|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
26.12.2008 12:27:05   
sayuri
Ob 19h user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.12.2008 13:09:22   
dulcinea
Jutrii ob 7 zvečer. Velja. Klepetka ti se s Smrko zmen.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.12.2008 13:09:50   
dulcinea
A kitajska?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
27.12.2008 9:50:40   
klepetka
S smrko sem pravkar govorila in prav ida že komaj čaka. Jaz tuduser posted image
Torej; danes ob 19 uri se dobimo v kitajskiuser posted image .Pridete, a ne deuser posted image

se vidimo

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
27.12.2008 9:57:48   
Barbara111
Ribnca včasih pa te res pogrešam in določene ljudi.Vsem želim lepe praznike.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
27.12.2008 10:03:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

S smrko sem pravkar govorila in prav ida že komaj čaka. Jaz tuduser posted image
Torej; danes ob 19 uri se dobimo v kitajskiuser posted image .Pridete, a ne deuser posted image

se vidimo

JAz pridem. user posted image  Jupiii,,...kitajci...user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
27.12.2008 10:59:34   
Menčy
Pozdrav še od mene.
Pi nas je bilo te dni čist pestro in smo lepo praznovali user posted image , dobro jedli (jaz sem pridno user posted image  kuhala) in razvijali darila... user posted image tak da računalnik ni bil aktualen user posted image
Upam, da bo tud men uspelo  user posted image (napovedane imamo sicer obiske, ampak upam, da ne bodo predolgo) priti h kitajcem, sam ob 19.00 še ne , ker Tobija takrat ravno spat dajem pa kasneje

kaj boste pri okrogli mizi?

druge se niso nič kaj še javile
torej 4, z mano 5 .... lepa družbica user posted image

se še kaj oglasim, da boste vedele al pridem al ne

UPAM DAAAAAAA!!!!user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
27.12.2008 13:51:09   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

se vidimo

Jaz tud pridem. Komaj čakam.

Nasy ne bo, ker ni ljubiteljica kitajcev.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.12.2008 18:01:27   
Menčy
Obiskov hvala bogu ni, sam je mali celo pop siten tak da sem ga dala sedajle počivat, kar pomeni da ga ne morem dat spet ob sedmih. user posted image
ne vem kak bo šlo
me ne boste tak dolgo čakale s hrano user posted image

ni nobene več na netu user posted image

...
user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.12.2008 0:11:21   
Anonimen
Upam, da ste se lepo imele in fajn najedle. Pri nas je spet pestro. Čas zamašenih nosov, kašlja, vnetja ušes, vročine in še česa. V naši hiši sem zdrava samo jaz (tok,tok,tok). Sva bili danes z Lano pri zdravniku, je ponoči jokala da jo ušesek boli, potem je dobila še vročino. Zoja prehlajena, baby vac kar laufa, čeprav danes je že veliko bolje. Moža viroza daje, čisto je švoh.
Tako da sem prava negovalka doma user posted image . Pa bo bolje. Če ne prej, drugo leto user posted image .

Lepo se imejte, lepo praznujte...

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.12.2008 11:10:50   
klepetka
Dober dan,

punce, super je bilo včeraj.Hvala vam za prijeten večer.user posted image

Pri nas so že vsi spali(z user posted image  vred), tako da je imel tud naš M. vse pod kontrolouser posted image

menčy, škoda da nisi mogla pritiuser posted image . Pa drugič.

pikica, vam pa pošiljam  en kup user posted image z željo da čiprej ozdravite oz. ozdravijo

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.12.2008 11:33:05   
klepetka
sayuri, ja za rafael okroglice imam pa en res dober recept.Ga je zadnjič ena januarčica dala , pa sem ga sprobala in mi je všeč. Ti ga bom kar skopirala;

RAFAELO KROGLICE

2 dcl vode, 450 g sladkorja in 200 g masla zavreš. Odstaviš z ognja, dodaš 200 g kokosove moke + 400 g mleka v prahu. Pustiš, da se ohladi. Lahko daš v skrinjo. Ko je primerno za oblikovanje, oblikuješ krogljice, v sredino daš prepražene lešnike. Povaljaš
v kokosovi moki. Hrani na hladnem

dulči, tele s kislo smetano morjo bit pa tud dobre, ja. Sam kje kupiš fruktozo in kako to sploh  zgleda? NImam pojmauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.12.2008 13:13:22   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77

IZVIRNO SPOROČILO: srki

NO, po dolgem času se malo oglasim.

...., vmes pa so se pripeljali policaji, mogoče med njimi Andrej, boga vedi, mulci iz vasi so se v eni oštariji nekaj tepli, pa so kot pričo prišli zaslišat mojega brata. Mati so bili čisto fertik, kot da je on kaj kriv. Je skoraj krvavice zaje....user posted image

priznam... jsz nč kriv... vsaj enkrat

Se mi je zdelo, da nisi bil ti, so bili eni "domačini".

No, nič hudega, če me ni bilo včeraj zraven, Kitajcev tudi jaz ne maram oz. njihove hrane.

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.12.2008 17:34:18   
dulcinea
Ja, včeraj je blo res fajn. Sem se tolk fajn nasmejala.

Klepetka, še enkrat hvala Božičku.

Jaz rafaelo naredim tkole:
30 dag kokosove moke
1 velika kisla smetana
20 dag sladkorja (jaz sem dala fruktozo, ker ne jem sladkorja)

Fruktozo dobiš v mercatorju med dietno hrano. Je v rumeni škatli po pol kile in je precej draga (okrog 3€). V DM jo imajo pa njihovo firmo in je neki čez 1€. Ni pa glih za pečt, sploh če je v receptu velik fruktoze, ker hitreje karamelizira. Pa tud bolj sladka je kot sladkor.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
29.12.2008 12:11:40   
sayuri
DA se še jaz javim. Mene so kitajci v posteljo položili. user posted image  SAj ne vem al je bla hrana kriva al sem pokasirala to enodnevno virozo, ki je sedaj moderna user posted image . Sem včeraj cel dan preležala, tok me glava bolela, slabo mi je blo, vročina... DAnes sem že bolje, čeprav ne še čist.

Je blo pa super. Res smo se nasmejale, pa kaj novega naučile o FB ju a ne klepetka user posted image user posted image user posted image . Tele kroglice bom pa ob priložnosti naredila. Kakšno mleko v prahu...uno, ki ga prodajajao v trgovinah, ko je nek otroček gor naslikan al čm dat kar milumil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.12.2008 11:56:48   
dulcinea
Sayuri, tud jst sem bla drug dan slaba. Verjetno zato, ker je blo mraz. Sploh pa ti in klepetka sta bili tam na prepihu.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.1.2009 15:37:44   
Menčy
OJLA!

MI NI USPELO PRITI, KER JE TOBIJA IMEL VSAJ MISLIM DA KRČE (SAJ NISEM JEDLA NIČ POSEBNEGA, razen vsežih domačih ocvirkov, pa zeloooo veliko, ampak to je bilo še zjutraj) , ZASPAL MI JE ŠELE 9 IN 5 MINUT.
Sem bila jezna ko user posted image , saj sem se že takooo veselila druženja z vami. Kar solzeuser posted image so mi potekle in še možek me ni migel razvedriti. Ko da bi mali vedel da bi rada mal požurala.
No, pa mi je že 2x spolzela KITAJSKA user posted image user posted image . rES SEM SI ŽELELA ODDIHA PA mi ni uspeloo. Upam, da bo letos kaj bolje user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.1.2009 15:42:32   
Menčy
Oja , seveda še voščilo vsem :

V mozaiku novega leta 2009

naj se vam lesketajo dragulji:

ZDRAVJE, SREČA IN LJUBEZEN.

Menčy

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.1.2009 18:55:35   
smrka
Cerrrr punceeeee!
Evo mi smo prisli danes okrog 14 ure nazaj na Svedsko. Ja vecerjica in klepet pr ching chongovih je bila super.... le da je blo mal preslano...

Tudi jaz vam zelim v novem letu vse dobro, pa da bi se veckrat dobili in fajn nasmejali!

Klepetka in Sayuri, a so vam ze poslal tist albumuser posted image user posted image user posted image vidim da nista dosti slikc zbrali :)

se tipkamo... zdele mam tolk dela s prebiranjem mejlov pa vsega ostalega.... user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.1.2009 19:42:13   
klepetka
oj

najprej da vam zaželim sreče in zdravja v tem letuuser posted image

oo smrka sam da ste srečno prispeli. kako je šlo? Sneg?Ja, albumi... hm, nič še poslali. Sayuri, tebi so že?user posted image

ja ženske, suepr je blo. SEm se tolk nasmejala takrat ,kot že lep čas ne. user posted image user posted image Sayuri, še ene  dva taka srečanja in zadevo obvladava u nulo.FB bova imeli v tamalem prstuuser posted image  Do takrat se bova pa še mal lovili okol njegauser posted image

A mi boš poslala link tvoje zgodbe, lepo prosim?

Bom jaz pa moj članek tukaj prilimala

tukaj klikni

menčy, škoda da nisi mogla priti, res. No , pa drugič, kajne.Saj bo še priložnost

Dulči, štrajkaš? Se odavjaš od Ribnce?user posted image user posted image

ampak nasy nas je pa čist zares dala na ignoreuser posted image

naj bo dovolj zaenkart

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
5.1.2009 12:55:18   
dulcinea
Ojla punce. Evo me. Praznike smo dal skozi, čeprav sem bla že vsega naveličana. Sploh teh voščenj. Sem se izogibala kušvanju, ker to mi je pa najbl grozno. Sploh k te kak star stric skor poliže. Sam kaj k oni so močni in te potegnejo k sebi pa če čš al pa ne.

Smrka, sam da ste prišli živi in zdravi domov. Kakšna je bla pot? Je bila Adrijana tud tako pridna kot za v SLO?

Ja, večerja je bla res super. Sam preveč sem požrla. Sam kaj je mi je pa tko fino.

Smrka, si že šla kaj po životinjsko carstvo? Men se je ustavlo pri 246. Še 4 slikce mi manjkajo, ampak jih noben nima med prijatelji niti med ostalimi mi noben ne zamenja.

Saj res, Sayuri, prosim pošlji scan tvojega članka na zogarjeva@gmail.com user posted image   Ko ti bo delal spet računalnik seveda.

Klepetka, tvoj aktivni link pa men  ne dela. No, sploh ni aktiven.

Jaz prov nč ne štrajkam, sam saj sem napisala, da mi je bedno se sama s seboj tle pogovarjat. Pol pa pozabm, če ni par dni nč napisan novga.

Danes sem se menila z Nasy. Pravi, da se bo oglasila tud sem gor.

< Sporočilo je popravil dulcinea -- 5.1.2009 12:58:00 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.1.2009 18:29:49   
Nasy
No, da se res oglasim, čeprav itak Dulči vse poroča, da me niti ne rabteuser posted image
Najprej zaželim tistim, ki še nisem, zdravjauser posted image , srečeuser posted image , ljubezniuser posted image in seveda polno eurotovuser posted image v novem letu, ki se je pravkar dobro začelo!

Pri nas je dokaj pestro, malo smo doma, malo na primorski strani, malo se čuhamo noter in noska brišemo. Drugače pa nič posebnega, le kurijo nam bolj slabo in imamo zato zibro kamin. Brrr, mene zebeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.1.2009 19:04:32   
klepetka
Oooo nasy, user posted image  pa le nis pozabila na nas.user posted image

joj, to je pa tud šit , če vas zebe v tem mrazuuser posted image user posted image .

Maša pridna? Že kaj  poskuša hoditi? Naša Lana po moje še ene dva meseca ne bo shodila.Ob opori gre, pride vsepovsod, ko pa je treba sama, pa niti pod razno. pa nič hudega , bo že. Silim jo pa čisto nič . Pleza pa tako hitro ko strelauser posted image

dulči, pa res je nekam tiho linkuser posted image .Bom še enkart probala, pa upam da zdaj bo

TUKAJ

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.1.2009 21:26:41   
smrka
zdej pa dela link. Se vidi da bo sine imel opravke s tovornaki in bagri user posted image

Mene neki glava stema, ze od vceri... no mal manj, sam vseeno se zmer neki razbija user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.1.2009 22:18:50   
Nasy
Klepetka, nič še..saj mi smo komaj začeli dobro plazit. No, enih 14 dni plazi čist zares, prej je bilo bolj majanje pa padanje na nos. Se pa dviga samo tko, na nogico mal, jo stegne, druga pa na tleh, k da dela špago z enouser posted image kolk je smešna. Šiba pa sto na uro, zdej je pogruntala, da lahko pride po celem stanovanju in se smeji k vrag in šiba. Pa piska, joj..nas bojo izseliluser posted image čeprav mi pravijo sosedje, da nas ni nič slišat. Še dobro-moj možek pa pravi, da majo najbrž mal slabe baterijeuser posted image ..( na slušnem aparatu)

O, nisem vedla, da si bla ti prva v 2008! Lepo! Si lahko nazdravila novemu letu in Laniuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......