|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
28.5.2009 22:41:50   
Muklla
Pikica super si uredila. Si vesela, a ne? Ponavadi je tako, da če te je nečesa strah ali imaš odpor, se potem vse fajn reši. Super!!

Jst grem pod kovter. Biba spi. Je pojedla ornk večerjo, je potem hodila ko medo in kar padla v sanje. Upam, da bo dolgo spala. Jutri gremo spet plavat. Se gremo malo razvajat k mojim staršem, pol pa še plavat v Laško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
28.5.2009 23:00:45   
Erin
Muklla - pa kdaj pridi še nas kaj pogledat  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
28.5.2009 23:10:27   
Anonimen
Ahoj na hitro

Prispeli domov "že" pred 17-to. Pismo, jaz ne vem al sam mi ne znamo "normalno" priti domov al kaj.

Ne ne, tukaj te pa jaz prekašem user posted image . Mi smo prišli ob 21:30. no je pa res,da smo komaj ob 16:30 šli. Pa bi še lumpali samo Tara mora spat in trgovine se ob 21-ih zaprejo user posted image . Sem šla še v Domžale po robo od justa zato smo bli tako pozni.

Srečanje, jaz sem takoj za user posted image user posted image user posted image Sicer pa vas tudi jaz nameravam povabit en dan v juniju, samo da dobim razpored dela. Bi vas že v ponedeljek ,da bi Tara imela podaljšan vikend, ampak najbrž delam, tako da takoj ko vem plan za naprej vas obvestim.
Bi pa za skupen piknik oz. srečanje priporočala Zbiljsko jezero. Tam je ful placa, zelo lepo, ravnina, tudi senca, voda, igrala, skratka vse kar potebujemo mi in otročki user posted image No saj mogoče je kaka fajn lokacija tudi tu okoli. To pa res ne vem.

pikica MC Tobi mi je zelo všeč, tako barva kot sama uporabnost. Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim. Čeprav se je v mojem avtu obnesel bolje kot v moževem, tu je preveč pokonci. Bi pa mogla kupit še enega ampak mi je zdajle prav odveč dat 200 eur, ker bom čez dobro leto mogla pa spet dva večja kupit.
Kaj mislite a bi blo smiselno z v drugi (moj) malo rabljen avto kupit sedežek 15-36 kg?

Sej mogoče me je katera kaj spraševala pa se mi niti ne da zdajle nazaj gledat.
Grem v miževo deželo, ker se zjutraj komaj skobacam izpod kovtra. Se Tara ene 10 minut dere: "mami stat" in me vleče za lase če jo da mož iz posteljice, tako da budilka ob 6-ih mi ne uide user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
29.5.2009 6:53:44   
klavdi*
DOBRO JUTRO
KAVICA ZA VSE NAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
NOGICA maxi cosi mi je ful všeč.Jaz imam istega modela samo da je v rdeči barvi tako kot najin voziček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
29.5.2009 7:42:48   
sayuri
Jutro. Oo, klavdi, hvala za kavico.user posted image Danes rabim dvojno dozo. PA ne zaradi nespanja otrok, ampak zaradi mojega nespanja user posted image . SPloh ne vem, kaj mi je blo ponoči. Nisem in nisem mogla spat user posted image

nogica mi smo Filipu pri treh letih približno kupili za v drugi avto Romerjev avtosedež od 15-36kg - v bistvu jahač z naslonjalom za glavo. V drugem avtu se je peljal recimo samo do vrtca ali pa kadar sva šla v Laze in to je bilo to. Mi je bilo res brez veze kupovat še en sedež od 9-18kg, ker sem vedela, da ga bo potem prerastel. Tko da bi jaz na tvojem mestu v tej smeri razmišljala user posted image .

pikica a si potem Goluhovi še kaj omenila, da boš dala prošnjo za podaljšanje? Se pravi so izvidi njeno mnenje, ki ga priložiš? Super za Zojo, da je vse ok in super zate, da so bili razumevajoči v službi user posted image . Evo, pa boš ob normalnih urah domov hodila. To je pa tud nekaj, a ne?  Vidim, da si šla v trgovinah lepo kar po vrsti-da ne bi katere slučajno izpustila user posted image . Pravilno. Paše...pa magari sam mimo it user posted image . Povej, če ste peljali kolo v vrtec danes? Filip je tko komaj čakal, da tud zaspat ni mogel včeraj user posted image  Avtosedež je lušten - barva je ok, meni itak nikol ni bla barva pomembna, kadar se je šlo za kako dobro akcijo. user posted image  Ker 30% je pa res kar lep odstotek. KAr preračunaj, kaj boš potem za ta preostanek denarja lahko v H&Mu kupila user posted image user posted image user posted image  

Muklla uživajte danes. user posted image  NAplavajte se in uživajte pri tvojih doma. user posted image  Bila pogrešana včeraj na kavici. user posted image

klepetka lepo, da si prišla včeraj na kavico. user posted image  Si kaj dost zapravla popoldne? JAz hodim v Tomas Sport vedno samo gledat user posted image . Al mi niso čevlji prav ali je pa vse tko drago, da se mi v glavi zavrti user posted image . Je moj včeraj gledal ene kavbojke in me pol vpraša, če je 80€ visoka cena user posted image . Tko je, ko moški kupujejo user posted image

A je katera kje videla takele sandale. Bi morala za Filipa kupit, pa jih v Tomas Sporu nimajo. user posted image  Mi je rekla prodajalka, da komot naročijo, samo točno cifro moram povedat. Pa mora Filip najprej probat. Tko da..če jih je katera kje v LJ videla, naj pove user posted image  Pride ugodneje, če jih potem naročim tu, v Ribnici

user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
29.5.2009 7:50:22   
Anonimen
Sayuri- točno tega modela se ne spomnim da bi ga videla, ti pa moram rečt, da sem včeraj kupila Lani teva sandale (tiste še bolj odprte) v Hervisu, in so cenejši za cca.15 eur kot v Tomas sportu! Tako da je za pogledat.
Sem šla v Tomas sporta v torek in jih vzela v probo domov (LANSKI model- čeprav to ni glih men pomembno), pa sem počakala še do Ljubljane-včeraj. In v Hervisu našla LETOŠNJI model za precej manj denarja.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
29.5.2009 8:04:08   
sayuri
pikica hvala za namig. Bomo šli v Hervisa. Filip je imel predlani odprte Teva - tiste samo na paščke, pa je tko grdo hodil v njih. Se je skoz spotikal, pa vse prste je imel razbite user posted image . ZAto sem rekla, da bi letos tele kupila. Mene bi ceneje prišle tukile v Ribnici, ker imam en orng popust user posted image . Drugače pa za vse, ki mogoče še ne veste. Vse stvari, ki so na strani http://www.superge.si/html/svn/home.shtml dobite tudi v Ribniškem Tomas Sportu po isti ceni, kot na spletu. Samo omenit jim je treba user posted image  PA če recimo artikla nimajo v trgovini, na spletu pa je, ti ga takoj dobavijo, samo številko moraš vedet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
29.5.2009 8:46:23   
sayuri
pikica si slišala neuradno informacijo, da so vsi otročki sprejeti v vrtec? Hm, fajn, če je to res.user posted image Upam, da kmalu dobimo obvestilo tudi uradno po pošti domov. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
29.5.2009 8:53:20   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

klepetka , lepo je bilo v tvoji družbi po dolgem časuuser posted image

Klepetka je prišla na kofe? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj v LJ. Sem mogla it nekaj na faks. Pol sem šla pa še mal do Rudnika, ampak nisem nikjer Pikice srečala. No, sam jaz nisem bila v Super novi. Jaz sem šla nek do DM, pa mal v Kika pošnofat, ker so rekli, kako je vse pocen. SAm men je tko cigansko not, pa skor ne slišiš slovenščine tam not, da me je kar ven odneslo. user posted image user posted image user posted image

Pol sem šla pa še v Leclerca mal po ulcah se sprehodit, da sem sploh vidla, kakšna roba vse obstaja. Ker ponavad kadar grem z mojim, greva sam po fransocko štručo, kak po starih štunfih smrdeč sir pa kake ribe. Pol se pa že konča, ker moj ne zdrži v trgovini 15 minut. No, včeraj sem imela čas se "sprehajat". user posted image

Ko sem prišla domov, me je seveda začela bolet glava. Pol sem si namazala sence z oljem 31, ni pomagalo. Pol sem šla spit kofe z limono. Tud ni pomagalo. user posted image  Mogoče zato, ker je blo mrzlo kofeuser posted image  V glavnem, spat sem šla ob pol 12h, ker je moj prišel s seminarja tko pozno, ampak zaspala pa nisem do pol dveh. Malo me je gor držalo to, ker me je bolela glava, mal pa to, da sem pila kofe, in to ob taki pozni uri. Jaz drugače pijem kofe bolj redko, oz. ponavad tistega brez kofeina.

Kakšno je kaj vreme v Ribnci? Tle piha burja, mal je oblačno, ampak deževat pa noče user posted image . Tle ni blo že vsaj 14 dni nobenega dežja, razen uno malo k pobere prah. Najine vrtnine se pa sušijo. Koruza niti vzkalit noče user posted image . Pa še voluhar nama je vse prevrtal, pol sta pap še psa vse razkopala, ko sta voluharja iskala. Pa še burja je nek polomila user posted image . V glavnem, mene kar srce boli, ker sva tolk ur že v to vložila, zdaj bo šlo pa tolk v nič.

Še 6x spat, pa frlim v USA. user posted image Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa mal strah kako bo z vsem prevozom in organizacijo tam gor.

Mam pa eno prošnjo, če bi lahko ena šla do TICa, če boste kaj v Ribnci, pa pogledale, če majo kake mimi spominke, pa če piše gor Slovenija. Bi nesla s sabo. Zato mora bit majhno pa lahko. Sem razmišljala o kakih kuhalnicah, tako da je še uporabno pol. Saj kuhalnice bi mi že teta dala, sam pol nima noben za vžgat gor besedila. user posted image user posted image user posted image

Joj, kolk sem pa zdej naklofala user posted image user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
29.5.2009 9:03:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikica si slišala neuradno informacijo, da so vsi otročki sprejeti v vrtec? Hm, fajn, če je to res.user posted image Upam, da kmalu dobimo obvestilo tudi uradno po pošti domov. user posted image

Nisem slišala, jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
29.5.2009 9:05:26   
Anonimen

pikica hvala za namig. Bomo šli v Hervisa. Filip je imel predlani odprte Teva - tiste samo na paščke, pa je tko grdo hodil v njih. Se je skoz spotikal, pa vse prste je imel razbite user posted image .

Ojej, a res? Pismo, na to pa tud pomislila nisem. user posted image user posted image user posted image Pa saj se mi zdi da bom mogla nazaj še manjše probat user posted image user posted image user posted image

Tukaj sem malo brala (če bi te utegnilo zanimat)  http://www.ringaraja.net/forum/Sandali%2C_primerljivi_s_Tevicami/m_4203855/tm.htm

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
29.5.2009 9:08:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Nisem slišala, jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JA, večraj so povdale punce na kafetu. Baje vejo iz PRVE roke. user posted image  Vidiš, ko zamujaš debate v golu user posted image

Drugače je pa Filip imel takele Teva prej:
user posted image

Po moje je odvisno tud od samega modela. Ta je kar širok model in zato se je v bistvu spotikal sam ob sebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
29.5.2009 9:13:55   
sayuri
dulči jaz lahko skočim čez cesto v Tica pogledat. AMpak šele popoldne... No...mogoče že dopoldne...bom vidla user posted image
Škoda, ekr nisi prej povedala - moj tast vžiga v les user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
29.5.2009 9:14:45   
sayuri
Aja, dulči - denar je zdaj pri seny user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
29.5.2009 9:31:50   
smrka
Dulcy, kup si tiste maske za na obraz.. nikol neves...  Pa fajn uzivejte na dopustu! Kolk dni bosta v ameriki?

No pa dobro jutro.. sem cist pozabla rect user posted image

Danes bom sla tud jest po trgovinah... A. bosta nono in nona vzela, tako da bom mela cas.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
29.5.2009 9:40:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Danes bom sla tud jest po trgovinah... A. bosta nono in nona vzela, tako da bom mela cas.

O, balgor ti. user posted image  Boš lahko sproščeno zapravljala user posted image

Kje sta pa seny in Menčy? Še spita?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 29.5.2009 9:41:14 >

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
29.5.2009 9:55:16   
dulcinea

dulči jaz lahko skočim čez cesto v Tica pogledat. AMpak šele popoldne... No...mogoče že dopoldne...bom vidla user posted image
Škoda, ker nisi prej povedala - moj tast vžiga v les user posted image

O super. Zlata si. Če majo kaj koristnega, pol mogoče v pondelk iz LJ pridem še do Ribnce... pa na kofe.

Veš da se nism pomnla na mojga ex učitelja. Pa saj v soboto k je bil moj prakiran pred Ticom, ko sem bla jaz pri tebi, smo meli namen it pogledat, ampak smo pozabili.

Aja, dulči - denar je zdaj pri seny user posted image

Mater, kako potuje ta denar.    user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dulcy, kup si tiste maske za na obraz.. nikol neves...  Pa fajn uzivejte na dopustu! Kolk dni bosta v ameriki?

Men se zdi, da je moj že nekje dobil to.

No pa dobro jutro.. sem cist pozabla rect user posted image

Tudi tebi. Saj jaz sem tud pozabla. Vse želim dobro jutro. No, zdaj je že bolj dan.

Super user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
29.5.2009 10:01:44   
Menčy

Dober večer!
No, čez dan smo lulali in kakali v pleničke, mislite, da je s tem kaj narobe?? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

V RA uredila vse. Ko bo shodila, se naročim na pregled, ravno tako kot na FT. Punca je čist super, vse bp, vse ok, nobenih napak, skrbi, sam popravljat ji je treba nogice, da ne bo stala na prstih, če tako stoji, in to je to.
No, a mislite da bom dobila potem podaljšano porodniško?? user posted image user posted image user posted image   Zihr, zihr, a ne?

morda, če user posted image ....

Služba- sprejeli in se strinjali z vsem, kar sem omenila. 6-urni delavnik + pomoč (ena gospa za 4 ure), uvajanje v vrtec v septembru KOLIKOR bom potrebovala, lahko tudi 2 tedna, ... Tako da user posted image  Smo šli še kofetkat z sodelavkami, pa shopping, Muller, H&M in Hervis. Brez SN, vse smo opravili v CP user posted image  razen v Obiju smo se še za nazaj ustavili user posted image  Prispeli domov "že" pred 17-to. Pismo, jaz ne vem al sam mi ne znamo "normalno" priti domov al kaj.

BRAVO, ČESTITAM, TAKO SE DELA, KDOR JEZIKA ŠPARA, KRUHA STRADA user posted image user posted image user posted image , TO, mormo pa zapit user posted image user posted image user posted image , dobro nam greuser posted image ...

Pa še danes "špricam" srečanje pri Harlekinu z ribniškimi sošolkami iz srednje šole user posted image  Pa saj bodo še srečanja, jih naredimo vsake toliko časa user posted image

TI PA NASLEDNje NE UIDEJO A NE?user posted image

Za srečanje z vsemi vami sem pa tudi jaz ZA, čeprav spet mislim, da se bo verjetno težko uskladit glede na to, da se začenja čas dopustov.. Bi bilo pa super, res!!

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
29.5.2009 10:02:58   
Menčy

pa shopping, Muller, H&M in Hervis. Brez SN, vse smo opravili v CP user posted image  razen v Obiju smo se še za nazaj ustavili user posted image   

No, sem pozabila še Baby center, pa New Yorker, pa verjetno še kaj user posted image user posted image user posted image

mater, to pa je bil shopping user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
29.5.2009 10:05:25   
seny
Zdaj ko imam vaš denar , se ne bom pa več oglašalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
29.5.2009 10:06:24   
Menčy

user posted image Kakšen se vam zdi tale model/barva? Jutri je spletna akcija v Baby centru, znižan 30%, to pa je kar nekaj, a ne?

DAJMO, HITRO V NAKUP user posted image , TAKO SEM JAZ ČAKALA PA GA JE V 3 URAH ZMANJKALO user posted image  NA POLICAH user posted image , sam da je bil RODI XR,
TOBI JE SUPER  user posted image  SEDEŽ MI GA IMAMO, ZAMENJALI NEBI ZA NOBENEGA, JE BIL PA FULLLLL DRAG, ČE SE DOBER SPOMNIM 240 EUROV user posted image , TAKO DA NE RAZMIŠLJAJ, barva pa tud ni slaba ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
29.5.2009 10:07:28   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Pikica super si uredila. Si vesela, a ne? Ponavadi je tako, da če te je nečesa strah ali imaš odpor, se potem vse fajn reši. Super!!

Jst grem pod kovter. Biba spi. Je pojedla ornk večerjo, je potem hodila ko medo in kar padla v sanje. Upam, da bo dolgo spala. Jutri gremo spet plavat. Se gremo malo razvajat k mojim staršem, pol pa še plavat v Laško.

BLAGOR PA UŽIVAJTE, kje sta bili pa včeraj user posted image ? KOFETEK...

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
29.5.2009 10:09:21   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

DOBRO JUTRO
KAVICA ZA VSE NAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
NOGICA maxi cosi mi je ful všeč.Jaz imam istega modela samo da je v rdeči barvi tako kot najin voziček.user posted image

HVALA ZA KOFETEK, TA MI PA PRAVF PRIDE user posted image .

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
29.5.2009 10:11:06   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Ahoj na hitro

Prispeli domov "že" pred 17-to. Pismo, jaz ne vem al sam mi ne znamo "normalno" priti domov al kaj.

Ne ne, tukaj te pa jaz prekašem user posted image . Mi smo prišli ob 21:30. no je pa res,da smo komaj ob 16:30 šli. Pa bi še lumpali samo Tara mora spat in trgovine se ob 21-ih zaprejo user posted image . Sem šla še v Domžale po robo od justa zato smo bli tako pozni.

Srečanje, jaz sem takoj za user posted image user posted image user posted image Sicer pa vas tudi jaz nameravam povabit en dan v juniju, samo da dobim razpored dela. Bi vas že v ponedeljek ,da bi Tara imela podaljšan vikend, ampak najbrž delam, tako da takoj ko vem plan za naprej vas obvestim.
Bi pa za skupen piknik oz. srečanje priporočala Zbiljsko jezero. Tam je ful placa, zelo lepo, ravnina, tudi senca, voda, igrala, skratka vse kar potebujemo mi in otročki user posted image No saj mogoče je kaka fajn lokacija tudi tu okoli. To pa res ne vem.

pikica MC Tobi mi je zelo všeč, tako barva kot sama uporabnost. Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim. Čeprav se je v mojem avtu obnesel bolje kot v moževem, tu je preveč pokonci. Bi pa mogla kupit še enega ampak mi je zdajle prav odveč dat 200 eur, ker bom čez dobro leto mogla pa spet dva večja kupit.
Kaj mislite a bi blo smiselno z v drugi (moj) malo rabljen avto kupit sedežek 15-36 kg?

JAZ SEM ISTEGA MIŠLJENja KOT SAYURI, SAJ SMO TUDI MI NAREDILI ISTo ZA V DEDIJEV IN BABIČIN AVTO, razmisli...user posted image

Sej mogoče me je katera kaj spraševala pa se mi niti ne da zdajle nazaj gledat.
Grem v miževo deželo, ker se zjutraj komaj skobacam izpod kovtra. Se Tara ene 10 minut dere: "mami stat" in me vleče za lase če jo da mož iz posteljice, tako da budilka ob 6-ih mi ne uide user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
29.5.2009 10:11:22   
seny
Hecam se user posted image

Bila sem z Alenom pri zobarju , pa tolk stvari imam za naredit .Jutri piknik , ne bo nič narejeno , v nedeljo naša Tara prazunje dve letiuser posted image user posted image user posted image bravo Tara user posted image Kam gre ta čas , saj sem glihkar dobila sporočilo: Ime mi je Tara......joj, user posted image
nogica , na nas lahko računašuser posted image Pojem veliko , popijem bolj malo , vendar moj D. popije več in poje manj , tako , da user posted image user posted image user posted image
pikica , veš , da imava danes opravekuser posted image user posted image user posted image te že čakamuser posted image
Nič , grem hiter mal po bajti porihtat dokler še Tija spi....
Zunaj je pa mraz kot , da je februaruser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.