|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
14.9.2008 20:47:32   
kjava
Ja  jest moram tud petrinjo pohvalt. Ona kar neko energijo seva, skoz je nasmejana, ma mislim, da ne bo mela kakih hudih problemov za službo najt. Pa Matevžek je tud cukrček user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.9.2008 20:48:51   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAMBINA, joj, totalno pozabila na kofe, pa sem se še dopoldne večkrat spomnila, da te moram častit. Ej, sranje, no, res ni blo nalašč. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Požrla se bom!

Drugič pa čist zares, ok? Magari me spomn. Šit šit šit!

user posted image

user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.9.2008 21:03:36   
kjava
Eca, uni trikotniki so res odlični. Sej sem si že enkrat zapisala recept, ko si ga objavila, pa se mi je nekam izgubil. Še enkrat prosimuser posted image  Pa na geslo tud še čakam user posted image
Jest jih bi naredila kar v navadnem pekaču, sej se mi ne gre tok za izgled. A bi blo ok?

Kaya, kdaj si pa ti tok shujšala glede na to, da si nekaj časa nazaj neki jambrala glede kil. Pa kašno dieto si izvajala?

Majchi, kakšno je stanje z Matevžem?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.9.2008 21:42:28   
kaya2007
Kaya, kdaj si pa ti tok shujšala glede na to, da si nekaj časa nazaj neki jambrala glede kil. Pa kašno dieto si izvajala?

dieto user posted image  ne, nobene diete ni bilo...je šlo samo dol kolikor je pač šlo. sej po kilah se mi ne pozna, edino po hlačah vidim da je bolje, ker večinoma že vse spravim nase. so pa trdovratne obloge še vedno na stegnih pa trebuh je tudi še tukaj user posted image  tako da zadovoljna ravno nisem-je pa bolje!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.9.2008 22:25:47   
tejč
Živjo,
jah, ni šans, d abi na kavico prišle, Maška še kar veselo kašlja, vročina zraste in pade (tudi pri nas je bila nad 39! v sredo), zdaj je pa bolje, samo še kašlja, vročine cel dan ni imela, pa tudi ponoči ne. Najbrž bo šla v vrtec kmalu, da spet ne pozabi, kja je že to.
Škoda, res, da nismo mogli prit. Že spet!!! Pogrešam vse! Najbolj pa res tiste kavice v Atlantisu, skupne breszskrbne urice, fotranje s frutki, sedenje malčkov v vozičkih, ...user posted image Lušten!

Novembra se lahko dobimo na knjižnem sejmuuser posted image , jaz sem takoj za.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa že mene šlata...grlo, da ne bo pomoteuser posted image .

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
14.9.2008 23:02:11   
BAMBINA_
A na Pikin festival v VElenje bo prišla katera prihodnji teden?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.9.2008 8:41:31   
kai1
oj

Lepo vas je bilo videti po dolgem času. Malčki so  bili razigrani in moram reč, da je bil moj Anže nadvse navdušen nad igrali, kljub gužvi.
Majchi, kako pa tvoja Lana pridn in mirno sedi, opazuje in seveda poje Ringaraja.user posted image
Putka, vem, da je sedajle kar hudo, predusem zate, teli katjini izpadi, ampak verjemi da bo šlo kmalu na bolje. Kjava in Eca, odlično sta pripravili malicouser posted image
Eca, Bambina in Kaya, lepo vas je bilo spoznati.
Jaz nisem mogla prav veliko debatirati z vami, saj je bil mali non stop aktiven in on ne bi sedel pri miru ali se nosil v naročju.  Anže je namreč skoz hodil gledat slaščice in če se ne motim konkretno baklavo. Vem, fajn bi bilo, da bi bil z menoj očka.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.9.2008 11:04:37   
petrinja
ma vas je bilo spet luštno mal videtuser posted image . je pa bila prav gužvica-ma se je videlo da je slabo vreme, ko so bili vsi noter. ampak sej veste kaj pravjo, bolj se stiskamo, rajš se imamouser posted image .

bambina in kjavauser posted image . ma me hitro raznežita, nouser posted image . Matevž je itak pojavca-mali šuštarčekuser posted image - je pač tako da ga po očalcih res vsi hitro spoznajo, in je on glavna faca, jaz pa samo en bodyguarduser posted image .

naj povem, da so naši majčki in majčice že vsi pravi mali gospodiči in gospodične, ki rastejo s svetlobno hitrostjo. počakajte še, da začnejo govorit uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu takrat smo pa itak čist brezveze zraven, ker nam bojo ves spotlight ukradliuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.9.2008 11:10:21   
petrinja
sem morala hitro oddat, da me ne vrže ven. torej kot sem že nekaj povedala, sem bila na dveh razgovorih, jutri pa me čaka še eden, tako da sej veste procedurouser posted image .

ma mi že prav manjka iti med ljudi. sej sedaj je fajn, ko gre malček v vrtec, dec v službo, sam kaj ko si potem jaz ne vzamem prosto, ampak si izdelam misijo: generalno čiščenje- vam je znano, ne? no, zdej me čaka še kopalnica in skret, jutri pa še spalnica, in potem sem pa res konc.

anči-proooooosim za malo poletnih slikic s tvojega honimunauser posted image , ker me danes takooo zebe.

aja, pa še nekaj: pozabila sem plačati kavico v soboto- total jožica, zato lepo prosim, da poveste, komu sem dolžna. pišuka sem pa res že čist senilna,nouser posted image

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.9.2008 11:18:22   
petrinja
slikce so goruser posted image .

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.9.2008 19:38:29   
juniorka
Sem slikce pogledala, pa sem žalostna, ker me ni blo zravenuser posted image

Vidim, da so vsi uživali v grizljanju trikotnikov, no, tisti, ki so na slikah!
Dajte še druge slikce, da še drugo polovic vidimo!
Pa res je bilo bolj svetlo vse!
Anže ima že tako dolge laske, da sem ga komaj spoznala, pa Lana ga je nekam kot uročena gledala- da se ni kje zaljubilauser posted image . Katja pa prav lepo skodrana- a se ji kaj vozlajo? Jaz moram Nela vsak dan reševat vozličkov, pa mislim, da se bom en dan naveličala in škarje vzela! No, pa še pol zgleda kot tofsiuser posted image ! Griša je ohranil svoja luškana lička, bo tudi pravi zapeljivec, laske pa ma čist po mami, a ne?
petrinja- super slikce, Matevž pa lepo vse opazuje in se uči- upam, da je pobral same dobre zadeveuser posted image
No, še kakšna reportaža!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.9.2008 20:41:52   
BAMBINA_
Evo, naše fotke so tudi gor.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.9.2008 21:35:07   
Majchi
Hej!
Ooo, super fotke! Joj, kako so že veliki!
Eca, tvoja fanta sta si pa tako podobna! Pa oba se mi zdita po očiju.

Naša Lana je pa dons celo večerjo sama pojedlauser posted image . Ne morem verjet! Pa kako ponosna je bila! V vrtcu je baje že ta prvi teden začela sama jest, praktično takoj. Ampak doma pa ne. No, danes se je pa izkazalauser posted image .

Drugače je bila pa na VSM-ju res pridna in mirna. Moram rečt, da imam res pridnega otroka (hm, hm, trkam na les...) in da se načeloma nikoli ne pritožujem čez njo. Je pa trenutno v obdobju, ko se vsega in vsakogar boji. Kar naenkrat se boji ljudi, sesalca, fena, avtomobila, traktorja,... Dons se je celo izogibala pečice, ko sem jo prižgalauser posted image . Potem je naredila totalno štalo, ko sem ji hotla rit s fenom posušit, ker se je revici ful vnela.
V glavnem, posledično se bolj mamine kikle drži in izpade bolj mirno, drugače pa doma ni pri miru niti eno minuto. Eventuelno se usede samo takrat, ko mi prinese knjigico, da jo skupaj gledava.

Kaya, saj ne vem točno, kje so ble tiste kače. Jaz v teh halah in v gužvi popolnoma izgubim orientacijo. Ko smo šli kao domov, sem mogla mojga prov vprašat, kje je izhoduser posted image . Se očitno preveč zatopim. Men je bil namreč ful všeč ta bazar, mogoče zato, ker sem bila prvič.

Petrinja, veliko sreče na razgovorih!
Eca, tebi tudi! Upam, da se ti izpolni tista varianta. Bi bil že čas. Ko si nekaj časa brezposeln, te to začne prav frustrirat. Vaj mene je, pa sem bila v bistvu samo 1 mesec uradno brez šihta. Tako da - pogumno naprej! Vsi tisti, ki jemljejo druge v službo, še vejo ne, kaj zamujajo, ko ne vzamejo tebe. Smotkotiuser posted image !

Kjava, stanje z mojim decom je sledeče. V soboto zvečer sva se kar dolgo pogovarjala o tem, kje sva, kako sva, kako naprej, blabla,... in ugotovila, da se bova oba potrudila. Zaenkrat deluje, ampak je šele ponedeljek, tko da bom rajši tihouser posted image . Mi je pa v rit lezel cel petek in soboto za popeesdituser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.9.2008 21:44:08   
Majchi
Aja, še to sem pozabila povedat. Lani smo včeraj na bazarju kupili Pediped čevljčke. Tele:
user posted image

Sicer mi tele pike niso bogvekaj všeč, ampak so pa super, ker so čist zaprte za tele deževne dni. Pa tiste vezalke samo zgledajo vezalke, v resnici so raztegljive in se sploh ne odvezujejo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.9.2008 21:59:26   
kai1
Majchi, lepo, da sta se s tvojim pogovorila in se dogovorila. Čeveljčki so pa zelo luškani. Mi imamo tudi supergice, ki imajo enak patent.
Sicer sem pa ravno dobro prišla iz službe. Anže in očka že spita. Jaz še malo knjigo berem, potem pa spat.

nočka

< Sporočilo je popravil kai1 -- 15.9.2008 22:00:05 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.9.2008 22:00:11   
Eca
Evo še jaz izgubljena.....

Najprej Bambina......bila sva na Mosu in te iskala okoli 9:30, pa te ni bilo tamuser posted image , bile sta 2 punci za pultom in en fant je delil nek vaš material. Potem sva se z mojim dogovorila, da ko se vračava iz sejma, prideva še enkrat. Od mraza sva hitela, da čimprej vse pogledava....in na koncu prideva do avta in se spomnima, da bi morala še do tebeuser posted image user posted image user posted image , telefon pa na pol prazen. Sem besna še danes.
Bom se oddolžila takoj, ko gremo spet v vaš konec, ker imam res slabo vest, da se nismo videli. Sicer pa meni telefon ni kazal nobenega klicauser posted image

Se nadaljuje.....

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.9.2008 22:21:14   
Eca
Katera je še rekla za geslo? Da ne bom kateri po pomoti kaj pošiljalauser posted image Kar na z.s. mi napišite, pa potem takoj pošljem.

Kaya - lepo te je bilo spoznati, samo časa za klepet je bilo pa premalo. A tvoj je vedno tako priden in pazi Kajo?user posted image user posted image user posted image user posted image

Kai  in Kjava - (same na K sem spoznala tokratuser posted image ) tudi vaju je bilo lepo v živo videti, upam da rečemo še kakšno.

Kjava - pohvala za rogljičke. Glede trikotnikov....recept ni problem, samo model bo problem. Če boš delala v kakšni drugi posodi je vprašanje, če se ti bo čoko krema lahko strdilauser posted image Če želiš, pa lahko povprašam za model in ti ga naročim. Ostalo pa rečema na z.s. Tvoj Andrej (ima zelo lepo imeuser posted image ) pa se mi je zdel zelo droben ali je samo deloval tako? Pa kako ti to obvladaš - 2 otroka pa šola.....super si!

Majči - hvala za dobre želje. Upam, da tudi ti urediš "zakonske" težave. Glede službe pa.....od jutri je v igri še ena opcija in ne boš verjela v moževi službiuser posted image
Še pa nisem nič zafustrirana user posted image , verjetno zato, ker mi stalno dogaja in je še huje kot bi bila v službi.

Petrinja - ti si ena lepoticauser posted image , na fotkah pa tako polna energije? V čem je skrivnost? Držim pesti za službo. Tvoj user posted image je pa še vedno tako lep fantek.

Petrazg - upam, da se kmalu vidimo na domačem terenuuser posted image . Pa tvoj Anže lahko kar konkurira mojemu po višini user posted image .

Putka - upam, da Katjo mine to obdobje in da boš kmalu pomirjena. Bi bila dobra fotka z Nelsonom in Katjo? Kaj praviš?

A sem še katero izpustila? Se vnaprej opravičujem!

Priznam, da bi mi bilo zelo, zelo žal, če ne bi prišli na VMS! Res vas je bilo lepo vse videt, še posebno vaše malčke.

Feliška - user posted image jaz pridem v središče Slovenije, tebe pa ni s pijačouser posted image ? Upam, da je zdravje že kaj boljše. Pošiljam vam eno user posted image za čimprejšnje okrevanje.

Tak, zdaj pa spat, končno....

Jao, slike še moram dat v albumuser posted image , bom jutri obljubimuser posted image .

Nočko!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.9.2008 12:59:12   
BAMBINA_
Eca jaz sem prišla šele ob enajstih. Sem pa vprašala, če me je kdo iskal, pa so rekli, da ne user posted image Klicala sem te pa okoli četrte ure. Pa drugič, ane? A sta vsaj izpolnila kupon za nagradno igro za prenosnika?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.9.2008 17:49:55   
kjava
Majchi, fajn, da se tvoj sploh hoče pogovort, tko se marsikaj da rešit.user posted image
A tele pediped čeveljčke se drugače ne da kupit kot prek interneta, ane? A na bazarju so jih pa imeli. A so bli kaj cenejši kot sicer? Men so luštni.

Eca, sem pogledala fotke z morja. Luštni vsi user posted image . Mi smo tud dve poletji dopustovali v Puli, v Fažani.
Andreja si pa čist prav vidla user posted image . Je res droben. Sej mislim, da sva se že tu gor enkrat o tem menile, da so mu nekatere kratke majčke in hlačke še 80 in 86 prav.

Mogla se bi zdele z enim gasilskim računalniškim programom ubadat, ker sem tajnik našga PGD, pa se mi tok ne da, ker je cel kaos s tistimi podatki, ki jih je ne vem kdo vnašal user posted image Bi rabila najmanj en cel dan, da bi vse poštimala.

Jutri sem pa frej. Grem k eni sošolki user posted image pogledatuser posted image

Rožica, a si dobila obleko?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.9.2008 19:07:09   
kjava
Aja, rogljički. Also:

0,5 kg moke
3g kvasa
4g sladkorja
malo soli
2g maščobe (olja ali kaj druzga, v originalu je svinjska mast)
2,5 dl hladnega mleka ( po potrebi kako kapljico več, da se zamesi mehko testo)

Sicer naj bi testo vzhajalo samo tako dolgo, da se nareže šunka in sir, ampak jaz ga pustim pol ure, ker se tako lažje valja. Razvaljamo, narežemo na trikotnike, na širok del položimo rezino šunke in sira, zvijemo proti vrhu trikotnika in jih nalagamo na namazan pekač (al pa na peki papir). namažemo z jajcem in lahko potresemo z makom, sezamom... Pečemo na 180°C cca 15-20 minut- tok da so lepo rjavi.

Dober tek!

Jasno, lahko jih nadevate s čim drugim. Ker pride testo itak sladko, lahko z marmelado, mogoče s kako nutelo...

< Sporočilo je popravil kjava -- 16.9.2008 19:09:02 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.9.2008 20:48:20   
felicia
ojla no mi počasi okrevamo

eca- oprooooooooooooooooosti za mojo odsotnost pa sej sem se tako veselila da bom spet vse vidla pol pa mali zakuha ah kaj čmo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
17.9.2008 8:46:10   
kjava
total jožica,

Petrinja user posted image user posted image

Drugač so pa eni, predvidevale smo, da BAMBINA, pozabili konjička in neko vozilo. Je vzela putka, da bi mogoče po petrizg prišlo nazaj h Griši. Če je sploh njegovo user posted image

Eca, veš kaj, zaenkrat ne bom naročila modela. Bom enkrat poskusila drugače, pa bom vidla, ker pri nas niso preveč navdušeni nad čokolado (razen mene). Pa še malo na tesnem sem z denarjem. Ne smem za nenujno potrebne reči zapravljat.

Zdej je nov zakon, da si mormo študentje, ki smo že dopolnili 26 let sami plačevat osnovno zdr. zavarovanje user posted image  Mater, Felicia, bo res treba kak dnar zrihtat.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
17.9.2008 10:05:24   
Eca
Evo me....moja slaba vest.

Fotke iz VMS-ja so v albumu. Če kateri kakšna fotka ni všeč povejte, da jo vržem ven!

Nimam "cajta" je Dorian spet bolanuser posted image user posted image user posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
18.9.2008 7:30:33   
Eca
Dobro jutroooooo!

Ja kje pa ste vse zaspanke? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa hitro kaj napisat!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
18.9.2008 20:38:31   
Eca
Izgleda, da ste vse prespale dan.

Grem  pa še jaz v posteljouser posted image user posted image user posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.