Putka
|
OK, še tekoče. Prva stvar: Katjo moram nujno odstavit, rabim nasvete in spodbudne besede. Zbuja se ponoči non-stop, išče jošk in kriči, če ne dobi svoje. S kričanjem mislim tako glasno, da jo sigurno slišijo par štukov gor in dol. Dude noče, jo zabriše dva metra daleč, ima namesto dude jošk. Včasih sesa tudi 15-20 minut, čeprav že spi, spet tuli in se zbudi, ko jo umaknem. Čez dan se še vedno doji, vsaj 3-4 x, zjutraj, ko pridem iz službe, mah, skoz. Pije po flaški, iz kozarca, zadnje čase obožuje sok iz tetrapaka (zaradi slamce, ki jo potem not tlači), tako da dehidrirala ne bo. Sem najprej mislila združit odstavljanje z navajanjem na spanje v njeni postelji (spi med nama, ja še vedno), pa se mi zdi oboje hkrati malo prekruto. Mislite, da ji lahko pusti tale odtegnitev kakšne posledice? Psihične mislim, ker je čista odvisnica, moj mali klopek . Mi je tako hudo, da mi ni uspelo prekinit že prej. Pa saj sem tudi sama po eni strani kriva, da sem jo imela ves čas pri sebi. Tako propagirajo tole dojenje, da se otrok tako razvadi in je potem hudo pa ne povedo! Dajte mi malo pomagat tiste, ki ste dolgo ali še dojile, pa ste se same odločile prekinit. Tisto ne velja, ko se mulci kar sami odstavijo, I should be so lucky! Druga stvar: naša Katja plava! Z rokavčki seveda, ampak kar ne morem verjet. Sem pa koza pozabila fotič sabo, tako da slikce sledijo drug teden. Že prejšnji teden smo bili v Dol.toplicah, ampak je imela še obroč, pa še rokavčke. Med tednom smo se pa pri prijateljici v napihljivem bazenu hladili, pa je mula veselo čofotala, pa nič je niso ta veliki motili. Ker je bila voda ravno prav glboka, da se je z rokami dotikala, je že tam napol plavala. Včeraj v bazenu pa sem se najprej ustrašila, ko se je naprej vrgla, potem pa vidim, da se z nogicami odriva. Glavo ima ful ven, če zajame vodo jo mirno pljune, kdaj pa kdaj gre tudi v napačno luknjo... No, danes je pa tudi v globoki vodi brcala in proti koncu dneva smo se že žogali, not in ven iz bazena lezli... Meni se to zdi blazno fino, saj ima komaj 14 mesecev!! Tako da se je pri nas tale tečaj res obrestoval. Pa da še ta veliko pohvalim, ki je v parih obiskih bazena prava morska deklica postala. Skače, se potaplja, lebdi, vse brez rokavčkov! Ja, Vesna je zaenkrat še v vrtcu, ena redkih v skupini, večina je šla zgleda julija na dopust, mi gremo pa šele avgusta. In jutri gredo v drugo enoto, ker nam letos adaptirajo kuhinjo, streha pa še kar azbestna ostaja - hvala Zoran
|