

Ah, spodaj pri Kebabu so bla vrata odprta. Sred noči user posted image  Pa nobenga notri.
Verjetno so jih pozabili zapret. PA je policija to prekonrolirala user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da nismo v Lj. Bi že vse sadje in ostalo blo pokradeno user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 935
25.11.2008 11:34:41   
Menčy
HVALA ZA ČESTITKE . sE BILA ZELO VESELA user posted image .

A kdo zbira FIFI nalepke? Naša Zarja ima kar nekaj, ki bi jih rada zamenjala.
Nisem pristaš teh albumov, ampak ker smo ga dobili, ga pa uporabljamo.

Dulči - pri vas tud "mete"?
Smrka - kaj pa pri vas?

Imam ogromno dela pa se mi nič ne dela. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.11.2008 14:15:42   
dulcinea
Jaz grem pa zdajle kar malo spat. Proti večeru imam pa zobarja. Bom mogla it sama danes so NG, ker moj je na nekem seminarju v Kranjski Gori. Pa še vinjete nimam, tko da se bom mogla cijazit po stari. Če bom našla ta božji Šempeter. Malo me orientacija daje, ko sem tam dol.

Menči tuki ni snega. Pred 3 leti ga je zapadlo med božičem in NL enih 20 cm. Drug dan je že skopnel. Ga pa gledam skozi okno na Goro, kjer pa je kar pobelilo. Drugače pa danes tukaja burja piha pa dež nosi v okno, takod a sem tudi za kak prelep pogled prikrajšana.  

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.11.2008 16:43:44   
smrka
Soseda vse najboljse za rojstni dan! Ne pr nas ni skor nic snega.. ga je tolk da so otroci cist zmesani in upajo da bo le zapadal kaj vec... zdaj ga je okrog 3 cm. Na jugu Svedske niti ni navade da sneg zapada. Zato pa komaj cakamo da pridemo na dolenjsko, tam ga zna bit pa orng! Bomo izkoristli vsako minuto za smucanje in sankanje!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 938
27.11.2008 9:53:54   
dulcinea
A vas je zamrzlno, al kje ste vse?

Tukaj je pa tako lep dan, nobenga oblačka, jaz pa na pol bolna noter čepim. Včeraj je blo za znoret... glava bolela, mišice bolele, enkrat vroče, enkrat mraz.

No, danes je malo boljše...

Le napište kaj, da mi ne bo dolgcajt.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
27.11.2008 11:43:17   
smrka
ej bejbi, dej ti rajs tise slikce hitr cekiraj kaj imas kaj nimas, da si hitr zmenamo, da bomo mele poln album.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 940
27.11.2008 12:35:25   
dulcinea
Bejbi, pa saj taprvo teb ponudm... Zdej imam še dve slikce za menjat, pa imaš ti že vse mende.

Tiste ki ne veste za kaj se gre.... na fejsbuku menjamo virtualne slikce od Životinjsko carstvo... Ja, če je pa dolgcajt včasih...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
27.11.2008 14:54:33   
sayuri
dulči in smrka...kar igrajta se user posted image user posted image user posted image
DUlči, kaj ti si bolna, al kako? Tukaj je tudi tko lep dan. Sam mrzlo pa ful. 0 stopinj. Sem bla z L&Z eno uro zunaj, je prav pasalo. Samo, predno sem ju oblekla v vse te kombinezone in kape in vreče user posted image user posted image user posted image
Zdajle pa kar notri spita - oblečena.  Ju nočem budit. Če jima bo vroče, se bosta že zbudilauser posted image

user posted image

user posted image

Punce, ste slišale žalostno novico o smrti punce iz Ribnice? user posted image user posted image user posted image  Ne bi tukajle imena pisala....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 942
27.11.2008 20:05:11   
dulcinea
Joj kok sta prsrčna Zara in Lovro. user posted image

Ja, sem slišala za M. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 943
27.11.2008 20:38:30   
smrka
o srceka mala kako sta lustna!!! Ja pr nas mamo tud mraz, sam tle se piha, tako da te res premrazi do kosti!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 944
27.11.2008 22:14:11   
klepetka
čer

še diham, čeprav komaj.Pri na s 4/5 familje obležalouser posted image .Se pa stanje počasi normalizira.

sayuri, zato  nič ne hodi še nekaj dni k nam, je precej nevarno območje za  virus staknit,... Milumil te bo pa itak počakla, pri nas se noben ne grebe zanjgauser posted image

smrka in dulči, amap jaz sem pa res blond.Sploh ne zastopim une menjave na FB s temi slikcami, menjava pa to. SAj se bom naučila, obljubim

katera punca pa je umrla? Jaz pa nisem nič slišala? NAj mi ena na ZS vrže, prosim

grem zdaj spat

lahko noč

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
28.11.2008 12:50:36   
Menčy
 Sayuri - kakšna lepotca, kot bonbončka. Vrjamem da ti veliko časa vzame, da ju "zapokaš" v zimsko opremo, jaz imam še z enim težave, mamo že drug pajac, mu je vse premajhen...tak da ga komaj not "stlačim"

Dulči in klepetka - tud mi smo vsi malo ne kot virozni, ni pa prehudo (user posted image  ne kuhamo, tak da smo še vsi na svojih mestih), mamo močne glavobole, iz nosu nam teče in spanec je  user posted image  .

Smrka in Dulči - eni se pa še igrajo user posted image .

Drgač pa : Baby aspirator sem naročila kar v lekarni, ma smo zdaj moderni a ne? Pa še vse ti ustrežejo, kar rabiš ti naročijo, čeprav še nikoli niso slišali za : npr . BABY ASPIRATOR na sesalec ali pa za probiotike, katere je dobro jemati v kombinaciji z antibiotiki user posted image , pa lekarnarji, pardon farmacevti user posted image .

Ja sem včeraj zvedela, da je umrla, ne vem pa kaj jji je blo. Uboga reva, dolgo se je borila a boja ni dobila.
Jo poznam, saj je eni 2 leti pela pri našem zboru, že takart ni bila čist v redu. A mami njena še dela? (beri drugaće)

lep dan še naprej, baje bo snežilo......................................

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
28.11.2008 12:51:08   
srki
Tisti vac je pa res super, mali pa prav uživa ob tem, Aljaž pa bežiuser posted image .

Je bila ta punca hči enega od uslužbencev OŠ? Potem vem, za kaj se je šlo.

Grem, mali se dere kot nor.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 947
28.11.2008 13:34:24   
sayuri
JA srki...oba starša še delata v OŠ.

Menčy, da dol padeš tole z farmacevti user posted image . Povej mi, kolk je Tobija zdaj kaj težek? Lovro ima 8200g in 66cm user posted image , Zara pa 6900g in 62cm.

pikica se še vedno v toplicah namakate?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 948
28.11.2008 14:14:59   
srki
Sayuri, jaz za našega tudi lahko nalimam takega smajlija, ker je imel pri 2 mesecih 6,5 kg, velik je bil 62 cm. Ni kaj, rad je, pa pozna se, da je že ob rojstvu tehtal skoraj 4 kg.

Sta pa res lušna, naš se prav upira, ko ga oblačim za ven, vse te cunje, komaj čakam poletje, čeprav je še daleč....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 949
28.11.2008 18:20:17   
dulcinea
Ste se pa razgovorile od zjutraj.

Jaz sem v bistvu ok. Ne vem, kaj mi je blo te dni. OZ. vem no. Sam nisem vedla do danes.

Včeraj je blo tako lepo sonce tukaj, da je moj kar ob enih domov prišel, pa sva šla na en hrib in mi je prav dobro delo. Sicer sem bla pa čist mokra, ko sem prišla na vrh. Joj, bi mogla it večkrat.

V ponedeljek pridem v vaš konec, če me katera kaj nuca user posted image  

Želim vam lep vikend, čeprav sem slišala, da bo bolj slabo vreme. No, raje sneg, kot pa burjo pa dež.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......