|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.11.2008 14:48:39
|
|
|
|
Menčy
|
Sayuri, po celi Ribnici so bli plakati, celo v LJ bila sta pa Nuša Derenda in Boris Novković sem bla skor brez glasu IZVIRNO SPOROČILO: Nasy Sayuri, po celi Ribnici so bli plakati, celo v LJ bila sta pa Nuša Derenda in Boris Novković sem bla skor brez glasu NASY ja, bila sem s kolegico, ki lovi še zadnje trenutke prostih uric- 5.12. ima rok . KONCERT- SE strinjam s Nasy, bilo je kul, bi že od samega začetka "densala"sam kaj ko so v Ribnici skoraj vsi tolk zadrgnjeni in sedijo kot nalimani, (včasih se mi zdi, da se je dalo še boljš žurat). Boste rekle da sam nekaj kritiziram, zato jezik za zobe. Sem vesela, da se sploh kaj dogaja. Sayuri - mi mamo Amis, kok plačujemo ti še sporočim, vprašam tistega, ki plačuje smo mel prej telekom pa so nas res obral PIKICA , SAYURI - ja ,Grdi raček je bila posebna predstava, lutke niso nič govorile, ampak so se sam oglašale, tako da ej bilo dostopno za vse starosti, kajti zahtevnost Grdega račka-primerna bolj za OŠ, tak da je bil ta način pravi Zarja je bila še v soboto na predstavi MIŠKOLIN, v Cerknici (Jurij Souček v glavni vlogi Miškolina) - ZELO POHVALNO . ŠE V rIBNICI BI MORALo biti kaj več za naše male . Klepetka - če nobena ne bo vzela kašic, ki ima večje otroke potem se priporočam, mi prav pride , če kam gremo (trgovino, kopališče...), tak da se skupaqj lahko 1x dobimo, a ne Sayuri? te dni se bolj malo oglašam, imam možeka na dopustu, si štima zobke- bo kot nov
|
|
|