|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
23.12.2008 21:43:39   
Eca
Hej!

Pri nas smo končno malo lažje zadihali. Dorian  je za silo ok, čez dan kašlja, ampak ni primerljivo s prejšnjim tednom.
Mark ima sicer še AB, ampak je tudi boljši, vročina je končno padla. Ima sicer kašelj, ki mi je sumljiv user posted image , upam, da ne obeta bronhitisauser posted image .

Vse vas moram pohvalit, ker imate zelo lepe otroke. Se ne morem načudit, kako so veliki. Sicer pa me tudi naš Dorian vsak dan preseneti s kakšno novo pogruntavščino.

Kako boste preživeli praznike, razen tega, da greste na smučanje nekateri srečneži in srečnice?

Lep večer vsem!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.12.2008 16:00:31   
kaya2007
hej bejbe, lep božič vsem! user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.12.2008 17:21:07   
Putka
user posted image

Ful akcije tukaj gor user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.12.2008 19:43:28   
dodi
V prazničnem šopku želja, Vam pošiljam
BELE SNEŽINKE - prinašalke miru in prijateljstva;
SONČNE ŽARKE - srčnosti in poguma, ter
RDEČE JABOLKO za radosti življenja.

Vesel Božič in blagoslovljene praznike

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.12.2008 20:14:33   
kjava
Lepo praznujte, punce!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.12.2008 20:26:30   
Majchi
Oj punce!

Srečen Božič želim vsem!

Putka, imaš prav, nora akcija je tuki goruser posted image .

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.12.2008 12:53:38   
BAMBINA_
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.12.2008 20:25:58   
juniorka
MERRY CHRISTMAS!!!!!!!!!!!!!!

Imamo net, ampak je tempo takšen, saj veste, noro. Sploh ker sem hotla še bajto uredit pred Božičem, tako da ima zdaj Nel svojo sobo, prepleskano, z Roaryjem na steni, postlo Racing car in sam zaspi- ko ga da oči spat, pri mami je čas spanja še zmeraj play timeuser posted image .
V vrtcu smo imeli prvi incident, ga je en otrok ugriznil v lice. Sicer ni bilo krvi, ampak odtise zob ima še zmeraj vidne. Ga bomo po moje dali drugam, ker mu nekaj ne paše, ker se spet joka, ko zjutraj grem.
Bambina- sem za nazaj brala- selili smo se, ker smo imeli prej dvosobno stanovanje, smo pa hoteli vrt, tako da smo zdaj v hiši- semi-detached (zadnja v vrsti), pa 4 sobna. Imamo končno prostor. Sicer smo morali nabavit postelje, pralni, pa hladilnik, ker je neopremljeno, pa zavese sva menjala in v kuhinji še ene plošče po tleh položila- da se počutimo doma, ker bomo nekaj časa pač tukaj v najemu, dokler si ne bomo kaj svojega omislili- zdaj še cene nepremičnin padajo in se ne splača kupit.
Evo, tole na hitro, se še javim, ko bo čas in slike našega lepotca gor dam, da se ne boste samo ostale važile z vašimi otroci.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.12.2008 20:28:25   
petrinja
ja, smo pa res vse ko bruce willis v die hardu-always in action:)) upam, da ste lepo preživele božič, in kar je najlepše-v pravem družinskem vzdušju.

prejšnji teden mi je Matevž že prinesel prvi izdelek, ki ga je naredil v vrtcu-ropotuljo, in sem se že takrat topila, potem pa ko sem pomislila, kaj me še čaka na materinski dan:)) aaaaaaaaaaaaaaahuser posted image . tile naši lumpi so res že tako veliki.
je bil božiček kaj priden pri vas? meni je prinesel dvd sex v mestu- limited edition. kooooončno me je božiček malo poslušaluser posted image . še malo oblek iz tega filma, pa bi bila sreča popolnauser posted image user posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.12.2008 20:55:54   
felicia
sploh mi slikce noče nalepituser posted image

< Sporočilo je popravil felicia -- 25.12.2008 20:57:39 >

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.12.2008 21:00:47   
felicia
čudno

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.12.2008 21:01:45   
felicia
No vsem želim veeeeseleeeeeeeee praznike in srečnooooooooo novoooooooo letooooooo!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.12.2008 17:09:07   
Majchi
Oj!
Mi na polno uživamo tele praznike. Včeraj smo šli v Kranjsko Goro Lano mal na smuči postavit. Ji je bilo kar všeč, tko da se je malo afnala. Danes smo zgodbo ponovili, ampak samo na sankah in bobu. Za smuči je bla preveč zaspana. Na poti domov je zaspala (ob 13ih) in še vedno spiuser posted image . To je definitivno njen spalni rekorduser posted image .
Jaz sem že kosilo vmes naredila, zdaj pa pečem Kjavine kifeljce. Tokrat jih delam drugič in upam, da bojo boljši, zdej ko imam pravi receptuser posted image .

Drugače je pri nas po starem, Lana še vedno nič ne govori. Lana je še vedno Lala, mami je še vedno baba, oči je še vedno ba. Še najlepše izgovori Laika (naša psica) in pa hvala. To besedo pa že lep čas obvlada. Lahko bi se reklo, da je bila to njena prva beseda (če odštejem pa-pa in ga-ga). Uporablja jo pa tudi, ko ti nekaj ponuja, ne samo ko kaj vzameuser posted image . Sem pa opazila, da že precej povezuje, saj zdaj že npr. vidi psa, ki spi in zraven reče "hov hov aja-aja" ali pa vidi sebe na posnetku, ko je jogurt in pravi "Lala ama-ama", itd. Zastopi seveda čisto vse, prinese vse, naredi vse, moram rečt, da ful uboga. Ko se pa naprdne, da ne, potem je pa jok. No, ampak vseen ne bi glih rekla, da je ful trmasta. Mislim, da je veliko bikca spustila in bo verjetno bolj dvojček. Mami je pa pravi bikuser posted image .
Motorično ji pa vse laufa. Teče, skače po postelji, že dolgo hodi rikverc, ... Aja, pa vse za sabo pospraviuser posted image . To je pa tok smešna. Ji rečem, če greva rito previt, ona pa najprej igračo, s katero se ravno igra, odnese na njeno mizico, potem krpo (ki jo je prej izmaknila v kuhinji in z njo brisala vse možno) odnese nazaj v korito, šele potem steče v kopalnicouser posted image .
Dela vse možne frise in spake, kaže jezik, boža in tepe. Predvsem pa oponaša naju z očijem. Vedno, ko se objemava, se zrine vmes. Če očija božam, ga začne božat še ona. Ful je pozorna - če poboža enega, poboža tudi drugega. Lupčka se skoz, če ne drugače jih pošilja.
Je pa tale angelček lahko tudi hudič. Te lahko čist usput mahne po nosu, da ti ni nič jasno. Tud Laiki je začela nagajat. Namerno ji stopi na rep ali pa jo udari. Bolj ko ji govorimo, da se kužata boža in da ga ne sme tepst, bolj jo z veseljem čofne po buči. Res upam, da se samo faza...

Za Miklavža je dobila voziček, ki ga z veseljem goni naokrog. Za Božička pa je dobila sesalec, s katerim zdaj skoz po satnovanju letauser posted image . Sva z mojim ugotovila, da še najraje odrasle oponaša in se igra z "odraslimi" igračami in na podlagi tega sva se odločila, da dobi sesalec. Zadetek v polno! Pri nas v službi pa ji je Dedek Mraz prinesel kuhinjo. Babice sta ji za Miklavža kupile bundico in čeveljčke, tko da imamo vse.
No, zdaj se je pa ravno zbudila. Grem... Pa še kifeljce do konca naredit.
Uživajte v praznikih!
Lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
28.12.2008 11:31:42   
Majchi
Hej punce!
A tok divje praznujete, al kajuser posted image ? Tud mi imamo skoz ene obiske al pa gremo sami po obiskih in je prav lušno. Sem tok vesela, da je še cel teden pred nami. Lana ves čas nori po stanovanju, je ratala tak gavnar.
Kakšen dan imamo namen it v Postojnsko jamo gledat jaslice in se vozit z vlakcem, kakšen dan v Atlantis, kakšen dan v Dolenjske Toplice,... Uživancijaaaa!!!
Zjutraj dolg spimo, zvečer gremo kasnej spat, jaz celo kuham in pečemuser posted image , v glavnem, fajn nam je. Evo, tok mal moram delit z vami, pa čeprav se bolj sama s sabo pogovarjamuser posted image .
Uživajte!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
28.12.2008 11:33:04   
Majchi
Aja Kjava! Kifeljci so ratal. Sva jih z mojim sama v 3 urah vse požrlauser posted image . Katastrofa, res.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
28.12.2008 14:48:05   
felicia
ojla

no da ne boš imela monologe majchi imava lahko dialoge!

Pri nas je tudi Uroš ratal mali divjakuser posted image , skos laufa skače, zunaj se hoče samo nosit, tako da ko gremo na sprehod ga nosiva.

Sicer pa tako lepo že govori in tudi stavke je začel sestavljati. Pove da ga kaj bali (boli), pa pidi ( pridi), pa vsako besedo ponovi. Sicer še vedno v malo bolj razviti dojenščini parla ko hoče veliko stvari naenkrat povedati.

Drugače pa mi tudi bomo šli sankat verjetno tudi kakšen atlantis ali mogoče snovik. Pa sprehodi in obiski.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
28.12.2008 16:56:29   
Eca
Hej!

Majči in Feliška....jaz sem tudi tukajuser posted image . Sedim za računalnikom in delam pripraveuser posted image za šolo. Saj se mi ni, pa zevam vse okoli kaj je na netu.
Ja....moja dva mulca sta na počitnicah in zato bi morala izkoristiti čas zase, pa stalno nekaj delam (poklicna deformacija).

Mi smo/bomo za praznike malo pri mojih starših in nekaj časa doma. Ata dela na hiši in mi ne pusti, da bi šla en dan na smučanjeuser posted image . Skozi okno dnevne namreč gledam na Pohorsko strmino in se skoraj jočem, tako rada bi šla na smučanje.
Zadnje tri delovne dni bo ata v službi (če noče doma delat, naj gre pa v službouser posted image ), kljub 11 dnevom dopusta. Eh, ne bom jamrala.

Dorian je mala kopija Marka. Dobesedno vse kopira od njega....gib, neumnosti, pačenje....ni da ni. Če pa kaj ni po njegovo pa tako užaljeno faco naredi - ustnico obrne navzdol in še malo ven - kot balkonuser posted image user posted image user posted image . Zraven pa taki jok in krokodilje solze. Samo pri meni to več "ne potegne". Ga pustim, da se zdere. Marka ima zelo rad in kar naprej bi po njem skakal in ga stiskal in lubčkal, Mark pa teka po stanovanju in se mu skriva in zraven se glasno dere, naj mu da Janči mir.
Dorian že tudi precej govori. Recimo TEMA  - zjutraj pokaže na svojo sobo in reče TEMA, ker je res tema brez luči. Kapre obožuje in se dere:KABE.
Sam tudi pije iz kozarca (navadnega) in se ne polijeuser posted image user posted image user posted image . Flaško z nastavkom ima še samo za vrtec (ker je obvezna). Imam občutek, da se je spet potegnil, predvsem v noge - sedaj gremo na številko 24user posted image Ta otrok misli imet menda 46 nogo, ko odrasteuser posted image Že Mark je velik, samo tole pa je huje kot goba.

Še ena čestitka za vse vas (bom raje prej, kot prepozno):

So dnevi in trenutki, polni sreče in miline, ko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo, da ne mine.
Želim vam celo leto 2009 takšnih najlepših trenutkov.
Eca z družino

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
28.12.2008 21:13:28   
kjava
Majchi, super za kifeljce! Vidiš, da ni težko. Pa kar najej se jih, saj bomo po novem letu hujšali user posted image
Pri nas je podobno kot drugje, malo smo gosti, malo gostitelji. Božični dan sem preživela bolj ležeče, ker sem nekaj bruhala in driskala. dobro, da je mimo.
Kje bomo silvestrovali in s kom, če sploh bomo, še ne vem.

Erika je tud ratala en gavnar user posted image . Vse gre pred njo, je precej hujša kot Andrej. Mamo eno mjčkeno smrekico, na katero sem navezala bonbone in je tok časa gruntala, kako priti do njega, da je poštudirala, da se ga odvije tako, da papirček na dreveščku ostane. Mi je Andrej prišel povedat, da ga je Erika naučila, kako se pride do bonbona, pol je pa še on enega vzel user posted image

Prej smo bili na obisku in sem Eriko poslala, naj gre klicat Andreja, da bomo šli domov. Gre ona tja in reče: mami ekla mu (mami rekla domu). Sem jo prvič sedaj slišala, da je cel stavek povedala, sicer ponovi vse, kar ji rečeš.

Je pa precej ihtava ratala. Ampak jo tudi hitro mine, samo pozornost ji je treba preusmerit.
Pa že zdej se nekaj punta, kaj bo imela oblečeno in kaj ne. Predvsem kiklce ne mara. Smrklja, komaj hodit zna, pa misli, da bo komandirala user posted image

Eca, če bo mož v službi, ti pa brez otrok, boš pa že malo ušla na smučišče, saj ni treba povedat user posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
28.12.2008 22:24:56   
felicia
eca- sem bila na smučanju na Krvavcu v petek in je bilo super, sicer malo mrzlo ampak vseeno odlično! Tako, da priporočam smuko vsekakor!

Zdaj grem pa spat lahko noč bejbe!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.12.2008 7:44:14   
petra a
punce, če slučajno nam mela časa gor pridt, vam vsem skupaj želim res eno lepo novo leto, pa obilo zdravja in veselja, osebne sreče pa seveda polno uspehov v službi,šolah in ostalih poteh, vsem, ki še iščete službo, da jo čimprej dobite...sama pa si želim poleg naštetega še veliko čveka kle gor, da ne bodo samo monologi, a ne majchi. :)

danes sem sama v službi, pa še Tjaša je dobila vročino, če ima hudič mlade... :(

lep dan in lepe praznike...pa kr zredte se mal, da se ne bova samo midve s Petro :)) 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
29.12.2008 9:17:21   
Putka
Še od nas par besed..

Ja, zgleda so v fazi papagajev, vse ponavljajo. Največ seveda za Vesno, sploh traparije. Pa besede je začela ponavljat, ampak samo če ji rečemo. Reči oči, pa ponovi o-či. ZAenkrat sam ta simpl, ali pa bližnjico potegne - krava je muuuser posted image Tako da zgleda mutasta ne bo..

Jaz pa prav uživam v lenarjenju, z obiski smo bolj švoh, je kar precej telih črevesnih viroz, pa tako včeraj nismo uspeli videt zdaj že 9 mesečnega Martina (ja Kaya, še vedno nismo bili pri tvoji sestrični).

En dan smo piškote pekle, s prijateljico, 4 različne vrste, ingverjevi so za moj okus prešvoh, cimetovi so se totalno deformirali, ampak so dobri, otroci so tudi veselo packali (sploh tiste sladkarije gor popat..)

No, danes gremo pa v štacuno po par Okaidijevih cot, majico s srčki za Vesno, sem bila včerja škrta in raje počakam, ker imajo danes že znižanje. Pa je treba zapravljat, recesija pa to...

Mi darila odpiramo za Silvestrovo, tako da Vesna že komaj čaka, pa vsi naokoli so že dobili svoje. Ampak meni je tako všeč, se skoraj do konca dopusta raztegne pričakovanje.

Naš očka dela danes in v sredo, januarja niti ne vem. Tako da smo jutri bolj skupaj, pa na sprevod dedka Mraza gremo, če bi šla še katera, pa se lahko prej ali potem dobimo v mestu na čaju? Če bo sploh kdo še tole bral...

Majchi, Katja pa tudi ful pridno zlaga, pospravlja, spet razmeče... Lahko urco in še več barvice not in ven iz škatle zlaga. Glede tega ni po meniuser posted image . Pa obožuje mandarine, sploh za lupit, nalupi celi familiji..

Grem še slikce s fotke dol potegnit, da se z jelko považimuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.12.2008 9:35:08   
Putka
Še slikce:

user posted image
Katja pridno inhalira

user posted image
Katja okrašuje jelko

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.12.2008 19:08:14   
kjava
Putka, a je Katjo minila faza kričanja in valjanja po tleh?user posted image

Naša pa spi že od ene petih. Jao, kdaj bo pa pol šla spat? Mula noče zaspat takrat ko je čas za opoldansko spanje, in zaspi kadar se ji zazdi, včasih tud sploh ne spi čez dan user posted image

Sem mela pripravljeno, da bom pekla piškote, pa se mi ne da. Itak bo tok ene hrane, pa še potico mam, da nima smisla.

Smo pa dobili danes povabilo na silvestrsko večerjo k mojemu bratu in njegovi ženi. Super! Se že veselim.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.12.2008 21:38:51   
Majchi
Oj!
No, vas je lepo mal prebrat.
Putka, kje pa je jutri sprevod Dedka Mraza? Joj, jaz sem čist out!

Drugače sva pa midva dons Lano dala v varstvo in šla sama smučat v Krajsko Goro. V bistvu sva najdla en smučišče prej, v Gozd Martuljku. Ena lušna proga, sidro za gor, predvsem pa nobene gužve. Od 9ih do 11ih sva se tokrat smučala dol, da sva zaključila, šla še na en sprehod noge pretegnit, na pizzo in domov k najinemu mladičkuuser posted image .
Popoldne smo šli spet na obisk, s katerimi se jutri spet dobimo... Res uživam.
Imam pa ves čas slabo vest zarad službe. Tok mam dela, da se mi  bo zmešal in vsak dan razmišljam, kako mi bo sploh uspel. V glavnem Eca, razumem te, da ne moreš odklopit in skoz neki prčkaš okrog šihta.

Putka, lepa smrekca. Super, da se Katji odpira glede govora. Lani še vedno nič...

Kjava, teli tvoji zgodbici o tvoji frajli sem se pa prov nasmejala. Joj, res komaj čakam, da Lana začne prjavljat takeuser posted image .

Vsem nosečkam želim, da uživate, vsi bolančki se pozdravite, vse majčice pa čimveč napišteuser posted image . Lepo se imejte.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
30.12.2008 13:48:09   
Eca
Hej!

Evo mene spet!

Ta mali mladič spi, ta veliki leži in noče zaspat. Jaz sem ravnokar naredila koledar za dedke in babice z našimi fotkami. user posted image user posted image user posted image so se razvadli, moram sedaj vsako leto delat.

Kjava - tudi jaz sem delala tvoje rogljičke in sicer sem uporabila polnozrnato moko in dala sem pol manj sladkorjauser posted image ali pa si ti narobe napisala koliko sladkorja mora biti, ker meni se je zdelo občutno preveč. Sestavine sem vrgla v mašin za kruh, da mi je lepo zagnetel in še lepše je kipnilo. Rezultat so bili zelo lepi rogljički, ohlajeni pa malo manj dobri - so postali trdiuser posted image .

En dan sem delala z otroci kekse.....jao nočete vedet, kje sem vse testo našla. Dorian ga je kar sproti jedel, če nisem gledala. Zraven sem jima dala modelčke in sta rezlajalauser posted image ......Keksi so uspeli (valda, če sta bila taka mojstra zravenuser posted image ), pojedli smo jih še prehitro. Še sreča, da ko so bili vroči, da sta že spala, ker drugače bi jih že takrat pojedla vsaj polovico.

Felicia - joj, ne mi lušt s Krvavcem delat....meni je to najboljše smučišče pri nas. Na smučanje sama pa ne morem pobegnit, ker imam avto pred našo hišo parkiran, pa nosilce za smuči bi morala gor dat - kar sama ne morem, mora mož, in potem ne morem na skrivaj pobegnit. Pohorje pa zgleda sanjsko....proga osvetljena zvečer...kot da sem doma v kakšnem smučarskem centru in gledam iz hotelske sobe na smučišče. user posted image res smo na dobri lokaciji doma....šala.

Ja, najpomembnejše zame....zgornje nadstropje je šlo na križarjenje z ladjo za 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kakšen mir, se ne da opisat. Edino svak, bi se še lahko kam dal....bi bilo super.
Danes dopoldan je recimo prišel vprašat kje so sanke, pa da naj mu dam smučarske hlače od moža, da lahko gre na sankanje. user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi pa vzel kakega nečaka s seboj mu pa na kraj pameti ne pade. No, sank  mu nisem dala, hlač pa tudi neuser posted image !

Zdaj pa moram letet. Je mož iz službe!

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 30.12.2008 13:50:15 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?