|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
30.12.2008 20:13:54   
BAMBINA_
Madona sem jezna.. napišem celo litanijo, potem si pa vse zbrišem user posted image user posted image
Skratka, na hitrco, da se še jaz javim v letošnjem letu. Mi2 sva oba fraj od 24. pa do 5. januarja. Službeni zaključki so minili (btw. jaz sem bila ful luštna, sem imela tako čedno oblekco, pridem pa domov, se začnem slačti... in vidim luknje pod obema pazduhama!! AAAA user posted image user posted image
Božič je bil super. Smo bili pri mamici, pa brat z ženo in Domnom tudi. Griša je od naju dobil delavnico - Petrazg, še 1x thnx za idejo - mu je super. Od babi je dobil gugalnega konjička, od brata pa miniaturni foteljček. Ta je bil zadetek v črno; mali se cele dneve flosa po njem. Aja.. mi2 sva mdr. podarila tudi srečke in je brat dobil 150 € user posted image user posted image Zdaj se vrstijo obiski, eni k nam, mi k drugim, pa kakšna pijačka s kolegi. HB za mojo mamico - varuško. Vedno z veseljem popazi na Griša ali pa prespi pri njej. Danes smo bili na bazenu. Je ful užival. Kot vedno na bazenu. Zdaj že ve, kam gremo, ko mu doma povem. Je celo pot v avtu govoril kopa, kopa.. user posted image Govori že ful veliko besed, tudi kakšne težje mu že gredo dobro od "ust". Danes si je npr. Mare oblačil kavbojke in je mali rekel: kajbojke. Ipd.
Toliko zaenkrat. Za ju3 vam želim prijetno praznovanje. Veretno bomo itaq večina stale za šporherti, ane user posted image Jaz še zdaj ne vem, kaj bi pripravila. Razmišljam o hawai puranjih zrezkih (ananas + sir), pomfri, sirovi štuklji, solatka in seveda sadna kupa za po vrhu..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
31.12.2008 0:52:23   
juniorka
helou bejbe!
Midva z Nelom sva pa bolna..saj se že cel december vleče..jaz sem bla boljše, pa me je v soboto spet zagrablo! Ma v službi mrzlo vleče od vrat, pa se mimogrede prehladiš! Nel je pa dva dni driskal, pa nič jest..dans je blo pa že boljše, pa nos je tudi ok. Je bil zdaj cel teden doma, sva z mojim lih tako delala, da se nisva pokrivala.
Jaz sem dobila podaljšano pogodbo, no, pogodbo za nedoločen čas, za 24 ur tedensko...skor preveč, pa za vikende delam, tako da ne mormo nikamor skup it. ma se tolažim, da je samo začasno, ker junija končam šolo, pol bom pa v šoli ali vrtcu službo iskala.
Tudi jaz se zahvaljujem petrizg za idejo, no, očka je bil brezuser posted image , tudi pri nas je delavnica zanimiva, posebej vrtalnik, ki ima še lučko in vrta v obe smeriuser posted image . Babi in dedi sta mu Roaryja na baterijski pogon nabavla in se sedaj vozi sem in tja ( dobro da imamo zdaj veliko prostora), jaz sem mu pa tobogan, pa še nismo odprli darila, bo stal namesto smrekce, poleti pa na vrtu.
Slikice bom dala v album, shrani.si ne smem uporabljat, ker je le za slovenske uporabnikeuser posted image !
Majchi, ti pa ne piši, da Lana nič ne govori, ker si naštela eno lepo število besed, ki jih obvlada!!!!!!!!!!! Nel še tudi kar ene in iste ponavlja, pa v vrtcu se je naučil nose, eye... pa če na hitro pove, pol je nos po slovensko user posted image !
Eca- jaz bi na tvojem mestu spakirala smučke kar v avto, ne na streho, pa uživala 2 uri. Ja, jaz bi tudi, pa še žlahto imam pri vzpenjači doma! Jaz pa tu še enega hriba nisem vidlauser posted image !
Lepo se imejte!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
31.12.2008 13:12:20   
tejč
NAJ BO SLADEK IN ZDRAV KOT MED TUDI 2009!

VAM ŽELIMO: MAMI MATEJA, TATI BORUT, AJŠA-NIČ VEČ NAJMLAJŠA IN MAŠA-FLAŠA.

user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 31.12.2008 13:22:19 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
31.12.2008 19:09:35   
petrinja
VSE NAJLEPŠE  V PRIHAJAJOČEM LETU 2009!!!!

naj bojo malčki pridni in radovedni, možje ekstra romantični in pozorni, in da boste ve blestele -še bolj kot ponavadiuser posted image .

user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
31.12.2008 19:15:42   
Putka
user posted image

Lepo praznujte! Upam, da se v letu 2009 kaj več vidimo kot v letošnjem!

Pozdrave tudi v inozemstvo!

< Sporočilo je popravil Putka -- 31.12.2008 19:19:02 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
31.12.2008 19:37:06   
juniorka
Zdravo, srečno, uspešno leto 2009, pridne otroke in ubogljive možeuser posted image !

user posted image
Ne vem, zakaj mi ni rotiralo, nisem pozabila- so mi uredili ns shranisi v tujini uporabljatuser posted image . Boste pa malo v desno glavo obračale, če se pa bo kteri vrtelo, pa še tega ne bo trebauser posted image !
Lepo praznujte!

< Sporočilo je popravil juniorka -- 31.12.2008 19:40:43 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.1.2009 17:15:52   
kjava
Punce, SREČNO 2009!
Kok vas od danes hujša?user posted image

Mi smo bli včeraj pri bratu in njegovi ženi. Sta zrihtala super truper večerjo. Mala dva sta bla ful pridna, cel večer sta plesala, mal čez enajsto sta pa omagala, tko da nista dočakala novega leta.

Danes zjutraj smo se zbudili v zasneženo jutro. Andreja in Eri sem oblekla v kombinezone, da jih je Boštjan vozil na sankah, ko smo šli malo voščit naokrog.user posted image

Zdej pa že celo popoldne čakamo, da pride še k nam kdo voščit. No, glihkar so se eni napovedali. Šibam.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
2.1.2009 15:30:07   
felicia
ojla

kako vam gre v novem letu 2009? Meni je prav luštno! Ko smo se zbudili v letu 2009 je bil sneg potem pa sankanje ah je bilo lepo!

Drugače smo pa tudi dedka mraza v centru pogledali pa lučke v Ljubljani. Uroš je iz dneva v dan vse bolj odrasel mati kako ta čas hiti. čez pet mesec bo že dve leti!

No danes greva pa z mojim na prešerca mal željka Joksimovića poslušat pa plesat.

Lep dan še naprej pupe!

Aja hvala vsem  za želje in čestitke!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
3.1.2009 11:11:42   
Majchi
Zdej pa že tok časa nisem nič napisala, da se moram oglasit.

Kjava, jaz bom na dieti, ampak od ponedeljka naprej (verjetno tam nekje do poletja, ko se je tok nabral). Zdele se mi še ne da s tem ukvarjat. Skoz obiski, pa sladkarije, pa piškoti, itd.

Feliška, pa smo se srečali, ne? Pa sem tvoj post, da gresta na Prešerca šele zdele prebrala.
No, midva sva si poleg večernega sprehoda po mestu in Joksimoviča privoščla še en kebab (user posted image ), potem pa par kuhancev s Feliško in njenim možem. Smo odnehal šele, ko je un tip roleto na stojnici zaprluser posted image . V glavnem, fino je blo. Če bi se menil, se ziher ne bi zmenil.

V torek sem šla pa sama z Lano za 2 uri v Atlantis, kjer sem naletela na Putko in njene frajle. Na žalost sva midve z Lano že zaključile.

Drugač pa pri nas nič novega. Lana je še vedno na določenih besedah (unga-unga, gunga-gunga, gan-gan, pa-pa, ama-ama, aja-aja, baba, lala, umpa, unka,...). No, tole itak samo midva z mojim razumeva, pa noben druguser posted image . Juniorka, praviš, da Lana velik govoriuser posted image ? Čveka res velik, ampak čist nerazpoznavno.

Uživajte še ta vikend, pol bo pa konec veselja in spet služba in tempo... Čao

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
3.1.2009 17:17:50   
felicia
ojla
ja res majchi luštno je bilo včeraj pa kar naekrat nikjer nobenega sam mi 4user posted image

Drugače bi bilo pa res fajn videti tudi ostale majčice in aprilčiceuser posted image

Se bomo kaj zmenile v januarju ali ne ?'????

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
4.1.2009 0:26:45   
lex
srečnega zdravega veselega, debelega,............ 2009 vse nosečnice, želim vam čimlažje porode, vse ki bi rade bile še 1x noseče, naj se vam uresniči. vsem pa želim veliko cartanja, veliko besed, nič trmarjenja in predvsem mirne noči

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
4.1.2009 9:56:54   
Putka
Jaz sem za januarja, ja. Bom kaj skupi spravla. Aja, sem šla zadnjič v Expanda na banmkomat (user posted image ), pa je not ena fajn gostilna/picerija, pa veliko prostora in igrala za otroke, pomoje kar fajn plac.

Mi se tudi že tretji dan sankamo kar na našem hribčku pred blokom (tisti zloglasni plac v Dravljah, kjer se z županom kregajo, ker želi dovolit stolpnice gor postavit, zraven vrtca...). Katja uživa, se od Vesne hitro uči, tako da sta me obe kepali (no sneg metali)..

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
4.1.2009 21:46:05   
kjava
Mi smo se pa včeraj sankali doma za hišo, pa smo sanke polomili user posted image . Jasno, če se pa jest, donda, gor spravim. Mam kar fajn črno rit.

Danes popldne smo pa lezli na bližnji hrib in smo kar fajn namrazili, sploh, ko smo gor prišli vsi prešvicani. No smo se doma pol pogreli ob tiramisuju, njam njam user posted image .

Erika je tok smešna zdej, ko ji pravimo, naj vošči komu novo leto. Gre tistemu dat roko in potem še vsem, ki smo tam zraven. Meni je že vsaj dvajsetkrat voščila letos user posted image .
Andrej jo pa govorit uči. Kar naprej ju slišim- Andrej: reč ja, Erika: ja, Andrej: reč ne, Erika: ne, Andrej: reč kavka user posted image , Erika: kavka. Ma ful sta smešna v glavnem.

Juhu jutr pa spet na ˝šiht˝. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
4.1.2009 22:56:14   
lex
kjava moja dva sta ista. Aleks skoz hodi za Alino in ji govori kaj more rečt. face souser posted image user posted image user posted image . se mi pa zdi, da Alina veliko lepše govori kot Aleks, ki še zdaj pači besede. Alina pa itak ponovi vse kar ji rečeš, najraje pa besedo groza - gozaaaaauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.1.2009 12:21:40   
petra a
punce živjo-mi lahko kera pove, ali je v nosečnosti jemala HiconciL KAPSULE, pa Ciloxan kapljice in Nasonex sprej...a se sploh sme...mogoče Putka, ki je naša enciklopedija zdravja in vseh virusov in bolezni...sem tok proti zdravilom da sem pri vsaki stvari skeptična

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.1.2009 16:46:47   
Eca
Hej!

PEtra a - jaz sicer nisem Putka, samo Hiconcil pa sem jemala v obeh nosečnostih. Je itak bolj blagi AB, da po moje ni panike. Drugih dveh zdravil pa ne poznam. A nisi dr. povedala, da si noseča? Saj če ve, potem ti je moral dati takšna zdravila, ki jih lahko jemlje nosečnica?

Kako ste čveke?

Jaz sem delovno, delovno....delovno.....meni se bo zmešalouser posted image , samo delo.

Grem nazaj delat......da ne bi katera mislila, da je bit fajn šolnik. Bi kar zamenjala poklic, če bi le bila prilika. Edino plača je danes kapnila.....vsaj nekaj pametnega.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.1.2009 18:24:22   
iwa
no punce še z naše strani,

ENGA SREČNGA PA ZDRAVGA! NAJVEČ PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.1.2009 19:59:36   
petra a
eca-hvala ti, zdaj mi je pa lažje pri srcu...sem ji povedala, samo kaj ko ne verjamem nobenemu, samo svojemu G, ki ga pa nisem dobila

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.1.2009 20:21:30   
petra a
no fino,zdajle sem govorila s prijateljem, ki je zdravnik, mi je rekel da je ta AB narejen na osnovi penicilina in da je to najbolj varno zdravilo, da ne vpliva na človeka ampak samo na mikrobe

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.1.2009 8:35:34   
petra a
a se men sam zdi, al se iwa res ni javila že celo večnost...iwa, javi se še kajuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
8.1.2009 7:55:22   
felicia
ojla
punce, pa mamo snegec ha!user posted image

Drugač me pa mal tale plinska kriza matra ker mi se grejemo na plin pa kuhamo tudiuser posted image . Uroš veselo hodi v vrtec midva v službo. Vse je na starih tirih. Kako je zdaj s tem da se bomo dobile? A se potem dobimo v AreniVodafon? Kdaj že? kaj pa če bi kar to soboto, ker moj gre baje smučat pa sem frej!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.1.2009 11:23:18   
petra a
suh sneg pa še sonce,kaj čmo boljšgauser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.1.2009 11:24:06   
petra a
a za podaljšat otroški dodatek rabš en mesec prej,a ne?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
8.1.2009 14:07:39   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

a za podaljšat otroški dodatek rabš en mesec prej,a ne?

v tistem mescu ko ti poteče

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
8.1.2009 17:41:08   
petra a
hvala,se mi je zdelo da mi boš ti odgovorila

odločbe za znižano plačilo vrtca bodo šle ven šele konec februarja...jaz bom zavračala račune, ker ne mislim plačevati polno ceno,čeprav so rekli na občini, da bo verjetno tako, da naj bi plačevali v povprečju isto ceno naprej kot do sedaj in bodo nato poračunali razliko,to se mi zdi pošteno

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?