kjava
|
Pa rečte, če nisem zmešana, ko ob treh zjutraj haram po RR Ne morem spat, ljubi mož tud ne in je šel pred tv, jest pa semle. Namesto, da bi vsaj skupaj preganjala nespečnost... Petrazg, a sem že rekla, da tud med mački in psi uživam 100/h? Itak, da sem, saj samo še o tem nakladam . Ej zadnč, skor smo že zaprli zvečer ambulanto, pripeljejo enga psa-bernskega planšarja, ker ga je zadel avto. Psu ni blo nič videt, lastnik je še celo reku, da je boljši, kot preden so ga pripeljali. Smo ga vseeno slikali in cela katastrofa: počena trebušna prepona, počen želodec, pljuča zalita s krvjo...Auč, samo še injekcijo smo mu lahko dali... Kakšen šok je bil za lastnike, boga ženska je na glas jokala v čakalnici, ko ji je mož prišel povedat Ma tko, da gre pol človk kar slabe volje domov s šihta. Iwa, a vi pa kar sonce? Vau! Sem že skor pozabila kakšno je. Majchi, kako kaj pali ekolostrum pri Lani? Srečanje ob kuhancu: Jest bi rajš še en teden kasneje, če je možno, ko bom spet popoldne delala, pa da pridem direkt. Eca, plača, super! Jest bi tud Mater sem bla pa včeraj v nabavi za Miklavža. Pri nas nosi samo Miklavž, zato so sedaj glavni nakupi. Zagonila sem tu mač , s tem, da za naša mulota nisem še nič kupila. Greva danes zjutraj kar z Eri, sej itak ne bo porajtala. Tule na postaji, kjer delam, dela tud ena ženska, njen mož je pa zaposlen na vet. inšpekciji v Novem mestu. Je rekla, da bi zihr tud jest dobila službo tam. Mater, sam Novo mesto je daleč, kaj ve mislite?
|