|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
11.11.2008 22:15:37   
smrka
Klepetka jaaaa nesmemo se zamerit harlekinu hihiuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.11.2008 19:15:58   
dulcinea
Nasy, sori, šele zdaj vidla mesiđ. Sem imela eno kolegico celo popoldne inštrukcije angleščino.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
13.11.2008 9:08:53   
sayuri
Kje ste vse čveke????

smrka, jaaaaaaaaaaaaaaaaa Harlekin..... pa magari same (otroke v varstvo poturit) user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 853
13.11.2008 9:27:27   
smrka
tako se govori sayuri, treba si je vzet mal cajta pa mal se pockrlat user posted image s fajn druzbo!!

Ja vse ste nekej obmolknile, a mate lep dan in uzivate zunaj? Pri nas je megleno, hladno in dezevno... danes slucajno se je vreme verjetno zmotilo in je sonce mal pokukalo ven.. sam nebom mela kaj dosti koristi od njega, ker mam neke obveznosti za narest. user posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 854
13.11.2008 10:11:13   
dulcinea
Jaz sem tuki. Gledam če je kaj novga. Samogovori mi pa ne pašejo...

Tui mal piha že burja, mal dež nosi... grrr... user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
13.11.2008 10:16:20   
sayuri
Dulči, tlele je tud katastrofa od vremena user posted image
Mi je prav dolgčas...bi kam šla, pa spet nimam ta velizga avta doma user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 856
13.11.2008 10:39:36   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Dulči, tlele je tud katastrofa od vremena user posted image
Mi je prav dolgčas...bi kam šla, pa spet nimam ta velizga avta doma user posted image

Škoda. Lahko bi se pripeljala do Ajdovščine user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 857
13.11.2008 10:52:23   
klepetka
oj

samo pozdravim vas. (Imam ) čik pauzo, pa ker ne kadim , sem tleuser posted image Nekaj ene papirje prekladam in stran mečem(tastari odrezki položnic,......)imam še od 10 let nazaj spravljenouser posted image . Če bi pa slučajno rabila od par mesece v nazaj, pa vprašanje kdaj bi našlauser posted image user posted image

smrka in ostale ; pol zmenjeno, HArlekin vabi:Bomo obujale spomine za glih eno leto nazajuser posted image

sayuri, škoda, da nimaš avtauser posted image , bi lahko priletela na en dober kapučino.

Dulči, a pri vas pa ne sije sonce?user posted image Včeraj sem pol bla v Ribnici, amapk takoj, ko sva z LAno prišli, razmontirala voziček, je začelo kapljat in ti pol nisem nič pošiljala sms.. SEm se mislial kar k sayuri al pa nasy povabit na kofe, če sem bla že v Ribniciuser posted image .Sice rpotem iz dežja ni blo nič, amapk takrat sva bili pa že doma

menči,pikica&co; se vam ne da pisat al kaj?! SAj se men tud ne user posted image

srki; ja, včeraj mi je pa srki padla na misel; kako so, kako je Nikec pikec in Aljaž,... MOgoče se  pa oglasi danesuser posted image .Telepatija user posted image

nasy, kolk sem se nasmejala tem vašim pivsim navadam.user posted image JE pa pri nas popolnoma isto, pri obeh, sma kar sem jaz še bolj antipivkauser posted image .ŠE na poroki sem nazdravila z jabolčnim sokomuser posted image Tako da ni strahu, da bi  zarad alkohola ostala brez vozniškega.

Pauza je potekla......user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 858
13.11.2008 11:34:15   
dulcinea
Klepetka, a ti imaš tud papirje vse pospravljene? Jaz imam vse popredalčkano. Ko je pa treba kaj najdt pa iščem ku ena mona.

Velja za Harlekina pol. No, to smo se pa hitro zmenile. Edin datum pa uro bosta verjetno problem user posted image  k ponavad. Smrka, najboljš, da kar napišeš ene dva datuma pa d se napišemo, katera kdaj more in kdaj ne.

Ma kaki sonce. Tle vsake tolko malo posuje dež. Pa še piha zravn. sem si mislna nardit riž s korenjem in grahom pa se mi ne da vn na vrto pogledat, če je kje še kak korenček skrit v zemlji. Bo kar sam riž pa radič danes zame, ker jote ne jem.

Včeraj sem prišla h G do minutke natančno in v pol ure bla fraj. Pol sem šla pa do kolegice M v Bukovco, in sem ji neki pri angleščini razlagala. Ima pa tud hčerkico 7 mescu staro, tko da jo boste mogoče srečavale na govorilnih čez nekaj let. user posted image

Ja, srki pa kar malo pogrešam. Ne samo tukaj, na vseh temah se j rada oglašala, ko je bila še na šihtu. Zdaj ima pa preveč dela z dvema otročkoma, zgleda.

Kje je pa Lotoska? Bi jo tud rada spoznala. Enkrat je hotla v hotel pridt, pa jo pol ni blo. No, Harlekin upam da ve, kje je.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
13.11.2008 16:53:22   
Menčy
Pozdrav!

vsem skupaj, je tak "bedno"vreme da se mi še pisat ne da....
HARLEKIN user posted image user posted image user posted image , ja sam da me mož spet ne bo klical,a ne Dulči,
ja ne bo me če bo pizza po 20.00 uri, ko mali medvedek že spi

papa

vreme da bi kar user posted image  bi ful pospravljala pa mi mala vrtavka ne da

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.11.2008 20:36:38   
smrka
Zarad mene lahko  tudi ob 20 uri ko vasi otroci zaspijo, al pa prej....  To naj odlocita Sayuri in klepetka, ki mata 3 otroka...  ajde en datum pa uro, da zabelezmo zasedanje skupscine user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.11.2008 21:05:24   
klepetka
smrka, v bistvu meni po 20. uri še najbolj odgovarja.No oz. bolj user posted image .user posted image
Amapk tud če prej, ni panike, se bomo že zorganizirali, ker zdaj pa nam ne boš ušla na Švedsko, brez da se vidimouser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.11.2008 21:40:26   
dulcinea
Men je tud sicer vseeno, ampak zmeraj grem raje kasneje na večerjo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.11.2008 10:06:14   
sayuri
Tud jaz sem za zvečer user posted image . Moji trije glih tam okrog 20h zaspijo. Jih zna pa tud možek zrihtat spat, tko da je men vseeno user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.11.2008 16:21:09   
Menčy
Pikica, kje si? user posted image

No, očitno vsem odgovarja po 20.00, ne sam meni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.11.2008 16:29:18   
Menčy
user posted image aja, a je bla kera v sparu - majo akcijo "KUPIŠ 3 KNJIGE, NAJCENEJŠO TI PLAČAJO ONI"
ampak PAZI zdaj
v Ribnici NE VEDO, kako to gre, tak da, če dobro ne pogledaš-plačaš vse 3  user posted image  (so mi zatrjevali da ta akcija velja ob nakupu 9 knjig, kar pa seveda ne drži, saj v biltenu piše, da ne velja, če kupiš 9 knjig ali več , hahahaha , očotno tud brat ne znajo, kaj šele da bi se držali akcij ali vsaj vedeli zanje user posted image  in to 3 trgovke, lahko bi vsaj ena bila poučena)

sam v opozorilo !!!!!!!,
no, saj upam da bo jutr že boljš, sem rekla naj se malo pozanimajo in s poslovodjo pogovorijo

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.11.2008 0:20:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Pikica- si zadnjič verjeten spregledala moje vprašanje o plesu, user posted image  KDAJ SO VAJE?,da prideva z Zarjo mal pogledat, če ji bo všeč. Si že uredila album? Se že kaj sprehajaš z novim slingom? A tud ti kupuješ prk ebaya in ne sam EMKEY?

SE OPRAVIČUJEM Menčy za pozen odgovor user posted image . Plesne vaje so ob torkih ob 17:30 in trajajo eno šolsko uro.

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
15.11.2008 0:23:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica, nism vedla, da bo šla mami danes do tebe. ZAdnjič me je klicala, da sem šla z njo za Zojo pomagat izbrat user posted image . Pa v tej Ribnici je itak fuuuuuul izbire user posted image . No ja, upam da ti je všeč.

Sayuri, zelo všeč user posted image , že pridno nosimo. Se je pa mami pohvalila da si ji pomagala pri izbiri user posted image .
Ja, verjamem da si imela med toooooliko izbire težko nalogo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
15.11.2008 0:40:19   
Anonimen
No, sem spet nazaj. Sem zdaj par dni ignorirala računalnik (in seveda tudi vse ostalo). Zoja mi nekaj protestira z dnevnim spanjem, ehhh, saj bo, vsaj ponoči je zlata. Ja Klepetka, pa še pisat se mi ni dalo. Pa itak je bilo zadnjih par dni spet full stvari, cel kup praznovanj roj. dnevov, pa obiskov.. Sva si pa z možem vzela tudi čas zase in smo šli na bowling user posted image , sem tako navdušena, da gremo v decembru bowlat še 3x user posted image user posted image user posted image , to bo res vesel mesec, poleg tega se veselim še Kreslinovega koncerta v Lj. user posted image user posted image user posted image

Vreme je itak tako-tako, ne veš al bi kam šel al ne. Danes sva s Zojo poležavali do 10:30 v postelji, dokler naju ni poštar priklical do vrat user posted image . Smo se pa vsi skupaj ven spravili šele ob 18h, sem bila nujno potrebna zraka user posted image , je bilo prav fajn. Pa vikend je spet. Jutri je mednarodni dan nošenja otrok baje, in je neko srečanje v Tivoliju ob 14h, smo se že zmenili da bomo šli, pa se mi ne da user posted image .
Pizza pri Harlekinu? Je že določen datum?
Povejte mi - konec tega meseca bo moja Zoja dopolnila 4 mesece. Ker gremo v toplice me zanima, če je prehitro da gre v bazen?? Sicer sem zelo skeptična zaradi tiste vode in vsega klora.. po drugi strani pa... user posted image  ne vem. Kaj mislite?

Lep vikeeeend vsem skupaj!

P.s.
Sayuri- vedno te hočem vprašat pa pozabim - ste se cepili proti rotavirusu?
Menčy- kdaj imate vi naslednjič posvetovalnico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
15.11.2008 0:41:52   
Anonimen

user posted image aja, a je bla kera v sparu - majo akcijo "KUPIŠ 3 KNJIGE, NAJCENEJŠO TI PLAČAJO ONI"
ampak PAZI zdaj
v Ribnici NE VEDO, kako to gre, tak da, če dobro ne pogledaš-plačaš vse 3  user posted image  (so mi zatrjevali da ta akcija velja ob nakupu 9 knjig, kar pa seveda ne drži, saj v biltenu piše, da ne velja, če kupiš 9 knjig ali več , hahahaha , očotno tud brat ne znajo, kaj šele da bi se držali akcij ali vsaj vedeli zanje user posted image  in to 3 trgovke, lahko bi vsaj ena bila poučena)

sam v opozorilo !!!!!!!,
no, saj upam da bo jutr že boljš, sem rekla naj se malo pozanimajo in s poslovodjo pogovorijo

... no comment...

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
15.11.2008 0:51:57   
Anonimen

Pikica- si zadnjič verjeten spregledala moje vprašanje o plesu, user posted image  KDAJ SO VAJE?,da prideva z Zarjo mal pogledat, če ji bo všeč. Si že uredila album? Se že kaj sprehajaš z novim slingom? A tud ti kupuješ prk ebaya in ne sam EMKEY?

papa

Eh, še na kakšno vprašanje ti moram odgovorit Menčy user posted image . Sem spregledala. Danes pa bom naklofala enih stvari, je treba vse polovit za nazaj. user posted image  Ura je pa itaq taka, da bi blo treba že spat user posted image
Menčy- albumi še čakajo neurejeni. Te dni res nisem utegnila, vprašanje kdaj sploh bom user posted image . So pa urejene knjigice oz. spominski albumi, to pa je tud nekaj user posted image
Z novim slingom se že sprehajam. Zaenkrat samo po hiši user posted image . Mali je všeč noter, velikokrat zadrema. Se je pa treba še navadit da bo bolj gladko potekalo vstavljanje otroka v sling, vaja dela mojstra, pravijo user posted image . Smo ga pa zadnjič vzeli v Ljubljano, se je mož javil da ga bo pridno uporabljal na sprehodu po mestu, medtem ko sva z Lano uživali v gledališču, pa je Zoja spala kot ubita, tako da smo raje uporabili voziček. user posted image
Jaz ne kupujem niti preko ebaya, niti preko Emkey-a. No, do sedaj še nisem. Si naročila baby vac? Ga uporabljate?

Grem zdaj v mižule! Komaj že čakam!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
15.11.2008 10:10:38   
sayuri
Menčy tole s knjigicami je pa v Ribnici itak možno user posted image user posted image user posted image . JAh, kaj češ...
pikica kaj pa ste gledali z Lano v gledališču? Men je tko žal, ker letos nismo vzeli abonmaja v otroškem gledališču.user posted image LAnsko leto smo hodili redno na predstave v GOML. Letos sem bila pa lih v bolnici, ko so vpisovali v nov abonmauser posted image . Tako, da zdajle sploh še nismo šli nič gledat user posted image  Pa Filip ima ful rad gledališče (zgleda, da bo malo po tetiuser posted image user posted image user posted image ). Saj včeraj so pa Grdega račka z vrtcem gledali, a ne? Filip je bil navdušen. Potem se je pa v un stol uščipniluser posted image  in je bilo konec zabave zanj user posted image . Si je kar fajn ranil prstek. user posted image

Jaz sem moram tud spravit urejat albume. Sem pri Filipu v zaostanku 3 letauser posted image  Tile digitalci so potuha. user posted image

klepetka  si pa pridna s papirji user posted image . Jst mam to tud vse pošlihtano. Tako, da nikol nč ne najdem, če kaj rabim.

Punce, dajte mi povedat, kater internet uporabljate in kolk zanj plačujete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.11.2008 10:13:56   
dulcinea
Tle imajo siol že od vsega začetka. Doma v Ribnci imam pa Tuš mobil. Kaj te zanima? V Ribnci se bi ti najl splačal vzet T-2, ker imaš to možnost mende.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.11.2008 13:20:47   
sayuri
Dulči,, ja bomo zdaj T2 vzeli. Smo že "v vrsti". Ker sem ugotovila, da tu mač preveč stroškov plačamo za telefon (Telekom)+internet(Siol) + kabelsko(Telemach) user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.11.2008 15:57:16   
Anonimen
Danes je Zoja spala 4 ure skupaj, po perfekni noči , seveda (od 20h-7h, pa potem po hranjenju do 9h) user posted image user posted image user posted image . Smo se sprehajale. Sayuri, sem slišala, da si bila v "naših krajih", smo se ravno zgrešili.
Sayuri- v LGL smo gledali predstavo Mala morska deklica. Mi je bila fuuul všeč user posted image . Pa Lani tudi. Lana tudi maximalno uživa, niti gane se ne iz stola user posted image , sicer pa ni niti sekunde pri miru user posted image . Ja, so gledali Grdega račka z vrtcem. Lana nič konkretnega ne pove. Sem jo vprašala kaj so delali v vrtcu, pa je rekla kot vsak dan "igrali smo se" user posted image . Pa ji je bilo zihr všeč. Mi nimamo abonmaja za LGL, se pa potrudimo da gremo večkrat. Sem sama sebi rekla, da jo bomo peljali vsak mesec na ogled kakšne predstave, samo kaj, ko je mesec tako hitro naokoli. Imam pa kartico KU-KU, na katero si naložiš vsoto denarja, in potem preko interneta rezerviraš sedeže. To mi je všeč.

Mi imamo Siol, itak drugega ne moremo tukaj dobit (niti kabelske TV nimamo) user posted image user posted image user posted image  kot da smo se preselili na drug konec sveta, pa samo 300 m od starega doma. Eh, kaj čmo, pa še to smo se KOMAJ in po vezah prikopali do interneta. TV pa itak ne pogrešam. Imamo full slabo sliko (in samo 3 programe), Lana pravi, da po ekranu treska user posted image user posted image user posted image . Kolk plačujemo za internet? Ufff, ne vem točno. Mislim da 25 eur mesečno.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......