Putka
|
Aja, kar se kilaže tiče, pač ene nimamo sreče, da bi šlo vse samo od sebe dol, pa z dojenjem blabla... Jaz sem bila pred 2 ful zadovoljna, ker sem bila fit, v dobri kondiciji, vse se je malo učvrstilo, čeprav seveda ne tako kot prej (pa tudi prej nisem bila suhica, itak). Tako da se mi bolj pomembno zdi, da se dovolj gibamo, tudi v naravi, da je srce in kosti zdravo (se splača za na stara leta, verjemte). Tist mal špehca če visi, pa kaj! Če ti dec mori zaradi tega naj liposukcijo plača. Na plaži je pa itak vsaj nekaj žensk, ki so še hujše kot jaz, pa se tako pomirim. Si mislim, k so ene tolk same s sabo obremenjene (pa ne mislim majčic, ala Victoria Beckham in druge) , pa saj imam le dve prekrasni punčki, je vredno nekaj + kil in strij, kaj ni res? Ampak športat je pa treba, zaradi počutja in zdravja, pa še dober zgled za otroke smo. Tako da če je za vikend lepo vreme in je katera doma, gremo lahko tudi na Rožnik ali kam na sprehod. Aja, pa jaz sem za 8.10., tejč. Vedno. In ja, nosečki petri. Druga nosečnost je bila zame bolj težka kot prva. Se spomnete k sem jamrala da me kolki, medenica, pa roka boli? Ampak indy jo je tak najslabše odnesla. Pač morata očkate zaposlit, mularijo naj popoldne ven odpeljejo, da se lahko mamice naspijo. Meni je to zelo manjkalo, pa je bila Vesna k sreči tolk velika, sem jo pred tv dala, pa zraven
|