|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
15.11.2008 21:03:52   
klepetka
sam tolk da ns premaknem na začetek, ekr na drugi strani se pa ne spodobi bituser posted image

pikica, jaz sem te pa na FB našlauser posted image

sayuri, mi imamo siol, plačamo 26 €

SEm še to že zadnjič hotela vprašat pa vedn opozabim

Če katera daje  malim polžkom milumil 2, ji eno škatlo podarim(zaprto seveda), ker sem imela na zalogi za hude cajte, pa ni nič prov prišlo.Pa mi jo je škoda stran vrečt.

In pa še, če katera že daje ali ima namen hipp kašice, mesno zelenjavne, jih imam 6 kom. KEr sem jih enkart nekaj kupila, tako za rezervo, amapk tega Lana ni nikol hotela.

Če katera želi, naj mi javi.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 15.11.2008 21:11:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.11.2008 21:32:35   
Anonimen
A tako klepetka? Da si me našla na FB-ju? Kako pa??? A ti imaš tudi FB? No, saj meni ni nič posebnega in ga v bistvu sploh ne uporabljam, grem tja enkrat na teden malo prečekirat kako pa kaj..  Tebi je všeč?

Jaz ne rabim niti milumila, niti zelenjavno-mesnih kašic. user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
15.11.2008 21:57:34   
klepetka
našla sem te čist po naključjuuser posted image , v bistvu še sama točno ne vem kakouser posted image  . Tudi meni ni nič posebnega, je že bolj zanimiv RRuser posted image  

< Sporočilo je popravil klepetka -- 15.11.2008 21:59:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
15.11.2008 22:48:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

našla sem te čist po naključjuuser posted image , v bistvu še sama točno ne vem kakouser posted image  . Tudi meni ni nič posebnega, je že bolj zanimiv RRuser posted image  

Ja, ja, se strinjam. user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
16.11.2008 10:11:53   
dulcinea

Bistvo fejskuba ni tko k forum. Jaz sem pa našla en kup sošolk in sošolcev gor. Pa prajeteljic iz otroštva, ki jih nisem že 100 let vidla ali zasledila, kje so.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
16.11.2008 12:14:26   
Nasy
Živjo punce! Sonjah, menčy, kako vama je bilo všeč na koncertu sinoči? Sem vaju gledala >zviška<user posted image potem je bila pa gužva za ven. Sonjah, ti si pa tko šibalauser posted image V bistvu sem po porodu šla prvič kam tko, sploh tle, v Ribnici, je bil oči varuškauser posted image user posted image user posted image Maša je bila ful pridna, je kmalu zaspala tako, da sem skoraj cel koncert v miru spremljala brez skrbi. No, seveda sem, imela telefon vedno pri roki. Pa saj veste, kako jeuser posted image

Končno tudi tle malo sončka, najbrž smo ga sinoči prinesli s primorske, kaj praviš dulči? Dulči, kdej si spet tle? Ali pa res napiši mi naslov, ti pošljeva paketuser posted image Uživajte v čudoviti nedelji!!!!user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.11.2008 12:46:18   
sayuri
Klepetka mi jemo Milumil user posted image  Če ga res ne rabiš, se priporočam. Saj je en dva tri po škatli user posted image . KAšice bom pa sama delala, tko da jih naj katera druga vazme user posted image . Zdaj imam dober razlog, da se enkrat k tebi na kafe povabim user posted image user posted image user posted image user posted image .

NA kakšnem koncertu ste ble? Kaj se je spet dogajalo v Ribnici. Spet sem za luno, izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica žal se nismo cepili proti rotavirusu. user posted image  Sta imela takrat ravno noriceuser posted image . Bi prišlo v poštev cepljenje šele zdajle, ampak je pa premajhen razmik do naslednjega cepljenja (2x se cepi, zadnjič najkasneje pri 6 mesecih). Tko, da žal...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.11.2008 13:22:51   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Končno tudi tle malo sončka, najbrž smo ga sinoči prinesli s primorske, kaj praviš dulči? Dulči, kdej si spet tle? Ali pa res napiši mi naslov, ti pošljeva paketuser posted image

Paket?

Midva se glih odpravljava v vaš konec. Ampak samo pobereva naša dva in gremo v LJ. emkey je zadel dve vstpnici za hokej in pelje mojga fotra k obožuje vsak šport. Me z mami bomo šle pa na obisk k sestrični.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.11.2008 16:57:18   
Nasy
Sayuri, po celi Ribnici so bli plakati, celo v LJuser posted image bila sta pa Nuša Derenda in Boris Novkovićuser posted image sem bla skor brez glasuuser posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 884
16.11.2008 18:45:44   
smrka
Ali  bo bozicno - novoletni koncert v Ribnici?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.11.2008 9:09:38   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Ali  bo bozicno - novoletni koncert v Ribnici?

Ponavadi je, samo ni več tisto, kar je bil pred leti. Jaz ne hodim več.

Smrka, sem se včeraj spomnila nate. Zdele bo sejem smučarski na gospodarcu, sem včeraj vidla. Če ti bo šel brat pogledat za kake smučke za tamalo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.11.2008 9:27:09   
klepetka
sayuri, dobite milumiluser posted image .Super, da se bo porabil, ker mi ga je res škoda stran metat. Tako da zdaj boš pa res enkart mogla na kofe pritiuser posted image .

Jutri me ni, drugače pa sem skoz domauser posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.11.2008 9:29:46   
smrka
Dulci, kdaj se zacne sejem pa kak dolgo traja?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.11.2008 10:52:38   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dulci, kdaj se zacne sejem pa kak dolgo traja?

Veš, da nisem bila pozorna na datume, sam vem da okol 20ega novembra. Sem jaz vozila in to z M. avtom pa res nisem bila sposobna gledat okol. Saj ziher na strani od gospodarca kaj piše.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.11.2008 10:55:49   
dulcinea
Ekola. Vse ti piše. Ta vikend k pride zdaj.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 890
17.11.2008 13:48:19   
srki

srki; ja, včeraj mi je pa srki padla na misel; kako so, kako je Nikec pikec in Aljaž,... MOgoče se  pa oglasi danesuser posted image .Telepatija user posted image

No, malo pozno, ampak vseeno, telepatija deluje.

Saj tudi jaz veliko mislim na vas. Enostavno sem se odvadila na ta računalnik, odkar sem na porodniški. Dopoldne kaj kuham, pospravljam, likam, se ukvarjam s tamalim, pol pa že veliki sine pride iz vrtca, pol ata iz službe....Eto, danes pa res nimam kaj početuser posted image , pa sem se končno spravila gor.

Trenutno Nik spi. SE pozna, da je na flaški, saj ima že 6,5 kg, je pravi dečko, priden, vedno dobre volje....Drugače smo OK. Fajn je, da še vreme kolikor toliko dopušča, da hodimo ven. Kaj presenetljivega se ravno ne dogaja. V novi hiši še nismo, enkrat drugo leto, spomladi, če bo vse gladko potekalo. V Ribnici me ni bilo že en cajt, no, nazadnje, ko sem imela poporodni pregled.

Če se boste kdaj kje dobile, mi kar kakšen sms stisnite, mogoče pa le priletim dol. Ali pa se prisankamuser posted image .

bodite v cvetju!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 891
17.11.2008 14:48:39   
Menčy
Sayuri, po celi Ribnici so bli plakati, celo v LJ bila sta pa Nuša Derenda in Boris Novković sem bla skor brez glasu

Sayuri, po celi Ribnici so bli plakati, celo v LJuser posted image bila sta pa Nuša Derenda in Boris Novkovićuser posted image sem bla skor brez glasuuser posted image user posted image

NASY
ja, bila sem s kolegico, ki lovi še zadnje trenutke prostih uric- 5.12. ima rok user posted image .
KONCERT- SE strinjam s Nasy, bilo je kul, bi že od samega začetka "densala"sam kaj ko so v Ribnici skoraj vsi tolk zadrgnjeni in sedijo kot nalimani, (včasih se mi zdi, da se je dalo še boljš žurat). Boste rekle da sam nekaj kritiziram, zato jezik za zobe. Sem vesela, da se sploh kaj dogaja. user posted image

Sayuri - mi mamo Amis, kok plačujemo ti še sporočim, vprašam tistega, ki plačuje user posted image
smo mel prej telekom pa so nas res obral user posted image
PIKICA , SAYURI - ja ,Grdi raček je bila posebna predstava, lutke niso nič govorile, ampak so se sam oglašale, tako da ej bilo dostopno za vse starosti, kajti zahtevnost Grdega račka-primerna bolj za OŠ, tak da je bil ta način pravi user posted image
Zarja je bila še v soboto na predstavi MIŠKOLIN, v Cerknici (Jurij Souček v glavni vlogi Miškolina) - ZELO POHVALNOuser posted image user posted image user posted image . ŠE V rIBNICI BI MORALo biti kaj več za naše maleuser posted image .

Klepetka - če nobena ne bo vzela kašic, ki ima večje otroke potem se priporočam, mi prav pride , če kam gremo (trgovino, kopališče...), tak da se skupaqj lahko 1x dobimo, a ne Sayuri?

te dni se bolj malo oglašam, imam možeka na dopustu, si štima zobke- bo kot nov user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.11.2008 14:50:09   
Menčy
user posted image  zakaj me je pa zdaj uokvirilo? user posted image  jaz in računalnik user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.11.2008 16:14:43   
Menčy
Sayuri - 27 eurov!!!
Pikica - kdaj imam pregled? user posted image  Moram pogledati.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.11.2008 18:26:42   
sonjah

Živjo punce! Sonjah, menčy, kako vama je bilo všeč na koncertu sinoči? Sem vaju gledala >zviška<user posted image potem je bila pa gužva za ven. Sonjah, ti si pa tko šibalauser posted image

Kam sem šibala!? Mi ni jasno, ker se mi ni nikamor mudilouser posted image Imam tamalo žverco na počitnicahuser posted image user posted image user posted image

Koncert pa špica!! Po 10letih predaha po Borisu, ko sem bila 20x na njegovih koncertih v obdobju enih 2let, je bila nostalgija fantastična!! Samo user posted image  so ti "sedeči koncerti"! To pa mene ubija..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 895
17.11.2008 20:43:57   
Nasy
No, pol nisem samo jst trpela sedet pa gledat, sem bila prav vesela, da je Nuša dvignila ljudi na noge in potem na koncu še Boris..sem se mogla smejat..v vrsti pod mano je bil par srednjih let, mož in žena bi rekla, tako, kot sta se usedla, tako sta ostala do konca, prbita na sedežeuser posted image ona tud trznila ni, on je vsake tolko mal naokoli pogledal. Vsake tolko sem naokoli pogledala, sej drgač sem bla itak skozi na odruuser posted image Sonjah, tudi meni je pasalo, prav na jok mi je šlouser posted image

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.11.2008 11:15:54   
Menčy
Pikica - pregled imamo 10.12. upam, da se kaj vidimo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.11.2008 11:17:07   
sayuri
Hm, zgleda, da z zavezanimi očmi po svetu hodm. Nikjer nisem opazila plakata za tale koncert user posted image . Verjamem, da je blo fajn.user posted image  Včasih je blo pa res več možnosti za žurat Menčyuser posted image

srki si prava zapečkarca postala user posted image  MA te zastopim. PAše včasih. Tudi meni. Čeprav sem trenutno v stanju, ko bi zmeri nekam šla. Zgleda, da vseeno malce družbo pogrešam user posted image
klepetka, če ti odgovarja, bi se v petek dopoldne pri tebi oglasila user posted image  Saj te prej pokličem. Tam, od 10-11 ure nekje, če si za. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.11.2008 11:23:56   
dulcinea
Srki, ja kje si mi ti? Sevede, ko se spet dobimo zarad mene (hehe, kok je to fajn slišat), ti pošljemo en kup SMSjev. Pa imaš da prideš. user posted image  

Sayuri, pa res ne vem no. Še jaz sem vedla za koncert. Jaz sicer nisem oboževalka hrvaške glasbe, tko da me ne boli srce, če nisem bila na njegovem koncertu. Jaz imam raje Aleksandra Mežka, ki ima danes 60 let user posted image , pa seveda Iztoka Mlakarja. On je pa zakon. Sam da ima on koncerte za 50 ljudi pa še nikol nisem našla koncerta ob pravem času. Bi pa šla na njegov koncert tudi na drug konc Slovenije.

Aja, pri tušmobilu pa plačam po 20€ na mesec. Če boš pa vzela tud telefon in televizijo, pol pa T-2 al pa Amis.

Tle spet piha. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.11.2008 17:49:46   
klepetka
sayuri, sem šele zdaj videla da si predlagala petekuser posted image . Amapk smo se pa  že popoldne zmenile  z ljubljančankami za petek, pa rajši ne bi nič tam spreminajla in komplicirala, ekr ena pride tud  iz Primorske in ji tud takart odgovarja, tako da smo se malo    njej  prilagodile.user posted image Uapm  da razumeš.

Tako da če ti odgovarja, lahko  tud jutri al pa v četrtek prideš. Jaz bom doma.user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......