|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
29.5.2009 10:31:37   
Anonimen
Ojla

Sem dobila obvestilo, da so copatki prispeli, danes nakažem, tako, da mi bo v ponedeljek najbrž poslala. takoj ko jih dobim se zmenimo za kavico ali kako drugače. user posted image

Muklla
sem nekaje prebrala, da punce pravijo da sem "umetnica". To glih ne drži. Res čaram vse sorte, ampak glih umetnica pa nisem user posted image . Sej boš prišla k meni pa boš vidla kaj kej počnem, ni pa nič posebenga, da ne boš mislila user posted image

sayuri
tud jaz moram Tari kupit ene Tevice. Lansko leto ji nisem, ker nisem dobila št., letos pa se moram zmigat, drugače spet ne bo nič. So mi pa všeč tiste prve in tudi jaz bi vzela take bolj zaprte spredaj.

dulči
moj tud ne zdrži dolgo v trgovini. me je včeraj v leclercu tud priganjal, a boš kmalu a gremo... tako da pol še mene mine nakupovat user posted image Obvezno se moraš javit predno greš v USA, da naredimo poslovilca tle gor user posted image Za koliko časa gresta?

Ej punce a greste letos vse na Mali Lošinj? Mi tudi, najbrž. Smo bli že lansko leto in nam je blo prav fino, tako d aletos bi šli spet kar sem, drugo leto se bom jaz pa itak naveličala user posted image Katere termine pa greste?
Mi gremo v Čikat datuma točnega še ne vem, niti nimam rezervirano, samo upam, da bo še kaj frej. Gremo pa najbrž konec junija.

Seny
a prideš na kofetka? Prlet s Tijo user posted image

čavči

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
29.5.2009 10:32:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Zdaj ko imam vaš denar , se ne bom pa več oglašalauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAj se mi je zdelo. Si mi bila včeraj sumljiva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
29.5.2009 10:33:04   
Menčy
OJ, še to: MERCATOR ma akcijo user posted image  plenic pa kašic in vlažilnih robčkov, vse 20% ceneje, če katera kaj rabi - akcija traja do nedelje!!!

Sayuri - tukaj sem !!!komaj malo odpeljem v vrtec-zadnje čase spi do 7.45, pol še doma, beri POČASI KOT POLŽ - JE, pa malega usPavam , IN je že 10.00 ura user posted image , NORO, to je sam pri nas možno user posted image
hvala za včerajšnje super jagodke user posted image

DULČI - TI SAM UŽIVAJ IN NE RAZM,IŠLJAJ NEGATIVNO, mi bomo v mislih s tabo user posted image  user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
29.5.2009 10:35:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ej punce a greste letos vse na Mali Lošinj? Mi tudi, najbrž. Smo bli že lansko leto in nam je blo prav fino, tako d aletos bi šli spet kar sem, drugo leto se bom jaz pa itak naveličala user posted image Katere termine pa greste?

Ne, mi gremo semle: http://jadrija.blog.hr/  Od 20.7 do 30.7. Bi pa enkrat šla tud jaz na Mali Lošinj. Me firbec matra, ker sem slišala same pohvale. user posted image  nogica....tvoj baunty bom zdajle delala. Sam moram v trgovino. Nč...gremo kar malo ven, na zrak...pa tud če je hladno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
29.5.2009 10:38:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

OJ, še to: MERCATOR ma akcijo user posted image  plenic pa kašic in vlažilnih robčkov, vse 20% ceneje, če katera kaj rabi - akcija traja do nedelje!!!

Hvala za info. Grem po kašice user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
29.5.2009 10:39:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Hecam se user posted image

Bila sem z Alenom pri zobarju , pa tolk stvari imam za naredit .Jutri piknik , ne bo nič narejeno , v nedeljo naša Tara prazunje dve letiuser posted image user posted image user posted image bravo Tara user posted image Kam gre ta čas , saj sem glihkar dobila sporočilo: Ime mi je Tara......joj, user posted image
nogica , na nas lahko računašuser posted image Pojem veliko , popijem bolj malo , vendar moj D. popije več in poje manj , tako , da user posted image user posted image user posted image
pikica , veš , da imava danes opravekuser posted image user posted image user posted image te že čakamuser posted image
Nič , grem hiter mal po bajti porihtat dokler še Tija spi....
Zunaj je pa mraz kot , da je februaruser posted image

user posted image user posted image user posted image Vi samo pridte, bomo že zrihtal da bo za oba prav user posted image user posted image user posted image
a mate vi jutri tud pikinik?
Midva sva se odločila, da ne bova pekla na žaru, pravzaprav mož noče, ker prav, da pol cel dan stoji za žarom in se nima časa niti pogovarjat z gosti, tako da letos skrbi za pijačo, jaz pa za hrano user posted image
Imamo pa "polžji piknik" na vrtu. Polžje pa zato, ker je Tara skupina polžki, pa majhna je kot polžek, pa pleza kot polžek, pa zvita je kot polžek user posted image user posted image user posted image Res nisem imela drugega motiva oz, ideje kaj bi bla glavna nit letos.

sayuri
in jaz ga bom jutri pekla, če ne že danes, bom vidla kako bo popoldne s časom.

Zdej pa tud jest letim kaj nardit

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
29.5.2009 10:42:13   
sayuri
NAj mi katera pove, v kerem grmu dobim pušpan? user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, kok zgleda in kje naj ga iščem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
29.5.2009 10:51:30   
dulcinea

dulči
moj tud ne zdrži dolgo v trgovini. me je včeraj v leclercu tud priganjal, a boš kmalu a gremo... tako da pol še mene mine nakupovat user posted image Obvezno se moraš javit predno greš v USA, da naredimo poslovilca tle gor user posted image Za koliko časa gresta?

Za tri tedne greva. Ne vem če mi bo ratalo pridt. Saj pravm, mogoče pridem v pondelk popoldne, ker grem mende dopoldne na faks diplomo oddat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
29.5.2009 10:53:53   
dulcinea

Midva sva se odločila, da ne bova pekla na žaru, pravzaprav mož noče, ker prav, da pol cel dan stoji za žarom in se nima časa niti pogovarjat z gosti, tako da letos skrbi za pijačo, jaz pa za hrano user posted image
Imamo pa "polžji piknik" na vrtu. Polžje pa zato, ker je Tara skupina polžki, pa majhna je kot polžek, pa pleza kot polžek, pa zvita je kot polžek user posted image user posted image user posted image Res nisem imela drugega motiva oz, ideje kaj bi bla glavna nit letos.

A pol bojo za jest tud polži al kako user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
29.5.2009 10:57:06   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

NAj mi katera pove, v kerem grmu dobim pušpan? user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, kok zgleda in kje naj ga iščem user posted image

Na pušpanovem.... user posted image user posted image

Poglej si ga TUKAJ al pa TUKAJ.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
29.5.2009 11:38:27   
Anonimen

Če ga rabiš ti ga jaz lahko dam. A ga lahko prideš iskat? Drugače ti ga lahko dostavim enkrat pozno popoldne.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
29.5.2009 12:51:26   
Menčy

Ojla

Sem dobila obvestilo, da so copatki prispeli, danes nakažem, tako, da mi bo v ponedeljek najbrž poslala. takoj ko jih dobim se zmenimo za kavico ali kako drugače. user posted image

J..UPIII....user posted image user posted image

Muklla
sem nekaje prebrala, da punce pravijo da sem "umetnica". To glih ne drži. Res čaram vse sorte, ampak glih umetnica pa nisem user posted image . Sej boš prišla k meni pa boš vidla kaj kej počnem, ni pa nič posebenga, da ne boš mislila user posted image

sayuri
tud jaz moram Tari kupit ene Tevice. Lansko leto ji nisem, ker nisem dobila št., letos pa se moram zmigat, drugače spet ne bo nič. So mi pa všeč tiste prve in tudi jaz bi vzela take bolj zaprte spredaj.

dulči

Mi gremo v Čikat datuma točnega še ne vem, niti nimam rezervirano, samo upam, da bo še kaj frej. Gremo pa najbrž konec junija.

MI TUD KONC JUNIJA IN V ZAČETKU JULIJA, če nam uspe user posted image ...
upam, da se pol kaj vidimo user posted image ..

Seny
a prideš na kofetka? Prlet s Tijo user posted image

čavči

MI TUD KONC JUNIJA IN V ZAČETKU JULIJA, če nam uspe user posted image ...
upam, da se pol kaj vidimo user posted image ..

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
29.5.2009 16:38:38   
Anonimen
Hej!
Danes se mi nič ne da, hišo imam v razsulu, kup perila za likat se veča,... mogoče zvečer pride tudi to na vrsto.
Dobili smo odločbo iz vrtca, moja Zoja je sprejeta v vrtec! user posted image  Kako pa je pri ostalih?

Seny- hvala za opravljeno delo blagajničarke, za kavico, sok, plenico, za krasno varstvo, ga bom še večkrat izkoristila, obvladaš user posted image , Zoja je bila nekam sitna ko smo prišli domov, po mojem je hotela k tebi nazaj, samo je nisem razumela prav dobro user posted image ... Kako si???? user posted image

sayuri- tudi pri meni oz. moji tašči lahko dobiš pušpan. Kar oglasi se, če boš rabila.
Lana je bila navdušena nad današnjim triatlonom v vrtcu user posted image  Pa Filip?

Menčy- hvala za info o akciji. sam se mi tako ne da it v trgovino zdaj user posted image

dulci- uff, potem že odštevaš.... lepo.

nogica- zate imam pripravljen že skoraj ves denarček, je pri meni, se pravi na varnem user posted image user posted image user posted image  Še malo, še malo..
kaj je zdaj z tistimi copatki, ki niso dobavljivi? Naročilo stoji al kako?? sprašujem sam toliko, da bom vedela.
user posted image  za motiv za piknik.. ti imaš vedno dobre ideje. kako pa je z lesenimi polžki?
sem danes videla kopijo tvoje hišice user posted image user posted image user posted image user posted image  krasna je!

klepetka- lepo, da si se včeraj oglasila na kofetku! In hvala za denarčke user posted image

klavdi- zdaj pa samo še tvoje dinarčke čakam user posted image  Takoj ko jih dobim, moram poravnat dolg nogici, zdaj je pa že skrajni čas, a ne nogica? user posted image  
Povej, kako se zmeniva?

Zunaj je spet sumljivo vreme.. piha, pa sonca ni, pa oblači se, pa... ehh, nič dobrega.. najbolje bo, da se grem gret k likalniku user posted image  

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
29.5.2009 18:16:19   
Anonimen
Zlikano user posted image user posted image user posted image  

Sayuri in vse ostale, če mogoče veste, katere vzgojiteljice so na razpolago za v jasli v novem šolskem letu oz. katere so letos tiste, ki imajo skupine otrok, ki bodo šli septembra v šolo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
29.5.2009 18:40:49   
Anonimen
Aja, še to vam moram povedat, ker vam Seny ni user posted image
Naša Tija je tud danes lulala v kahlico user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.5.2009 19:03:36   
klavdi*
AJA,PIKICA POVEJ KDAJ TI PRINESEM DINARČKE.
MEN NI PROBLEMA LAHKO TI TUDI DANES DOSTAVIM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.5.2009 19:05:38   
sayuri
pikica, jaz nisem dobila še nobene odločbe iz vrtca user posted image . PA je bil danes poštar osebno čist gor pr men user posted image user posted image user posted image  Sem mogla neki podpisovat, ma ne vrtec user posted image . Hm...mogoče bo jutri. V Ribnici je namreč tud ob sobotah pošta. Za vzgojiteljice pa pojma nimam user posted image   Filip je bil tud navdušen nad današnjim triatlonom. user posted image

Aja pikica, povej mi-tele jagode in češnje...a oblikuješ jagodo, potem jo pa šele povaljaš v ekstraktu user posted image  Al ekstrakt zmešaš kar v maso in so potem vse jagode rdeče - tud not user posted image

nogica mi je dostavila pušpan. A ni to eno zlato bitje, no? user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 29.5.2009 19:06:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.5.2009 20:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

AJA,PIKICA POVEJ KDAJ TI PRINESEM DINARČKE.
MEN NI PROBLEMA LAHKO TI TUDI DANES DOSTAVIM

klavdi, ni panike. ko boš imela voljo in čas. danes ni treba, je že pozno, se tolko spet ne mudi. mogoče boste jutri kaj naokoli hodili ko bomo imeli tukaj v Lazih kolesarski show, pa se oglasi, če pa ne, se pa že zmenimo.

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.5.2009 20:29:15   
Anonimen

PA je bil danes poštar osebno čist gor pr men user posted image user posted image user posted image   

Vauuuuuuuuuuuuu !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.5.2009 20:31:59   
klavdi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Hej!
Danes se mi nič ne da, hišo imam v razsulu, kup perila za likat se veča,... mogoče zvečer pride tudi to na vrsto.
Dobili smo odločbo iz vrtca, moja Zoja je sprejeta v vrtec! user posted image  Kako pa je pri ostalih?
Tudi,jaz sem šla zdaj v poštni nabiralnik pogledat,če smo prejeli kakšno odločbo.In res v nabiralniku zagledam listek user posted image .Sam morem it jutri dvignit na pošto,ker ravno takrat,ko se je pripeljal poštar me žal ni bilo doma.Pač sem se spet potepala kot vedno.
Seny- hvala za opravljeno delo blagajničarke, za kavico, sok, plenico, za krasno varstvo, ga bom še večkrat izkoristila, obvladaš user posted image , Zoja je bila nekam sitna ko smo prišli domov, po mojem je hotela k tebi nazaj, samo je nisem razumela prav dobro user posted image ... Kako si???? user posted image

sayuri- tudi pri meni oz. moji tašči lahko dobiš pušpan. Kar oglasi se, če boš rabila.
Lana je bila navdušena nad današnjim triatlonom v vrtcu user posted image  Pa Filip?

Menčy- hvala za info o akciji. sam se mi tako ne da it v trgovino zdaj user posted image

dulci- uff, potem že odštevaš.... lepo.

nogica- zate imam pripravljen že skoraj ves denarček, je pri meni, se pravi na varnem user posted image user posted image user posted image  Še malo, še malo..
kaj je zdaj z tistimi copatki, ki niso dobavljivi? Naročilo stoji al kako?? sprašujem sam toliko, da bom vedela.
user posted image  za motiv za piknik.. ti imaš vedno dobre ideje. kako pa je z lesenimi polžki?
sem danes videla kopijo tvoje hišice user posted image user posted image user posted image user posted image  krasna je!

klepetka- lepo, da si se včeraj oglasila na kofetku! In hvala za denarčke user posted image

klavdi- zdaj pa samo še tvoje dinarčke čakam user posted image  Takoj ko jih dobim, moram poravnat dolg nogici, zdaj je pa že skrajni čas, a ne nogica? user posted image  
Povej, kako se zmeniva?

Zunaj je spet sumljivo vreme.. piha, pa sonca ni, pa oblači se, pa... ehh, nič dobrega.. najbolje bo, da se grem gret k likalniku user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.5.2009 20:35:59   
Anonimen
Sayuri- drugač pa v "odločbi" al karkoli že je, piše, da je prostih mest 96, prošenj pa je bilo oddanih 96. Tako da ni panike sploh. user posted image  Sem pa ravnokar izvedela (vip user posted image ), da bosta odprta 2 nova oddelka- jasli, in sicer žabe in želve user posted image  Za vzgojiteljice se pa še čisto nič ne ve.

NE ekstrakta mešat v maso, bog ne daj user posted image . Jaz najprej zvaljam kuglice, potem oblikujem jagode, hruške..., nato povaljam v ekstraktu (dam ga v globok jušni krožnik), ga obvezno mešam z vodo, dam malo na papirnat sarvet (da ni potem vse pocasto ko dam v sladkor) in potem povaljam v kristal sladkorju. Aja, delam pa ene 10 jagod, hrušk.. naenkrat (da je hitreje, že tako je zamudno), pa obvezno imam tiste rokavice gor, tanke, bele, ker ta ekstrakt ne vem kako gre kaj dol.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.5.2009 20:36:54   
Anonimen

nogica mi je dostavila pušpan. A ni to eno zlato bitje, no? user posted image

Ja, res je, ja!! user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.5.2009 20:53:20   
sayuri
Joj mi je šlo živcev pr teh jagodah user posted image user posted image   pikica, bi mogla prej napisat, kok je to živčno delo user posted image  Sem pri deseti jagodi nehala in sam še češnje delala user posted image , pol sem pa tud na češnje pušpan dala. user posted image  Jah no...so pa take...degradirane user posted image . Se mi je pa zdelo, ja, da se ne sme ekstrakt v maso mešat. Sem tko naredila, kot si napisala. user posted image  DRugače sem pa spekla danes Baunty, skutino pito, tisto višnejvo zadevo, ki jo je nogica okrog pošiljala, sam da sem jaz malo improvizirala in jagode not dala user posted image , pa še rožičev biskvit. Tega bom jaz jedla, ker ga mam ful rada user posted image

A tko praviš pikica, da so potem vse sprejeli in da bojo odprli dva nova oddelka? Super. Samo tisti dve učilnici bojo mogli pa orng preuredit, da bojo primerni za naše enoletnike user posted image . SAj vzgojiteljice pa itak svako leto prebrkljajo sem in tja. Hm,klepetka bo povedala, kdo ima Domna. To je skupina pred šolo. PA na našem vhodu je vzgojiteljica DArja. SAm ona ne vem, če bo šla k tko micenim? No ja...upam, da dobimo dobro kombinacijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.5.2009 20:59:42   
Anonimen
Sayuri- pridna si bila, res!! user posted image user posted image user posted image  Ja, živcev pa gre full pri oblikovanju, zdaj vidite, zakaj sem bila tako živčna. Zaradi jagod, vendar! user posted image user posted image user posted image  Samo pri meni je bilo tako, da sem jaz kuglice valjala, moj je pa oblikoval jagode in hruške. Res! On ima boljše živce kot jaz user posted image  Drugač pa bi lahko tudi za borove vejice prosila, bi jih pa od mene dobila user posted image  za češnje. Sicer pa nič zato, so pa nekaj posebnega.
Drugače pa tudi jaz upam na dobro kombinacijo, pa kakorkoli.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
29.5.2009 21:47:01   
Anonimen
nogica- no, zdaj pa imam ves denar zate. Samo povej mi, kako se zmeniva, ti ga dostavim al boš kaj mimo hodila al ponucava Seny še za dostavo? user posted image  

klavdi- se je kaj dogajalo na prizorišču? user posted image

Grem sortirat naprej. Cotke gor, cotke dol, iz omare v škatle, iz škatel v omare.... user posted image  never ending story.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.