juniorka
|
helou bejbe! Midva z Nelom sva pa bolna..saj se že cel december vleče..jaz sem bla boljše, pa me je v soboto spet zagrablo! Ma v službi mrzlo vleče od vrat, pa se mimogrede prehladiš! Nel je pa dva dni driskal, pa nič jest..dans je blo pa že boljše, pa nos je tudi ok. Je bil zdaj cel teden doma, sva z mojim lih tako delala, da se nisva pokrivala. Jaz sem dobila podaljšano pogodbo, no, pogodbo za nedoločen čas, za 24 ur tedensko...skor preveč, pa za vikende delam, tako da ne mormo nikamor skup it. ma se tolažim, da je samo začasno, ker junija končam šolo, pol bom pa v šoli ali vrtcu službo iskala. Tudi jaz se zahvaljujem petrizg za idejo, no, očka je bil brez , tudi pri nas je delavnica zanimiva, posebej vrtalnik, ki ima še lučko in vrta v obe smeri . Babi in dedi sta mu Roaryja na baterijski pogon nabavla in se sedaj vozi sem in tja ( dobro da imamo zdaj veliko prostora), jaz sem mu pa tobogan, pa še nismo odprli darila, bo stal namesto smrekce, poleti pa na vrtu. Slikice bom dala v album, shrani.si ne smem uporabljat, ker je le za slovenske uporabnike ! Majchi, ti pa ne piši, da Lana nič ne govori, ker si naštela eno lepo število besed, ki jih obvlada!!!!!!!!!!! Nel še tudi kar ene in iste ponavlja, pa v vrtcu se je naučil nose, eye... pa če na hitro pove, pol je nos po slovensko ! Eca- jaz bi na tvojem mestu spakirala smučke kar v avto, ne na streho, pa uživala 2 uri. Ja, jaz bi tudi, pa še žlahto imam pri vzpenjači doma! Jaz pa tu še enega hriba nisem vidla ! Lepo se imejte!
|