|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.7.2008 8:12:57   
felicia
o lex daj še malo uživaj v enem kosu ker potem bo mala Vita imela najemno pogodbo še dolgo časa heheheheuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.7.2008 12:05:41   
kjava
Lex, ti si že tik pred porodom??!! Noro! Jaz ti verjamem, da si že fajn naveličana in da že komaj čakaš, da se medika Vita rodi. Držim pesti, da bo hiter in lahek porod, vidve pa obe zdravi in srečni user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.7.2008 12:47:56   
kjava
Mislim, punce, tole pisanje je pa res katastrofa. Z mano vred, sevedauser posted image

Putka, si me spraševala glede izpitov. Sem v polnem zagonu in mi kar lepo laufajo. Če mi rata ta mesec še dva stisnit, mi ostanejo samo še štirje. Plus en mesec obvezne prakse, ki pa jo grem, upam, delat septembra, ko gre Andrej v vrtec.

Erika je, kot že rečeno, shodila, ampak je enkrat fajn padla, zdaj se pa sploh noče spustit razen za par korakov.

Danes sta bila oba pri zobarju, Andreju ji je končno uspelo zaliti en zob. Ni naredila plombe, ampak samo neko filo mu je dala not, da se ne bo luknjica večala.Eriki je pa itak samo pogledala- zdej ima 8 zob in jo naročila čez pol leta.

Za dopust še vedno nič kaj ne kaže. Mogoče nam za avgust rata dobit neki v Rovinju. A katera pozna Rovinj? A je za kej tam?

Evo, me že podijo dol user posted image

Pa čav zaenkrat!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.7.2008 8:23:12   
Putka
Lex, kar ne morem verjet, da še nisi rodila! Pa naj bi bil vsak naslednji porod kao pred rokom, čeprav ravno za dodi tudi ne veljauser posted image

Samo da se pohvalim, moj magisterij bo zgleda kar dober, ker imam 3 pozitivne miške! Našla nov virus, kar pomeni solidna naloga. Ki jo je treba še napisatuser posted image

Zadnjič sva se z Majchi na cesti srečali, na žalost v slabi situaciji - s sodelavko sta bili udeleženki v prometzni nesreči, vsi zdravi, pa sem jo pobrala in do Lj peljala, ker njun avto je bil za preč...

Kdaj se vidimo, no!!!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.7.2008 9:14:03   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Zadnjič sva se z Majchi na cesti srečali, na žalost v slabi situaciji - s sodelavko sta bili udeleženki v prometzni nesreči, vsi zdravi, pa sem jo pobrala in do Lj peljala, ker njun avto je bil za preč...

user posted image user posted image  Ojoj! Še dobr, da so bli vsi ok.

Putka, bravo za magistrsko! Kakšen virus to? Sej vem, da si že enkrat pisala, kaj iščeš...user posted image
Pisat take reči je pa tud men najbolj mimo. Sem delala enkrat raziskovalno nalogo za Prešernovo nagrado, pa se še spomnim muk, ko je bilo treba kar naprej neki popravljat, pa dopolnjevat, pa en kup literature user posted image  Na konc pa še naprej na univerzitetni nivo ni šla, ker ugotovitve glede ovnovega semena nobenga ne zanimajo user posted image .

Lex, a si še doma?????

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.7.2008 9:52:35   
felicia
ojla

ah smo lene kot to vreme a ne?

No jaz se bom zdej resnično spravila h iskanju službe ker bom znorela doma, čeprav mi nikoli ni dolgčas, samo sam z eno plačo živet pa tudi ni fajn.user posted image

Majchi- dobro da je vse ok.

Putka- lepo da napreduješ z magistrsko upam da bo kmalu gotova. A se magisterska tudi zagovarja? Te lahko pridemo vse majčice spodbujat s svojimi majčkiuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.7.2008 12:48:13   
Eca
Evo še mene....

Ja, jaz sem tudi ena lena majčica. Saj prebreme še, pisat pa se mi ne da.
Sicer pa pri nas vsak dan kaj dogaja, tako da sem polno zasedena. Trenutno sem v pripravah za Markov 3.rojstni dan, ki ga bo imel v nedeljo, praznovali pa ga bomo v soboto. Danes gremo v šoping - prvi del, hrana, pijača.... jutri verjetno po meso, da bomo ga dali čez noč v kak pacuser posted image , ali pa bo ata kak kotel kuhal user posted image . No, se še ni odločil. Torto smo že naročili, tak da vam lahko dam v nedeljo sliko gor, da naredim lušte. Povabljenih je cca. 20 ljudi, tako da bo res veselo.

Tašča je še vedno na morju user posted image user posted image user posted image , tako da imam Doriana celi dan na sebiuser posted image . Službo tudi jaz iščem, pa zaenkrat nič. Imela sem že kup razgovorov, pa se potem izkaže, da to ni to, kar bi jaz delala. V moji stroki pa itak lahko sanjam, da dobim kaj pametnega.

Evo, pa sem malo naložla branja.

Grem zdajle kuhat (priprava), potem pa likat user posted image user posted image user posted image user posted image in to s starim peglerjem, ker likalna postaja naredi savno v moji dnevni.

Uživajte (kaj bi dala za en dan kopanja v kakih termah z mojim user posted image , brez otrok)!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.7.2008 7:10:34   
Putka
Uh, kako marelična barva, za skozlat, preveč zame!

Včeraj smo bili na enem obisku pri 6 tedenskemu fantku, kako so luštni in mali,  brezzobi novorojenčki! Še malo, pa bomo imeli od male Vite slikice tu gor!!

Kjava, v Sloveniji še niso nikoli iskali, zato tudi ne dokazali Tula virusa. To je le eden izmed mnogih, zdaj v Slo že četrti hantavirus, ki smo ga našli v rovkah (Pityms in Microtus). Ta zdravju ni škodljiv, sicer pa virus Dobrava povzroča kar hudo obliko mišje mrzlice.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 558
4.7.2008 16:39:59   
petra a
živjo...samo da pozdravim...upam da uspešno prenašate tole vročino....majchi,samo da sta o.k.,hudiča,kok hitr se lahko kaj zgodi,pazi...tud jaz čakam fotke male Vite :)...Putka,naš veliki raziskovalec,super,spravi še na papir...tko...več moči za nazaj brat pa nimam,uživajte in lepo pozdravljene res vse majčice

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
4.7.2008 16:44:56   
petra a
Bambina-nama je dohtar rekel da do 3.leta ne rabijo paste za zobe

kjava-vse najboljše!

Eca-upam da čimprej dobiš službo,držim pesti

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 560
4.7.2008 16:54:46   
felicia
ojojoj
pa kaj smo res toliko lene. Kje so pa vse pogrešane?
Bambina, Sugar, petrinja, rozica, ancka, rogljicek, pa petrazg, pa indy pa še bi se ktera našla!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 561
4.7.2008 20:46:09   
dodi
Lex-kako si?
Si še v enem kosu?Ali katera kaj ve.................maaaaajčččččicccceeeeeeeeeeeee.........

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.7.2008 22:00:11   
petra a
no,k sem vas prosila za fotke od vaših frizur,prilepim še svojo,sem se dons strigla,sem mislila da bo drugače prišlo...kvaliteta slike je slaba,ker je slikana z mobitelom

user posted image

tkole pa uživa Tjaša na morju
user posted image

tkole pa takoj zaspi,čim se vozimo s kolesom
user posted image

ampak res ni nič z nami,feliška,kako pa naj bo,če je pa taka vročina,za crknit

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 563
4.7.2008 22:04:49   
lex
Moj 3 froc je za znoret - evo NOČE ŠE VEN!!!!!!!!!!!!!!!!! JAZ BI PA ŠLA!!!!!!!!!!!!! dodi a maš kak recept??????????? Sicer pa bom sporočila novičko, če komu drugemu na imam od babine še številko - od srečanja. pa mislim, da imam še kje kakšno, če ne pa na rodili so poglejteuser posted image , ena bo ziher tolk firbčnauser posted image user posted image user posted image  Vroče mi je za znoret, se mi zdi, da kar lije z mene, oba sta ful navezana name (zadnje čase ko ima tud Aleks počitnice je kar nazaj moj postaluser posted image , prej je bil ati samo) in s tem, da sem že 3 tedne za vse sama, ker se kar naprej nekaj dogaja na parceli. Včeraj prispel cigel,....... ali pa ima ati gužvo v službi.

ja nič naša štorklja je zgleda spet zgubila koordinate, se bo že našla, prej ko slejuser posted image user posted image user posted image .

Vam javim

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.7.2008 6:23:42   
Majchi
Čer!
Joj Lex, kok hitr gre čas!!! Saj ne morem verjet, da greš že skor rodit. Ja, ti nam le sporoči, ko bo Vita pripravljena za tale svet. Upam, da ne bo težek porod. Srečno!

Ja, jaz sem imela pa zadnjič prometno nesrečo, kar hudo. S sodelavko sva se peljali iz obale proti Lj. po avtocesti lepo na easy po desnem pasu. Po mojem sploh tud 130 na uro nisva šle. Nakar naju je samo nekaj zadel od zadaj in začel obračat okrog osi čez oba pasa in naju butat iz ene ograje v drugo. K sreči ni nobeden v naju priletel, kar je cel čudež, glede na to, da je bla polna avtocesta in da so velike hitrosti. Najprej sploh nisva dojele, kaj se je zgodil, čez enih 10 min je pa le prišel en tip peš po avtocesti in povedal, da naju je on zadel, ker je zaspal. Groza! Tiste trenutke mi je samo Lana švigala čez misli in za kakšno sekundo sem že mislila, da je to moj konec.
Obe s sodelavko sva jo odnesle brez praske. Mene je mal bolj metal, ker sem zraven sedela in me je pol kar fajn medenica bolela. Ona se je pa volana držala ko nora. Joj, saj se sploh ne smem spomnit.
Putka, še enkrat hvala za prevoz domov. Po mojem te je sam bog mimo prineseluser posted image .

Drugače je pri nas kar pestro. V službi se mi skoz dogaja, je prov fajn. Lana se je iz obdobja, ko je veljal samo oči čist spremenila in se skoz po meni obeša in sitnari. Sploh je noben ne sme kaj dost prijemat in ogovarjat, kaj šele da bi jo komu pustila.
Govori še vedno nič, ampak čisto nič. Karkoli ji rečem, ona samo odgovori "baba"user posted image . Hodi že zelo lepo, čeprov se še zelo rada šlepa na rokouser posted image .
Aja, pa moja sestra je doma do sredi septembra, tko da je prov fajn.

Zdele gremo pa prikolico sprobat nekam okrog Poreča, še ne vem kam. Sestra gre z nama. Upam, da bo lep vikend in da bom imela velik za prebrat, ko nazaj pridem. Pa da bo še en dojenček več na tem svetuuser posted image .

Čao, bridne bodte.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 565
5.7.2008 9:07:11   
dodi
Lex-o ti še kar v enem kosu...user posted image user posted image mene nč ne nuca sprašvat za recept,ker pri nas tud niso hotli ven...user posted image user posted image tako,da ti glede tega ne znam svetovat...user posted image
Saj bo...pravijo,ko bo godan-bo že pršu na dan....če ne,ti bodo pa itak porod sprožili...
Pa srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 566
5.7.2008 9:27:06   
BAMBINA_
eh feliška mene pa res ne rabiš med pogrešane šteti....
Majchi uf, mi gredo kar kocine v zrak. Še dobro, da se je vse v redu končalo user posted image
petra a  dobro izgledaš s tole frizurco... ma, jaz bi te raje kdaj v živo videla user posted image
Putka a ste že imeli preiskave na nevrologiji?
lex ja, pošlji mi SMS user posted image user posted image Štorklja pa prav gotovo že nekje v zasedi čaka.. ali pa ima gužvo, ko je takšen baby boom. V naši službi je v preteklem letu (poleg mene) rodila še ena sodelavka in 4 sodelavci, en sodelavec pa pričakuje septembra. Mi tudi že komaj komaj čakamo Griševega bratranca Domna, ki bi naj prišel na svet 18. avgusta user posted image

Pri nas vse po starem. Včeraj sem bila na službenem pikniku. Je bilo luštno... vsi so še vedno enaki. Griša že zdaj zelo lepo hodi, tu in tam pa še vedno kdaj čofne na rit, sploh, kadar se mu mudi in zašprinta 100/h user posted image Kakšnih silnih prelomnic pa v zadnjem času ni bilo. Še vedno nosi št. 74. Sladoled liže kot velik user posted image Zobkov ima še vedno 8.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.7.2008 0:23:51   
petrinja
ojla babe žabeuser posted image .

ma sem že doma nekaj časa, pa kar težko pridem kaj zraven, ker sem kar naprej nekje, pa štimam že za naslednji dopust-tj. od jutri dalje pa za 14 dni-midva z Matevžem, pa še moje sestreuser posted image .

Majchi-ma me je kar streslo, ko sem slišala, kakšno srečo v nesreči si imela. kar bodi malo pozorna, če te bo kaj še bolelo. drugače sem pa zelo vesela, da sta s sodelavko odnesle brez praskeuser posted image .

putka kako je s tvojo mami? sta že s Katjo skupaj? pa Vesna? je sedaj med poletjem v vrtcu, ali doma?

eca- tebe bi pa jaz kar vsak mesec pošiljala na kakšen fejst oddih, da si malo nafilaš baterijeuser posted image .

petra a- ma ti paše tale kratka frizurcauser posted image . pa da ne govorim o praktičnosti,kaj? Tjaška je pa tud en cukr v čolnčku.

felicia-upam da je z Urošem že vse tipi topi, in da ni več kakšnih skrbi, in da pediatrijo gledaš samo od daleč.

uuuuuuuu lex, skorajda sem pozabila nate. če še bereš to, ti želim ekspresen in čim manj boleč porod, in da čimprej stisneš k sebi še en mali zakladek. sporoči nam veselo novico, boš?user posted image user posted image

kjava- VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image . leta se itak ne govori, neuser posted image . upam da si lepo praznovala.

ja no jaz sem se pofočkala, kje so pa še ostale?

no, pa še malo slikic pripopam, kako je bilo luuuuuuštnooooo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.7.2008 18:57:23   
Eca
Hej!

Obljuba dela dolg.... grem fotke tankat.

Petrinja - kako lepo misliš nameuser posted image user posted image user posted image , takoj ti pošiljam par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za en velik šopek.

No, grem nazaj tankat...pol pa upam, da mi še danes znese gor nalepit in pokomentiratuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.7.2008 20:51:53   
Eca
Evo me nazaj....
Torta:user posted image

Janez in njegov hobi:

user posted image

Slavljenec Marki ( v labirintu - Park ustvarjalnosti):
user posted image

Ko smo že pri tej fotki... V Mb-ju ravno poteka festival Lent in tele slikice so od danes iz Mb-parka, ki gosti razne delavnice v okviru festivala. Je super za otroke (no za naše majčke malo manj, za večje otroke pa zelo) in tudi za starše. Evo prilagam še nekaj utrinkov za lušte. Festival pa traja vsak dan, celi dan  (to v parku že od zjutraj) do vključno sobote. Pridite pogledat, ne bo vam žal.

Pa dve družinskiuser posted image :
user posted image
user posted image

No in končno nagradno vprašanje: Kdo sta osebi na sliki?user posted image
user posted image

Evo, sem naložila.

Kaj več pa napišem še jutri, ko bo več časa, upamuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.7.2008 22:27:48   
tejč
Faaaaak, Majchi, jao, srečo sta imeliuser posted image !

Punčice, men se pa en da pisat, ampak začnem jutri s prvim dopustniškim dnemuser posted image user posted image user posted image . Ajšo bom imela cel teden doma, Maška bo pa v varstvu, da se bom lahko tavelki rabarbari max posvetila, potem po morju pa obratno, bo pa tamala doma in tavelka v vrtcu. To pa zato, d ane bo mami slućajno kej frej.user posted image Pa še sama sem si izmislila!

Jutri šibava v Kranj v nabavo, potem en dan z vlakom na izlet in drugič spet v Arboretum in ene delavnice, pa pospravljanje in ustvarjalnica doma, vožnje  s kolesom...itd...nama sigurno ne bo dolgčas.

Petra a, luštna si!
Eca tudi!

Ana Desetnica je šla letos mimo nas.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.7.2008 22:48:15   
Putka
Čau babnice! No, ste se le malo javileuser posted image

Tejč, če se boš kaj po Arboretumu brez družbe potepala, javi! Sem ti še en sprehod dolžna, z veseljem pridemo! Mi smo šli pa raje na dolenjsko, kot na Ano Desetnico, mi ni žal.

Eca, fajn so takele delavnice, res. Je za malo večje otroke kar dobro tudi v Lj poskrbljeno, če se staršem ljubi.. Sodelavec bo imel oba sinova praktično celo poletje po raznih poletnih delavnicah, taborih.. nas to še čaka, ko bodo šli v šolo.
Ej, pa Nel zgleda še 1 x večji kot Dorian na tisti fotki. Kaj mu tam v Angliji dajejo za jestuser posted image

Petrinja
, daj se kaj dobimo, dokler si doma. Kak sprehod popoldne po PST, ko je malo bolj frišno. Matevž je pa čisti blondinec!! Pa laske kodraste...

Petrazg je pridna in delovna, se dobiva ta teden na kavi, na RR pa ne utegne. Saj čisto razumem, še jaz nisem več dnevno tukaj goruser posted image .

Lex
, med Rodili smo! te zaenkrat še ni! Držim pesti, da bo šla Vita čimprej ven.. Ampak bi te lahko tvoj dec malo pocrkljat tele zadnje dni. Saj še od Aline nisi dobro na stari tir prišla, pa je že spet nočno vstajanje pred tabo. Si pa ja zaslužiš malo time-out! Tisti cegli ne bodo nikamor ušli, dan gor ali dol!

Dodi
, ste bili v Dolenjskih toplicah? Me smo šle sicer že v petek, samo je imela Vesna ene fleke po telesu (so čez noč izginili), pa še deževalo je potem... Sem pa čez vikend gledala, če te bom kje videla...
Petra a, kratka čupa je fajnuser posted image , sploh poleti!! Hvala za motivacijo. Jo bom sigurno rabila, da se bom spravila kaj napisat.

Bambina, živjo! Me veseli, da gre Grišu tako fajn.. Katica ima jutri pregled, pa ker ni nič slabše, sem optimist. Itak.

< Sporočilo je popravil Putka -- 6.7.2008 22:49:07 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.7.2008 23:09:12   
Putka
OK, še tekoče.

Prva stvar: Katjo moram nujno odstavit, rabim nasvete in spodbudne besede. Zbuja se ponoči non-stop, išče jošk in kriči, če ne dobi svoje. S kričanjem mislim tako glasno, da jo sigurno slišijo par štukov gor in dol. Dude noče, jo zabriše dva metra daleč, ima namesto dude jošk. Včasih sesa tudi 15-20 minut, čeprav že spi, spet tuli in se zbudi, ko jo umaknem. Čez dan se še vedno doji, vsaj 3-4 x, zjutraj, ko pridem iz službe, mah, skoz.

Pije po flaški, iz kozarca, zadnje čase obožuje sok iz tetrapaka (zaradi slamce, ki jo potem not tlači), tako da dehidrirala ne bo.

Sem najprej mislila združit odstavljanje z navajanjem na spanje v njeni postelji (spi med nama, ja še vedno), pa se mi zdi oboje hkrati malo prekruto. Mislite, da ji lahko pusti tale odtegnitev kakšne posledice? Psihične mislim, ker je čista odvisnica, moj mali klopekuser posted image . Mi je tako hudo, da mi ni uspelo prekinit že prej. Pa saj sem tudi sama po eni strani kriva, da sem jo imela ves čas pri sebi. Tako propagirajo tole dojenje, da se otrok tako razvadi in je potem hudo pa ne povedo!

Dajte mi malo pomagat tiste, ki ste dolgo ali še dojile, pa ste se same odločile prekinit. Tisto ne velja, ko se mulci kar sami odstavijo, I should be so lucky!

Druga stvar
: naša Katja plava! Z rokavčki seveda, ampak kar ne morem verjet. Sem pa koza pozabila fotič sabo, tako da slikce sledijo drug teden.
Že prejšnji teden smo bili v Dol.toplicah, ampak je imela še obroč, pa še rokavčke. Med tednom smo se pa pri prijateljici v napihljivem bazenu hladili, pa je mula veselo čofotala, pa nič je niso ta veliki motili. Ker je bila voda ravno prav glboka, da se je z rokami dotikala, je že tam napol plavala.
Včeraj v bazenu pa sem se najprej ustrašila, ko se je naprej vrgla, potem pa vidim, da se z nogicami odriva. Glavo ima ful ven, če zajame vodo jo mirno pljune, kdaj pa kdaj gre tudi v napačno luknjo... No, danes je pa tudi v globoki vodi brcala in proti koncu dneva smo se že žogali, not in ven iz bazena lezli...

Meni se to zdi blazno fino, saj ima komaj 14 mesecev!! Tako da se je pri nas tale tečaj res obrestoval.

Pa da še ta veliko pohvalim, ki je v parih obiskih bazena prava morska deklica postala. Skače, se potaplja, lebdi, vse brez rokavčkov!

Ja, Vesna je zaenkrat še v vrtcu, ena redkih v skupini, večina je šla zgleda julija na dopust, mi gremo pa šele avgusta. In jutri gredo v drugo enoto, ker nam letos adaptirajo kuhinjo, streha pa še kar azbestna ostaja - hvala Zoranuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.7.2008 23:21:47   
Putka
Ja, še to. Prejšnji vikend dobila tardečo! Po 23 mesecih, pa se je kak mesec napovedovala, so me spraševali če pričakujem, tolk sem bila napihnjena. Ks reči je tetka po dveh dneh šla, pride kmalu spetuser posted image A sem bila zadnja brez?

Zdaj bom lahko brez ovir (upam) darovala spolne celice..

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.7.2008 7:49:36   
dodi
Tejč-imaš ZS

Putka-mi gremo v dolenjske toplice 20.7.......če boš takrat dol povej....da se vidimo....

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.