|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 16.4.2009 22:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Smo bli na dobrodelni prireditvi za vrtec in je blo krasno, samo malo dolgo, sploh za Taro, ki gre ob osmih ponavadi spat. Drugač je kar žurala, plesala, spila liter vode , pojedla paket grisinov , pa metala mojo kolavdro po drugih in jih skoraj ubila , a ne pikica? Upam, da ni preveč zabolelo Zoja je pa tud žurala pa pridna je bla. Mi smo na koncu omagali je Tara na vsak način hotel dol, dol , dol k Viliju Resniku . Kreacije so ble krasne, kakšni lepotci. Lepo ste skreirali Lani oblekico pikica , pa kako lepo manekensko so se predstavili sayuri Filipa pa ne poznam, zato ne vem kateri je bil. Men so bli vsi otročki krasni, komaj čakam da moja začne kaj ustvarjat Menčy sorry za tako postrežbo, se bom drugič bolj potrudila pa bolj na toplem bova, danes mam vse v razsulu. Sem pol končno pospravla dekoracije iz terase, pa še jutri mam za dokončat. Zdej veš kje sem pa pozvon in se ustavi na kofetka. Rožice ti pa dostavim. A si jih že sadila? Jaz bom jutri, sicer mam pa samo 4 korita, ker za ostalo mi je še prehladno. Kok je pa tvoj Tobija zlati fantek . Tok je priden, samo najbrž ga res kaj muči danes ko praviš, da ponavadi ne joka. Jaz upam, da ne bo kaka enodnevna viroza Upam na nove zobke seny a smo mi od tebe že kdaj odšli z vso ropotijo . Vedno kej pozabimo, da mam razlog za na kofe . Menčy ti kar vprašaj za cunjice, samo sayuri ima pa še veliko več izkušenj kot jaz. Jaz ti z veseljem pomagam Klepetka ful lepa zgodba, sem tudi jaz to že videla in me res gane. Just predstavitev - zelo rada bi imela predstavitev med 4. in 16. majem. Mi je čisto vseeno za dan. Kdor mi bo robo naročal od 20. do 3. maja bodo izdelki prišli šele po praznikih (zaradi praznikov)6.maja, tako, da če ima katera kaj kar nujno potrebuje, oddajam naročilo to soboto zvečer. seny zate vem da boš rabila kremo za sončenje, te itak pokličem, da ti še razložim za kaj je katera dobra. Ostale pa povejte, če vam odgovarja, da se dogovorimo po praznikih? Je pa za gostiteljico zelo lepo darilo (če ima pač določeno vsoto ). Ma ne bom zdej o tem tukaj, da ne delam reklame pa me bodo še brisali. pikica na sliki sem pa tako grozna , že tukaj vidim ,da sem čist čudna, kako me je šele potem zvilo. Seny ste pobarvali ograjo? Kdaj gredo montirat? Se najavljam na en kofetek tako kot lansko leto. Samo ne vem al bo to za vikend al točno za 1.maj. A katera kam gre za 1.maja? Kam v tople kraje? A ima katera voljo za likat? Lahko pride k meni, jo čaka zajeten kupček. Mate čas do 6-ih zjutraj, če katera ne more spat, vabljena Grem pogledat kaj sem še pozabila komentirat....
|
|
|