|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
9.7.2008 22:28:55   
Majchi
Lex, čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.7.2008 22:35:21   
tejč
Lex, pol te jutri ne bo v Arboretum?user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene, iskrene čestitke ob rojstvu male Vite-prav konkretna punca, ni kaj! Zdaj bo pa veselo!user posted image

Putka, Maychi, Bambina in ostale: juhuhuhu! Se vidimo! Saj nas treh ne moreš falit, ko šibam in se derem za Mašo. Bom pa še voziček iz kleti zvlekla, da jo bom kar mal privezala v voziček. Danes je letala po parku od 15 do 18 in je bila na koncu že čisto preč, da sem jo nesla po drevoredu, pa kar v en voziček se je rinla (neznanka z otrokom) in lezla goruser posted image , drugače pa dobi histeričen napad, če privlečem naš voz v njeno bližino-mogoče pa ji model več ne ustrezauser posted image .

No, zdajle se je "gospaVRTISESVETOKOLIMENE" zbudila, zahtevala vodo, se ulegla nazaj, spet vstala, metala dudo in stala, klicala AJA (Ajša) in sem jo vzela ven, od Boruta je izsilila pol banane, zdaj pa še umivanje zob in tresk! nazaj v posteljo...Hitim spat, preden me premami, da jo čopnem med naju in mirno zaspim...

Noč...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
10.7.2008 8:58:52   
felicia
ooooooooooo lex čestitke user posted image

Arboretum pridem sam bom morala katero poklicat da za njo peljem, ker nikoli v življenju nisem bila tam. Bom pa tudi jaz malce pozneje prišla če boste še tam. Bom kar Majchi poklicala, če ji lahko sledim!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 603
10.7.2008 18:51:15   
kai1
Lex,  čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 604
10.7.2008 20:13:03   
kjava
No pa se še tu malo oglasim. Sem mela dons že svašta prigod.

Majchi, naša je mela tud velike joškice in sem zdej, ko si ti pisala o tem, opazila, da so ji nekoliko uplahnele. Drugač pa jih imajo tud fantki, ja, isto jim lahko prve dni  življenja kakšna kapljica mleka ven priteče user posted image

Putka, mi se bomo tud morali še spopasti z odstavljanjem. Andreja sem pri 16 mesecih kar pustila, da se je zjokal. Seveda sem ga nosila, cartala itd, pa je v parih dneh pogruntal, da je konec. Zgleda, da bo pri Eriki treba enak postopek izvest.

Eca, jaz sem pisala, da imam vrt z zelenjavo. Ma sem tok pozno sadila vse zarad vremena, da bo zdele enkrat šele prvi pridelek.

Petraa, čestitam za izpite user posted image  Zdej si pa malo oddahni.

Mene je pa od feliškinega tasta šef včeraj vrgel na izpitu user posted image  A veš to, Felicia? A je on res tud tam nekje blizu vas doma?

Upam, da ste se mele fajn v Arboretumu. Mi smo imeli pa danes kovača, je kobilo podkoval. Prvič. Pa breja je! user posted image  Se pravi, če bo po sreči, bo maja žrebiček. Še en majček user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
10.7.2008 21:04:05   
Putka
Kjava, pri vas je vedno pestro! Pridemo kaj na obisk, se en krog na breji kobili zapeljatuser posted image . Se hecam, no. Bi pa lahko kak izlet na Dobeno (saj to je pri vas, al sem kaj pomešala?) zorganizirale...

V Arboretumu je bilo prav zares luštno! Tiste ki ste pomišljale, vam je lahko fajn žal.
Se nas je lepo število zbralo: midve s Katjo in Vesno, tejč z Maško+Ajšo, Bambina in možek z Grišom, petrazg in Anže, sugar in Vall, Feliška in Uroš, Majchi z Lano in nenazadnje Indy in Mark. Fantje so pravi lepotci, pa vsi prav veliki, sploh Mark in Uroš sta tako zrasla. Pa lepotička Lana ima dolge dolge laske. Maša je pa tako okrog šibala, da je sploh nisem uspela ogledati. Griša je pa imel vse pod nadzorom, jih je vse prekontroliral, bodoči manager (upam da neuser posted image ).

Me smo prišle domov ob pol 8h, Katja že spiuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 606
10.7.2008 21:54:55   
BAMBINA_
V Arboretumu smo se imeli super user posted image user posted image Kar se mamic tiče, ena bolje izgleda kot druga. Majchi je čist huda bejba ratala (no, saj je bila prej tudi user posted image ), Putke je vsakič, ko jo vidim, majn, Mare se je čisto nad Tejč navdušil, se mu zdiš tolk faca user posted image (pa meni tudi, jasno), petrazg je tudi vedno bolj luštna, ma vse ste tolk fejst user posted image user posted image Sem vesela, da sem Sugar spet videla po dolgem času. Otročki pa tudi. Joooj, kako so že vsi veliki... razen našega malega štoflca user posted image Sploh Mark se mi je danes zdel tako velik fantek. Če ni celo od Anžeta večji user posted image Anže, upam, da se kmalu vidimo, pa se boš mogoče potem hotel kaj več crkljati pri meni... danes je samo mamica veljala. Katja je takšna kodrolaska, s takoooooo lepimi svetlimi, modrimi očmi, MAša že obvlada hojo čez drn in strn.. je nič ne ustavi user posted image ful je facika (Tejč, Griša je še ves čas na poti domov ponavljal Ajša, Ajša user posted image ). Pa Uroš se je tako potegnil. A zaradi tistega, kar ima zdaj na ličku, so zadnjič takšno paniko naredili? Kaj so pa potem ugotovili, kaj je to?

Fotke sem tudi že naložila. Za tiste, ki so prišle malo kasneje, nam je žal zmanjkalo baterij, da bi jih ovekovečili. Komaj čakam na feliškine gasilske fotke user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 10.7.2008 21:55:52 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
10.7.2008 22:17:15   
BAMBINA_
Aja, tejč, tebe pa držim za besedo. Se magari mi pripeljemo v Mozirje, ko boste tukaj. Naša mami je tudi Mozirjanka, iz Radegunde (to bo tvoj vedel, kje je). Mogoče smo celo kaj v sorodu user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 608
10.7.2008 23:40:24   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

(Tejč, Griša je še ves čas na poti domov ponavljal Ajša, Ajša user posted image ).

Hahahaha, super! Kako je luškan Griša, pa vsi ostali tud. Sem na hitro fotke preletela, so mi vse in vsi všeč, razen jaz sem takooo grozna na enih parih, kot v resnici, hehehe, nimaš kaj, čudežev še Mare ne zna delat, ha?user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za komplimente.user posted image

Ej, res se kaj vidimo, ko bomo v vašem koncu, Bambina. Borut sprašuje, kje ste doma (Prebold) in seveda ve, kje je tista vas, Kunigundauser posted image .

Aja, a od feliške bodo ble pa une gasilske...komaj čakam, da vidim naše majčke!
Hvala, ker ste prišli, res je blo fajn. Je mogla Bambina organizirat shoduser posted image user posted image user posted image .

Kaj pa VSM? Predlagam 23.8. (sobota) po kosilu v Arboretumu pri igralih-vsak prinese nekaj grickanja in pijačke, deko ali kaj drugega in lopatke, grabljice in vedro, žogo,...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 609
11.7.2008 8:24:22   
felicia
ahoj

no slikce bodo sam mal časa rabim tako kot vedno heheheh

Sem pa vesela da sem vas vse skupaj vidla! Pa kako zna Maša govorit čist sem preč kako tamala čablja!

No VSM bi pa jaz raje kakšen začetek septembra kaj pravite?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 610
11.7.2008 8:34:36   
Eca
Hej!

Sem pogledala poročilo - fotke: SUPER STE!

Malo sem sicer ugibala pri otrocih ampak na koncu ugotovila kdo je kdouser posted image .
Sugar - lepo te je bilo spet videt, še lepše bi te bilo brati!!!!!!
Indy - tebe skoraj nisem prepoznalauser posted image .
Putka - čestitke za videz - Monti deluje, ni kaj!user posted image

Vsi ostali tudi zelo luštni, pogrešam pa Petrozg (le kje se je skrivalauser posted image , da je ni na nobeni fotki).

Zdaj pa šibam, moram spet eno prošnjo za službo napisatuser posted image !

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 611
11.7.2008 10:30:27   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
pogrešam pa Petrozg (le kje se je skrivalauser posted image , da je ni na nobeni fotki).

Petrazg, Feliška in Majchi so prišle malo kasneje, ko je naša baterija na fotoaparatu že crknila user posted image . Saj jih je najbrž feliška malo poslikala.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 612
11.7.2008 17:24:15   
Majchi
Oj!
Ja, včeri je blo pa prov fajn. Kar nisem mogla verjet, da se nas je tok dobil. Sem bla čist presenečena. To je bil pravi mali VSMuser posted image .

Malčki so vsi ful zrastli, eni že tko lušno govorijo, hodijo že vsi ko profesorji,... Najbolj so mi bli pa face, ko so si tko lušno flaše menjavali za piškote. Najprej je Lana od Maše vzela presto in ji dala flaško, kasneje pa je isto flaško dala še Anžetu in mu vzela piškotuser posted image . Zgleda imam lačnega otroka. Sicer se pa vidi po višini.

Kjava, super, da si se mal javila po dolgem času. Men je zmeri tko zanimivo brat tvoje veterinarske in podeželske dogodivščine. Pa razni bagri me v smeh spravljajo,...user posted image  A z izpiti si končala do septembra, ne? Drugače pa čestitke za brejo kobilouser posted image . Kokr si opisovala zadevo, ni tko lahko kobile obrejit (al kako se rečeuser posted image ).
Kar se pa joškic tiče, pa moram povedat, da sem klicala Lanino zdravnico. Sicer sem govorila s sestro, ampak je kar resno vzela in me naročila čez cca. 10 dni. Pa vam potem poročam, kaj in kako je s tem, da boste vedle, sploh tiste, ki imate isto joškaste bejbije.

Putka, glede darovanja spolnih celic, ti pa moram rečt, da si ful pogumna. Jaz bi verjetno imela 100 predsodkov. Se strinjam z vsem, kar si napisala o tem, ampak jaz bi na koncu verjetno rep stisnila. Faca si, res!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 613
11.7.2008 19:31:17   
kjava
Ste se mele fajn na srečanju, a? A pol sugar ni noseča? Mislim, na slikcah ni nč videt... Putka, majke mi, ti maš pa res zmer bolj hudo postavo user posted image
Aja, pa na našem koncu je Koreno, ne Dobeno user posted image  Pridte enkrat z ruzaki, pa gremo gor.

Majchi, mam kar še izpite, pri nas tud čez poletje laufajo, sam če ni profesor na dopustu, pa se da zmenit.
Drugač sem pa jaz delala kobili UZ in sem najdla plod user posted image , un dohtar je bil zraven in je na ekranu videl in potrdil da je to to, Boštjan pa kar ne more verjet, da jest to res znam in vsakmu reče, da naj  bi bla breja, pa je ful neki skeptičen. Mislim, sploh se ne zaveda kako sposobno ženo ima  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Ajde, škoda, dej že tiste slike gor, no!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.7.2008 19:41:40   
Eca
Ajde, škoda, dej že tiste slike gor, no!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 615
11.7.2008 21:13:04   
Majchi
Joj, Kjava, kje jih pobiraš!user posted image user posted image
Tvoj je pa tud en smotko, če ne vidi tvojih sposobnosti in če ne verjame vate. Mal več medicinskih izrazov doma uporabljaj, da bo mal zgubljenuser posted image . V bistvu se sploh ne hecam, to jaz mojmu včasih naredim (izraze iz svojga foha) in se prov zabavam, ko pojma nima, o čem govorimuser posted image . Se takoj bolj pametno počutimuser posted image . Ampak, kar je najpomembnejše, on se bolj neumnegauser posted image . Pa imam mir za nekaj časa, kar se podcenjevanja tiče.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.7.2008 21:35:53   
kjava
Ej Majchi, a veš da večkrat sanjam o tem, kako bom nekoč vzela mojga s sabo na carski rez h kravi za asistenta in mu bom komandirala, kaj naj mi da, čim bolj čudne pripomočke, da ne bo mel pojma, pa same latinske izraze, da bo vidu kako je, ko on meni govori za kakšno orodje, k se mi tud sanja ne, kaj je to, pa kešni tišlarski izrazi in pol me ma za čist nesposobno.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.7.2008 21:45:05   
Putka
O, Kjava, hvala za kompliment! Samo sem še kar nekaj od ciljne teže, se pozna da premalo migam. Z aerobiko ni trenutno nič, z laufanjem (razen za Katjo) še manj. Se bom na morju potrudila malo več plavat. Pa ne zaradi postave (bodoča manekenka za Sports Ill, valjda!) ampak ker me vse boli, hrbet, vrat...

Sem se zdaj spomnila, da se Gorenjke že lep čas niso javile, sploh rogljiček! Da malo naše inozemke povedo, kdaj bi prišle v SLO na VSM. Meni bi bil sicer začetek septembra res boljši, samo tejč ima takrat šolo, pa uvajali bomo vrtec... Tako da mi tudi ta datum ustreza, pa itak bomo najbrž spet same, ko bo moj delaluser posted image

Mularija spi, jaz sem mislila likat, pa je že tolk ura, da grem po tuš in spat!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 618
12.7.2008 20:37:14   
Majchi
Men se zdi pa ful dobra ideja, to kar je Tejč napisala za VSM. Ampak jaz moram v ponedeljek preveriti datum, ker imamo v službi baje vsak kvartal 3-dnevni izlet oz. konferenco, kjer se zbere prodaja iz vseh držav, v katerih ima naša firma podružnico. Udeležba je baje obvezna in mislim, da je ravno okrog 20.8.user posted image .

Kjava, ja ta bi bla dobra, ja! Mal počak, da boš imela svojo kliniko, pol boš pa ti šefica domauser posted image ! Pa še v resnici boš imela večjo možnost, da pride do take situacije, kot si opisala.

Putka, imaš prav. Naših Gorenjk nič ni na spregleduser posted image . No, upam, da zato, ker na morju uživajouser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.7.2008 10:50:22   
felicia
Evo mene škode user posted image  sem dala slike gor pa si jih mal poglejte!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.7.2008 21:23:23   
Majchi
Bambina in Feliška, super fotkice!

Evo, majčice moje, za nami je en miren vikend, ki je prov pasal po dolgem cajtu. Lana mi je dons prvič jasno in glasno rekla mamauser posted image . Dons je tud dobila čolnček za napihnit, da ga bo imela pred prikolico, ko bomo na dopustu. V sparu sva ji vzela še par bodijev, žogico in en kompletek šalčk, podstavkov in lončkov za kavico kuhat. V glavnem, je čist zapela za vse, z lončki se je še cel popoldan ukvarjalauser posted image . Kakšen mir!
Pa z mojo sestro sva iznajdle super način, kako Lano futrat, kadar noče ust odpirat. Ker ima itak vedno rezervno žlico v rokah, jo namutim, da kao ona mene hrani. In ko jaz usta odprem in rečem aaaa, ona avtomatsko tud usta odpre in voila...hrana je v njenih ustih. Še opazi ne, kdaj je cel obrok pojedlauser posted image .
Joj, tok je lušna! Ta vikend sem imela oba dneva zjutraj čist solzne oči od sreče, ko sem jo iz postelje gledala, kako ona v pižamci šiba po stanovanju, se vedno znova vrača k nama v spalnico, nekaj žlobudra, vedno kaj prinese, se skoz smeje,... Ful je dobrovoljček, vsem se smeji, maha, pošilja lupčke,... Ah ne vem, kaj mi je, sem zadnje čase čist raznežena.

Lex, sem prebrala, da si že doma. Veš, jaz sem mogla mal med julijkami preštafnat, če si se že kaj javila. Super porodna zgodba! Me veseli, da sta z Vito doma in da se že cartate vsi skupajuser posted image !

Zdej se grem pa jaz tud mal k mojmu možeku stisnit. Nočko punce!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.7.2008 22:05:24   
Putka
Uf, Majchi, zdaj bom pa še jaz med Julijke šla brskat.

Evo, še naša mala ribica v Dolenjskih toplicah:

Pa še link za flimčka, na enem se bolj namaka in uživa, pa vmes vodo pljune ven, na drugem bolj miga, pa še Vesna v akciji za na konec:
Katja plava hrbtno

Katja brca

Vesna skače

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:10:26 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.7.2008 23:36:26   
juniorka
Hej!
Sem preverla slikceuser posted image , pravi mini vsm, prav lušno vas je videt, če že ne v živo!
Pri nas življenje teče dalje, se uvajamo v vrtec in gre zelo počasi- se je en teden prej začela faza mama... saj ene že veste, kako to zgleda.. ko me ni v vidnem polju, me začne klicat, tako da še na wc ne morem sama- prileti za mano, pa me objame- ja pravi mamin sinko! Pa bo že počasi, se nam ne mudi, ker službe še ne iščem user posted image ... nam ratuje z moževo plačo živet, četudi dela samo part-time! To je razlika tukaj!
Jaz sem začela na veliko pečt, kuham itak same dobrote in se mi tudi na kg vidiuser posted image , ampak zdaj imam priložnost uživat v peki in to pridno počnem!

Majchi- Nelu je prvi mesec mleko priteklo iz joškice, je imel ginekomastijo, je pa po dveh mesecih zginilo! Upam, da bo Lani tudi izginilo!
Eca- držim pesti, da končno najdeš službo, da boste čimprej v svoji hiški!
Lex- tebi pa čestitke !

No, tole na kratko, lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 623
14.7.2008 11:19:15   
felicia
oj

Putka- kolk je luštna katja ko  tako giba v vodi kot ribica je - super! Vesne pa mi noče odrpet tako da je žal nisem moogla videt!

No Uroš ima jitri alergologa pa bom videla če je na kaj alergičena ali ne. Pol bom pa postopoma začela uvajat KM , ker Uroš še vedno je adaptirano mleko.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.7.2008 22:11:47   
Majchi
Čer punce!

Putka, ful lušni filmčki! Madona, kok Katja dobr plava z rokavčki. Jaz Lane tud pod razno še ne upam spustit. Je še vedno na istem nivoju kot takrat v Atlantisu. Držim jo v plavalnem položaju, jo mal dvigujem, ven mečem, ona je pa še bolj trda kot takrat. Čeprov v resnici ful uživa. Mogoče se bo na morju, ko bo vsak dan 14 dni v vodi, kaj več naučila in se bo bolj sprostila.

Drugač ima pa izpuščaje po celem telesuuser posted image . Dons zjutraj se zbudim, jo oblečem in vidim, da je cela pikasta. Nič je ne srbi, normalno je in spi, je ves čas dobre volje, kot da nima nič. Nismo menjali kozmetike niti praška. Pa tud jedla ni nič novega. Sem bila z njo pri pediatrinji, pa mi je rekla, da je kakšna alergija. Sploh ni mogla ugotovit in potem je rekla, da je to to. Jaz pa ne verjamem. A ni tako, da alergija srbi? Aja, pa vročine nima.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.