Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 10:06:54
|
|
|
|
seny
|
menčy,
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 11:17:49
|
|
|
|
Menčy
|
jaz pridem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 12:28:47
|
|
|
|
Muklla
|
Ojoj, mi smo se pa prehladili in imamo zabit nos. Tako je tečna, da joj.en ji v Sedaj ji šopam fiziološko, pa kapljice za nos, pa vlečemo sluz, .... Za pop.... Do 4h zjutraj sem jaz bedela z njo, ker je skoz težila, pol pa B, tako da sem čist adijo. Pa še v petek sem se zbudila s takimi bolečinami v vratu, da sem komi vstala in me še vedno boli full. joj kak je tečna .... moram jit
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 16:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Na drugi strani sem nas našla spet Sem se prišla samo zahvalit nogici za gostoljubje. Hvala nogica Carica si, res! Seny- ti pa drugič ko boš peljala mimo vrtca prosim, če malo čekiraš če boš kje vidla mojo hčerko, ona ima namreč vse pod kontrolo. Te je vidla da si šla z avtom mimo in je nisi pozdravila Sva pa z Lano bili pri zobozdravniku, je dobila zvezdico. Brez besed (kot vedno) se je vsedla sama na stol in odprla usta in niti črhnila ni do konca. Pikica moja. Zoja spi, možek in Lana pa pizzo delata
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 16:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Muklla- za tvojo princesko in zate!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 16:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno vprašanje na hitro, za vse tiste, ki veste: A moramo kljub temu, da bo naš drugi ali tretji otrok v vrtcu bil zastonj, izpolnit obrazec za znižano plačilo vrtca? Verjetno ja, a ne?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 16:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy- kako je Tobijina buška?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 17:08:00
|
|
|
|
sayuri
|
Ste se nakofetkale? Joj, meni je blo kar hudo, ker nisem mogla priti,ampak sem res morla v LJ. Sem prišla šele ob pol štirih domov. nogica, hvala za vabilo....pa drugič klavdi, žal nisem šla v Supernovo. Je bila naknadna sprememba plana, tko da sem pobrala lUcijo in sva šli v City park. TAko,d a nisem šla nič v Mullerja. ŽAl. PA še tko sem ti obljubljala . Mene pa zdaj že pošteno skrbi. Tudi danes v nabiralniku ni bilo nobene odločbe iz vrtca. Jutri grem na upravo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 17:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Mene pa zdaj že pošteno skrbi. Tudi danes v nabiralniku ni bilo nobene odločbe iz vrtca. Jutri grem na upravo Ja, kar pejt malo povprašat, da te ne bo preveč skrbelo, sem pa slišala, da odločbe pošiljajo "po delih", ne vse v kompletu.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 18:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja Zoja spi že od pol štirih. Tale "breški" zrak (al kakorkoli se mu že reče) je pa res fenomenalen
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 20:38:26
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ste se nakofetkale? Joj, meni je blo kar hudo, ker nisem mogla priti,ampak sem res morla v LJ. Sem prišla šele ob pol štirih domov. nogica, hvala za vabilo....pa drugič klavdi, žal nisem šla v Supernovo. Je bila naknadna sprememba plana, tko da sem pobrala lUcijo in sva šli v City park. TAko,d a nisem šla nič v Mullerja. ŽAl. PA še tko sem ti obljubljala . HVALA VSEENO.BOMO ŽE POTRPELI.SAJ NASLEDNJI TOREK IMAMO RA. Mene pa zdaj že pošteno skrbi. Tudi danes v nabiralniku ni bilo nobene odločbe iz vrtca. Jutri grem na upravo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.6.2009 21:49:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Punce hvala za obisk pikica hvala za dinarčke. Sem komaj zdaj gor prinesla in če ti po pravici povem mi še ni uspelo preštet . Sej itak vem da je točno Sva s Taro imele en tak lep popoldne. Zdej jo pa do ponedeljka popoldne ne bom vidla več kot 10 minut na dan, ker delam popoldne in se bova ravno križale. Mogoče jo en dan pustim doma, da bova preživele skupno dopoldne, najbrž v petek. Bova šle do babi polžke dokončat. Zdej se moram končno spravit kaj za računalnik pisat, drugače me bo pobralo od živčnosti. Res se moram zapret med 4 stene in samo pisat, pisat, razmišljat, razmišljat in popolnoma nič drugega. Upam, da bo šlo tole res čimprej mimo. pikica možek pravi da bo on peljal Taro zjutraj, tako da kofetek odpade, po vsej verjetnosti. Se mi ne bo dalo pol vozit tja. Bom vidla, če se ne primigam do 8-ih potem me ne bo. Zdaj grem še malo pred tv pol pa kar spat. Lepo in naspano noč vsem klepetka, pikica, seny, menčy, sayuri,muklla, smrka.................
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:30:37
|
|
|
|
seny
|
Dobro jutro , kavica za vse FILIP , VSE NAJ , NAJ ZA PETI ROJSTNI DAN nogica , hvala za včerajšno pogostitev menčy, kako Tobijeva buška ? Fajn opravte danes. pikica , si se nakafetkala ?Midve sva se komaj zdaj privlekle iz postelje klavdi, kako si odpravila pri dr. Marolt? Danes je naša pikica spala do 7.45 sicer se je ob petih zbudila , popila flašo mleka in zaspala nazaj .To se zgodi tako redko , da je res nekam za zapisat muklla , kako pa vaše spanje ? dulci , si že odpotovala ?Lepo se imejte smrka , ti pa tudi verjetno že odštevaš dneve
< Sporočilo je popravil seny -- 2.6.2009 9:32:03 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:37:25
|
|
|
|
Muklla
|
Mi smo danes spali malo bolje. Iz noska ji ne teče več tako hudo kot včeraj. Drgač pa junij je že. Danes imamo 10 mesecev. Kako gre hitro. Filip - VSE NAJ NAJ!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kavica za vse Ribnčanke
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
U seny si me prehitela
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
FILIP VSE NAJBOLJŠE ZA 5-KO
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo jest sem oddala 2000 post
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 9:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Copatki so plačani in upam da že potujejo k meni. A je kakšna možnost, da se dobimo v petek na kavici pa vam jih dostavim? Ker v četrtek delam (najbrž) cel dan in me ob 11-ih ne bo na kavico. Cene pa so: 0-2 let = 10 eur 2-3 leta = 11 eur več kot 2 leti = 12 eur Malo sem zaokrožila za približno 0,20 eur navzgor, da so okrogle cifre, upam, da vam je prav, drugače pa vam točne cifre povem na kavici. So pa cene s poštnino vred, tako da se mi zdijo kar poceni, moji zadnjič so bili malo dražji, ker je bila valuta višja. Zdej moram vse posortirat kaj je od katere. Povejte kdaj se dobimo in kje. Samo prej kot v petek ne.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 10:18:12
|
|
|
|
klavdi*
|
ŽIVJO nogica še enkrat havala za včerajšno gostoljubnost.Metin sirup,ki si nam ga podarila je zelo dober.Za v petek ni nobenega problema saj z moje strani ne. seny ravno,ko bi mogli mi pridet na vrsto se je maroltova spokala predčasno domov.Tok da nas je milka poslala v 6 k dr čampatu.Bil je zelo prijazen in zala se za spremembo tud oglasila ni.Če pa sam zagleda maroltovo se pa začne histerično .Rekel je,da ima roko zdaj v redu od alergije in naj jo z njihovim mazilom namažem po potrebi. FILIP VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 10:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
FILIP, VSE NAJBOLJŠE ZA 5.ROJSTNI DAN!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 10:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše naši Špelci za mini rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 10:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, naslednji mesec ima pa tudi moja Zoja že 1.rojstni dan Joj kako gre čas hitro... saj ne dojamem več, prav zares ne...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 10:44:15
|
|
|
|
sayuri
|
OOOOo, hvala lepa za čestitke v Filipovem imenu. Moj fant je star že 5 let in jaz se kar ne morem spirjaznit s tem. Prehitro, prehitro gre čas. Pa še nekdo praznuje danes KLEPETKA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN TUD TEBI
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.6.2009 10:44:47
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Punce, naslednji mesec ima pa tudi moja Zoja že 1.rojstni dan Joj kako gre čas hitro... saj ne dojamem več, prav zares ne... ne prehitevaj no to je še skoraj dva meseca Do takrat lahko celo zanosimo .................................Joj, ampak res , kok gre čas prehitro Pa sem spet v depresiji Špela , vse naj , naj ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.