petrazg
|
No majčke moje... kako smo? Vidim, da smo vsi nekaj bolančkani... Mi smo imeli tudi pestrih 14 dni, smo imeli bronhitis, pa smo se pozdravli, pa nas je vročina napadla, smo se ohlajali...danes je pa šel v vrtec in upam, da mi takoj česa spet ne vaše... Smo imeli mir do zdej, zdej pa skoz nekaj... Povrhu vsega so pa mene še sinusi zagrabli in sem 3 dni mislila, da mi bo glavo razneslo, tablet normalno nobenih ne smem, tako da.. brez komentarja. Smo pa vseeno boljš kot pri Eci... vi ste šele bogi... Naj se Dorian in Mark čimprej pozdravita Drugače pri nas nič posebnega, Anže raste, malček v trebuščku tudi, ati se drž i. 29.12. imam morfologijo in komaj čakam, da po dolgem času vidim malega. Sva pa kupila napravico za merjenje srčka in gibov angel sound, pa vam rečem, da mi ni niti malo žal denarja. Sem kdaj slabe volje, malega poslušam samo nekaj sekund, pa sem takoj boljše volje...al pa ga zvečer z očijem poslušava preden zaspiva ... Ja imamo pa en problem... kako naj Anžeta spraviva , da bo spal v svoji veliki postelji??? V posteljo gre brez problema, se pokrije, popije svojo flaško, malo poleži, potem pa hop dol in pride k nama v dnevno... Pa sploh ni važno , koliko je zaspan. Včasih ga samo nazaj neseva v njegovo malo posteljo in takoj zaspi. Samo v veliki pa ni šans , da bi zaspal... Pa se res pogovarjamo, pa mu skušava skozi pravljice razložit, dava kužija v malo posteljco spat... nič ne pomaga... Pa mi je malo hudo, ker sem želela , da se prej navadi na veliko posteljo, da ne bo to še dodaten šok , ko pride dojenček domov... In nama ne uspeva najbolje... Ja, pa kahlica ga še tudi ne zanima... Pozdravite se vsi bolančki , mamice se imejte skrajno lepo in uživajte. Še malo pa pride božiček in prinese polno košaro daril
|