|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
5.11.2008 7:55:46   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Men se pa ta rdeča pripravlja in me zraven seveda obvezno glava boli. Sliči na migreno, tko da grem pod vroč tuš in spat. Tečna sem.

kaj je že touser posted image  user posted image  Majchi, sej bo bolje

Petrinja-vauuuu, super frizurca, ti zelo pašeuser posted image

vsi bolančki-pocajtite se, da bodo mamice manj v skrbeh...ja revčki mali, nič jim ni luštno, Tjaša se kar drži, moram trkat

kifeljci????jaz bi tud!!!user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.11.2008 18:15:59   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Cappy, a se ti zdi mal kvasa- 3dag na 0,5 kg moke?

3 daguser posted image ? Jaz sem dala 3 g. Sem dala samo copy/paste iz tvojga posta. Kjava, pa ne mi rečt, da si nas nategnila, da nam ja ne bo ratal tok dobre naredit kot tebiuser posted image . O ti, ti... Zato so bli moji nikakvi in čist dol posedeniuser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.11.2008 18:19:56   
Majchi
Kjava, kaj pa sladkorja? Pisalo je 4g. Je pravilno 4 dag, a ne? Ker tvoji kifeljci so bili sladki, moji pa prav ničuser posted image . Aja, pa še za maščobo mi povej, 2g ali 2 dag?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.11.2008 18:24:48   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

Men se pa ta rdeča pripravlja in me zraven seveda obvezno glava boli. Sliči na migreno, tko da grem pod vroč tuš in spat. Tečna sem.

kaj je že touser posted image  user posted image  Majchi, sej bo bolje

Ej, blagor ti! Čak se, bom jaz teb tegale user posted image  pokazala, ko mi bo ratal shujšat, ti boš pa še kar vzhajalauser posted image . Sam ne vem, kdaj bo touser posted image .

Petrinja, perfektna frizurca! Men so ful všeč take kratke frizurce, pa razni resasti paži, ipd.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.11.2008 19:00:21   
petrazg
ojla babike žabike...

Majchi men se pa že buši vidi v nosečniških hlačah....user posted image user posted image user posted image ... sem bila danes tako vesela, da sem kr skoz v njih... spet se počutim božansko z mojim bušijem user posted image ... Sem tebi napisala, ker vem da si ti tudi tako kot jaz  full uživala z bušijem...

Anžetu tudi skoz nekaj z nosu teče... že mesec, pa se ustavi za kakšen dan, pa spet... Bolančki pozdravite se....user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa spregledala recept za kifeljčke... ami lohk katera da link... bom jih kdaj nardila, zdej ko se doma dolgočasim...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.11.2008 19:26:47   
kjava

Kjava, kaj pa sladkorja? Pisalo je 4g. Je pravilno 4 dag, a ne? Ker tvoji kifeljci so bili sladki, moji pa prav ničuser posted image . Aja, pa še za maščobo mi povej, 2g ali 2 dag?

Aaaaaaaaaaaaaa, a grame sem pisala???!!! Šit, dag so ja, ne g. Joj, budala jest, se globoko opravičujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.11.2008 19:30:55   
kjava

Rogljički s šunko in sirom

0,5 kg moke
3 dag kvasa
4 dag sladkorja
malo soli
2 dag maščobe (olja ali kaj druzga, v originalu je svinjska mast)
2,5 dl hladnega mleka ( po potrebi kako kapljico več, da se zamesi mehko testo)

Sicer naj bi testo vzhajalo samo tako dolgo, da se nareže šunka in sir, ampak jaz ga pustim pol ure, ker se tako lažje valja. Razvaljamo, narežemo na trikotnike, na širok del položimo rezino šunke in sira, zvijemo proti vrhu trikotnika in jih nalagamo na namazan pekač (al pa na peki papir). namažemo z jajcem in lahko potresemo z makom, sezamom... Pečemo na 180°C cca 15-20 minut- tok da so lepo rjavi.

Dober tek!

Jasno, lahko jih nadevate s čim drugim. Ker pride testo itak sladko, lahko z marmelado, mogoče s kako nutelo...

Evo, sem kar kopipejstala un moj post, pa ga popravla. Upam, da bo zdej ok. Res ni blo nalašč. Mater sem jezna user posted image
Majchi, takoj še enkrat probat!

< Sporočilo je popravil kjava -- 5.11.2008 19:32:17 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.11.2008 20:04:33   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Uf, zdej se pa čudim, kako nam jih je sploh ratal pojestuser posted image .
Ne, resno! Proti tvojim, so bili moji ogabniuser posted image . Pišuka, zdej me pa prov zanima...

Petrazg, user posted image user posted image user posted image  za bušija! Ja vem, kako se počutišuser posted image . A se spomniš, kok se jaz uživala? Sem rekla, da bi bla kot slon kar kakšni 2 leti skupaj nosečauser posted image . 9 mesecev je blo men čist premal. Uf, kako vama zavidamuser posted image . Res upam, da vsaj še 1x to doživim.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.11.2008 20:13:41   
Majchi
Aja Petrazg, še to te že skoz hočem vprašat. Praviš, da si doma. Si prav na bolniški al delaš skrajšan delovnik? Ful pridna! Me pa prav veseli, da počivaš in da ne letaš ko nora po svojih štacunahuser posted image .
Če sebe pogledam, sem ful vesela, da nimam več lokala. Po drugi strani pa zdaj tud precej manj zaslužim, delam pa vseeno precej. Ah, jaz sem še vedno za privat. Sam ideje še vedno niuser posted image . Ne morem verjet, da pri skoraj 30ih še vedno ne vem, kaj bi v življenju počela. Definitivno mi marketing odpira take slike, ki so mi pisane na kožo, ampak ne vem kako naj to preslikam na kaj svojega, kaj bi počela, kje je kakšna niša,... Imam pa odprte oči in ušesa, pa ogromno se naučim tukaj. To pa je tud nekaj.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.11.2008 21:02:42   
kaya2007
ja, res imam zvito nogo, hvala za lepe želje user posted image  je res že zoprno tole.

hihi, majchi, vidiš, da nisi ti slaba kuharica user posted image

putka, a se lahko ob priliki priporočam za tele house? pa če imaš kakšne gospodinje in loste tudi user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.11.2008 21:23:41   
kai1
oj,

Sem vas končno prebrala.
Čestitke Petraa in Petrazguser posted image .
user posted image  vsem, ki ste bolni.
Anže je imel vneta ušesa, pa potem en teden vse ok, potem pa viroza. Bil je ves pikast, da so v sprejemu( pri zdravniku) mislili, da ima rdečke. Bil je zelo priden. Ko smo šli dat kri prvič ni jokal in se braniluser posted image user posted image user posted image
Cepljenje smo opravili. Anžetove mere 80cm in 9,2kg.
Sicer se pa sedaj zelo pozna, da je vil veliko doma, saj bi bil nonstop v mojem naročju, pa nič mu ni prav. Meče se po tleh, GRIZE, ihtari.....Groza. Danes je v banki imel tak ispad, da so vsi bulili. Upam, da se čimprej poleže.
sedaj moram it.

lp

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.11.2008 21:24:38   
kai1
eca, čestitke za službouser posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.11.2008 7:42:59   
petra a
hvala kai

včeraj sem imela NS-vse o.k.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.11.2008 10:07:30   
felicia
ej jaz bom dans pekla te rogljiče upam da bojo ok!user posted image  Hvala za recept!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.11.2008 14:05:37   
Cappy96

Evo, sem kar kopipejstala un moj post, pa ga popravla. Upam, da bo zdej ok. Res ni blo nalašč. Mater sem jezna user posted image

Aha, Kjava........ to so tiste male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov user posted image !!!

Majchi, tudi za tvojo Lano ena user posted image , da se hitro pozdravi!

Pri nas se je po nedeljski umiritvi v ponedeljek spet pojavila driska, danes je pa že boljše. Upam, da ne hvalim dneva pred večerom.

Petrazg, uživaj z bušijem! Tudi zame je bilo 9 mesecev nosečnosti res eno zelo, zelo lepo obdobje.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.11.2008 14:12:12   
petrazg
ojla babike žabike....

Vidim pa , da včeraj pa niste bile ravno pridne s pisanjem.... ponavadi se bam zvečer kar dogaja, zvečer pa mrk... user posted image

Cappy super, da si se spet malo oglasila...user posted image user posted image user posted image te je lepo brati.. pa eno user posted image za Lano, da se čisto pozdravi...

Pa Kai tudi user posted image user posted image user posted image

Ja Majchi jst sem pa doma na bolniški, smo imeli manjšo nesrečo , pa me je varnostni pas malo preveč zategnil...  No sedaj je ok, malo še počivam in to je to... Sicer smo se pa mi že pred časom odločili, da brišemo vse nepotrebno delo in damo prednost Anžetu na celi črti... Tako, da pri nas se popoldan nihče več ne dotakne računalnika za službene zadeve user posted image user posted image user posted image ... še tako je redko kdaj prižgan popoldan... A pa veš kako je to lušten, ko smo res mi trije celo popoldne skupaj...  No zdej sem se odločila , da napišem to user posted image nalogo in zaključim s študijem... mogoče ga bom pa kdaj še prižgala, ampak ne prej predno ne gre Anže pančat...

Eca - nisem ti še čestitala za službo....user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.11.2008 23:52:31   
Majchi
Sem bila ravno pri naši frizerki Indy in sva se pogovarjali, da bi blo fajn se kaj dobit. In sem se spomnila. Kaj nismo me jutri zmenjene v Kolosejuuser posted image . Al je to za naslednji teden? Ne da se mi zdele iskat. Grem spat, pa bom jutri. Nočko!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.11.2008 6:57:30   
tejč
ja, dans v koloseju, punce, a smo uro rekle???? nam bi blo dopoldne okoli 10 prav ok. kaj pravite?

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.11.2008 8:06:12   
Majchi
Uf Tejč, jaz sem pa glih ob 10ih zmenjena z dvema prijateljicama, ki jih zadnje čase ful mal vidim. Pa mislim, da so vse ostale pozabile na tole in ne vem, če bojo sploh videle. Saj veš, čez vikend je mrkuser posted image .
Kaj pa popoldne? Imaš cajt? Pa magar se same dobiva, če druge ne bojo vidleuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.11.2008 8:40:43   
tejč
mi pa popoldne ne moremouser posted image , smo že zmenjeni, pa za jutri dopoldne in spet popoldne smo tudi že zmenjeni, tako da,...pa nič!user posted image user posted image
Gremo pol kar v kranj, kjer bo manjša gužva.
Čau

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.11.2008 10:42:28   
Putka
Kaj pa kako popoldne drug teden, jaz sem čist pozabila, da smo se 8.zmenile. Pa je to že danes! Jutri bom pa upam brez otrok, ima tašča rd, pa naj gredo malo tja.. Sicer bi za popoldne čist bila za BTC, ker moram iti po čevlje za Vesno v Humanica.

Katja je pa tako obupno zoprna, sploh zdaj ko je doma. Hoče non stop pozornost, po rokah se nosit, če se usedem se dere in me vleče za roke/noge, grize..user posted image . Ja, ene parkrat me je prav fajn zagrabila, potem je pa po ustih dobila. Tak angelček kot dojenček, zdaj je ne bi prepoznale. Jaz sem proti koncu tedna že čist na koncu z živciuser posted image . Danes kriči od kar se je zbudila, se pravi od 8.30 sploh še ni nehalauser posted image .

Je bila cel teden doma, komaj čakam da gre v vrtec! Saj potem ima izpad, ko jo dvignem, ampak se vsaj v službi malo spočijemuser posted image .

Kaya, House ti lahko zapečem, Lost in tistih babnic pa ne gledam. Lost me je še mikalo, pa sem zdaj že tolk zamudila, pa kar neki so zgodbo razvlekli...

Majchi, ti pa pokliči, pa se dobiva popoldne..

< Sporočilo je popravil Putka -- 8.11.2008 10:43:33 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.11.2008 15:44:46   
indy
user posted image  Juhu se me še spominjate?

Ja res se spet javljam po dolgem času. Saj preberem vas odpisati pa nisem mogla, ker me je vedno ven vrglo.user posted image

Vse čestitke obema Petra-ma. Za nove srčke v bušiju.user posted image

Eca tebi pa za službo.

Ja pri nas zaenkrat vse lepo in prav. Smo zdravi in nagajivi, pa seveda vse kar zraven paše.
A še kateri od otrok ne mara mleka? Namreč naš Mark ga ne mara pa konec.
Poje pudinge, skutke,jogurte, ampak ostalo pa ne. Kakšen mlečen riž ali gres, pa čokolino,rižolino,keksolino, oz. take zadeve semu pa kar dviguje, če mu dam za probat.user posted image Včasih že prav nimam ideje kaj mu dati za zajterk ali večerjo?

Zdajle je pri nas mir , ker očka in Mark spita po kosilu vsak v svoji sobi. Ja z pa mal cunje perem pa likam, pa obešam.(zdajle imam kratko pavzouser posted image )

Ja jaz sem za kavico, da se kje dobimo, ker vas že dolgo nisem videla. Razen izjem seveda.user posted image

No uglavnem vse vas prav lepo pozdravljam, lepo se imejte, vsi se čimprej pozdraviteuser posted image . In upam, da se vam čimprej kaj javim.

pa pa

< Sporočilo je popravil indy -- 9.11.2008 15:47:32 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.11.2008 23:50:50   
lex
Da se vam še jaz malo po dolgem času javim.
Krompirjeve počitnice so minile že davno. No potem pa smo se nabasali v avto in šli v Žusterno riti v bazene namakat. Bilo je fenomenalno. Ker letos nismo bili na morju, sva potem splanirala tole. Kot veste glih nisem za v hotele, ampak 1 teden dopusta od štedilnika in pralnega stroja prav koristiuser posted image  še posebej pa paššššššššššeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Aleks in Alina sta bila v vodi skoz kar smo bili na bazenu, Vita pa ziher ene 2x na dan o 45 minut. Ker je totalno uživala. Je taka malo bolj zadržana punčka, a v bazeni se je razživela 100 na uro. Še smejat na glas se je tam začela, prej je nikakor nismo mogli pripravit do tega. No pa še malo slikovnega materiala, da vam lušte naredim user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.11.2008 20:31:13   
kaya2007
sploh nisem opazila vaših postov in da ste se menile za kavo?? user posted image  no, s to nogo itak nikamor nisem šla.

majchi in ostale ljubljančanke, kam hodite k frizerju, jaz sem ostala brez in moram nujno v bližnji prihodnosti urediti tole svojo glavo-no kar je na njej, ne kar je v njej, tisto ni tako enostavno user posted image

ste vse poniknile?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.11.2008 20:19:45   
Eca
Hej!

Saj ne vem kateri naj kaj napišemuser posted image .
Lex - super fotke, lepa družinicauser posted image user posted image user posted image .
Kai in petrazg - hvala za čestitke. Danes že jamram, kako je bilo fino domauser posted image . No, saj paše služba, samo ko ne traja 8 ur, ampak včasih celi dan in potem familija nima nič od mameuser posted image .

Kaya - počivaj in pozdravi se!

Kjava - čist si me "zdrmala" s tem receptom od rogljičkovuser posted image . Bom se morala potrudit in en dan naredit te slastne dobrote.

Pri nas je pestro....(no, saj to že veste, sploh če se par dni ne javimuser posted image ). Dorian je bil v nedeljo zvečer zdrav, ponoči je nekaj kašljal, zjutraj je šel v vrtec in tam vse pobruhal in se dušil od kašlja. Klicali so mojega (jaz sem nedosegljiva) in sta takoj šla v zdravstveni dom....diagnoza: LARINGITIS user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, lani celo zimo bronhitisi zdaj pa tole. Včeraj in danes je moral na inhalacije, spet smo na pumpici (celo masko na recept smo dobili) + antibiotik. Tavečji - Mark se še kar dobro držiuser posted image .

Evo, sem malo pojamrala. Služba pa.....eh, glavno da je plača, ostalo bom že potrpela.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.