Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 21.10.2008 21:32:17
|
|
|
|
Nasy
|
Kofetkanje v hotelu ta četrtek ob 17h: 1. Dulcinea 2. lotoska 3. Menčy 4. sayuri 5. Nasy Ojla punce, jst sem se kr pofočkala, sam ne vem, če ne bomo mi glih spali takrat zadnje 2 dni mi spi popoldan 2 uri, jst pa knjigo berem ali pa me zmanjka zraven No, pa sej ne boste tko hitro šle, bom kontaktirala kr tebe dulči. Jst pa, če pridem, pridem z Mašo, ker možek bo cel dan v službi tako, da nimam >potuhe< Upam, da vas najdem noter, sem bila samo 1x noter. A se da noter z vozičkom? al pa bova kr s kengurujem prišli, bo bolj enostavno. Če mi sploh še gre noter Klepetka, je kaj bolje z malo miško? Joj, revica, se mi smili pikica mala!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 21.10.2008 21:59:33
|
|
|
|
smrka
|
Nasy povej svoji bejbiki da ni cajta spat popoldne, bo lazje zaspala zvecer, tko da le pejdi na sestanek. Sayuri - ja nasa je sla v petek k noni da bo tam spala. Vse je bilo v redu uzivala 100 na uro, ob 20 uri sem jo klicala da vidim kaj dela pa mi rece: mami jest bom spala tle in danes in jutri. Sem bla kar vesela da uziva. No midva sva si potem z mojim lepo postregla z mesnim fondujem, pa litr vina sva stankala, in ko je hotel okrog 22 ure odpret si eno pivicko zvoni telefon, da naj prideva po A. da histericno joka, da hoce spat doma. Tako da sva jo sla iskat.... sam usedla se je v avto in je ze spala... je bla cist gotova. Se mi je kar zdelo da nebo hotla spat tam, ker je prevec vezana na naju in bo kar trajalo nekaj casa ko bo spala pri njih.
< Sporočilo je popravil smrka -- 21.10.2008 22:01:00 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.10.2008 9:02:18
|
|
|
|
dulcinea
|
O super . Nas je že 5. Upam, da se še katera javi. Neki sva se menili včeraj z graščakinjo (včasih je bila pupa25, moja žlahtnca).
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.10.2008 10:37:19
|
|
|
|
Menčy
|
Dobro jutro! čeprav nekam megleno.................. danes sem v glavnini naredila že vse, ampak moram pričeti z generalnim čiščenjem. najprej kopalnica. spalnica, kuhinja.... (danes seveda sam kopalnica, saj več mi tak al tak ne bo uspelo) Danes je šla Zarja že brez v vrtec, hvala bogu. Saj tega pritiska ne bi zdržala več tak dolgo. Jutri se gremo mal pokopat pa ne vem še kam, drgač pa kar Atlantis. POZNA KATERA KOK JE KAJ V ŽUSTERNI?? KLEPETKA - KEJ SI? Najbrž imaš veliko dela. Je kaj bolje z malo miško? SMRKA - tud naša noče nikjer drugje prespati, sam pri naju, pa v svoji posteljici, če jo pride čuvat babi, pri mami in atu pa NE, to je pa že čist preveč. Tok za tolažbo!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.10.2008 10:42:51
|
|
|
|
klepetka
|
Kofetkanje v hotelu ta četrtek ob 17h: 1. Dulcinea 2. lotoska 3. Menčy 4. sayuri 5. Nasy 6.klepetka samo na brzake vas pozdravim. JAz močno upam da mi bo uspelo jutri priti, kljub nekim obveznostim pred tem, zato sem se kar vpisala.Tako da po vsej verjetnosti bom malo zamudila, če bi bila pa zamuda vseeno prevelika, potem me pa tokrat ne bo.Pa drugič.Amapk vseeno upam, da se vidimo Naša Lana je spet stara Lana .SAm da so prijeli Ab , pa je bilo vredu. NAsy, se mi zdi, da si ti spraševala, kakšne znake je imela ob vnetju ušesk;KEr je to (vnetje ušes) pri nas očitno na žalost že tradicija; večkrat sta jih imela tako M. kot D, ni bilo težko posumit na to diagnoszo. Skratka celo popldne je sitkala, nič ji ni bilo prav, smrkelj je lil iz noska, vlekla se je za ušesek(kar pa ni vedno znak), potem pa se je še zvečer, že po tistem ko je zaspala za noč, zbudila s groznim jokom.IN kar takoj sva šli k dežurnemu in res so bila ušeska . Drugače pa super, pridna Maša , da je začela takole s spanjem.PA še zadnjič si rekla, da spi točno pol ure .Vidiš kako se hitro obrne sayuri, kako pa vaši norčki? SE verjetno že na bolje premika, upam. EN roj za vse vas to je to zaenkart , kaj več pa upam da zvečer, ekr greva z Lano zdaj v Kočevje.NA obisk
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 22.10.2008 10:45:30
|
|
|
|
klepetka
|
menčy, sva istočasno pisali, očitno . SUper, da je šla Zarja brez joka v vrtec. Vidiš, saj bo. Vsak začetek je težak. Pa pridna si s čiščenjem . jaz bi mogla tud, ampak ne danes, erk grem na kofe k prijateljici .Tako da jutri.Upam
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 7:52:32
|
|
|
|
Voni
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Kofetkanje v hotelu ta četrtek ob 17h: 1. Dulcinea 2. lotoska 3. Menčy 4. sayuri 5. Nasy 6.klepetka 7. Voni Upam, da se tudi midve s Tijo pridruživa, čeprav ne vem koliko časa bova zdržali, ker naša mala nima niti 5 sekund "zicledra". Sem že pisala pikici**, če bo ona tudi tam, ker nobene od vas ne poznam. Pa saj ne grizete, kajne . Res bi vas rada spoznala, da spoznam še koga iz Ribnice. Se vidimo, verjetno bova pa kakšno minutko zamudili, ker predno pridem iz LJ, pa jemo,pa.....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 10:35:00
|
|
|
|
sayuri
|
JAz bom imela Filipa verjetno s seboj danes.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 11:23:18
|
|
|
|
Nasy
|
no, fajn, da bo še kakšna prišla z otročkom, da ne bom samo jst mirila
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 11:58:30
|
|
|
|
sonjah
|
IZVIRNO SPOROČILO: Voni IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Kofetkanje v hotelu ta četrtek ob 17h: 1. Dulcinea 2. lotoska 3. Menčy 4. sayuri 5. Nasy 6.klepetka 7. Voni 8. Sonjah Se pofočkam- upam, da pridem, če bom uspela do takrat svoje vražičke nafutrat, pa nalogo naredit
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 13:08:10
|
|
|
|
dulcinea
|
Oooooooo. Tole je pa super, da nas bo tolk... A mormo mizo rezrvirat?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 14:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonjah IZVIRNO SPOROČILO: Voni IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Kofetkanje v hotelu ta četrtek ob 17h: 1. Dulcinea 2. lotoska 3. Menčy 4. sayuri 5. Nasy 6.klepetka 7. Voni 8. Sonjah 9. pikica**
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 14:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri JAz bom imela Filipa verjetno s seboj danes. Jaz pa Lano
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 16:37:26
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri JAz bom imela Filipa verjetno s seboj danes. Jaz pa Lano Verjetno pridem brez Filipa Je pri babi in dediju in po moje ga še ne bo domov.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 16:39:20
|
|
|
|
sonjah
|
Jaz pa zgleda ne bom mogla, ker mojga še zmer ni iz službe
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 16:47:15
|
|
|
|
Menčy
|
naša dva ne spita sma mam možeka doma, tak da ju pustim doma, če bo jok bom pa morala domov
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 23.10.2008 22:13:51
|
|
|
|
lotoska
|
Punce upam, da ste se imele fajn na kavici, jaz kljub vsemu načrtovanju nisem uspela prit. Ne samo, da sem si splanirala opravke v Ribnici, še moj naj bi pravi čas prišel iz službe in bi bilo že pravljično. Skratka tamala je mi čudežno spala še ob 17 ih in čez, da se je najedla je bla ura že 18, šele potem je prišel moj domov in se mi praktično ni več splačalo krenit proti Hotelu. Pravijo, da gre v tretje rado.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.10.2008 9:03:37
|
|
|
|
dulcinea
|
Lotoska, škoda, ker nisi mogla priti (no pa tudi klepetko in Sonjah smo pogrešali). No bilo nas je 6. Nasy, Sayuri, Menči, Pikica**, Voni pa moja malenkost. Smo se kar pomenile. No, mogoče bi mogla bit malo krajša miza. Tako bi se med seboj bolj pogovarjale. Tako so bili pa bolj medsosedski pogovori. Sem rekla, da se morate večkrat dobit in ne samo takrat ko jaz pridem domov. No, jaz sem imela potem še uro in pol dolgo pot, oči so me pekle in sem komaj pripeljala. Pa še po stari cesti sem mogla, ker nimam vinjete. Pa še malo je dežek rosil in ko gre avto nasproti mi je tko zoprno.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.10.2008 13:08:06
|
|
|
|
Nasy
|
Ja, škoda, ker ni bilo še kakšne, drugič moramo vse prist, da bo še kakšna miza mogla zraven, da damo kelnarci malo več dela. pa vse otroke s sabo da bodo ta večji lahko frajersko spet pili sok pri šanku Sonjah, tebe bi tud že rada kej vidla po dolgem cajtu! Klepetka, je Lana že OK? Kaj pa ta večja, so bojne barve izginile? Dulči, te zastopim, res, sem bla na istem včasih, ko sem se vozila vsak vikend gor pa dol, včasih sem vozila jaz, včasih kolegica. Zdaj se mi ni treba več toliko vozit. Morda se jutri spet vidimo, pridemo po ta velik paket, da vama ne bo placa jemal
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 24.10.2008 16:27:51
|
|
|
|
smrka
|
Helou ribncanke, kej ste? Jest sem glih fajn pospravla stanovanje, spucala okna.. in zdaj pada dez bo vsaj na cista okna... Pa zavese sem zamenala, tako da zgleda takoj vse drgac. Zdele se skocim stusirat pa gremo k tasci na vecerjo.... bomo jedli takos-e
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.10.2008 22:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Kje se vse skrivate ta vikend? . Jaz sem imela polne roke dela. Za jutrišnji krst vse pripravljeno, samo še k frizerju in na ličenje skočim jutri zjutraj, pa bo. Upam, da v cerkvi ne bo kakšne panike (iz strani naše punčke seveda), kasneje ji je vse dovoljeno . Lepo se imejte in lepo jutrišnjo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.10.2008 22:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy pa vse otroke s sabo da bodo ta večji lahko frajersko spet pili sok pri šanku Ja Nasy, se strinjam. . Dokler imajo samo sok v kozarcih se ni za sekirat, a ne Sayuri!?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.10.2008 22:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea No, mogoče bi mogla bit malo krajša miza. Tako bi se med seboj bolj pogovarjale. Tako so bili pa bolj medsosedski pogovori. Sem rekla, da se morate večkrat dobit in ne samo takrat ko jaz pridem domov. Dulcinea, se podpišem pod to .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.10.2008 6:57:27
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro . Sem že od 4h pokonci - po ta novi uri. Filip že od pol šestih Živ žav čaka . Čist nas je zmešal ta premik kazalcev . pikica lepo se imejte danes na krstu. Kavica je bila res fajn Men je ful pasala, da sem šla malo od hiše Tole, kar sta pa Lana in Filip naredila pri šanku, sem bila pa čist presenečena .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.10.2008 9:39:28
|
|
|
|
Nasy
|
Helou! Mi smo se zbudili danes okoli petih, pa sem malo preselila k nama in smo uspeli do 6.45 pregurat, potem pa je bilo konec spanja. Ni kaj, notranje ure se jim ne da naštelat Najbočlj mi je pa smešno, k rečejo, danes boste pa uro dlje spali meni gre pa vse narobe, prehitevamo za eno uro v vsem Lepo nedeljo vsem, pikica, ti pa kakšno slikco gor, da bomo vidle, kako ste bli lepi pa imejte se čimlepšejše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......