|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.7.2008 16:56:31   
Putka
No, bili pri nevrologinji, ful fejst dohtarca. S katjo je vse bp, nima afektnih napadovuser posted image . Ima pa motnje spanja, ker bi morala pri tej starosti prespati noč, ona se pa prebuja. Razlog je dojenje, ki ga moramo ukinit, kar bo težkouser posted image . Je rekla dr, da je zelo brihtna in prehiteva pri spretnostih svojo starost, ampak tudi izjemno karakterna in večinoma vedno doseže svoje. Kričanje je le kričanje, ker tako uveljavi svojo voljo. Ima primere, ko otroci tudi po par ur kričijo, da izsilijo kar hočejo.

Najprej jo moramo spravit v svojo posteljo, potem pa postopoma še odstavit. Tako me v prihodnje čaka še manj spanja kot sicer...user posted image

Kaj za Mostec ni nobene prijave? Bi še katera prišla v sredo/četrtek popoldne malo na klepet? Pa nič, bomo pa spet same...

Veš kaj, Eca, bom pa v Maribor prišla, od telih Lj Majčic ni zadnje čase nobene prave akcije!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.7.2008 17:08:58   
Majchi
Hoj!
Evo, vikend na morju je uspel. Prikolica je super in jaz sem bla res srečna. Sem pa včer domov prišla še bolj zmatrana, kot sem šla tja. Vse to pakiranje, vožnja, iskanje parcele,...Mah ne vem, če se to splača. Saj drugič bo lažje, ko bom pol stavri že imela prštimane.
Poleg tega je Lana oba dneva vedno sitna, ker nikakor ne ujame ritma (niti spanja niti hrane). Zdaj mi je pa to že jasno, ker smo bli dva vikenda zaporedoma na morju.
Drugače je pa res lušna. Rada je v vodi, okrog prikolice mašira, nagica je skoz, vsa je npr. od napolitanke umazana,...user posted image

joj, bom pol, zdele mi toook nagaja...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.7.2008 20:28:19   
Eca
Hej!

Majči - super za morje in Lano. Ti kar zavidam. Mi bomo morje videli šele avgusta, če pa dobim službo....pa ga sploh ne bomouser posted image . Ne vem, če se nam sploh splača za vikend tako kilometrino delat do morjauser posted image . V nedeljo zvečer vračat iz morja je pa tako kot da si žile režemuser posted image (po lanski izkušnji govorim).

Putka - ni problema, ti kar uleti. Jaz sem praviloma prosta, samo kak dan prej na mail ali z.s. kaj napiši, da se ne zgrešimouser posted image .

Pri nas nič novega. No, eno prošnjo za službo spet pesnim za neko farmacevtsko firmouser posted image ... o bog, če tu not pridem user posted image user posted image user posted image user posted image . Moram zdaj spesnit  življenjepis v angleščiniuser posted image . To mi ravno ne gre najbolje.

Pa na vrt bi morala....ampak se bo zdajle spet vlilo, tak da spet ne bo nič. Katera je že pravila, da ima vrt in kaj ima vse posajeno?

Lex- si še tu?

Danes je rodila moja poročna priča (Tejč - tvoja soseda), so dobili fanta Roka. Detajlov še ne vem. Zjutraj sem jo klicala, pa me je na hitro skenslala - mislim da je bila že v rešilnemuser posted image , pa ni računala, da bo tak hitro šlo in me ne bo uspela nazaj poklicatuser posted image .

Bambina
- pridete kaj v MB?

Punce uživajte! Jaz grem nazaj k "življenjepisu" in čiščenju kuhinjeuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.7.2008 21:12:34   
petra a
danes sem izvedela še zadnjo oceno,imam narejene vse izpite,zdaj me čaka še eno leto pol pa diploma,uf,kakšna tolažbauser posted image

Putka-to morta bit luštni tvoji dve punci,za Katjo ti pa sama ne znam svetovat,žal...upam da se to "dretje" kmalu poleže

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.7.2008 21:24:56   
Majchi
Eca, če želiš, ti lahko jaz pošljem življenjepis v angleščini, pa ga samo mal prilagodiš na svoje. Moj je še svežuser posted image .
Ful sta lušna tvoja miškota! Pa zdi se mi, da sta si precej podobna. Me veseli, da tkole uživate, ko ste skupaj in ta čas, ko si še doma.

Bambina, tebi se pa tudi izteka, a ne? Kriza so tele porodniške, čist prehitr minejo. Jaz se skoz tolažim, da bom verjetno še 1x na porodniški.

Aja Putka, kaj si pa s temle mislila? Nisem te čist razumela. Boste še kakšnega fantka naštimaluser posted image ? Al si res kakšno darovanje mislila?
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Zdaj bom lahko brez ovir (upam) darovala spolne celice..

Kjava, čeprav pozno, ti iz vsega srca želim user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN user posted image user posted image

Tejč, želim ti lepe počitnice! Spočij se, da ne boš potem tečka, pa cveke talala.

Srečanje: jaz bi se lahko v četrtek dobila z vami. Pa tud vreme se bo takrat že mal popravlo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.7.2008 21:49:12   
Eca
Majči - se priporočam za življenjepis. Da vsaj malo dobim občutek, kaj naj napišem. Lepo prosim (na z.s.)user posted image !

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.7.2008 21:53:05   
Majchi
Putka, glede dojenja. Jaz sem se točno tega bala, zato sem pa hotla že prej nehat. K sreči Lana tud opazla ni.
Na tvojem mestu bi ušla za par dni, če le imaš možnost. Al pa bi jo dala babici za 3 dni. Men bi se sicer trgal, ampak če bi res tok hotla nehat dojit, bi šla čez to.
Druga varianta pa je, da jo pač dojiš, dokler se sama ne odloči, da se noče več. Sprijazniš se in čakaš. Muka isusovauser posted image .
Sorry Putka, ne vem kaj naj rečem. Ene si tud zize namažejo s čim, da bi ja malčkom blo ful zanič. Prov nič ti ne zavidam tele situacije. Upam, da ti rata na čimlažji način.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.7.2008 7:51:07   
Eca
Majči - še enkrat hvala, ti si res prava punca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Putka - žal nimam ideje glede dojenja....pri meni je vedno prej mleka zmanjkalo, tako da nisem imela težav z odstavljanjem. Mogoče, da probaš samo zjutraj ali samo zvečer dojit ali pa najprej par dni zjutraj in zvečer (npr.3 dni), potem 3dni samo zvečer in potem vsak drugi večer.....pač zmanjšuješ dozo, pa tudi mleka bi moralo glede na povpraševanje biti vedno manj. Jaz bi verjetno nekaj takega naredila.
Ležanja v taveliki postelji pa pri nas nismo nikoli prakticirali z nobenim otrokom. Oba sta od rojstva v svoji posteljiuser posted image , razen Janči je bil parkrat pri nama, ko se je dušil (bronhitis) in imel visoko vročino - pa sva ga imeli zaradi varnosti pri nama v postelji.

Petra a
- user posted image user posted image user posted image user posted image za izpite, konec se že vidi a ne? Malo še, pa boš tudi ti rešenauser posted image .

Tak, zdaj pa na delo veselo. Pri nas lije - tako da ni neke motivacijeuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.7.2008 12:35:51   
felicia
ahoj

ah sem brezposelna pa vseeno nimam časa da bi kej napisala, vedno se kaj najde grozaaaaaaaaa!

No čez vikend je Uroš imel vročino od petka do nedelje in sem spet mela štalo s temi urinskimi vrečkami, ker naj bi dal urin na pregled. Pa kokr kol mu jo gor daj se mu nekako odlepi in gre vse mimo vrečke. No po treh poskusih je ratalo ampak očitno bo premalo urina pa bom morala še poskušat joj oj joj!

drugače je pa vse okidoki. Jaz bi tudi kakšno srečanje sam poovejte kdaj.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.7.2008 13:34:28   
BAMBINA_
Petra a čestitke za vse opravljene izpite!! user posted image user posted image Boš videla, diplomo pa, ko se boš enkrat lotila, boš tako noter padla, da sploh ne boš vedela, kako hitro bo čas minil.
Majchi ma zdaj me pa po pravici prav nič ne stiska, da moram iti kmalu v službo. Pravzaprav je danes moj zadnji dan porodniške, do 28. še dopust in potem veselo na delo user posted image
Eca  v Mb zaenkrat nismo mislili nič iti. Bomo pa v četrtek popoldan šli v Arboretum. Tako, da Putka, Majchi in ostale, se bi lahko tam dobili.
Putka super, da Katja nima nič resnejšega. Trma bo pa tudi pojenjala. Samo ti moraš biti bolj trmasta od nje user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.7.2008 17:48:36   
Majchi
Heej!
Kaj pa je z našo Lex? A kdo kaj ve? Včeraj je bil njen rok, njena Vita pa še kar notri na glavo obrnjena čakauser posted image .

Bambina, jaaaaa! Vidli se bomouser posted image . Tejč bom pa kar sms napisala, ker vprašanje, če bo tole uspela prebrat, ko je pa nič ni tuki gor. Jaz bi lahko prišla mal čez 17 uro. Pa naj se vreme nazaj naredi!

Feliška, živjo! Te že kar pogrešam! No, sam da je Urošu bolje. Tele vrečke pa pri nas še nismo imeli, sem pa enkrat vidla v ZD, ko je ena svoji punčki štimala. Ful smotano za naštimat.

Naša Lana ima pa še vedno ful joškice in moram pediatrinjo poklicat. Pri 9ih mesecih na posvetovalnici je rekla, da se nekje do 1 leta tolerira, potem dajo pa naprej. Na posvetovalnici pri 1 letu smo pa vsi pozabili to vprašat. In ker je bla Lana na pregledu v bodiju, nihče ni videl in se spomnil. Sem sama nase jeznauser posted image . Najprej sem mislila, da je z dojenjem povezano, da kakšni moji hormoni prek dojenja do nje prihajajo, zdaj je pa že skor 2 mesca ne dojim več, pa je stanje nespremenjeno.

Petra a, bravo za vse izpiteuser posted image . A pol si zdej končno absolventka?

Kje pa je kaj Kaya? Po mojem že na polno na čolnu na morju uživa zaslužene počitnice po opravljenih izpitihuser posted image .

Putka, res super, da je s Katjo vse ok. Ti čist verjamem, da te je skrbelo. Kot ti je že Bambina rekla: očitno moraš bit ti bolj trmasta kot ona. Sicer pa tole za vse nas in naše bikce velja. Edin moja Lana ima mal smole, kar se tega tiče, ker je mami tud bikuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.7.2008 17:54:04   
felicia
Oj

Kdaj greste kej na morje? Mi planiramo na Rab -Lopar enkrat v začetku avgusta. A bo še katera majčica tam bi lahko šli na kakšno drinko a ne!

No Majchi- upam da se uštima ta zadeva okoli joškic, čeprav se meni nikoli ni zdelo, da ima prsi povečane user posted image . Pa lepo da me pogrešaš jaz vas tudi vse zelo pogrešam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.7.2008 19:32:11   
Eca
Spet jaz!

Naš Janči ima tudi "zizeke". Sicer se mi zdi, da mu uplahnjujejo. Ob rojstvu je bil prav smešen. Pediatrinja je rekla samo nič prijemat, pa da to ima kao moje hormone....dojim pa že dolgo dolgo več ne. Je pa res, da je naš Janči bolj zalit, mogoče ima zdaj tudi špehec, pa zato zgleda, da še ima malo oprsjauser posted image .
Majči, nič sekirat, napisat na en listekuser posted image , pa naslednjič z listkom k p. Jaz tudi kaj pozabim, pol pa listke pišem in vprašamuser posted image user posted image user posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.7.2008 20:40:46   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Mi planiramo na Rab -Lopar enkrat v začetku avgusta. A bo še katera majčica tam bi lahko šli na kakšno drinko a ne!

Feliška, mi bomo točno tam od 26.7. do 10.8. Definitivno se slišmo in se dobimouser posted image !

Eca, Janči ima tudi joškice? A fantki imajo tud lahko? Svašta. Zgleda je to res od hormonov. Mogoče pa mora ful časa minit od prenehanja dojenja, pa do tega, da zginejo. Mah, bom jutri poklicala in vprašala, pa bomo pol vidl.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.7.2008 20:54:45   
BAMBINA_
Majchi kolikor je meni znano tole s povečanimi prsmi, je pomembno, da le-te ne rastejo. Če so pa povečane, vendar ves čas nespremenjene pa menda ni panike. 

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.7.2008 21:43:58   
lex
Jaz sem še tu, Vita ima pa gimnastične vaje v meniuser posted image user posted image user posted image . Se morem v petek it pokazat v bolnico, da vidimo kaj bo. Jaz bi že šlauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.7.2008 22:25:39   
Majchi
Joj Lex, zdaj se mi pa že smiliš. A te vsaj kaj črviči ali kakorkoli nakazuje, da se bo začelo?

Bambina, ja kdaj pa te zizike po zginejouser posted image ? Mislim, da se Lani ne večajo, ima jih pa že nekje od 4. ali 5. meseca, se sploh ne spomnim dobr.

Šibam spat. Me moj kliče...user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.7.2008 3:59:44   
petrazg
No, da se vam malo javim... Ne morem spat, ap če sem že na računalniku se vam morem malo javit... Se nam tolko dogaja , da nam časa zmanjkuje še za sprotne stvari...

Vglavnem, naš fant je vedno večji, pravi dečko je že... user posted image Priden je še vedno in nimamo posebnih problmov, edino zadnjih 14 dni ga neka čudna drži. Takrat , ko je slabe volje (ko je zaspan večinoma) velja samo mami. Mami ga mora pa potem nosit in cartat,pa lubčkat, očiju pa ne gre niti pod točko razno. Seveda, če me pa ni zraven ni pa nobene krize.. potem je pa oči ok, pa še nosit mu ga ni treba...user posted image Malo izsiljuje oz. sem ga malo razvadla očitno...

Aja, pa imeli smo prvo longeto user posted image . Smo bili v živalskem vrtu in je ena kozika Anžeta čisto pogrizla po prstu... Pa sem bila zraven, pa nisem mogla nič naredit, ker se je vse zgodilo v sekundi... No, zdej je že boljš, rana se celi, Anže pa tako ni imel nobenih posebnih problemov s prstkom... Na urgenci revček ni niti malo jokal, tako da ga moram pohvalit, da je zelo priden oz. kar malo preveč pogumen...

Srečanje - No , s Putko sva se pogovarjali za en sprehod po senčki ta teden... Če se dobite v Arboretumu, se vam pa z veseljem pridružim...

Lex - joj, takole je meni moj sonček nagajal in se mu ni nikamor mudilo... jst sem ga pa tako čakala... Držim pesti, da se Vita čimprej odloči  in da jo bo mami lahko čimprej stisnila v naročje...

Putka - itak, da ni nič s Katjo narobe, samo punca z močnim karakterjem je... user posted image

Feliška - mi tudi gremo na Rab, samo v drugem, terminu...user posted image Se bomo glih križale tudi z Majo...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.7.2008 12:55:43   
tejč
Eeeeej, punce. Slučajno sem na hitro zajadrala gor pogledat, če je lex-srečno!!!!!-že rodila, pa sem takoj ZA Arboretum, super, me bomo itak tam (tako kot danesuser posted image ) že od nekje 15.00.
Ajde, šibam posodo zložit....
smo glih od psihologa-je mela ajša prvi sistematski pregled, pa sva šlli z vlakom v domžale in tooook uživali:)

čau

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.7.2008 17:09:59   
BAMBINA_
Tale SMS sem dobila ravnokar:
Zdaj bo pa veselo. Nagajali bomo: Aleks, Alina in Vita. Ta se nama je pridružila danes ob 15.25. Meri 3780g in 52 cm. Mami Urša in ati Aleš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE LEXuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.7.2008 17:29:13   
kjava
Čestitke še tu, lex!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.7.2008 19:00:01   
BAMBINA_
Ja super, da se bomo spet videle v tolikšnem številu!!user posted image user posted image Tejč, mi bi že tudi bili tam okoli tretje ure. Kaj pa ostale?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 597
9.7.2008 22:13:26   
Putka
Končno Vita! Še ena nagajivka... čestitke lex!!!

No takole. Katja je danes že drugo noč v svoji postelji. Včeraj se je drla nekje 3/4 ure, pa 5x sem ponoči vstala (nekje na 2 uri), pa jo dojila. Ampak ko sem jo v posteljico odložila, je spala naprejuser posted image . Ker v zakonski postelji se je užaljeno drla, če sem jo dala stran. Jo pa ne bom zaenkrat odstavila, dokler se tole spanje malo ne uredi. Skratka, prvo noč je brez večjih prestresov prespala v svoji posteljici. In zjutraj je moja mami prišla za varstvo in se je Katja ravno zbudila, me sploh ni hotla pogledatuser posted image ! Se je k svoji nani stiskala, gledala stran - ignoranca na višku! No, se je potem le omehčalauser posted image .
Danes pa čudež - greva v sobico, se podoji, malo protestira in nekje v 10 minutah zaspiuser posted image Pametna punca! Zgleda, da se je vdala, že ve da je njen čas. Sem prav vesela res, jaz pa pričakovala en teden histerije. Tudi tole vstajanje bom pregrizla, v upanju da bo čedalje bolj redko.

Majchi
, jaz resno glede darovanja spolnih celic. Sem se že malo po porodu odločila, moj je pa zaenkrat proti (na moške celice se tudi čaka leto dni ali kolk!) Samo ker do nedavnega nisem imela ta rdeče, nisem prišla v poštev. Zdaj sem pa z dr.Pintarjevo konec avgusta zmenjena, potem bo pa kar hitro steklo. In zdaj so ukinili 1/2 leta zamrzovanja, imajo neke hitrejše teste, je rekla da mora potem že hitro par obvestiti... Saj imam določene pomisleke, da bo nekje polbrat/sestra mojih otrok.. Ampak se mi zdi fajn na tak način pomagat parom do otroka, ki si ga tako zelo želijo. Mi je šlo kar na jok, ko sem med nosečnostjo na RR visela (kaj pa!) in brala tiste žalostne zgodbe o neplodnih, pa kako več let čakajo na darovalca. In sem si predstavljala, da je moja sestra npr. ena teh nesojenih mamic, sem se potem hitro odločila.

Se vidimo jutri v Arboretumu, jaz pridem okoli 16h! Zdaj pa spat za pol urceuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 598
9.7.2008 22:14:50   
Putka
Se bom jutri potrudila, pa še Indy in Feliško (če ne bo prej prebrala) poklicala. A ura vam je ok 15.30-16.30, za tiste v službah malo kasneje, ne?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.7.2008 22:28:18   
Majchi
Čer!
Evo, midve z Lano bova okrog 17ih prišle, prej ne morem. Bom eno poklicala, da vas najdem in ujamem.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.