rožica81
|
Oj punce Remember me?? Držim pesti za vse, ki iščete službo (še zase zraven), vsem bolanim pa čim prej okrevanje Pri nas se kar dogaja... Jaz sem aktivna iskalka zaposlitve, ampak se mi (roko na srce) že komaj da še iskati, ker me brez izkušenj noben noče No, bo tudi zame posijalo sonce. Menda, no Nace je res že ful velik, ali se pa samo meni tako zdi. Tehta ok. 12,5 kg, velik je pa ok. 90 cm. To sva ga na brzino zmerila, itak ne more biti minuto pri miru. Še hranimo se malo za mizo, malo v muvingu. Z vozičkom se praktično noče več vozit, se pa hoče nosit, ko je že utrujen na sprehodu Zvečer mora zaspati z mano, za popoldansko spanje pa ne pali nič več, razen vožnje z avtom. Tako greva vsak dan en giro, da zaspi. Petra a, kaj je zdej? A so čestitke na mestu? Putka, a ne priporočajo za klopni meningitis cepljenja pozimi, ko je res najmanjša verjetnost, da so klopi. Ker je cepljenje v treh ciklusih al kako že? Pa ima vmes cepivo tudi jajce, ja, ampak menda je to tako minimalno, pa še gensko spremenjen... Vsaj tako mi je razložila sestra v bolnici, ko sva se šla z Nacetom cepit (cepljenje pri enem letu... No comment, kakšno matranje je to za otroka ). Za klopni meningitis ga bom tudi jaz dala cepit, pa se moram zdej pozanimat, kako in kaj. Pa ker nima Nace tako močne alergije na jajce, ga bom samo v ZD peljala na cepljenje, sicer bi ga mogla spet v bolnico in isti postopek ponoviti... Tega pa rajš ne. Kmetija - tole je pa res kar neki. Smo šli pa danes obiskat malo dojenčico Saro Kakšen cukrček mali, v soboto bo stara 3 tedne. Nace je skoz gledal v voziček kje je, pa jo božal. Kako je bil lušten.
|