rogljicek
|
cao punce. veste, saj vas pridno berem, vendar odpisem pa ne, pa saj poznate tole zgodbo. Rozica, cestitke za poroko, Eca tebi za sluzbo, Petra zg in Petra a za nove srcke in uspesne izpite. Lex, ti imas pa zares lepe otroke, predvsem Alina je prava lepotica. Midve z Reyo dopustujeva v Sloveniji in ce ima katera kaksno minutko za zmenek, bi bili zelo veseli. Na zalost odideva nazaj v soboto zjutraj in vikend ne pride ravno v postev, ti sment. Ampak, razumem kako je med tednom, ni casa za nic Sicer je pri nas vse po starem, Reya je postala prava dama, neznansko rada pozira pred kamero oziroma pred ogledalom. Cevlji so njena najljubsa garderoba in je kreg za cevlje ze nekaj vsakdanjega. Zelo rada ima taka in drugacbna pokrivala in vcasih stoji tudi po deset minut pred ogledalom in probava kape in klobuke. Ze par mesecev hodi v ameriski vrtec, kar se ji pozna pri govorici, saj anglescina vidno napreduje. Mene sicer razume vse, ampak odgovori pa v anglescini (seveda tistih par besed, ki jih pozna) Npr, jaz ji recem naj gre iskat bundo in cevlje, da greva ven, ona pa pravi shoes and coat. Shoes je njena najljubsa beseda, jo izgovori verjetno 30x na dan. Ko gledeva knjige, gleda kdo ima obute cevlje Pove le 3 slovenske besede- mleko, knjiga in duda. Sem pa optimisticna in vem, da se bo naucila tudi slovesko, samo malo z zamikom Drugace je pa zdrava (trkam na les) in tudi se vedno pridna, ampak grozno trmasta. Zobe si zelo rada umiva, samo, da vidi scetko si jo poskusa izborit iz police, pa ni vazno ali je moje, njena ali Dezova. Drugace ima pa tudi zelo rada elektricno, tako, da mogoce tisti, ki si jih neradi umivajo, poskusite se to. za vse bolane, zdravi pa ostanite zdravi
|