|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
15.4.2009 23:16:08   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: seny

Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemouser posted image Upam , da bodo naše kavice še trajale....user posted image

Vsaka hitro udarit še eno porodniško. user posted image user posted image  A katera slučajno ni za??user posted image

user posted image  jaz nisemmmmmmmm ZA. Ampak kofetkala bom pa vseglihuser posted image

Moj user posted image  na podstrešju, pa me je prosil, če bi lahko jaz v mansardi iz ene omarice vlekla neko modro žico ven.. seveda z nasveti "Počasi vleci, primi klešče in vleci z kleščami, ker je elektrika notri.." in bla in bla..
Jaz pa se tega (elektrike) bojim kot user posted image  križa, pa s strahom vlečem žico ven in komentiram:" Mater me bo ubilu, žaro hočem, veš?"
On pa:" Saj te bo tle zažgalu"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  o hudouser posted image user posted image

Ja, tista bjonda iz Londona se pa tud meni zdi   res ena fejst bejbauser posted image user posted image

klepetka- kakšne mojstrovine? Saj še pol nisi videla user posted image user posted image  Te bom drugič peljala še v zgornji štuk na ogled kopalnice in otroških sobic user posted image  Samo prej mi moraš povedat, da bom vse zglancala user posted image

user posted image jao, pa kaj boš ti glancala, ko nimaš kaj. Smo se danes prepričale. Vse tipi topiuser posted image

Ful sem vesela , da sem vas spoznala , res ste same fejst babnceuser posted image user posted image user posted image
Dobo se počutim v vaši družbi , tako mi je fajn ko se tako sproščeno pogovarjamo in nasmejemouser posted image Upam , da bodo naše kavice še trajale....user posted image

če dovoliš, se podpišem prav pod vsako besedouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

pa hvala , za Tobija bo to en lep spomin user posted image , prvo Valentinovo z mamouser posted image user posted image user posted image user posted image  a si predstavljate mojo "ta mlado" ko bi zvedela za tole, po moje bi se križala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
mojme kliče, le kaj hoče user posted image

hm, le kaj nekiuser posted image user posted image

sayuri se pa ni danes, razen zjutraj, ko je predlagala rdečo preprogouser posted image , še nič javila. DA je ni kje kap od tega dananšnjega sonca?!user posted image user posted image

pikica, kako je bila pol Lana v vrtcu? POčutje ok?

nIč, počasi bom odpujsala spat... jutri je treba vstatuser posted image

lahko noč punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.4.2009 23:16:44   
Anonimen

pikica user posted image user posted image user posted image

le čemu pa ta aplavz??
kar tko ti mal ploskam , mi je všečuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je blo najhitrejš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.4.2009 23:17:14   
seny
Mal sem prehlajena.....ampak v petek bom že zdravauser posted image user posted image user posted image pa , če po štirih prpuzam.....Aja , kam sva pa namenjeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.4.2009 23:17:21   
Anonimen
HAHAHAHAH HAHAHAHAHA AHAHHAHAHAAH KLEPETKAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Umrla bom od smeha!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
15.4.2009 23:19:16   
klepetkaa

Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , kjer se prepirata dva, tretji dobiček imauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
15.4.2009 23:20:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Ej Seny, a se greva katera bo prva naredila otvoritev 100-te strani? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , kjer se prepirata dva, tretji dobiček imauser posted image user posted image

hehehehhe, mater sem se nasmejala zdaj. Napišem, kliknem Potrdi in vneto čakam, yes na 100-ti strani sem.. sam klepetka je še vmes padla user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
15.4.2009 23:20:45   
seny

HAHAHAHAH HAHAHAHAHA AHAHHAHAHAAH KLEPETKAAAAAAAAAAAAAAA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Umrla bom od smeha!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahahaha , no si vidla , pošteno , popolnoma user posted image user posted image user posted image user posted image
hahahahaha klepetka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.4.2009 23:23:27   
seny
No zdaj grem pa lahko spat ....user posted image
Lahko noč

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
15.4.2009 23:25:16   
Anonimen
klepetka- kako da nisi za? A veš kolk dokladov boš dobila? user posted image  Jah, če ti znese ne bit na porodniški in kofetkat, juheeeej user posted image
Sayuri pa res ni bilo ni danes. Če jo ni kap zarad sonca, jo bo pa zarad tehle flancarij (mene in Seny mislim, da ne bo pomote-Seny, pa oprosti ker te mečem v isti koš z mano) user posted image
Ja, ja, Lana bila v vrtcu super, pa doma še bolj, mater je celo popoldne spet šajkala s kolesom po cesti gor in dol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
15.4.2009 23:27:36   
Anonimen

Mal sem prehlajena.....ampak v petek bom že zdravauser posted image user posted image user posted image pa , če po štirih prpuzam.....Aja , kam sva pa namenjeneuser posted image user posted image user posted image

Ma kaj jaz vem kam.. kamorkoli user posted image user posted image  boš ti povedala. Al pa če se greva v petek "Gremo dokler bencin da" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  heheheh 2x ni za rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.4.2009 8:58:24   
sayuri
Jutro, oz. dan. Babe zmešane. Kolk ste načvekale včeraj user posted image . Moram it prebrat najprej.
pikici se zahvaljujem za gostoljubnost. Super je blo.user posted image Mene je sonce prav lepo ožgalo po dekolteju in rokah. Zdaj sem ..kot kolesarji, ki imajo točno označeno mejo, kje jih je sonce ožgalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.4.2009 9:03:01   
dulcinea

Moj user posted image  na podstrešju, pa me je prosil, če bi lahko jaz v mansardi iz ene omarice vlekla neko modro žico ven.. seveda z nasveti "Počasi vleci, primi klešče in vleci z kleščami, ker je elektrika notri.." in bla in bla..
Jaz pa se tega (elektrike) bojim kot user posted image  križa, pa s strahom vlečem žico ven in komentiram:" Mater me bo ubilu, žaro hočem, veš?"
On pa:" Saj te bo tle zažgalu"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super slikce, sploh k so komentarji zravn.

A da ste imeli tudi ogled bajte. Mater, da morm še jst en dan pridt pogledat. Midva sva gliv hčeraj en katalog s 300 načrti za bajte domu prvlekla. In zdaj iščem kaj primernega za našo parcelo, ko se mora iz ene strani držat sosedove bajte, se pravi, tam nč oken.

Pa 100 strani smo  že naredile? Super user posted image user posted image user posted image

Sem pa lih tla včeraj vprašat, katera bo prva na stoti strani, pa sem si mislna, itak ne bo še do mojega prihoda jutri (danes).

Točno to mi je padlo na pamet.

Mater ste načvekale.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.4.2009 9:08:06   
sayuri
Joj pikica, kake lepe fotke.user posted image Pa super si tole zrežirala. JAz bi se priporočila za vse tele fotke v original velikosti-če mi jo boš lahko na mejl poslala. user posted image  sayuri.kristina@gmail.com Sam un moj špeh bi lahko pa malo zretuširala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.4.2009 9:15:38   
sayuri

Punce, tole sem prekopirala, ker je vredno ogleda..  se resnično zamisliš....se te res dotakne... .user posted image

ENA RESNIČO pogumna zgodba !!!!

RESNIČA ZGODBA
Nekega dne sin vpraša svojega očetaa: " Oče hočeš z mano sodelovati
na maratonu?"
Oče je bil bolan na srcu, a je vseeno odgovoril: "Da!"
in skupaj sta tekla na maratonu. Tekla sta tudi na drugih maratonih,
ker je oče vedno odgovoril: "Da!" kadarkoli ga je sin vprašal.
Nekega dne sin vpraša očeta: "Oče, kaj misliš, bi se vpisala na
tekmo in bi šla trenirati ironman-a?" In očeje odgovoril DA.

Za tiste, ki ne vedo, kaj je svetovno prvenstvo IRONMAN-A: poteka
vsako leto v oktobru na Havajih. to je najtežji triatlon na svetu !
Tekmovalci morajo preplavati 3,86 km , nato prekolesariti 180,02 km , da
bi na koncu tekli ?e maraton, dolg 43,19 km .

OČE IN SIN STA  SKUPAJ KONČLA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEK
TE TEKME: IRONMAN TRIATLON.

www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

Poznam zgodbo. Zelo dobro. Franci je pred 2 letoma tekmoval na Ironmanu na Havajih. Takrat sem ga spremljala v živo preko neta. Potem je doma razlagal, kakšni tekmovalci vse tekmujejo. Brez nog, brez rok, na vozičkih.... KApo dol..res. Ne moreš verjet. Sicer potrebujejo 5x več časa, kot ostali tekmovalci, ampak ni pomembno. Pomembno je, da zdržijo. SO pa razdalje abnormalno dolge. Men se že z avtom ne bi dalo it 180km, kaj šele s kolesom user posted image  Ampak malce jih razuimem. Vsaj ko gledam mojga bratca in njegovo železno voljo. user posted image

Mimogrede...Franci gre letos spet...čez 14 dni...hm..zdaj pa ne vem čist točno, kam user posted image  Na Karibe se mi zdi user posted image  No, ko bp cajt, bom itak tlele težila, da navijajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.4.2009 9:16:36   
sayuri
klavdi....iiii, pa res si nas našla user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.4.2009 13:09:43   
smrka

Vsaka hitro udarit še eno porodniško. user posted image user posted image  A katera slučajno ni za??user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Seny, a nebi raj pocakala se ene 10 let user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.4.2009 20:38:06   
srki
Dober večer, Ribničanke in Okoličankeuser posted image .

Jah, napadli so nas taki in drugačni virusiuser posted image .

Vidim, da se imate lepo, škoda, da rabim do vas prit z avtomuser posted image . Očitno mi nikoli ne bo ratalouser posted image . Bom imela potem, ko bom spet na šihtu, več časauser posted image .

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.4.2009 22:09:48   
Menčy
 večer...
ja, včeraj sem res ušla, mi je dragi user posted image  ponudil nekaj zanimivejšega user posted image , jeuser posted image in nekaj klečeplazil okrog mene, jaz pa vsa v babjih čvekah in evforiji...

Pikica - SUPER, DA BOŠ ŠE HODILA user posted image user posted image user posted image
sENY - sam še tebe je manjkalo na laškem potepu user posted image , kako pa kaj prehlad? Super lonce si dobila za 13 eur, lepi so user posted image , zdaj še mene mikajo, sam kako jih dobit za 13 eur, če nimaš takih šarmov kot ti?user posted image user posted image user posted image user posted image sem jih vidla pri NOGICI

MATER STA KLOFALI VČERAJ....

nogica - HVALA ZA SUPER KAVICO IN seveda za Plosovo, čimprej mi vrni obisk, da še jaz teb postrežem
Ne vem kaj ti V. očita , ampak TI si res pridna in sposobnauser posted image user posted image  tos i moraš zapomnit in naj te drugo ne mori,,....
JE PA tOBIJA po popoldanskem spanju bruhal, tako da ga je res nekaj matralo  :(
SRKI - SEM MISLILA DA SI NAS ŽE odpikala...
SAYURI IN NOGICA - bom naslednjič na user posted image prinesla nekaj cunjic, da mi jih mal ocenita in še 1x razložita prodajo, ker mi nekaj ne gre user posted image

babnce, mislim, da smo se zadnjič res super mele, bomo kak tak obisk še ponovile?!

PIKICA IN SENY - kam jo mahata jutri?
NO PA LAHKO NOČKO

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.4.2009 22:12:04   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Alen praznuje? Vse najboljše Alen. user posted image user posted image user posted image   Imej še naprej tko, fajn mamico, kot jo imaš user posted image  To pa je izvirna čestitka, a ne? user posted image

Dobro jutro....kaj naj vam danes z žegnom postrežem? Verjetno ga bomo imele čez glavo user posted image .

JAh, moja jutranja kavica mora bit ob računalniku, drugače nič ne zaleže. Čepravs em malo prej študirala, da bo treba aktivirat mizo in stole na terasi...pol pa jutranja kavica na sončku tkooooo paše....sam še malo toplejša jutra morajo bit. user posted image
Ko smo že pri kavi....pikica, jaz sem za sredo tudi ZA user posted image . Moram Lanino hiško v živo preštudirat. Na slikcah je čudovita. user posted image  KAr se pa Ventolina tiče...zdravniki imajo zelo različna mnenja. Se mi zdi, da je tako, kot pri uvajanju GH. Eni pri 4m, eni pri 6muser posted image  Seveda so v bolnici s fiziološko inhalirali in vse...kdo ti bo pa doma dal tisti inhalator? In če ne pomaga, kdo bo otročka gledal, kako se duši? In fiziološka je za širitev dihalnih poti v nosu...kdo bo pa zamašene pljučne mešičke odpiral? SAj ni problem v tem, da zarad sluzi ne morejo skozi nosek dihat. Problem je, ker se sluz v pljučih nabere in jih duši. Tko da...jaz sem ZA Ventolin. In  s tem se ogromno reši, da ni treba v bolnico. Tko. To je moje mnenje user posted image

seny joj si pridna. Moji lonci so še vedno nekje v mojih mislih. Pol je treba te misli v trgovino prenest, iz trgovine domov, pol šele pridejo rože na vrsto user posted image . Pa bravo za Tio in njeno plezanje user posted image . No, vidiš...pred 9 mesecem bo že švigala sem in tja. Pokapirala je, kako se pleza...pa magari sam dva koraka. Čez en teden jo boš že po hiši iskala user posted image

nogica če narediš predstavitev pri pikici, bi jaz tud prišla. Na predstavitvi nisem bila že kakih 5 let. PA je dobro slišat kaj novega. user posted image  Tko da...če se boste zmenile, mi lahko Eucasol do takrat prišparaš - nekaj ga še imam (da bo imela pikica pol na uni kuverti gostiteljice večji bonus) user posted image

klepetka zato sem pa jaz zdajčle čez praznike na kmetiji krompir posadila, ker 3 dni raste. user posted image user posted image user posted image  

No takole...bo treba it počasi na žegen v Laze user posted image

Zdaj me pa zanima, kje kupujete rože za zasaditev in kako ste zadovoljne?

ME JE NOGICA PELJALA NA PLOSOVO user posted image , DRGAČ SEM PA PRI FRBEŽARJU-ŠMARJE SAP - KRASNO SAM DRAGOOO..:(

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
16.4.2009 22:45:02   
Anonimen
Ojla punce!

Jaz sem čisto crknjena danes, sam mimo računalnika grem pa težko. Z Zojo sva bili na plavanju in expresnemu shoppingu-ta je po  mojem še bolj naporen, kot če si vzameš čas. Nekaj jo je mučilo, ni hotla sedet v vozičku, niti v lupinci... tako da sem domov prišla čisto out. Potem pa seveda še vrtčevska predstava v ŠCR, ki je trajala zeloo dolgo, skoraj do pol devetih. Zojo smo imeli sabo, na koncu je imela že vsega dost. Sicer pa mi je bilo zelo všeč, lepo pripravljeno user posted image user posted image  Lana je bila zadržana na modni pisti, čisto počasi je šla, nisem vedla al se bo obrnila al kaj. Pa še za prvo mesto se je skor stepla (da bo šla prva na pisto) z enim sošolcemuser posted image , pa ji ni ratalo user posted image  Fotke priložim, danes ne, ni energije. Moram pa pohvalit od Sayuri Filipa. Ej, kako mi je bil všeč. Tako samozavestno je šel na pisto, in se vrtil kot en pravi maneken user posted image user posted image  
Smo se potem na koncu vsi srečali- družinica od Sayuri, ma dobri so bili tile naši majhni otročki da so tolko zdržali. user posted image

Nogica je s svojim možem in Taro sedela skoraj za nami user posted image , mi je enkrat vmes Tara poslala po zraku nogičino verižico. Hvala nogica, hvala Tara, saj ne bi bilo treba user posted image user posted image  Je pa sončica tale tvoja Tara, res. Tvojega moža pa sploh ne poznam, pa saj sem bila itak preveč zaposlena da bi si ga bolj podrobno ogledala user posted image , je bla akcija ves čas.

Sayuri- slikice dobiš. Tudi ti mi povej, ali bi rada VSE ali samo tiste, na katerih ste gor L&Z in ti, no, po tanovem tudi tvoj in moj mož skupaj user posted image  Jih bi raje zapekla na cd, če bi rada vse. Al pa še kakšno srečanje ali dve naredimo, pa dam vse skupaj na cd, če bo šlo vse gor user posted image user posted image user posted image
Mene je tud sonce ožgalo, jaz sem pa videti kot kakšen zidar, ki nosi kratko majico in spredaj malo odprto. Mater, mi je blo kar malo nerodno danes ko sem šla v bazen. Rdeče-bela, kao Hrvatska user posted image user posted image user posted image  Saj so nekateri takoj videli spremembe na moji koži user posted image

Srki- lepo da si se nam spet po doooolgem času javila!  Daj se še bolj pogosto.

Menčy- kam jo mahava jutri? Pojma nimam kam, če sploh kam. Danes sem preveč utrujena za razmišljat, pa tudi Seny se je nekam potuhnila, po mojem jo je ograja zmatrala user posted image

Dulcinea- kar pridi, ni problema. Pa ne pričakuj nič posebnega user posted image

Jaz grem zdaj pod tuš, pa spat. Pa da me ne bi nobeden zbudil vsaj do ene 9h zjutraj user posted image user posted image user posted image  če verjamem v pravljice, ja user posted image

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
16.4.2009 22:46:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

večer...
ja, včeraj sem res ušla, mi je dragi user posted image  ponudil nekaj zanimivejšega user posted image , jeuser posted image in nekaj klečeplazil okrog mene, jaz pa vsa v babjih čvekah in evforiji...

Hmmm Menčy, ampak še vedno nam nisi odkrila kaj je tisto zanimivejše.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.4.2009 22:48:41   
Anonimen
SANDRA SPOROČA vsem telovadkam, da torkova skupina OSTAJA, ker je četrtkova polna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
16.4.2009 22:56:16   
Anonimen
Ojla

Smo bli na dobrodelni prireditvi za vrtec in je blo krasno, samo malo dolgo, sploh za Taro, ki gre ob osmih ponavadi spat. Drugač je kar žurala, plesala, spila liter vode user posted image , pojedla paket grisinovuser posted image ,  pa metala mojo kolavdro po drugih in jih skoraj ubila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ne pikica? Upam, da ni preveč zabolelouser posted image Zoja je pa tud žurala pa pridna je bla. Mi smo na koncu omagali je Tara na vsak način hotel dol, dol , dol k Viliju Resniku user posted image .
Kreacije so ble krasne, kakšni lepotci. Lepo ste skreirali Lani oblekico pikica user posted image user posted image user posted image , pa kako lepo manekensko so se predstaviliuser posted image sayuri Filipa pa ne poznam, zato ne vem kateri je bil. Men so bli vsi otročki krasni, komaj čakam da moja začne kaj ustvarjat user posted image

Menčy
sorry za tako postrežbo, se bom drugič bolj potrudila pa bolj na toplem bova, danes mam vse v razsulu. Sem pol končno pospravla dekoracije iz terase, pa še jutri mam za dokončat. Zdej veš kje sem pa pozvon in se ustavi na kofetka. Rožice ti pa dostavim. A si jih že sadila? Jaz bom jutri, sicer mam pa samo 4 korita, ker za ostalo mi je še prehladno.
Kok je pa tvoj Tobija zlati fantekuser posted image . Tok je priden, samo najbrž ga res kaj muči danes ko praviš, da ponavadi ne joka. Jaz upam, da ne bo kaka enodnevna viroza user posted image user posted image user posted image Upam na nove zobke user posted image user posted image user posted image

seny a smo mi od tebe že kdaj odšli z vso ropotijo user posted image . Vedno kej pozabimo, da mam razlog za na kofe user posted image .

Menčy ti kar vprašaj za cunjice, samo sayuri ima pa še veliko več izkušenj kot jaz. Jaz ti z veseljem pomagam user posted image

Klepetka ful lepa zgodba, sem tudi jaz to že videla in me res gane.

Just predstavitev - zelo rada bi imela predstavitev med 4. in 16. majem. Mi je čisto vseeno za dan. Kdor mi bo robo naročal od 20. do 3. maja bodo izdelki prišli šele po praznikih (zaradi praznikov)6.maja, tako, da če ima katera kaj kar nujno potrebuje, oddajam naročilo to soboto zvečer. seny zate vem da boš rabila kremo za sončenje, te itak pokličem, da ti še razložim za kaj je katera dobra. Ostale pa povejte, če vam odgovarja, da se dogovorimo po praznikih? Je pa za gostiteljico zelo lepo darilo (če ima pač določeno vsotouser posted image ). Ma ne bom zdej o tem tukaj, da ne delam reklame pa me bodo še brisali.

pikica na sliki sem pa tako grozna user posted image user posted image user posted image , že tukaj vidim ,da sem čist čudna, kako me je šele potem zvilo.

Seny ste pobarvali ograjo? Kdaj gredo montirat? Se najavljam na en kofetek tako kot lansko leto. Samo ne vem al bo to za vikend al točno za 1.maj.

A katera kam gre za 1.maja? Kam v tople kraje?user posted image

A ima katera voljo za likat? Lahko pride k meni, jo čaka zajeten kupček. Mate čas do 6-ih zjutraj, če katera ne more spat, vabljena user posted image user posted image user posted image

Grem pogledat kaj sem še pozabila komentirat....

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
16.4.2009 23:01:22   
Anonimen
Ja pikica tudi jaz sem srečala sayuri s svojima lepotcema, ki sta bila baje tud zelo pridna. Lovro se je tako smejal. A Zaro je imal pa sestrica? Kako je fletna, pa kako je še mlada user posted image .
Za verižco pa ni za kej se mi boš že oddolžila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.4.2009 7:41:42   
seny
Dobro jutro,
user posted image user posted image user posted image za vse.
Sem vas na hitro preletela.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za modno revijo vaših malčkov.Ja Filip se mi je pa že zadnjič zdel , tako samozavesten fantek , se je tko pogovarjal z mano k velikuser posted image Frajer je ni kaj , pa nič mu ni nerodno.Lana itak že zgleda kot ena mala manekenka , tako , da je bila modna revija zagotovo uspešna.

No , naša ograja že naložena , danes grejo že v akcijouser posted image user posted image Tako , da sem čez vikend samskauser posted image user posted image user posted image Me je pa prehlad ujeluser posted image sploh ne vem kje, sem kot en velik potujoči baciluser posted image
Danes  bo pa verjetno malo vreme nagajalo user posted image Ah , nič ne de , bo pa več časa za računalnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.