|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 15.4.2009 23:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** "Tija, takole ti bom rekla: Hitro pojej tale Frutek, boš videla kako lepo se spi po njem!" ej, ženske ...A ni to tista igralka , ki je v enem filmu igrala kleopatro? Ja, ja ziher je ona ....mašina od kje jo pa poznate Ja, ja Seny, to je una. Ma ena kolegica mi jo je enkrat predstavila, zdaj je pa še ona postala moja dobra kolegica. In to čisto tako-mimogrede, nepričakovano Pa taka je, fajn, odprta ženska, prijazna, pa rada da za kofe Ma jest jo mam tako rada Aja , to je una k skoz pr tisti bjondi v L. visi Londonu sem mislila ja , pa na kavo vabi pol pa denarnico doma pusti Dobro , da jo ta bjonda skoz rešuje iz teh njenih zagat Ma tale bjonda mora bit pa ena fenomenalna ženska, a ne? ma fenomenalana je Ma zdaj se je meni posvetilo zakaj si ti pod to svojo sliko objavila tak komentar...HALOOO, zato, seveda, da bi te vsi videli znova in znova, skoraj na vsakem drugem postu.. Ti pregnanka ti! Pa saj bi mogla vedet to šele zdaj si pogruntala , hočem bit slavna in pika menčy mi pa konkurenco dela ma ne grem se več, tile okvirčki mi niso nič več všeč Pa še Sayuri, nogica..pa še katera..saj se ne bodo mogle čez tole prekopat
|
|
|