|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
17.11.2008 7:39:28   
petra a
OOO, Rogljiček!!! Tebe pa že dolgo nismo brali. Kako pa tvoja služba, še zadovoljna? Še kaj se nam javi, pa kakšno fotko nam daj gor od Reye,please!!! Lahko v maminih shoes. user posted image

Upam da so vsi ta bolni že bolj pri zdravju, pošiljam vsakemu eno user posted image .

Mi mamo čevljev da ne vem kam z njimi. Mi jih je sošolka posodila, tako da jih sploh ne mislim kupovati, še teh ne bomo ponosili, eni so še nikoli nošeni.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
17.11.2008 9:07:44   
petrazg
ojla babuške...

Rogljiček
lepo, da si se oglasila. Si kar predstavljam kakšna lepotička je Reya... je bila že kot mala bejbika tolk luštna. Po mojem se bodo fantje tepli za njo... daj nam pa vseeno kakšno slikco za pogledat...

Bambina... hvala za info... bomo pogledali. Sicer za Anžeta sploh še nimam zimskih čeveljčkov, ker mu seveda spet nič ne gre gor...user posted image

No Anžeta smo v soboto postrigli in ne zgleda več kot en dojenček, ampak je pravi mali fantek... full ga je frizurca poresnila user posted image ... samo vizuelno, obnašanje je še vedno otročje...user posted image user posted image user posted image

Še nekaj... kaj boste kupile svojim malčkom za novoletna darila? Jst moram za naju nekaj poiskati, pa še ideje babicam in prababici povedat... pa nimam pojma... Nekaj sva razmišljala o Duplo kockah in avtomobilčkih... Ideje...

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
17.11.2008 16:52:10   
kaya2007
mi tudi že razmišljamo o božičku user posted image  lego duplo kocke so itak zakon, jaz bom tudi verjetno kupila še kakšno manjšo škatlo, je že za rojstni dan dobila živalski vrt, še prej pa škatlo s kockami. zdaj razmišljam o vlaku ali pa o princeski s konjem user posted image
drugače bom pa verjetno nabavila baby borna, sicer ne kaže kakšnega velikega zanimanja za dojenčke, ampak me skrbi, da ne bojo več imeli tega modela, ko ji bojo všeč, tako da sem se bolj jaz zapičila v njega user posted image  pa toliko sem imela za povedat čez njih, še par mesecev nazaj hehe..mi sploh niso bili všeč.
pa mogoče bo božiček prinesel še kuhinjo, samo ne vem še kakšne velikosti, kolebam med taveliko od tefala in majhno od hello kitty. in potem se zna zgodit, da se oči ne bo mogel zadržati in bo kupil še kaj bolj fantovskega, kakšen avto ali kaj podobnega. drugim v familiji bom pa rekla, da sploh ni treba nič nosit, že tega je too much! no, itak bojo prinesli vsaj kakšno malenkost, mogoče kakšno knjigico, teh nam tudi že malo primanjkuje in berem ves čas ene in iste. imam pa še full idej za darila user posted image  sem gledala od fisher price-a fotoaparate, mp3je, tipkovnice za računalnik...same take stvari, ki jih zdaj jemlje meni in bi bila čisto vesela, če bi dobila zamenjavo..ampak se bojim, da bi bilo moje še vedno bolj zanimivo user posted image  aja, pa razmišljala sem tudi o gugalnem konju, sem na hrvaškem videla enega res super, ampak se nam verjetno ne bo dalo po njega, pa še prostora nam že zdaj primanjkuje, tako da je že skrajen čas, da neham kopičiti (imamo gugalnico in tobogan sredi dnevne sobe user posted image )

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
17.11.2008 21:51:22   
Majchi
O Rogljiček, pozdravljena! Lepo, da si se javila. Kako sem se nasmejala, ko sem si zamislila Reyo, ko govori o shoes and coatuser posted image .
V petek bom šla verjetno na teren v Kranj, pa lahko vmes skočim na eno hitro kavo z vama, če boš imela čas. Več bom vedla v četrtek, no, tko da me ne še čist za besedo prijet. Pri nas v službi je enkrat tko, že čez par sekund pa se obrneta nebo in zemljauser posted image .

Darila za otroke-hmm, ne vem še nič. Verjetno bo Lana dobila majhen voziček za Miklavža, da ga bo rinla naokrog. Od ene babice bo dobila bundico, za ostale pa ne vem. Do božička je pa še dolga.
Gugalni konj ni slaba ideja...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.11.2008 13:51:14   
rogljicek
Super Majchi, bova meli čas za kavo.
Reya ima voziček za rint naokrog in je to poleg tobogana in dojenčka edina igrača, ki ji je zanimiva več kot 2 min. Včasih ga vzameva ven na sprehod, ga vozi naokrog dobrih 300m. No, kaj se zgodi potem je pa druga zgodba. Dojenčka vrže ven in se sama usede noter, seveda mora imet potem dojenčka v naročju.Moraš videt to komično dogajanje, ko jo jaz potem rinem naokrog v tem pupa vozičku, sem ko ena zgrbana mama. No, hrbet me pa tudi boli, ko user posted image , ko 1x prispeva domov. Konja ima tudi že dolgo časa in zdej dela akrobacije na njem, guga se ne več. Dojenček ji je pa zakon. Ves čas je samo bejbi, bejbi in ga preklada naokrog. Ima pa še mojega, tistega velikega in precej grdega user posted image

Kaj ji bomo pa kupili za darilo pa pojma nimam, sploh ne vem, če se bomo mi že šli to igro letos, ker še ne ve zakaj se gre.
Kaya, mi imamo tudi tobogan sredi dnevne in je super. Guga se pa tudi zelo rada. Kje ste pa dobili gugalnico za noter, ali je to navadna in zvrtana luknja v strop?
Moja mami pa seveda Reyo hoče peljat po nakupih kao za Miklavža. Pa sploh ne vem kaj naj ji naročim, ker cunje še vedno vse od sestričen dobivamo, ker sva tokrat z vlakom tukaj, pa tudi kaka velika igrača ne pride v poštev. Mogoče Cicibanove čeveljce.

BTW, a mogoče katera ve kdaj se podplat izoblikuje? Namreč, Reya ima precej raven podplat in me skrbi, da tako ostane. Jaz ima zares plosko nogo in me neznansko boli. Bi ji rada prihranla to. Kaya, tebi so te stvari bolj znane. Je v tem primeru bolje kupovat čevlje z lokom ali brez? Se spomnim, da si nekaj govorila o teh zadevah.

Slikice bom pa prilimala, ko prideva nazaj domov.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.11.2008 15:19:17   
petra a
jaz tudi nimam idej za darila, se mi zdi da ima vsega 3x preveč...čeprav tole z toboganom ni slaba ideja (se ji lih u glavi zmeša),gugalnice se pa ne upam namontirat-v zid sploh ne, okvirje na vratih imamo pa kovinske in na vrhu šipo, tko da ni s tem nič,bi ji jo pa drugače zelo rada naštimala...mogoče kakšno mini kuhinjo,kaj pa vem

bom nalimala kakšno fotko gor, samo da mi jih dec prenese v računalnik, meni se ne da še s tem ukvarjati

sva pa doma, viroza

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.11.2008 15:22:35   
petra a
rogljiček-Tjaša ima skoraj vse čevlje z lokom,upam da te razumem-na podplatu...v praksi zelo različno zagovarjajo eni so za ravne podplate, drugi za ortopedske

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.11.2008 20:32:17   
felicia
ojla

jaz vas berem ampak napišem pa še redko kdaj kaj se bom mogla potrudit!

rogljiček- lepo da si se oglasila!

čevlji- Uroš ima vse brez vložka ortopedskega, ker sem nekako zagovornica tega da se mora noga sama oblikovati, če bo pa to pozneje potrebno bomo pa take kupovali.
Lih zdej kupujemo zimske pa ne vem kaj mu pa kje kupit take za na sneg! Pa potem še pajaca! Ah ja pa še kakšne hlače, pa majčke ufffffff!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.11.2008 20:33:36   
felicia
to sem pozabila povedat- smo bili v soboto dopoldne v atlantisu pa je mali tako užival pa tunkal se je hodil po vodi. Ko sem ga dala v položaj za plavanje je pa kar z nogami brcal. Ma smo se meli super!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.11.2008 20:40:46   
kaya2007
rogljiček, gugalnico imamo od chiccota, tisto, ki se postavi-je pa res da mi malo drajsa po parketu in jo držim, če se kaja bolj divje gunca user posted image  podplat se oblikuje šele kasneje, kolikor je meni znano, mislim da šele nekje pri 7h letih ali kaj takega, dokončno pa še kasneje. hja, za čevlje pa težko rečt, vsak pove po svoje, je pa več ali manj trenuten trend res tak, da naj bi bil vložek raven, brez loka, ker naj bi lok dajal preveč podpore in se nogica oz. mišica potem ne razvija tako kot bi morala. naj bi bil čevelj tak, da posnema boso nogo, tista plemena, kjer hodijo bosi, baje nimajo težav s platfusom itd. so pa fine tudi japanke ali kaj takega, ker noga ve čas lovi čevelj in s tem telovadi user posted image
mi imamo v trenutnih geoxih vseeno malo loka, v naslednjih zimskih čevljih pa mislim da ga ni, pa še visoki so, kar naj tudi ne bi bilo najbolje, ker spet daje nogi preveč opore in je kot birgla user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.11.2008 21:02:05   
Majchi
Kaya, ful dobr si razložila tole  s čeveljci. Saj sem vse to vedla, ampak povedat pa ne bi znala tko dobr.

Feliška, super za Uroša in plavanjeuser posted image .

Spat grem, sem čist zmatrana. Lahko noč!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.11.2008 21:04:27   
Majchi
Aja Tejč! Dons sem bla službeno v Kamniku. Si ti doma blizu lekarne v centru? Od avta do lekarne sem šla čez eno ploščad, mislim, da je bil Knafličev prehod, zraven pa novi stanovanjski bloki-zelo lepi. Sem takoj nate pomislila, če si mogoče tukaj domauser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.11.2008 13:23:14   
petrazg
ojla babe žabe...

No nekateri smo doma in lenarimo in skačemo po internetu sem in tja... Delamo pa nič pametnega...user posted image Sem nesramna , a ne? Sej ne, ni luštno biti takole doma....

Vidim, da nekateri lahko zbirate čeveljce, mi moramo pa kar kupit tisto kar je user posted image . Moramo res iti v lov, je zadnji čas...

Za darila sem se spomnila za tiste, ki še nimate kakšne kuhnjice za punce ali delavnico za fanta. Naš s tem uživa sto na uro in se zna mogoče celo zamotit za nekaj minut...user posted image Konjiček je dobra ideja, samo po moje Anže prvi dan dol poleti, ker je takšen divjak... tako, da to odpade...

Feliška - super za kopanje, jst bi tudi šla, pa si ne upam... Moram Putko poklicat, ona je pa hodila celo na plavanje za nosečke... al je bila Tejč...

No drugače jst že 2 dni natančno študiram spinalni carski rez... Ga ni imela nobena majčica, a ne? Mi je g rekel, da bo v drugo po vsej verjetnosti spet cr, pa malo premišljujem kaj bi... Bi šla na spinalnega, moj noče niti slišati za to varianto, tako da sva se že pičila zaradi tega... Imam še 5 mesecev časa da ga prepričam... Samo ne najdem nekaj konkretnega, da bi mu dala...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.11.2008 13:27:28   
petra a
berem da je ena majčica 007 junijčica 009...no, katera se ni izdala...ali samo jaz nisem na tekočem user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.11.2008 13:38:09   
petra a
aha!!! Dodi je srečka nosečka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke, res...kapo dol!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.11.2008 13:44:04   
petrazg
Dodi še tukaj čestitke... bravo mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.11.2008 14:14:46   
kaya2007
Dodi je srečka nosečka!!!!

a prav vidim??? user posted image  čestitke!!

a spinalni CR je tista varjanta, kjer ti dajo kao epiduralno oz. nekaj podobnega in ti nisi pod narkozo? uf, svaka čast, jaz tega ne bi mogla.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.11.2008 14:19:54   
dodi
Pokorno se javla srečka user posted image tokrat enojna...user posted image

Ja...saj sem se šele včeraj razkrila no...ne bodite hude...user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenčkodiš me je tolk dajal,da si je še en user posted image poiskal dom najprej v mojem trebuhu in potem v naši veliki družinici,kjer ga starejša dva,ki vesta za mojo nosečnost že težko čakata...ostalim bo povedal Miklavž...

Na obisku imela Putko...juhej....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se javim zvečer...zdaj se moram učit in delat nalogo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.11.2008 15:07:45   
lex
dodi ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti zdravo in mirno nosečnost (s porodi te ne bom obremenjevala ker itak vem, da veš kako se stvari streže) - pa boš dočakala kakšnega julijčka če se ne motim

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.11.2008 16:31:21   
Majchi
Vauuuu Dodiuser posted image user posted image user posted image ! Čestitke tudi z moje strani!Svaka ti čast, res! Dobri ste, ni kaj! Želim ti lepo in mirno nosečnost ter še eno zdravo štručko!

Petrazg, zakaj pa ima tvoj pomisleke glede spinalnega cr? Je to kaj kompliciranega? Jaz tud ne vem, če bi lahko bila budna in se zavedala, da imam odprt trebuh...Po mojem bi me panika zagrabila. Čeprav, ko pa pomislim, da bi lahko takoj objela svojega otroka, bi se pa splačalo psihično pripravit tudi na to. Zame bi bila velika dilema, nekaterim pa to ni panike. Upam, da si med slednjimi.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.11.2008 8:35:34   
kjava
DODI, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Super, iskrene čestitke!!user posted image user posted image  

Petrazg, jest nimam izkušenj s CR, bi pa šla njbrž raje na to varianto, da bi bla budna, ker se splošne narkoze kar mal bojim.

darila: mi mormo Andreju kupit komplet smučarsko opremo, tko da bom v to vklopila vse stare starše, strice, tete itd, ki me ponavadi sprašujejo, kaj kupit. Za Eriko pa še ne vem. Nove čeveljčke, to vsekakor, pa mogoče res kako kuhinjo.

Petra a, pridna z izpiti! Moji zdaj še vedno stagnirajo, ker delam v ambulanti v turnusu in dopoldne tko nič ne morem, ker takoj mine. Glih neki skuham, pa z Eri grem mal ven, popoldne, me pa itak oba hočeta zase.
Mah, bo že.

Sem pa že prvo poškodbo na delu skasirala. Me je en pes ugriznil, tko da sem šla na urgenco rano obdelat. Pa ni tok hudo, tako da vseeno hodim dol mal  delat napoto in slab vtisuser posted image

Včeraj zvečer sem tud že fušala user posted image . So me klicali, če pridem pogledat enga psa, ker ne more vstat, predvidevajo, da ga je nekdo po hrbtu udaril. No jest mislim, da ni blo to, ampak, da je tako zaprt, da ga po trebuhu tok boli, da ne more hodit. Skratka, ga peljejo dons k veterinarju, upam, da ga bo kej slikal in me prav zanima, če mam prav.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.11.2008 9:35:25   
petrinja
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu kako se nosečke pridno nabirajo hehehehehehe. vsepovsod vas najdemo, tako da se kar same izpovejteuser posted image user posted image .

rogljiček-WELCOME BACK. maš malo Carrie doma, kaj?user posted image  jaz pa dobermana- namreč: Matevž ima obdobje grizenja, in to unga nepredvidljivega, zato imam ugrize na zadnji strani stegna, pa roke, pa tud faca je že bla tarča. mislim, pomivam posodo juhuhu, pa pride Muser posted image atevž, in se minajprej še tkooooo lepoooo nasmeje, pol pa ammmmmm zagrize ( kjava, mogoče te je pa moj Matevž včeraj malo šavsniluser posted image ). in pol ga kregam in vse, in kmalu ponovi vajo. še dobr da ni poletje, ker bi jaz zgledala kot da me kdo trpinči, nouser posted image .
je pa res, da tile zgornji 3ki še kar rineta ven, in ziher je to tud velik razlog, da grize, al je pa mogoče lačenuser posted image .

angino smo recimo da prestali, zdej pa čakamo na nove diagnozeuser posted image . joj, kako bo šele, ko bojo kakšne uši, ali pa noriceuser posted image .

dodi-čestitke za nosečnost!!!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.11.2008 12:56:33   
petra a
mene je tudi včeraj ugriznila,prvič...sem jo oštela, ona pa se mi reži v obrazuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.11.2008 18:36:36   
Majchi
Mene pa Lana tko z veseljem lasa in čofa po obrazu, da kar pošteno jezna ratam včasihuser posted image . Ah, saj bojo prerasli.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.11.2008 18:58:41   
Putka
Priznam, sem kar malo pozabila na RRuser posted image . Še med vikedni nas ni doma, čez teden je pa itak pestro!

Mi smo bili pa v nedeljo v Atlantisu, sta obe punci uživali, očka je pa prehlad stakniluser posted image

Petrazg, tejč je hodila na DIF na plavanje za nosečke, jaz sem šla samo enkrat (pa čez dva dni rodituser posted image ), je bilo pa super, ker se prešvicaš, pumpica fajn dela, ni pa obremenitve za križ 8ki je mene zelo bolel).
Spinalni CR, kaj pa vem. Je fajn, če si buden in vidiš otročka takoj po rojstvu (tiste s CR smo to žal zamudile). Je imela sugar to varianto, ampak je njena izkušnja zelo grda, je imela veliko smolo pač. Pomoje je zadeva čist fajn, če greš rodit na datum, pri sugar pa so bili že njeni popadki zraven, pa falil so al kaj že... te nočem strašit.. Jaz se verjetno ne bi odločila, čeprav tudi meni anestezija ni fajn.

Jaz bi tudi v KR na kavo, žal pa sem ravno ta teden na primorskem. No, en dan sem s Primorske na Gorenjsko skočila, se vmes pri dodi ustavilauser posted image .

Se pa splača na tisti konec zapeljat, vam povem. Punca skuha fenomenalno kavo (ker jaz sicer turške ne pijem, ampak ji je ratala dobra), pogled na Ratitovec me je prepričal v izlet spomladi (ideja za VSM!), obisk pri tako prijetnih in lepo vzgojenih otrocih pa sploh ni potrebno komentirat.
Aja, pa se opravičujem, če sem kdaj čez tisti konec šinfala, se z glavne ceste v par minutah do njihove hiše/bloka pripelješ. Pa za drugič vem, da ne bom čez celo vas po gradbišču vozilauser posted image .

Bom drugič za nazaj prebrala. Lepo da se je rogljiček javila, pa da je vedno več nosečk med nami. Joj, da ne bo še mene kaj zagrabilo, tudi med prijateljicami jih kar lepo število spet pričakuje.

Mi imamo pa še vedno kar dedka Mraza, pa pojma nimam kaj bo prinesel. vesna si želi Gameboya (rogljiček, imate v tisti ameriški štacuni kaj ceneje, se mi zdi 120€ absurdno drago), že pol leta fehta, meni se pa zdi da je še malo premlada.

Za Katjo sem imela pa kaj takega v mislih, pa je mogoče še malo prezgodaj, bo verjetno za rd, imajo v Postojni pri prizvajalcu za nekje 35€, če bo kdo kupoval..
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?