Putka
|
Jaz sem pa ravnokar zvedela, da sem jutri brez otrok Tako da me niti v Vodafone ne bo, ker bom pomalo magisterij delala in lenarila. Jaz predlagam ponedeljek ali četrtek, pač edina dneva ko smo popoldne frej, naslednji vikend gremo pa v Terme Rogaška, sem vikend vplačala, 170€ za vse 4 polpenzion, hotel 4* z bazeni in savno.... Petra a, za Nasonex in tisto drugo pojma nima, pa saj tiste zadeve ki so nevarne za nosečke prav izrecno v navodilih piše. Kaj si tolk bolna, da čajčki in počivanje ne pomaga? Jaz priznam sem samo lekadol jemala, glede kemije (ja, čeprav sem v farmaciji) sem bolj skeptična... Antibiotiki ti pa pri virozi itak ne pomagajo, razen če imaš res kakšno gnojno angino, ali zakaj si jih dobila?? No, pozdravite se, mi se kar držimo (trkam na les, da se ne sfiži..). Kjava, imate slabe sanke! Ker sem se jaz z našimi z obema puncama spuščala po klancu, pa me je nekaj več kot tebe, pa so kar nekaj fur zdržale.. Kaj če bi se pa naše inozemke malo vnaprej najavile, npr kdaj kaj rogljiček pride, pa se takrat dobimo. Bi bil že čas, da se prikažejo tudi izgubljene, ja petra a tudi tebe že lep čas ni bilo na srečanje.. A Gorenjke so sploh še z nami? AjdaN nas je itak že kerga leta zapustila, Ančka se sploh ne spomnim kdaj se je kaj javila (Maldivi, potem pa nič, a je že skor leto od tega ). No, Rožica upam da si dipl in v službi, da te nič ni gor. Edino dodi pridno vztraja, tako da mularija ni izgovor!
< Sporočilo je popravil Putka -- 9.1.2009 19:44:07 >
|