Putka
|
Čestitke petrazg!! Bo sestrica, ne? Ti ti, pa sva bili zadnjič na kavi, bi mi ja lahko v živo povedala. Sem kar malo užaljena, res Ja, pa zgleda še petraa moje čestitke zasluži . Jaz sem ves čas mislila, da je hec, pa da pričakuje kajpa vem, kostanj, al pa Martinovanje... Kdaj pa pričakujete dojenčke? se mi dozdeva, da bo spomladi spet polno trebuščkov naokoli... No, punkcijo sem preživela, čeprav ni bilo ravno neboleče . Sem se z eno sotrpinko menila, pa blefirala da sem na IVF, ker je kao anonimno pa ne bi smela drugim tam razlagat, pa pomoje sploh ni lokalne injekcije dal, kar na živo. Včeri so me jajčniki ful boleli, danes je že boljš, pa baje so jih 6 ven dobili , tako da nekaj pa bo! Priznam, da sem bila kar malo zgrožena, kolk žensk oz.parov je bilo samo na soboto tam za IVF. Pa kaj slovenci ne znamo več na klasičen način otrok delat? Pa ne rečem takrat, ko res ne gre drugače, hvala bogu da lahko medicina danes v takih primerih pomaga. Ampak 3/4 žensk je bilo starih! Se grdo sliši, ampak proti 40 za otroke je zame staro. In imam cel kup frendic, ki so še vedno brez, pa služba, satnovanje.. Potem je pa treba pomagat, ne? Eca, Rožica, Petrinja, samo pozitivno, pa se bodo delodajalci pulili za vas. Ste tolk fajn punce, res, tako da bo vsak srečen, ki vas bo dobil. Kaya, od našga šefa žena je pa ful v tale Wii not padla, pa vsak dan telovadi, aerobiko, pilates, tako da se po moje lahko zelo dobro obnese. Pa ne vem, če ima tudi tole ploščo, no ja. Karkoli rabimo, da se premaknemo! Saj izleti v naravo so najboljša rekreacija, vsaj zame, ampak zdaj bo počasi zima, pa slabo vreme.. Ampak tale oktober je bil pa prekrasen, gozd čudovitih barv, prav lepa jesen.. No, še za baby alarm bom enkrat fehtala. Če ima katera za posodit, da ne rabte, za eno kolegico študentko. Moj je še v uporabi, čeprav se Katjo tudi brez zelo dobro sliši. Zadnjič se je sosed nad nami možeku pritožil, da ga otrok ponoči zbuja, če lahko kaj glede tega narediva Ga je očitno Katja upoštevala, ker se že par noči ni zbudila do jutra..
|