Putka
|
Priznam, sem kar malo pozabila na RR . Še med vikedni nas ni doma, čez teden je pa itak pestro! Mi smo bili pa v nedeljo v Atlantisu, sta obe punci uživali, očka je pa prehlad staknil Petrazg, tejč je hodila na DIF na plavanje za nosečke, jaz sem šla samo enkrat (pa čez dva dni rodit ), je bilo pa super, ker se prešvicaš, pumpica fajn dela, ni pa obremenitve za križ 8ki je mene zelo bolel). Spinalni CR, kaj pa vem. Je fajn, če si buden in vidiš otročka takoj po rojstvu (tiste s CR smo to žal zamudile). Je imela sugar to varianto, ampak je njena izkušnja zelo grda, je imela veliko smolo pač. Pomoje je zadeva čist fajn, če greš rodit na datum, pri sugar pa so bili že njeni popadki zraven, pa falil so al kaj že... te nočem strašit.. Jaz se verjetno ne bi odločila, čeprav tudi meni anestezija ni fajn. Jaz bi tudi v KR na kavo, žal pa sem ravno ta teden na primorskem. No, en dan sem s Primorske na Gorenjsko skočila, se vmes pri dodi ustavila . Se pa splača na tisti konec zapeljat, vam povem. Punca skuha fenomenalno kavo (ker jaz sicer turške ne pijem, ampak ji je ratala dobra), pogled na Ratitovec me je prepričal v izlet spomladi (ideja za VSM!), obisk pri tako prijetnih in lepo vzgojenih otrocih pa sploh ni potrebno komentirat. Aja, pa se opravičujem, če sem kdaj čez tisti konec šinfala, se z glavne ceste v par minutah do njihove hiše/bloka pripelješ. Pa za drugič vem, da ne bom čez celo vas po gradbišču vozila . Bom drugič za nazaj prebrala. Lepo da se je rogljiček javila, pa da je vedno več nosečk med nami. Joj, da ne bo še mene kaj zagrabilo, tudi med prijateljicami jih kar lepo število spet pričakuje. Mi imamo pa še vedno kar dedka Mraza, pa pojma nimam kaj bo prinesel. vesna si želi Gameboya (rogljiček, imate v tisti ameriški štacuni kaj ceneje, se mi zdi 120€ absurdno drago), že pol leta fehta, meni se pa zdi da je še malo premlada. Za Katjo sem imela pa kaj takega v mislih, pa je mogoče še malo prezgodaj, bo verjetno za rd, imajo v Postojni pri prizvajalcu za nekje 35€, če bo kdo kupoval..
|