|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
24.10.2008 21:55:50   
kjava
Eca, ajde, treba je pozitivno razmišljat user posted image

felicia, a veš, da sem v sredo Uroša vidla? Je tvoj mož glih tam pred vet. postajo parkiral, jest sem šla pa domov. Pa še s Čedotom sva eno rekla user posted image

BAMBINA, sej jest tud ne spremljam redno Kmetije. Vem, da so se na ful skregali. Rus pa Goran sta na eni strani, vsi ostali pa na drugi in so precej nesramni do unih dveh, tako, da sta danes morala dva domov, ker sta neke kamne in polena metala na Goranovo kajžo. Skratka kr neki, no. Premal spremljam, da bi vedla, kdo je v resnici baraba in kdo ne.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.10.2008 10:14:09   
Majchi
Eca, pozitivno razmišljaj, kot je rekla Kjava. V ponedeljek pa vsi držimo pesti za pozitivne novice.
Btw, ful lušne slikce tamalih. Dorian je res velik.

Drugače sem bila pa včeraj z Lano pri endokrinologu (končno) zaradi njenih joškic, pa je vse ok. sem v resnici opazila, da so se od poletja mal zmanjšale in zdravnik je rekel, da je važno, da se ne večajo. Čez pol leta še enkrat pregled, pol pa konec.
V glavnem, sem hotla povedat, da so jo izmerili in je visoka 84 cm, težka 12 kg.

En dan prej sva bile pa pri zdravnici zarad kašljanja itd, pa sem jo še glede govora vprašala. Spet mi je rekla, da ni še prav nobene panike in da naj se nič ne obremenjujem.
Zadnje dva dni pa opažam, da se zelo trudi posnemat določene besede. Tako da že slišim neke zametke "bum" in "opa", pa "hvala". Drugače smo pa še vedno na unga-unga, gunga-gunga, pa-pa, mami je še vedno ba-ba, oči je ba, Lana pa je lalauser posted image . Aja pa ku-ku reče ka-kauser posted image . Drugače pa v nekem čudnem jeziku govori cele stavke, zraven uporablja kretnje, se jezi,...dol padeš, ko jo gledašuser posted image . Včasih vzame kalkulator, ki ga zamenja za mobitel, si ga prisloni na ušesa in nekaj na veliko razlaga, krili z rokico, se hudujeuser posted image . V glavnem, cela šefica.
Dons sva same, zdele mi Lana glih kar copate obuva, prej je posodo iz pomivalca raznašala, večinoma pa razmetavauser posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.10.2008 10:59:27   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

felicia, a veš, da sem v sredo Uroša vidla? Je tvoj mož glih tam pred vet. postajo parkiral, jest sem šla pa domov. Pa še s Čedotom sva eno rekla user posted image

ej ma mi je povedal sam jaz ne vem kaj je zdej to se tako dobivat z mojim možem ccccccccuser posted image  ti ti kjava!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.10.2008 12:56:22   
kjava
Ja, ****t ga, če pa svojga tok mal vidim, da moram druge mal ogledat user posted image  Sploh ni švoh user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
26.10.2008 8:58:26   
Putka
user posted image Čestitke petrazg!! Bo sestrica, ne?

Ti ti, pa sva bili zadnjič na kavi, bi mi ja lahko v živo povedala. Sem kar malo užaljena, resuser posted image
Ja, pa zgleda še petraa moje čestitke zaslužiuser posted image . Jaz sem ves čas mislila, da je hec, pa da pričakuje kajpa vem, kostanj, al pa Martinovanje...

Kdaj pa pričakujete dojenčke? se mi dozdeva, da bo spomladi spet polno trebuščkov naokoli...

No, punkcijo sem preživela, čeprav ni bilo ravno nebolečeuser posted image . Sem se z eno sotrpinko menila, pa blefirala da sem na IVF, ker je kao anonimno pa ne bi smela drugim tam razlagat, pa pomoje sploh ni lokalne injekcije dal, kar na živo. Včeri so me jajčniki ful boleli, danes je že boljš, pa baje so jih 6 ven dobiliuser posted image , tako da nekaj pa bo!

Priznam, da sem bila kar malo zgrožena, kolk žensk oz.parov je bilo samo na soboto tam za IVF. Pa kaj slovenci ne znamo več na klasičen način otrok delat? Pa ne rečem takrat, ko res ne gre drugače, hvala bogu da lahko medicina danes v takih primerih pomaga. Ampak 3/4 žensk je bilo starih! Se grdo sliši, ampak proti 40 za otroke je zame staro. In imam cel kup frendic, ki so še vedno brez, pa služba, satnovanje.. Potem je pa treba pomagat, ne?

Eca, Rožica, Petrinja, samo pozitivno, pa se bodo delodajalci pulili za vas. Ste tolk fajn punce, res, tako da bo vsak srečen, ki vas bo dobil.

Kaya, od našga šefa žena je pa ful v tale Wii not padla, pa vsak dan telovadi, aerobiko, pilates, tako da se po moje lahko zelo dobro obnese. Pa ne vem, če ima tudi tole ploščo, no ja. Karkoli rabimo, da se premaknemo! Saj izleti v naravo so najboljša rekreacija, vsaj zame, ampak zdaj bo počasi zima, pa slabo vreme.. Ampak tale oktober je bil pa prekrasen, gozd čudovitih barv, prav lepa jesen..

No, še za baby alarm bom enkrat fehtala. Če ima katera za posodit, da ne rabte, za eno kolegico študentko. Moj je še v uporabi, čeprav se Katjo tudi brez zelo dobro sliši. Zadnjič se je sosed nad nami možeku pritožil, da ga otrok ponoči zbuja, če lahko kaj glede tega naredivauser posted image Ga je očitno Katja upoštevala, ker se že par noči ni zbudila do jutra..

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.10.2008 9:00:28   
Putka
Aja, še glede Atlantisa. Če je še katera za, pa bi se lahko tam dobile kako popoldne. Kaya, voda je topla, zrak malo manj, ampak zdaj ko so malo večji, je 26 al kolk čisto v redu. Lahko se pa tudi v kakih bolj toplih bazenih dogovorimo, ideje?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.10.2008 9:20:52   
Putka
No, sem šla malo brskat po nosečkah! Petrazg ima PDP 10.5., ostaja zvesta majčicam!! To bo kmalu!!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.10.2008 10:14:59   
Majchi
Putka, ej, ala ti vera za tole punkcijo in darovanje. Kaj to pomeni, da je možno, da se bo ravno iz tvojih jajčec nekje v Sloveniji enkrat rodil nek otrok? Pa boš ti vedela za to? Mislim, vsaj za to, če je ratalo al ne. Detajlov ti verjetno itak ne povejo. Torej, lahko da boš mamica še kakšnemu bitju? Dobra si, ne kejuser posted image . Jaz bi imela 1000 in 1 predsodek, čeprav bi vedela, da je to dobro delo in da lahko nekomu izpolniš največjo željo.

Kar se pa IVF-jev tiče oz. poznih nosečnosti, pa moram rečt, da se sploh ne čudim. Danes je takšen tempo življenja, materializem je v ospredju, denar-ali ga imaš ali pa komaj shajaš, zahteva se vedno višja izobrazba in posledično vedno daljši študij, pa še bi lahko naštevala... Da ne govorim, kok je težko do stanovanja pridt. Sama se smatram za srečnico. Starši so me spodbujali k izobrazbi in mi ponudili nadstropje v domači hiši. Tako da npr. zame ni bilo panike, ko sem zanosila. Štalca je bla, izobrazba in služba tudi. Kaj pa drugi? Jih poznam kar nekaj, ki nimajo teh opcij. No, pa še jaz, ko sem imela vse bp, sem že dostikrat rekla, da če bi še enkrat živela to življenje, bi se za otroke odločila prej. Enega bi imela nekje pri 25ih, drugega pa pri 27ih ali 28ih. Idealno. Mal čez 30 bi imela pamže že v šoli, jaz pa še vedno mlada za kariero, dodaten študij ali karkoli druzga. In če spet pomislim na tiste, ki nimajo mojih možnosti, mi je popolnoma jasno, zakaj odlašajo.
Aja, pa še to. Tudi moški so drugačni! Dons vsi študirajo skoraj do 30. leta, zraven seveda živijo pri mami. Potem pa itak še lep čas niso pripravljeni na življenje, kaj šele na otroka. Zaslužili tudi še nič niso...

Zdele sem se spomnila na nekaj. Spomnim se, da sem sama že zdavnaj hotla it na svoje. Ali v podnajemniško stanovanje ali pa si doma uredit. Pa dolgo, dolgo nisem imela take plače, da bi to lahko sama sfolgala. Lahko bi šla edino skupaj s partnerjem, ampak kaj, ko moj dragi na to še ni bil pripravljenuser posted image . Otroka sem si pri 24ih že tako močno želela, da sva šla za nekaj časa narazen zaradi navzkrižnih interesovuser posted image . V glavnem, mene je do 28. leta zavlekel današnji način življenja in nepripravljen moški. Pa že pri teh letih so bili zraven še polisitični jajčniki in seveda obvezna degradacija na delovnem mestu. Da ne govorim, kaj bi blo, če bi čakala do 35. leta. Mogoče ravno IVF? Ne vem, no, lahko rečem le to, da razumem, zakaj se vse to dogaja. Putka, ti dam pa prav, da je vse skupaj prokleto žalostno.

Za Atlantis sem jaz za, ampak je Lana že več kot mesec dni prehlajena, jaz pa tud. Ne vem, kdaj se bo to končalo. Nočem izzivat še s bazenom. Ko bo pa zdrava, pa z lahkoto. En dan mal prej iz šihta in gas na bazen. Si že tud sama želim mal vode.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.10.2008 11:49:26   
BAMBINA_
U, mi pa gremo danes popoldne malo čofotat.
Tole glede IVF se strinjam z Majchi, da je starostna meja, ko si pripravljen na otroka, močno dvignila. Jasno, zaradi tempa življenja, ki nam ga narekuje današnji sistem. Druga opcija, zakaj tako "stare" hodijo na IVF, pa je, da so se mogoče vse do takrat trudile in poskušale, pa so šele zdaj sprevidile, da ne bo šlo po naravni poti.... Kaj pa vem, zame so to preveč težke reči, da bi si upala o tem soditi. Sicer pa Putka, vsaka ti čast user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.10.2008 9:05:48   
petrazg
Dobro jutro...

Hvala vsem za čestitke... Vam kaj več napišem, ko pridem domov....

Zdej šibam na nuhalno in držite pesti, da je vse ok... Če bo pa sreča, bomo pa mogoče zvedeli ali dobimo sestrico ali bratca...

lp

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.10.2008 11:15:54   
Eca
Hej!

Jaz še kar čakam na rezultate razgovora. V soboto sem bila čisto paf, saj sem čisto slučajno izvedela, da je moj zadnji delodajalec zaposlil nekoga iz moje stroke, meni pa ni povedal, kljub temu, da ve, da iščem službouser posted image . Potem sem celi vikend razmišljala, da očitno že niso bili z menoj zadovoljni, če ne bi me poklicali, da pridem nazajuser posted image . Danes mi je že čisto ravno, če dobim to službo (ki je v bližini zadnjega zgoraj omenjenega delodajalca), mogoče sploh boljše, da je ne dobim.

Moj user posted image je doma, na bolniški (to pomeni, da je sigurno fejst bolan, ker on ne more  manjkat v službi - firma lahko propade) je zgleda fasal od Marka prehlad z močnim dušečim kašljem (ponoči spi v dnevni zaradi tegauser posted image ). Danes je že letal k doktorju, pa v laboratorij....zdaj je doma in popravlja kotličekuser posted image na wc. Smo že skoraj 14 brez kotličkauser posted image in imamo wc na štrbunk. Jaz sem danes že letala za rezervnimi deli za kotliček, tak da je pestro.

Mulca sta v vrtcu, sicer kašljata samo kaj naj. Z Markom sem letala v petek in v soboto k pediatru, pa pumpice, pa laboratorij, pa bris grla in mandljev al kaj vse so delali z njimuser posted image .  Skratka, kašelj se je malo umiril pa sta danes šla na "tlako".

Tak mamo....se javim kasneje z rezultati.

Lp, Eca

p.s.
Držim pesti Petrazg da bo vse ok. Jaz navijam za punčko - eno tako fajn punco kot si tiuser posted image user posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.10.2008 15:41:19   
kaya2007
joj petrazg, kolk se fajn sliši, da greš na nuhalno in vse to...še mene malo zagrabi, no pa me tudi hitro spusti user posted image  rok imaš pa na kajin rojstni dan, lepo user posted image  navijam tudi jaz za punčko, meni so zakon user posted image

a ostale tudi že kaj delate na otročkih? jaz imam še vedno 1001 pomislek, tako da se res ne morem odločiti...

midve sva tudi še prehlajene, tako da na bazen, ko se pozdraviva-upam da bo to čim prej.

sva bile danes na pregledu zaradi hrbteničke, jo je zelo na hitro pogledala in napisala napotnico za ortopeda, upam da bo on znak kaj več povedati, ker se mi res ne da ves čas naokoli skakat.

ima pa kaja končno že (skoraj) 8 kil, se je očitno malo "poredila" zadnji mesec user posted image

pa danes grem končno na power plate, upam da bom zmogla in da bo kolikor toliko učinkovito.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.10.2008 17:01:12   
Majchi
Petrazg, user posted image user posted image user posted image ! Držimo pesti, da bo vse ok. Ti pa javi, jaz sem ful firbčnauser posted image .

Kaya, kaj pa je s Kajino hrbteničko, da gresta k ortopedu?
8 kguser posted image ? Pa je res drobna. Ah, nič hudga. Pri puncah je lepo, če so drobne in suhe. Se spomnim Lane, ko se je rodila. Ena prvih misli, če ne kar prva, ki mi je švignila čez glavo, ko sem jo prvič zagledala, je bila, kako je dolga in ozkauser posted image . Zdaj je pa glih taprava.
Uživaj na power plate-u. Pa poročaj, kako se ti zdi.

Mene tud občasno meče še za enega dojenčka, ampak se tudi potem vedno premislim. Zgrabi me vedno, ko izvem za kakšno nosečnost ali pa ko vidim kakšno nosečnico. V bistvu čakam, da si ga bom močno zaželela.

Eca, ne se sekirat zaradi službe. Bivši delodajalec pojma nima, kakšno fejst punco je izpustil. Mogoče se mu je pa kakšna preko vez usidrala, pa jo je nekako "moral" vzet. Držimo pesti za današnjo vest! Če pa tudi ta ne bo, bo pa ziher kakšna druga. Kdor išče in je pripravljen delati, bo službo prej ali slej našel. Ti pa verjamem, da ti čakanje in zavrnitve jemljejo pogum. Ne se pustit, ker si res super!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.10.2008 17:48:20   
Eca
Hej!

Majči
- hvala za vzpodbudne besede.

Kaya - jaz sem gledala tisti wii par demotov, pa se mi je zdelo, da je verjetno to uporabno. Žal pa nikogar ne poznam, ki bi to imel, da bi lahko to preizkusila.

Ob 15:01 mi je zazvonil telefon in me je klicala tajnica, da se moram jutri oglasit ob 9h pri direktoriciuser posted image . Ko pa sem jo vprašala, če sem bila izbrana, pa je nekaj zmutila, češ da nisem nobenih dokazil priložilauser posted image . Moje misli: če bi bila ona v moji koži in bi  napisala par 100 prošenj, tudi ne bi več vsem pošiljala kopij diplom in ostalih potrdil in dokazil. Ne samo da kopije stanejo, stane tudi poštnina, ki se veče z številom papirjev, ki jih nabutam v kuvertouser posted image . Pa vedno napišem, če me bodo povabili na razgovor....valda da bom prinesla orginale .....mislim.
No, mogoče jaz čudno razmišljam ...ne vem no.
Skratka nekak sem izvlekla iz tajnice, da bom verjetno s ponedeljkom nastopila delo jazuser posted image . Mojemu user posted image se že rit smeje, jaz pa ne vem kaj naj si mislim. Želodec me tako boli, da ne vem ali sem lačna ali bom bruhala....

Evo, sem se malo potožila.

Zdaj pa moram nazaj k podnajemnikom.....ja, pri nas dogaja. Zdajle sem namreč priletela iz "športnega popoldneva" s tavečjim in njegovim vrtcem.

Uživajte!

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 27.10.2008 17:49:14 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.10.2008 17:57:35   
kaya2007
V bistvu čakam, da si ga bom močno zaželela.

ja, to tudi jaz čakam, pa me skrbi, da si sploh ne bom..ali pa prepozno in se mi potem ne bo več dalo že iz drugih razlogov.
za hrbtenico greva pa pogledat, ker je fizioterapevtka neki skoliozo (ukrivljenost hrbtenice) omenjala..čeprav mislim, da ni nič in bo vse uredu, tudi danes v razvojni zdravnica ni bila ravno zaskrbljena-dajo pa valda za vsak slučaj napotnico.

eca, bom jaz slej kot prej nabavila wii...user posted image  ampak res dvomim da je za telovadit full neka inovacija, sem poskusila igrat tenis, golf pa še ene zadeve, pa ni ravno tako zelo realistično kot je videti v reklami.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.10.2008 19:23:15   
Putka
Petrazg?? Itak da be vse ok na nuhalni!

Bambina, saj jaz se strinjam da je čedalje več parov, ki ne morejo imeti otrok brez pomoči. Zadnja študija je naprimer pokazala, da se s starostjo moškega (od 35 let dalje) povečuje možnost za spontani splav. In tudi z majci se strinjam, tempo je danes veliko hujši kot 15-20 let nazaj. Ampak dejstvo je, da je žensko telo v najboljši kondiciji za nosečnost in porod pred 30 letim. Kljub temu, da se danes 30 letnice počutimo vsaj 5 let mlajše, pač naše biološke ure ne gre nategniti.

Dejstvo je, da je vse več splavov, neplodnosti, alergij...

Aja, prejšnji teden smo bili pri zobarci - Katja ima kariesuser posted image . Pa tolk sem bila pametna, ko so od frendice tamalemu pri letu in pol zobki počrneli. Ima očitno bolj salbo zasnovo, pa še sladkega bistveno preveč poje, priznam. Vesni sploh sladkarij nisem dajala, pa samo vodo in nesladkan čaj je pila. Katja po dobi vse kar hoče, zob ne pusti umivati, pa mamo!

Aja, kar se nosečk tiče. A kaj veste kaj je s sugar, tudi oni so delali na tem, zdaj se pa že celo večnost ni javila?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
28.10.2008 8:38:51   
petrazg
Dobro jutro mamičke...

Kakšno je danes stanje... ste ok in uživate v sončku? V Ljubljani je tak lep sonček, da kar verjeti ne moreš...

No, mi smo bili včeraj na NS in je z našim pikecem vse ok. Dobili bomo pa še enega fantka (oči hodi kot pav) , čeprav tokrat ni bila tako prepričljiva... je prvič rekla , da je 99% , zdaj pa da se ji zdi da je fantek, ampak da ni čist ziher... Sej ni važno, samo  da bo zdrav... Dobila sva tudi 3 slikce in se ga kar ne morem nagledat. To je res takšno čustveno doživetje... sva bila oba čisto raznežena in zelo zelo ponosna. Bo pa mali očitno spet divjak v trebušku, ker je tako migal, da ga je Strahova komaj zmerila ... V glavnem nepozabna izkušnja...

Tako, da punce , ki imate hčerkice, pazite se mojih dveh fantov. Joj, jst si pa čist zares ne predstavljam kako bo to zgledalo... dva fantauser posted image ... pa da bo ta drugi imel samo pol toliko energije kot Anžeti... Pa vse lumparije se bo še prej naučil, ker bo imel odličnega učitelja... user posted image

No Anže že zna pokazati kje ima mami dojenčka, pa velikokrat mu da lubčeka... tak cukerček... mami pa totalno ponosna nanj. Je pa očitno še kar najtežji - 14 kg in cca. 89 cm...user posted image

Danes sem bom lotila papirjev, ki jih odlagam že pol leta in upam, da mi bo uspelo... Tako brezvezno delo, ampak ga moram enkrat nardit, zdej sem pa doma , pa še čas imam... ni izgovorov...

Eca
drži se in se ne sekiraj , saj si super punca in žal jim je lahko , da niso tebe poklicali. Mislim pa da je tako kot ti je že Majchi povedala - veze in poznanstva....

Putka - sorrči... se ti odolžim...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
28.10.2008 9:57:39   
petrinja
no super petrazg, pa boš blažena med fantiuser posted image . super da tudi Anžeta že takole počasi navajata, da bo prišel še en dojenček, da ne bo potem nobene panike. itak so pa tile naši malčki take brihte, da lahko samo stojimo in se čudimo...

tudi mi smo imeli včeraj že 1,5 letauser posted image , in v četrtek imamo sistematski s cepljenjem( edino to me malo skrbi, ker so potem prazniki, in če bo kakršnakoli reakcija,...).
me pa tole vreme rahlo ubijauser posted image . zjutraj bilo malo sončka, sedaj pa spet tuga,no! joooj, če bo cela zima takauser posted image . to je samo še en dokaz več, zakaj je poletje takooooo fajn!!!
Matevž ima končno(!) že 3 trojke zunaj, še ena prodira, in moram povedat, da so trojke pa res j****! je sicer res bolj suhec-kot si rekla bambina, ampak je pa velik. in pa ogromno energije, pa kakanje 3x na dan, in voila dobiš suhcauser posted image . šteka vse, govori pa tudi ne še preveč, ampak bo že še! ni panike, verjetno ga takrat pa ustavit ne bom moglauser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
28.10.2008 14:07:32   
Eca
Hej!

Dobila službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aleluja. Jutri imam zdravniškega in podpis pogodbe,v ponedeljek pa na polnouser posted image .
Danes so me tako zasipali z delom, da me ja kar strah, da ne bo več časa za RR.

Hvala, da ste držale pesti zame in za vse vaše vzpodbude in dobre misli.

Petrazg - bravo za fantka. Zgledalo bo pa približno tako kot pri nas user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa moram na kuhanje kosilauser posted image . Se mi prav nič ne da.
Lepo se imejte in en velik user posted image za vsako posebaj!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
28.10.2008 15:33:52   
petrinja
ooooooooooooooooooooooooooo Eca suuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . uf bravo za službo,res!!!! nič ne skrbi za RR-za tega se vedno par minut najdeuser posted image .

sedaj pa zgleda samo še jaz vegetiram med brezposlenimiuser posted image . mah upam da se bo kaj kmalu kaj izcimilo,če neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
28.10.2008 16:54:49   
kjava
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Eca!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S polno paro naprej!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
28.10.2008 18:24:35   
juniorka
Hojla punce!

petrazg- super za fantka, bo pa v tretje punčkauser posted image
kaya- upam, da se čimprej pozdravita
putka- super za tole darovanje, jaz ne bi mogla. Me pa prav zanima tisti zelenookec, mogoče pa poznamo očija, daj, če boste imeli kakšno fotko na zs...
Eca- sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeerrrrr
Čestitam! Čimprej se navadi na novo okolje, pa pridne otroke ti želim. Zdaj, ko sem sama začela s prakso, šele vidim, kako je naporno delat v šoli- sploh v današnjem času- ko sem jaz hodila v oš, smo lepo pridno sedeli in nismo Zdaj je pa drugače.
petrinja- saj oš tudi ti najdla kaj, držimo pesti
rožica- ja, jaz brez solate ne morem, samo kg pa nočjo dol, ker ste me med nosečnostjo na sladko navadle punce ( Lunca pa Zbilje..) in ne morem brez cukrauser posted image
bambino in ostale bom pa spustilauser posted image

No, jaz sem bila pa danes na skupinskem intervjuju in so me prej klicali, da sem bila uspešna in grem jutri na intervju na 4 oči. Tako da bomo vidli, kako in kaj. Upam, da mi ne bojo akšnih čudnih vprašanj dali ali pa nerazumljivihuser posted image  Imajo tile angleži take posebne izraze, da jih še moj mož ne razume, pa je z angleščino gor zrasel!

Zdaj pa moram eno smrdečo rito previt. Se še kaj javim. So počitnice in mi paše malo brez šole user posted image , pa na Halloween se pripravljamo, bo Nelson vampiruser posted image . Upam, dane bo pol grist začel!
bye

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
28.10.2008 19:41:44   
BAMBINA_
petrazg super za fantkauser posted image Čeprav nuhalna še ni 100%. Meni so takrat pužo napovedali, šele na morfologiji so videli, da ima ta naša puža luleka user posted image A že kaj o imenu razmišljate?
Eca čestitam za službo user posted image user posted image
juniorka jaz te pa ne bom spustila user posted image Držim pesti, da ju3 dobro opraviš! Smrdeče riti pa nam ni treba več previjati; odkar je točno na 16 obmesečnico prvič kakal na kahlo, kaka zdaj vsak dan samo tako. Mogoče je kakšne trikrat od takrat bila plenica pokakana. In je tako fajn, ko ni treba tistega kakca, razmazanega na celi riti, čistiti.
Majchi kako je zdaj z Lano?

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
28.10.2008 20:09:45   
Majchi
Juhuuuuuuuu, Ecauser posted image user posted image user posted image ! Sem ti rekla! Saj sem vedla, no! In kaj točno boš zdaj delala?

Petrazg, bravo za nuhalnouser posted image . Važno, da je vse ok z malim! In kot je rekla Bambina, mogoče pa se je zmotila pri spoluuser posted image . Uf, dva fanta + očiuser posted image . Mah nič, super fajn ti bo, ko bojo kasneje tvoji moški skrbeli zateuser posted image .

Juniorka, čestitam tudi tebi, da ti tako lepo gre v tujiniuser posted image ! Mislim, da sem ti že parkrat rekla, pa ti bom še enkrat, da si ful faca, da se tako dobro znajdeš.

Petrinja, služba pa tud tebe nekje čaka. Tak pozitivc kot si pa ti, ga pa težko najdeš.

Bambina, Lana je zdej mal boljš. Še vedno je prehlajena in mal pokašljuje, ampak to bo zdaj očitno trajal do marca, drugače pa je ok. Je v vrtcu, čeprav njenih vzgojiteljic ni.
Pa čestitam za kahlico!

Kaj mislite, da je že čas za kahlo? Mene že vsi sprašujejo, jaz pa kar ne vem, če je Lana sposobna dojet, kaj je kahla. Kadar se pokaka, ji to vedno povem v stilu, a si se pokakala. Tako da, verjetno mal že ve, kaj mislim.

< Sporočilo je popravil Majchi -- 28.10.2008 20:10:27 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
28.10.2008 20:15:13   
Majchi
Tejč, kje pa si? Za boga, saj so počitniceuser posted image ! Ah, verjetno spet kje Kreslina po Sloveniji lovi.

Iwa? A nisi rekla, da imate net zdaj zrihtan? Najprej zapališ s super lušnimi fotkami male Eme, potem pa zginešuser posted image .

Putka, za Sugar pa tud mene zanima, kaj se kej dogaja. Že dooolg se ni javila. Če prav na kakšno srečanje pa rada pride.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.