|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
14.12.2008 15:27:56   
Putka
Po enem tednu se gor primajem, pa nič zamujenega. No, lepe nove slikce, pridne punce!

Mi smo bili pa včeraj v mestu, pa se mi je tako žalostno vse skupi zdelo. Tiste lučke nič posebnega, štanti sami Kitajci s svojimi pocen igračami, katastrofa.user posted image . Mogoče tudi mene tale dež ubija, se mi tolk nič ne da!!

Danes sem spet sama, pohvalit je treba deca, da otroke malo odpelje, da se lahko nalenarim (nič ne pospravljam, samo perilo se pere..).. Sem se končno na orbitrek spravila (sem mojga 10 dni prosila, da ga sestaviuser posted image ) pa tolk škripa, da ne vem ali je za v smeti, ali za naštelat. Upam na drugo. Tako da nisem niti 10 minut zdržala, no za začetek bouser posted image .

Katja je zdaj osvojila še besedo ja in včasih ji rata mama. Tako da bo mogoče tudi do 2 leta ene 5 besed znalauser posted image

Se bomo kaj poslikal, da malo punci vidite, ja rastejo, jo včeraj pri igri opazujem, to je že pravi mali otrok, vse obvlada, leze na vrh kavča, se odrine in na rit vrže, pa je popolnoma samostojno, da ne bi slučajno kdo pomagal...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.12.2008 20:12:15   
Eca
Evo mene!!!!

Diham še ravno, vse ostalo pa je za žile rezatuser posted image user posted image user posted image .
Dorian je fasal angino z vročino 40 - 41 stopinj + vnetje ušes in oči (v torek). Niso pomagale ne svečke Voltarena, niti kopanje ničččččč. Smo šli kar v bolnico in meni se je kar svet sesul. Tam je dobil kar 2 svečki naenkrat, pa kopanje, jaz cela presrana, ker so voltaren kar močna zadevauser posted image . Skratka do včeraj sem preživela v bolnici in v službi....pravzaprav, sploh nisem vedela za sebe - totalna koma. Stalno cmizdim in se tresem za njegovo zdravje. Zdaj je začel kašljat....user posted image upam, da ni še nadaljevanje - bronhitis. Danes in jutri še imamo v bolnici inhalacije in aspiracije user posted image sem sploh prav napisalauser posted image (nos mu čistijo s tisto cevko, ko ti jo porinejo menda skoraj do želodca in pol ven sesajouser posted image ), Dorian pa se tako dere, da je meni še bolj hudo, ker to izgleda skrajno mučno in ubijajoče. Mimogrede - bolniška ti ne pripada, če je otrok v bolnici!!!!!! Dopusta kot šolnik pa ne dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdajle pesnim priprave za šolo (in zraven crkujem) in na pol spim, od izčrpanosti in nasičenosti, straha, depresije...
Aja,kile so padle od stresa na 53kg - toliko sem jih imela pred prvo nosečnostjo. Vse cote padajo iz mene, ker sem se dobesedno posušila.

Evo, sem se malo potožila, da veste, zakaj me ni tukaj!

Ecauser posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.12.2008 20:42:00   
kjava
O, šit, Eca, no user posted image  Bogi Dorian in ti in vsi ostali, ki se vam to dogaja. Prav nič zavidljivo. Pa še na bolniško ne smeš... ma za popenit, res!

Želim ti, da se mali čimprej pozdravi in da boste v miru in zdravju preživeli praznike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.12.2008 21:27:58   
felicia
Eca- čimprejšnje okrevanje in crkljanje doma vam želim, ker te bolnice so za znort in tudi očitno naša zakonodaja!

želim vam da se čim prej pozdravite in skupaj stiskate v toplem domu!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.12.2008 22:18:18   
rogljicek
Zate Dorian, user posted image  , cimperj se pozdravi, Eca ti se pa drzi.

Pri nas ze oba spita, jaz imam pa nekaj casa zase, prav pase. Vikend je bil prav super, malo sopingiranja, sprehodov po snegu in veliko lenarjenja user posted image  
Jutri pa spet jovo na novo, teden bo ubijajoc, imamo dedlajn v petek, casa za cel projekt 5 dni (za katerega rabim 2 tedna). No ja, v petek je moj zadnji delavni dan za letos, delat zacnem sele 7. januarja, potem gremo pa sredi januarja za 2 tedna v USA, tako, da bo super nedelavno cel mesec user posted image . V petek pride moj brat s familijo za par dni, komaj cakam user posted image user posted image user posted image

Tukaj vam prilagam nekaj obljublenih slicic nase dame.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa lep vecer

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.12.2008 17:41:30   
Majchi
Jooj Eca, tega si pa sploh ne morem zamislit. Bogi ste, kaj preživljate. Sva se danes potem z mojim pogovarjala, kaj bi naredila v taki situaciji, da ti bolniška ne pripada, v službi te pa na dopust ne spustijo, otrok pa v bolnici. Mislim, da bi se obema čist odpelal... Čimprej se pozdravite, mislim na vasuser posted image .

Saj drugače je pa Lana tud zakuhala dons ponoči. Ima že cel dan med 39 in 40 vročine, tako da ji skoz zbijamo. Midva pa oba ful dela v službiuser posted image . Tako da sem bila zjutraj jaz doma do 11.30, pa je moj šel ta nujne stvari podelat, potem sva se pa zamenjala. Jutri bo pa Lana ka pri tašči, pa bova midva čimprej domov prišla. K zdravniku mi je brezveze hodit, ker vedno reče, da je kakšna viroza in mi pove, naj delam tisto, kar itak delam. Tako da bom šla šele v sredo, ko bo tretji dan vročine, če še ne bo ok do takrat.

Grem, ker si delam zdravo kosilo. V fritezi se mi cvre cordon blue in pomfriuser posted image ...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.12.2008 20:59:45   
BAMBINA_
Držim pesti, da se Dorian čimprej pozdravi user posted image user posted image Revček.
Pa Lana tudi user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.12.2008 23:37:02   
lex
eca drži se, pa koš pikobak (po Alinino) za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša majčica že ful lepo govori in ponavlja besede, čist pravilno jih izgovarja. se še zatakne katera, edino Aleks in Aleš noče rečt - sama sebi pa pravi v stilu Anina, zgleda ji dela sklop Al preglavice, pa ga bo že osvojila. Aleksa kliče atiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.12.2008 8:24:28   
felicia
oj

uf bolančki pozdravite se!

Uroš je včeraj bil na sistematiki. je lepo znal naresti stolp, težak je 12,5 kg, visok je pa tam okoli 85 se mi zdi ker ga ni merila. Je pa znal nahranit dojenčka, dele telesa pokazat. cepljen ni bil, ker malo kašlja pa ušesek ima malo neprehopden tako da fiziološka spet dela kot nora. Pa še urin morva zdaj lopit pa dati na pregled. Sicer se pa pri nas vleče tale "prehlad" že ene dva tedna, pa še kar traja. Jee pa to novo, da se je mali začel spet hranit ponoči in zdaj ne vem ali je žejen ali lačen ali kaj je. Ker vstane ponoči me zbudi in reče meka(mleka) in potem tudi pridno počaka v postelji, da prinesem flašo z mlekomuser posted image , nimam pojma ali so to zobki ali kaj drugega da se zdaj spet tako zbuja?
Drugače je pa december poln enih službenih zabav, pa obveznosti v vrtcu, pa milion drugih stvari tako da časa nam primanjkuje, dan je kratek da je joj.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.12.2008 22:48:23   
petra a
rogljiček-hvala ker si se spomnila na nas z slikicami, luštkana je Reya,prav resuser posted image

Mi2 sva ta teden še doma, zamudila bo ful predstav v vrtcu, najbolj pa mi je hudo, ker bo zamudila Dedka Mraza,sej darilo jo bo čakalo, samo to ni istouser posted image ...se pa stanje izboljšuje, tako da sem veselauser posted image

včeraj sem imela izpit in so bile danes že ocene...tako mi jih ostane samo še 7 izpitov do konca...slaba tolažba a ne?...meni se pa zdi fino, ker padajo kot kegljiuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.12.2008 8:38:00   
kjava
Petra a, super ti gre s telimi izpiti, kar še tako naprej user posted image

Rogljiček, res je luškana Reya. Pa fajn dopust se vam obeta user posted image

Prejle, ko sem peljala Andreja v vrtec, sem srečala zunaj eno mamico s punčko in ta punčka se je z vsemi štirimi otepala in jokala ne v vrtec. Ma, se mi je zasmilila. Sej najbrž je pol čist fajn, ko je enkrat tam, ampak, da gre otrok s takim odporom v vrtec, mora bit pa tud mučno vsako jutro ga spravljat.

Eca, Majchi, kakšno je stanje z otročki?

A gremo ta teden na kuhanca?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.12.2008 13:51:46   
petra a
kjava-tudi tebi gre super z izpiti, pridna siuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.12.2008 14:19:20   
Eca
Evo mene...

Sem v bolniški, ker sem fasala angino od Doriana. Dorian pa je dobil laringitis in smo ga včeraj spet vozili k pediatru in popoldan še v bonico. Tam so se nas usmilili in mu dali inhalcije + ostalo kar je šlo po inekcijski igli v rito. Včeraj se nam je namreč davil in bruhal in kašljal vse v enem. Potem smo zvečer spet hodili nazaj v bolnico na inhalacije in danes zjutraj spet. Zdaj je doma na pumpici, poln energije in para živceuser posted image . Angina se je super pozdravila (user posted image , če je pa imel neke konjske antibiotike), ušesa in oči tudi, smo pa nagradno dobili laringitisuser posted image user posted image user posted image .
Jaz pa imam tako super angino, da sem brez glasu, tako da ne morem govoritiuser posted image .

Kako je Lana in Uroš? Ste se pozdravili?

Hvala za vse vaše lepe želje user posted image user posted image user posted image .

Rogljiček - tvoja pupa Reya, pa je prava lepoticauser posted image .

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 17.12.2008 14:22:28 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.12.2008 16:56:25   
felicia
ah Eca Uroš daj še kašlja nek suh kašelj, mene pa tudi boli grlo za popi... pa sumim na angino. časa za dohtarja pa nimam, ker dela zdavnica non stop zjutraj, ko jaz delam. Upam iz dneva v dan da me bo minilo samo po sebi pa mislim, da ne bo šlo ampak kaj čmo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.12.2008 17:11:48   
kaya2007
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.12.2008 17:13:23   
kaya2007
sem prej še cel roman napisala, pa se mi ni objavilo user posted image

majchi, sporoči kdaj ti ruzag prinesem! kaji ni bil všeč, tako da smo ga uporabljali le kakšnih 5 minut user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.12.2008 17:20:53   
Majchi
Znorela bom zdeleuser posted image . Sem 10 min cel roman klofala, pa pride Lana in ugasne računalnikuser posted image . Ne da se mi še 1x...

Kaya, kadarkoli. Pokliči, ko se ti bo dalo naokrog pridt, in če bo Lana zdrava, se oglasite vsi na kakšen čaj, tamali dve pa se lahko mal igrata...al pa ravsata, če hočta.

Eca, tebi pa moram ponovno napisat. Te je pa pošteno zdelalo, sploh psihično, tko da sploh ni čudno, da te je zdaj še telesno potolklo. Važno, da gre Dorianu na bolje. Jaz komaj čakam pomlad, da se nehajo te bolezni. Sam še sirupe ji dajem, pa z raznimi žavbami jo mažem. Za znoret.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.12.2008 18:24:59   
kaya2007
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Znorela bom zdeleuser posted image . Sem 10 min cel roman klofala, pa pride Lana in ugasne računalnikuser posted image . Ne da se mi še 1x...

user posted image  user posted image  user posted image  kaja tudi to počne

te pokličem, ko bom kaj naokoli letala, če ga boš prej rabila, mi kar sms napiši, pa ga takoj dobiš!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.12.2008 19:30:56   
Putka
Ojoj, sami bolančkani. Še dobro, da nisem na RR hodila, bi še kak virus fasala user posted image

Me veseli, da ste bolje, predvsem Eca z vsem tem sranjem po bolnicah. Se boš zdaj med prazniki malo spočila in najedla, da kako kilco gor dobiš.

Rogljiček
, lepo da si se javila! Reya itak raste v pravo lepotičko! A jo upam v ZDA peljat, da je ne bo hotla babica kar obdržatuser posted image .

Kjava, ta teden ne bo nič z moje strani. Imamo praktično vsako popoldne nekaj!

Danes smo že Božička v moji službi srečal, je bil pa profesionalc, tako da je bilo luštno. Mi gredo na živce tisti fake Božički v pocen preoblekah, ko se takoj vidi da ni pravi. Tako so pa tudi ta strejši otroci uživali. Jutri in v petek (ja, dvakrat) nas pa še dedek Mraz čaka.
V vrtcu jih obišče ta isti kot je potem na sprevodu po Ljubljani, tako da je res ena in ista faca!

Lahko se pa januarja zmenimo, ko bo malo manj norišnica, saj kuhano vino bodo pa že kje imeli

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.12.2008 12:21:07   
Eca
Eh....pri nas se nadaljuje user posted image user posted image user posted image . Sem prišla zjutraj od svojega doktorja, ki je poleg angine povedal, da imam vneta ušesa (user posted image user posted image user posted image sem upala, da me samo malo boli, pa se bo samo popravilo) in me v istem trenutku poklicali iz vrtca, da je še tavečji zakuhaluser posted image user posted image user posted image user posted image . Tamali je to noč spet kuhal....mi smo res ena prava kuhalna družina. Samo ata nam še manjka user posted image , mogoče bo še njega danes popoldan vrglo v posteljo.

Zdalje se moram spakirat z obem, ker ima tamali kontrolo pri pediatru, pa bom še tavečjega zraven peljala, da ne hodim 2x.

user posted image grem raje dol, da vas ne okužimuser posted image .

Lp, Eca

p.s.
Skoraj sem pozabila, zakaj sem tu: Juniorka me je včeraj klicala in vas vse lepo,lepo pozdravlja. Trenutno je brez neta, tako da se ne more javiti na RR.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
19.12.2008 9:33:26   
petrazg
No majčke moje... kako smo?

Vidim, da smo vsi nekaj bolančkani... Mi smo imeli tudi pestrih 14 dni, smo imeli bronhitis, pa smo se pozdravli, pa nas je vročina napadla, smo se ohlajali...danes je pa šel v vrtec in upam, da mi takoj česa spet ne vaše... Smo imeli mir do zdej, zdej pa skoz nekaj... Povrhu vsega so pa mene še sinusi zagrabli in sem 3 dni mislila, da mi bo glavo razneslo, tablet normalno nobenih ne smem, tako da.. brez komentarja. Smo pa vseeno boljš kot pri Eci... vi ste šele bogi... Naj se Dorian in Mark čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image

Drugače pri nas nič posebnega, Anže raste, malček v trebuščku tudi, ati se drž user posted image i. 29.12. imam morfologijo in komaj čakam, da po dolgem času vidim malega. Sva pa kupila napravico za merjenje srčka in gibov angel sound, pa vam rečem, da mi ni niti malo žal denarja. Sem kdaj slabe volje, malega poslušam samo nekaj sekund, pa sem takoj boljše volje...al pa ga zvečer z očijem poslušava preden zaspiva user posted image ...

Ja imamo pa en problem... kako naj Anžeta spraviva , da bo spal v svoji veliki postelji??? V posteljo gre brez problema, se pokrije, popije svojo flaško, malo poleži, potem pa hop dol in pride k nama v dnevno... Pa sploh ni važno , koliko je zaspan. Včasih ga samo nazaj neseva v njegovo malo posteljo in takoj zaspi. Samo v veliki pa ni šans , da bi zaspal...user posted image Pa se res pogovarjamo, pa mu skušava skozi pravljice razložit, dava kužija v malo posteljco spat... nič ne pomaga... Pa mi je malo hudo, ker sem želela , da se prej navadi na veliko posteljo, da ne bo to še dodaten šok , ko pride dojenček domov... In nama ne uspeva najbolje...user posted image

Ja, pa kahlica ga še tudi ne zanima...user posted image
Pozdravite se vsi bolančki user posted image , mamice se imejte skrajno lepo in uživajte.

Še malo pa pride božiček in prinese polno košaro daril user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
19.12.2008 14:23:08   
petra a
jaz sem imela pa danes morfologijo, videti je vse vredu
Tjašo bom začela uvajati na veliko posteljo januarja...pa študiram, da bi jo najprej dala samo na jogi-na tla in nato šele čez kakšna 2 meseca v posteljo...kaj pa vem

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.12.2008 19:08:27   
Putka
Pri nas so se težave z Vesninim spanjem začele, ko je šla ven iz otroške posteljice. Nekje pri 18 mesecih je bilo to, ker mi je ene parkrat ponoči čez ograjo ven zlezla, potem smo ograjo odstranili. In se je začela redno sprehajat. Pa v dnevno sobo, pa v spalnico...

No, kdaj je začela spat v svoji sobi tudi veste (ko je bila Katja v trebuhu).

Pa sem vztrajala kar dolgo, da ne boste mislile, da sem takoj popustila. Ampak po 20 x vsak večer v posteljo nosituser posted image

Vam kar zavidam male ribice v trebuščku. Se kaj oglasim petrazg, me boš dala na slušalke...

Mi smo k sreči zdravi, no razen Vesninega bruhanja včeraj, ki se je zgleda do danes že umirilo. Ali je preveč pojedla (5 palačink) ali pa je bil kak nori virus.

Danes je bila že dobra, za koncert Winxic v Nami!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.12.2008 19:07:02   
kaya2007
hej, pri nas nič novega..kaja je na srečo zdrava, govori tudi vsak dan več, tudi že stavke, kot je "ne vidim" user posted image  to reče če je tema ali pa če ji daš kapo preveč čez oči user posted image  ponovi pa tudi že vse za nama, ampak ni vedno razločno, pogosto se ujema le glasovno.

drugače nam je pa novo leto padlo v vodo, ne gremo v avstrijo, ker prijateljem še niso položili parketa user posted image  tako na hitro pa tudi nič ne bomo našli in bomo verjetno kar doma. sem razmišljala tudi o toplih krajih, ampak kaja nima pasporta in tudi s tem ne bo nič...se gremo pa naslednji vikend verjetno spet malo sankat in bordat za 3 dni, komaj čakam, če nam bo res uspelo user posted image  pa komaj čakam božička, da bomo odpirali darila user posted image
po novem letu moram pa RES začet pisat diplomo, jooj kolk se mi ne da!!!

kje boste pa ve za novo leto, bolj doma?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.12.2008 20:00:28   
Putka
Mi bomo kar doma, ker naš dec dela :( Tako bomo pa tiste dneve, ko bo frej šli kam na sneg. Itak se bom pa s prijateljicami zmenila, saj so že navajene da grem sama z dvema mulama.

Katja je bila pa danes popoldne tolk sitna, kar kričala je in se hotla nosit, jaz pa jezna nanjo, ker tolk za narest. No, pa je potem še ona bruhala, revca malauser posted image , zdaj pa že od 7h spi.

Aja, govori še nič.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?