Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.11.2008 22:15:37
|
|
|
|
smrka
|
Klepetka jaaaa nesmemo se zamerit harlekinu hihi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.11.2008 19:15:58
|
|
|
|
dulcinea
|
Nasy, sori, šele zdaj vidla mesiđ. Sem imela eno kolegico celo popoldne inštrukcije angleščino.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 9:08:53
|
|
|
|
sayuri
|
Kje ste vse čveke???? smrka, jaaaaaaaaaaaaaaaaa Harlekin..... pa magari same (otroke v varstvo poturit)
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 9:27:27
|
|
|
|
smrka
|
tako se govori sayuri, treba si je vzet mal cajta pa mal se pockrlat s fajn druzbo!! Ja vse ste nekej obmolknile, a mate lep dan in uzivate zunaj? Pri nas je megleno, hladno in dezevno... danes slucajno se je vreme verjetno zmotilo in je sonce mal pokukalo ven.. sam nebom mela kaj dosti koristi od njega, ker mam neke obveznosti za narest. Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 10:11:13
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem tuki. Gledam če je kaj novga. Samogovori mi pa ne pašejo... Tui mal piha že burja, mal dež nosi... grrr...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 10:16:20
|
|
|
|
sayuri
|
Dulči, tlele je tud katastrofa od vremena Mi je prav dolgčas...bi kam šla, pa spet nimam ta velizga avta doma
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 10:39:36
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Dulči, tlele je tud katastrofa od vremena Mi je prav dolgčas...bi kam šla, pa spet nimam ta velizga avta doma Škoda. Lahko bi se pripeljala do Ajdovščine .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 10:52:23
|
|
|
|
klepetka
|
oj samo pozdravim vas. (Imam ) čik pauzo, pa ker ne kadim , sem tle Nekaj ene papirje prekladam in stran mečem(tastari odrezki položnic,......)imam še od 10 let nazaj spravljeno . Če bi pa slučajno rabila od par mesece v nazaj, pa vprašanje kdaj bi našla smrka in ostale ; pol zmenjeno, HArlekin vabi:Bomo obujale spomine za glih eno leto nazaj sayuri, škoda, da nimaš avta , bi lahko priletela na en dober kapučino. Dulči, a pri vas pa ne sije sonce? Včeraj sem pol bla v Ribnici, amapk takoj, ko sva z LAno prišli, razmontirala voziček, je začelo kapljat in ti pol nisem nič pošiljala sms.. SEm se mislial kar k sayuri al pa nasy povabit na kofe, če sem bla že v Ribnici .Sice rpotem iz dežja ni blo nič, amapk takrat sva bili pa že doma menči,pikica&co; se vam ne da pisat al kaj?! SAj se men tud ne srki; ja, včeraj mi je pa srki padla na misel; kako so, kako je Nikec pikec in Aljaž,... MOgoče se pa oglasi danes .Telepatija nasy, kolk sem se nasmejala tem vašim pivsim navadam. JE pa pri nas popolnoma isto, pri obeh, sma kar sem jaz še bolj antipivka .ŠE na poroki sem nazdravila z jabolčnim sokom Tako da ni strahu, da bi zarad alkohola ostala brez vozniškega. Pauza je potekla...... lepo se imejte
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 11:34:15
|
|
|
|
dulcinea
|
Klepetka, a ti imaš tud papirje vse pospravljene? Jaz imam vse popredalčkano. Ko je pa treba kaj najdt pa iščem ku ena mona. Velja za Harlekina pol. No, to smo se pa hitro zmenile. Edin datum pa uro bosta verjetno problem k ponavad. Smrka, najboljš, da kar napišeš ene dva datuma pa d se napišemo, katera kdaj more in kdaj ne. Ma kaki sonce. Tle vsake tolko malo posuje dež. Pa še piha zravn. sem si mislna nardit riž s korenjem in grahom pa se mi ne da vn na vrto pogledat, če je kje še kak korenček skrit v zemlji. Bo kar sam riž pa radič danes zame, ker jote ne jem. Včeraj sem prišla h G do minutke natančno in v pol ure bla fraj. Pol sem šla pa do kolegice M v Bukovco, in sem ji neki pri angleščini razlagala. Ima pa tud hčerkico 7 mescu staro, tko da jo boste mogoče srečavale na govorilnih čez nekaj let. Ja, srki pa kar malo pogrešam. Ne samo tukaj, na vseh temah se j rada oglašala, ko je bila še na šihtu. Zdaj ima pa preveč dela z dvema otročkoma, zgleda. Kje je pa Lotoska? Bi jo tud rada spoznala. Enkrat je hotla v hotel pridt, pa jo pol ni blo. No, Harlekin upam da ve, kje je.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 16:53:22
|
|
|
|
Menčy
|
Pozdrav! vsem skupaj, je tak "bedno"vreme da se mi še pisat ne da.... HARLEKIN , ja sam da me mož spet ne bo klical,a ne Dulči, ja ne bo me če bo pizza po 20.00 uri, ko mali medvedek že spi papa vreme da bi kar bi ful pospravljala pa mi mala vrtavka ne da
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 20:36:38
|
|
|
|
smrka
|
Zarad mene lahko tudi ob 20 uri ko vasi otroci zaspijo, al pa prej.... To naj odlocita Sayuri in klepetka, ki mata 3 otroka... ajde en datum pa uro, da zabelezmo zasedanje skupscine
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 21:05:24
|
|
|
|
klepetka
|
smrka, v bistvu meni po 20. uri še najbolj odgovarja.No oz. bolj . Amapk tud če prej, ni panike, se bomo že zorganizirali, ker zdaj pa nam ne boš ušla na Švedsko, brez da se vidimo
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.11.2008 21:40:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Men je tud sicer vseeno, ampak zmeraj grem raje kasneje na večerjo.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.11.2008 10:06:14
|
|
|
|
sayuri
|
Tud jaz sem za zvečer . Moji trije glih tam okrog 20h zaspijo. Jih zna pa tud možek zrihtat spat, tko da je men vseeno
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.11.2008 16:21:09
|
|
|
|
Menčy
|
Pikica, kje si? No, očitno vsem odgovarja po 20.00, ne sam meni .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.11.2008 16:29:18
|
|
|
|
Menčy
|
aja, a je bla kera v sparu - majo akcijo "KUPIŠ 3 KNJIGE, NAJCENEJŠO TI PLAČAJO ONI" ampak PAZI zdaj v Ribnici NE VEDO, kako to gre, tak da, če dobro ne pogledaš-plačaš vse 3 (so mi zatrjevali da ta akcija velja ob nakupu 9 knjig, kar pa seveda ne drži, saj v biltenu piše, da ne velja, če kupiš 9 knjig ali več , hahahaha , očotno tud brat ne znajo, kaj šele da bi se držali akcij ali vsaj vedeli zanje in to 3 trgovke, lahko bi vsaj ena bila poučena) sam v opozorilo !!!!!!!, no, saj upam da bo jutr že boljš, sem rekla naj se malo pozanimajo in s poslovodjo pogovorijo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 0:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy Pikica- si zadnjič verjeten spregledala moje vprašanje o plesu, KDAJ SO VAJE?,da prideva z Zarjo mal pogledat, če ji bo všeč. Si že uredila album? Se že kaj sprehajaš z novim slingom? A tud ti kupuješ prk ebaya in ne sam EMKEY? SE OPRAVIČUJEM Menčy za pozen odgovor . Plesne vaje so ob torkih ob 17:30 in trajajo eno šolsko uro.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 0:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri pikica, nism vedla, da bo šla mami danes do tebe. ZAdnjič me je klicala, da sem šla z njo za Zojo pomagat izbrat . Pa v tej Ribnici je itak fuuuuuul izbire . No ja, upam da ti je všeč. Sayuri, zelo všeč , že pridno nosimo. Se je pa mami pohvalila da si ji pomagala pri izbiri . Ja, verjamem da si imela med toooooliko izbire težko nalogo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 0:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sem spet nazaj. Sem zdaj par dni ignorirala računalnik (in seveda tudi vse ostalo). Zoja mi nekaj protestira z dnevnim spanjem, ehhh, saj bo, vsaj ponoči je zlata. Ja Klepetka, pa še pisat se mi ni dalo. Pa itak je bilo zadnjih par dni spet full stvari, cel kup praznovanj roj. dnevov, pa obiskov.. Sva si pa z možem vzela tudi čas zase in smo šli na bowling , sem tako navdušena, da gremo v decembru bowlat še 3x , to bo res vesel mesec, poleg tega se veselim še Kreslinovega koncerta v Lj. Vreme je itak tako-tako, ne veš al bi kam šel al ne. Danes sva s Zojo poležavali do 10:30 v postelji, dokler naju ni poštar priklical do vrat . Smo se pa vsi skupaj ven spravili šele ob 18h, sem bila nujno potrebna zraka , je bilo prav fajn. Pa vikend je spet. Jutri je mednarodni dan nošenja otrok baje, in je neko srečanje v Tivoliju ob 14h, smo se že zmenili da bomo šli, pa se mi ne da . Pizza pri Harlekinu? Je že določen datum? Povejte mi - konec tega meseca bo moja Zoja dopolnila 4 mesece. Ker gremo v toplice me zanima, če je prehitro da gre v bazen?? Sicer sem zelo skeptična zaradi tiste vode in vsega klora.. po drugi strani pa... ne vem. Kaj mislite? Lep vikeeeend vsem skupaj! P.s. Sayuri- vedno te hočem vprašat pa pozabim - ste se cepili proti rotavirusu? Menčy- kdaj imate vi naslednjič posvetovalnico?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 0:41:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy aja, a je bla kera v sparu - majo akcijo "KUPIŠ 3 KNJIGE, NAJCENEJŠO TI PLAČAJO ONI" ampak PAZI zdaj v Ribnici NE VEDO, kako to gre, tak da, če dobro ne pogledaš-plačaš vse 3 (so mi zatrjevali da ta akcija velja ob nakupu 9 knjig, kar pa seveda ne drži, saj v biltenu piše, da ne velja, če kupiš 9 knjig ali več , hahahaha , očotno tud brat ne znajo, kaj šele da bi se držali akcij ali vsaj vedeli zanje in to 3 trgovke, lahko bi vsaj ena bila poučena) sam v opozorilo !!!!!!!, no, saj upam da bo jutr že boljš, sem rekla naj se malo pozanimajo in s poslovodjo pogovorijo ... no comment...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 0:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy Pikica- si zadnjič verjeten spregledala moje vprašanje o plesu, KDAJ SO VAJE?,da prideva z Zarjo mal pogledat, če ji bo všeč. Si že uredila album? Se že kaj sprehajaš z novim slingom? A tud ti kupuješ prk ebaya in ne sam EMKEY? papa Eh, še na kakšno vprašanje ti moram odgovorit Menčy . Sem spregledala. Danes pa bom naklofala enih stvari, je treba vse polovit za nazaj. Ura je pa itaq taka, da bi blo treba že spat Menčy- albumi še čakajo neurejeni. Te dni res nisem utegnila, vprašanje kdaj sploh bom . So pa urejene knjigice oz. spominski albumi, to pa je tud nekaj Z novim slingom se že sprehajam. Zaenkrat samo po hiši . Mali je všeč noter, velikokrat zadrema. Se je pa treba še navadit da bo bolj gladko potekalo vstavljanje otroka v sling, vaja dela mojstra, pravijo . Smo ga pa zadnjič vzeli v Ljubljano, se je mož javil da ga bo pridno uporabljal na sprehodu po mestu, medtem ko sva z Lano uživali v gledališču, pa je Zoja spala kot ubita, tako da smo raje uporabili voziček. Jaz ne kupujem niti preko ebaya, niti preko Emkey-a. No, do sedaj še nisem. Si naročila baby vac? Ga uporabljate? Grem zdaj v mižule! Komaj že čakam!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 10:10:38
|
|
|
|
sayuri
|
Menčy tole s knjigicami je pa v Ribnici itak možno . JAh, kaj češ... pikica kaj pa ste gledali z Lano v gledališču? Men je tko žal, ker letos nismo vzeli abonmaja v otroškem gledališču. LAnsko leto smo hodili redno na predstave v GOML. Letos sem bila pa lih v bolnici, ko so vpisovali v nov abonma . Tako, da zdajle sploh še nismo šli nič gledat Pa Filip ima ful rad gledališče (zgleda, da bo malo po teti ). Saj včeraj so pa Grdega račka z vrtcem gledali, a ne? Filip je bil navdušen. Potem se je pa v un stol uščipnil in je bilo konec zabave zanj . Si je kar fajn ranil prstek. Jaz sem moram tud spravit urejat albume. Sem pri Filipu v zaostanku 3 leta Tile digitalci so potuha. klepetka si pa pridna s papirji . Jst mam to tud vse pošlihtano. Tako, da nikol nč ne najdem, če kaj rabim. Punce, dajte mi povedat, kater internet uporabljate in kolk zanj plačujete?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 10:13:56
|
|
|
|
dulcinea
|
Tle imajo siol že od vsega začetka. Doma v Ribnci imam pa Tuš mobil. Kaj te zanima? V Ribnci se bi ti najl splačal vzet T-2, ker imaš to možnost mende.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 13:20:47
|
|
|
|
sayuri
|
Dulči,, ja bomo zdaj T2 vzeli. Smo že "v vrsti". Ker sem ugotovila, da tu mač preveč stroškov plačamo za telefon (Telekom)+internet(Siol) + kabelsko(Telemach)
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.11.2008 15:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je Zoja spala 4 ure skupaj, po perfekni noči , seveda (od 20h-7h, pa potem po hranjenju do 9h) . Smo se sprehajale. Sayuri, sem slišala, da si bila v "naših krajih", smo se ravno zgrešili. Sayuri- v LGL smo gledali predstavo Mala morska deklica. Mi je bila fuuul všeč . Pa Lani tudi. Lana tudi maximalno uživa, niti gane se ne iz stola , sicer pa ni niti sekunde pri miru . Ja, so gledali Grdega račka z vrtcem. Lana nič konkretnega ne pove. Sem jo vprašala kaj so delali v vrtcu, pa je rekla kot vsak dan "igrali smo se" . Pa ji je bilo zihr všeč. Mi nimamo abonmaja za LGL, se pa potrudimo da gremo večkrat. Sem sama sebi rekla, da jo bomo peljali vsak mesec na ogled kakšne predstave, samo kaj, ko je mesec tako hitro naokoli. Imam pa kartico KU-KU, na katero si naložiš vsoto denarja, in potem preko interneta rezerviraš sedeže. To mi je všeč. Mi imamo Siol, itak drugega ne moremo tukaj dobit (niti kabelske TV nimamo) kot da smo se preselili na drug konec sveta, pa samo 300 m od starega doma. Eh, kaj čmo, pa še to smo se KOMAJ in po vezah prikopali do interneta. TV pa itak ne pogrešam. Imamo full slabo sliko (in samo 3 programe), Lana pravi, da po ekranu treska . Kolk plačujemo za internet? Ufff, ne vem točno. Mislim da 25 eur mesečno.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......