Putka
|
Kje sem? Ja, Katja je tudi virozo fasala, sva bili cele tri dni doma . Pa sploh ni bilo hudo, soboto ponoči sicer Vročina, drugače pa kašljanje, smrkanje... Danes sva bili še doma, pa je zdaj zvečer spet zakuhala (38,2) , tako da podaljšamo bolniško (no, jaz ne, očka in moja mami) še par dni. K sreči sta moja starša vesno v dolenjske vzela, ker drugač bi se ji pa zmešalo doma. Že tako je zdaj čist v to gimnatiko not padla, pa doma sveče in prevale non stop dela. Pri Katji bi tudi lahko bili zobki, ima že več dni roke v ustih.. Sistematiko imamo pa čez 14 dni, pa cepljenje. Petrinja, zdaj imaš ti kratke lase (super frizurca, mimgrede), Matevž bi pa tudi punčka lahko bil . Je pa res pravi lepotec ratal, z očali je sploh poseben. Itak so vsi naši majčki ekstra, no pa tale lex zna res lepe otroke narest. Ni čudno, da te sprašujejo kdaj bo 4.! Aja, Petrinja, še en nasvet. Če želiš kmalu še enega dojenčka, ne predolgo čakat. Moja frendica je bila še kako leto po izteku "porodniške" (ker je bila že prej brez službe) doma, pa malo zbirčna glede službe, na Zavodu zanjo ni bilo nič, pa je skoz odlašala z nosečnostjo, kaj pa če bom ravno zaposlitev dobila.. Pa jo je res, šele letos, ko je bil fant že 4,5 let star. Če bi vedela, bi imela vmes sigurno še enega. Pa ne msili, da boš tolk časa na službo čakala, hočem rečt da ne odlašaj z nosečnostjo zaradi službe. Kaya, House pa jaz s torrentom dol povlečem, pogledam praktično niti 20 ur za tem, ko je v USA na TV. Gledam že 5 sezono.
|