|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
19.11.2008 10:33:19   
dulcinea
Ojla punce. A bo res za vikend snegec? Jaz ga po eni strani komaj čakam. No, men je lažje, ker ga bom sam za vikende gledala, ve ga boste mogle pa cel cajt.

Danes je tudi tukaj mraz. Ponavadi me ne zebe, zebe sam tiste, ki pridejo domu. Samo danes pa kurim....

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.11.2008 15:17:06   
smrka
JOj daj bog da bo sneg, vsaj tiste dni ko bomo v Ribn`ci, da se bo moja misika smucala!!! Pliiiizzzzzuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.11.2008 17:12:41   
sayuri
klepetka ni panike. Ti se kar pejd lepo kofetkat JAz sem bla danes tud spet v LJ user posted image  sam na kafetu user posted image user posted image user posted image . Jutri imamo fizioterapijo, pa prideta potem L&Z zelo utrujena. Se bom pa naslednji teden oglasila. Upam, da imaš do takrat še dovolj Legoferja user posted image .

Sneg bo? user posted image  Brrrrrrrrrrr

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.11.2008 21:12:26   
Nasy
Sneg bo?user posted image mah, ponavadi sem ga komaj čakala, letos pa niti ne. Mam raje user posted image tolko, da se lahko gremo vozičkat.

Kje ste vse? Danes je bil lep dan, nam je celo ratalo it malo na sončkauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.11.2008 11:46:59   
smrka
Nasy, sej namest vozicka mas potem lohk sanke, pa sankas tamalo, ji bo se bl kul! Vsaj nasi je blo zmeraj zanimivo.. sam ponavad ni hotla sedet, ji je blo bl zanimiv rinit sanke user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.11.2008 15:34:25   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Nasy, sej namest vozicka mas potem lohk sanke, pa sankas tamalo, ji bo se bl kul! Vsaj nasi je blo zmeraj zanimivo.. sam ponavad ni hotla sedet, ji je blo bl zanimiv rinit sanke user posted image

Veš, da sem jaz isto pomislila.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.11.2008 18:25:35   
Nasy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Nasy, sej namest vozicka mas potem lohk sanke, pa sankas tamalo, ji bo se bl kul!

Ja, bom šla kupit sanke in namontirala lupinico gor..

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.11.2008 19:39:55   
smrka
sej se dobijo take sanke ki so tud za malcke, jih fajn drzijo pa se das gor kako dekco da se pocuti pupa kot kraljicna. ni treba nic lupince montirat.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.11.2008 20:10:42   
Nasy
Smrka a une, k majo tako k eno ograjco gor?user posted image user posted image user posted image user posted image Sam kje nej jo peljem tle, čez Ribnco?Me bojo spet vsi čukasto gledaliuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.11.2008 20:32:47   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Smrka a une, k majo tako k eno ograjco gor?user posted image user posted image user posted image user posted image Sam kje nej jo peljem tle, čez Ribnco?Me bojo spet vsi čukasto gledaliuser posted image

To te itak skoz a ne?

Drgač pa pride Ribnca kar precej zasnežena, ko je sneg. Pucajo zlo počas. Sam se trudjo...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.11.2008 20:44:14   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Drgač pa pride Ribnca kar precej zasnežena, ko je sneg. Pucajo zlo počas. Sam se trudjo...

user posted image .Si se znajdlauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.11.2008 20:45:34   
klepetka
samo še to;

sayuri, pol za drug teden zmenjeno za obisk. Jutri pa ne grem nič kofetkat, ekr je Lana zakuhalauser posted image

Legoferja pa imam še nekaj, ja. TI ga sam šparajuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.11.2008 21:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Pikica - pregled imamo 10.12. upam, da se kaj vidimo.

Menčy-mi en teden kasneje. Smo v zamudi, ker smo bili cepljeni 1 teden kasneje kot vi.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
20.11.2008 22:02:27   
Anonimen
No, za mano je spet dan polnega prtljažnika in prazne denarnice user posted image . In to že drugič v tem tednu. Hja, nimaš kaj, je pa že vse "ready" za miklavža in božička user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa bo jutri spet dan pakiranja user posted image . Tega ne maram. Bo pa v soboto bolj luštno, ker gremoooo na dopust user posted image .
Sneg? Jaz ga še ne bi. Ne maram kap, rokavic, šalov, pajacev...kaj šele otroci, že 100x zakuham preden pridem ven user posted image ...
jaz bi sonce, sonce in sonce user posted image user posted image user posted image  in to 365 dni na leto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
21.11.2008 8:43:01   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Ne bojo te. Že jaz nekaj let s sankami po ribnici strašim user posted image user posted image user posted image .

klepetka, bogica LAna. Naj se hitro pozdravi. Ko bo zdrava, pa nas drug teden dobiš v paketu...jaz + user posted image user posted image . Če ti pa zmanjka Legoferja, pokliči, da ti ga dostavim prej. user posted image

pikica si kaj luštnega nabavila za Miklavža? JAz že celo jesen po malem kupujem. Pri nas je "ta glavni" Miklavž, potem je pa še dedek Mraz. Saj veste, kako je to...sva morala z možem uskladit obe družini - našo in njihovo (ateisti) user posted image user posted image user posted image . Tko, da sem v glavnem že vse nabavila in razparcelirala. Še nekaj za nečake moram nabavit.

Gremo pa danes tud mi v šoping. Zase si moram kupit kaj za obleč. Da ne bom šla v kavbojkah na krst user posted image user posted image user posted image

Menčy kje si ti zadnje cajte? Nekam tiho si user posted image

dulči  ma so kar pridni za pluženje snega. (Klepetkauser posted image ). No, naša ulica je ponavadi zasnežena fuuuuul dolgo user posted image . Sam je pa trg hitro očiščen. Zoprno je le to, ker tisto noč, ko odvažajo sneg iz centra, nič ne spimo. user posted image Ampak vem., da drugače ni možno. Ponoči vsaj prometa ni in je frej parking plac....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.11.2008 9:33:03   
dulcinea
Ma v naši vasi kar dobro pluži naš sovaščan. Sploh odkar ima tamlad načez. Glavna cesta je pa OK splužena. Moram pohvalit cestno podjetje, ker je fotr delal včasih in vem da avčasih tud 3 dni ni spal skupaj, razen po eno urco. Cestarji imajo glavne ceste in imajo od Jasnice pa do Ortneka, Boncarja in vse do hrvaške meje tam v Dragi (al kaj je že). In preden od tam pride nazaj, če fajn sneži, je tuki spet za plužit. In pol folk ****ka. Ribnico in do vasi pa ulice pa to ima pa Komunala. Ponavadi po vaseh zmenjeno z zasebniki. Tko da boste vedel kam se pritožit, če bo kaj narobe. No, saj Klepetka tud ve a ne? Za primerjavo vam lahko povem, ker sem se lani vozila čez 3 različne občine in je bila naša najbolj počiščena. Na Blokah so samo poplužli, pa nič posipali. Je blo še slabše. Kot da bi se po tivolski dvorani vozila. Ni čudno, da sem zletela s ceste....

Samo Sayuri, ti imaš pa res čist vse tam pod oknom. Ni čudno, da bi rada čimprej šla v svojo hišo. Kako si pol kaj zrihtala? S šla do župana z vsemi otroki mal povprašat?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 916
21.11.2008 10:14:19   
klepetka
ja dulči,res je. MArsikdo mislil, pa klicari tud, ko je 5 cm snega, da kdaj se bodo zmigali na cesto. Noben pa ne ve, da jih ta čas,  ko je npr. v Ribnici malo snega njih že 2 dni ni praktično nič doma.In tako j ko nadrejeni      pokličejo , morjo it, jaz pa  npr. potem, če hočem kam iti z avtom, si morem pred garažo skidatuser posted image .Pa "najboljši" user posted image  user posted image so tisti, ko histerično kličejo, da kam čjo s snegom.JA najbolje da ga šoferji kar s sabo vzamejo al kajuser posted image . Vi si še mislit ne morte , akko so eni na žalost brezobrazniuser posted image  .In to taki, ko bi človek od njih pričakoval, da razumejo situacijouser posted image  .Ja takle mamo.

sayuri, ja to pa more bit zoprno. user posted image Amapk ni kaj, saj še dobro da je vsak o  leto manj snegauser posted image

Legoferja pa imam še, zato vas drug teden pričakujem v kompletuuser posted image

pikica, se mi je zdelo včeraj , da te ni, ekr je babi bila babi servis.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 917
21.11.2008 11:07:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Samo Sayuri, ti imaš pa res čist vse tam pod oknom. Ni čudno, da bi rada čimprej šla v svojo hišo. Kako si pol kaj zrihtala? S šla do župana z vsemi otroki mal povprašat?

Nič nismo zrihtali. user posted image  Vsaj zaenkrat še ne. user posted image  Parcelo v Hrastju bojo imeli še enkrat na seji. Ker se nismo samo mi pritožili ampak veliko tudi tistih, ki so kupili gradbene parcele po ceni za gradbeno parcelo, sedaj ej pa ta parcela v zelenem pasu in nič vredna user posted image  Ma kako so na naši občini pametni....Jaoooo. Za drugo parcelo si lahko pa kar pod nosom obrišemo. Ne pristanejo in pika. Ker je prvovrtno kmetijsko zemljišče po njihovem. Če greš pogledat, je pa ogromna dolina, grmovje, skale in še električni drog na sredi user posted image ) Oči mora vsako leto na roke kosit tam okol. user posted image Zakaj nimam glih jaz nobenih vez tam gor na občini user posted image . Ker se mi zdi, da če imaš veze, potem hitro dobiš plac. user posted image
Veš kaj so mi rekli? Naj kupim kakšno staro hišo v kakšni vasi user posted image  Se mi neumno zdi kupovat drugje, če imamo sami dovolj parcel. Kot drugo pa...noben teh starih hiš noče prodat. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 918
21.11.2008 11:31:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica si kaj luštnega nabavila za Miklavža? JAz že celo jesen po malem kupujem. Pri nas je "ta glavni" Miklavž, potem je pa še dedek Mraz. Saj veste, kako je to...sva morala z možem uskladit obe družini - našo in njihovo (ateisti) user posted image user posted image user posted image . Tko, da sem v glavnem že vse nabavila in razparcelirala. Še nekaj za nečake moram nabavit.

Sayuri- za Lano smo kupili cd radio, pa baby borna ki lula in kaka user posted image , tako da dobimo še enega dojenčka, pa igrico loti karoti in knjigico 100 ugank, za Zojo pa poganjalčka, pa vlakec živalice ki se oglašajo in peljejo naprej, to se bo namesto sesalca vozilo po bajti user posted image , pa mini baby borna, igrače za na voziček,pa še kaj bi se našlo. Si bomo pa to malo razdelili. Za nečake, ki jih je vedno več user posted image user posted image user posted image  (pa je prav tako) pa pižame, šale, kape.. za vsakega nekaj.
Dobro nakupuj danes in kaj lepega si kupi user posted image . Kako pa boš L&Z oblekla za krst?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
21.11.2008 11:32:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

pikica, se mi je zdelo včeraj , da te ni, ekr je babi bila babi servis.user posted image

user posted image  klepetka, potem si imela vse pod kontrolo user posted image . Baje je bila pridna in spala zunaj v vozičku user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
21.11.2008 11:33:14   
Anonimen
Klepetka, a si bila ti v torek v Ljubljani? Se mi zdi, da sva se srečali nekje okoli Škofljice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
21.11.2008 13:02:25   
sayuri
pikica lepe stvari si nabavila. Tole igrico Loti karoti sem tud jaz imela v planu. Al pa tisto Ekec pekec kurji drekec....
Za krst sem L&Z kupila že prejšnji mesec. Bom potem po krstu pokazala slikice. Bosta pa oba v hlačah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
21.11.2008 18:44:52   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

No, za mano je spet dan polnega prtljažnika in prazne denarnice user posted image . In to že drugič v tem tednu. Hja, nimaš kaj, je pa že vse "ready" za miklavža in božička user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa bo jutri spet dan pakiranja user posted image . Tega ne maram. Bo pa v soboto bolj luštno, ker gremoooo na dopust user posted image .
Sneg? Jaz ga še ne bi. Ne maram kap, rokavic, šalov, pajacev...kaj šele otroci, že 100x zakuham preden pridem ven user posted image ...
jaz bi sonce, sonce in sonce user posted image user posted image user posted image  in to 365 dni na leto user posted image user posted image user posted image

jaz sem delala isti kot ti Pikica in je pogled v denarnico prav žalosten,
glede snega pa user posted image user posted image user posted image  NE MARAM GA in se strinjam s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.11.2008 22:04:57   
smrka
juhuuu nas je pa nebo obdarilo za  3 cm snega.. nasa A. je bila tako vesela, da sva eno uro hodile do vrtca zjutraj. Metala se je je po travi, se valjala, delala kepe, angelcke... nemors verjet, koliko veselja naredi sneg.

No ce se kera zdej najde da to bere, vam priporocam da si ogledate en film, ki ga je moja prijateljica prevedla in bo ob 23 uri na RTV slo 2. Svedska drama, naslov Drobci zivljenja.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.11.2008 23:00:17   
dulcinea
Jupiiiiii sneguser posted image . Od Bloka naprej je bla cesta čist plundrasta. sem vozila ku po jajcih.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......