Eca
|
Hej! Evo mene spet.... Putka - a ni 6.otroška bolezen samo do 1.leta starosti, potem pa je otrok ne more več dobiti? Tako so meni razložili pri p. Naš Mark tega ni imel in je tudi ne more več dobiti. Lahko pa je 5.otroška bolezen....ki pa menda ni podobna 6.otroški bolezni. Simptomi Skratka večji otroci (po 1.letu) lahko dobijo 5. otroško bolezen. Pri nas nič drastično novega....delamo malo na hiši, z mislimi že pakiramo za morje. Jaz še vedno iščem službo. Upam, da se kaj posreči še pred dopustom. Dorian je pravi lump - milo rečeno. Vsepovsod ga je polno....teka, neroden je, pleza kot od Lex Alina - ekstremna plezalka.....ni da ni. Iz balkona mi dol meče vse kar mu pride pod roke. Trese se, ko vidi steklenico od Sangirje, kozarca pa sploh ne sme biti v bližini, ker bi po moje spil vse kar je v njem (Sangrije seveda), voda ne pali preveč. Zelo rad gleda knjigice, sploh če jaz zraven komentiram ali prepevam .....Pliškoti so zakon. Avti, tovornjaki in letala pa že tak po defoltu....vsi delajo brrrr (včeraj je tudi želva delala brrrrr ). Ko vidi psa začne lajat vau vau, pri mački pravi mau, račka dela ga ga, vendar ne ko gledamo račke. Zanimajo ga tudi ptiči - golobi, ker teh je itak polno in pridejo blizu. Ima 7 zobkov in se zelo slini , čakamo na 8.zobek spodnjo 2. Do Marka ravno ni nežen. Če ima kakšno zanimivo igračko se kar scufa za njo....pa deluje mi da je bolj močen kot Mark (po konstituciji in kilaži zagotovo). Če sliši glasbo pleše , je res ful zanimiv in po eni strani mi kar paše, da sem lahko te trenutke z njim. Ljubosumen je kot "pes". Smo se en dan peljali z mestnim vlakecom po MB in je en fantek pobožal Marka po glavi. Dorian je gledal, kot stekli pes, sem čakala da bo planil na fantka (5 let). Kasneje je pobožal še njega, pa je bilo ok. Mark sploh ni trznil (nima nekega ljubosumja na te stvari). Nežnosti ne pozna oz. ko on poboža te tudi zaboli. Je zelo navihan. Najraje te prime za roko in te vodi po stanovanju in kaže s prstom, ali pa zunaj po trgovini ali parku.... En dan ga je MArk potisnil, ko se ga je dotaknil, da bi prišel mimo in si je Dorian presekal zunanje del nad ustnico in notranji del - nad dlesnimi. Mark je dobil eno po riti in se je drl bolj kot Dorian. Dorian zelo rad ordinira po kopalnici....nastavi pralni in sušilni stroja, prešlata wc in kahlo, potegne rolo papirja, pregleda vse praške (orginal zapakirane, do ostalih nima dosega), omarico imam zaščiteno pred odpiranjem, enako tudi omarico za čevlje , tam so šele zakladi zanj . Evo, tak imamo pri nas. Bitke so se začele. Tak, zdaj pa na delo.....potem pa v mesto.... Včeraj sem bila v H&M in sem dobila za Marka dvojne hlače do kolen: ene za 2 eura in ene za 5 eur . Sem vzela večje številke - za drugo leto. Naš MArk je tak suhec, da mu hlače iz H&M vse dol padejo dobesedno. Uživajte! Eca