|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.11.2008 23:10:56
|
|
|
|
klepetka
|
čer, evo me.Sem sama , otroci spijo, M je že kar nekaj časa v službi... menčy, šparam zate, itak . SAmo sem očitno pozabila napisat . Enkrat bi se pa res lahko dobile na kofetu.Lahko pa prideta tud vidva s Tobijo k nam na kofe, lahko drug teden ko sayuri. SIcer pa mormo najprej ozdravet, da vam kakšne viroze ne podarimo. sayuri, Legoferja je še nekaj, ekr zdaj ko je bila Lana bolna, jo itak nisem silila z njim, ker še ostalega ni preveč hotela. Z&L sta pa tako cort . Gled eune punce pa res žalostno .Inseveda da sem jo poznala.Smo bili svoje čase z njimi oz . smo bili sosedi na morju. dulči, hm, tvoj si je vzel dopust, da sta šla na un hrib al kaj je že , ti si švicala tam na vrhu hriba,..?! kaj pa če bi v pon. končno skup en kofe spili, akj praviš? Bi se spodobilo, po dolgem času nasy, štrajkaš al dala ribnčanke in okolico na ignor? SEm te pa danes uspela videti. Kako ste drugače? Maša vredu? Že šiba po vseh štirih? andrej , zdaj pa zate en kveščn SEm bla včeraj v Lj in sem naredila en super posel.Enga sem od zadaj nabila Sicer ni bilo panike, na našmu avtu se skoraj nič ne pozna, ker se je lepo spoliralo, no na soudeleženčevemu pa malo več, vdrt pleh predvsem. Pa mi povej, kateri je bolj verjetni krivec.Oba sva speljala iz parkinga, oba rikverc, nisva oba vidla drug drugega in se zaletela en v drugega .Sva si bila pa točno nasproti, če razumeš. Sicer nisva nič policije klicala, ekr sva se zmenila, da vsak svojo škodo krijeva.Me je res presenetilo ravnanje od unga tipa. pošiljam, da mi ne zbriše, ekr mi nekaj ctrl+c nagaja