|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
23.6.2008 20:56:42   
tejč
Majchi, ej, men se res ne da furat v lj. Pa drugič, gremo pa same, če ne bo celo kaka nevihta.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.6.2008 21:03:13   
Eca
Hej!

Še jaz malo...

Majči - kako te je fajn brat....user posted image user posted image user posted image
Lex - čimlažji porod in da dobite eno zdravo "mediko" Vito.
PEtrinja in ostale, ki greste zdaj na morje - zelo, zelo vroče vreme in veliko namakanja vam želim.
Putka - hvala za dobre želje. Službe pa spet niuser posted image . Upam, da bodo jutri kakšni razpisi za šolouser posted image .

Tejč - daj malo še povej o šoli, da padem čisto v štos, da mi ne bo septembra preveč velik šokuser posted image .

Naš Dorian pa je ta teden naredil neverjeten korak v svojem razvojuuser posted image , to da je shodil kot bi odrezal sem že pisala, zdaj pa je začel na veliko kazat letalo (ko sva zunaj), en dan mi je sam od sebe pokazal na luč v avtu (ki je gorela) in rekel: LTA (tako reče lučki), včeraj se je spravil sam na marelico in jo "obdelal" z zobmi (sam pojedel kot velik, olup pa mi je pustiluser posted image , danes ko sem nabirala višnje pa je stopil do najnižje veje in si sam postregel s kislimi dobrotami....ata je komentiral, da izgleda kot da je prišel iz Ruske fronte. Skratka jedel je višnje, zraven se je namazal, koščice je ven metal in si jih ogledovaluser posted image , seveda naš "van Dam" iz tal vstane, dvigne v eni roki metlo (otroško) in v drugi roki en večji tovornjak (po teži vsaj 2 kg). Z Markom sta prav hecna. Mark je zelo občutljiv in cmerav za vsako pasjo dlako, Janči pa pride od zadaj (na njegov hrbet) in ga tako po moško potreplja in se zraven smeje. Mark pa tuli, ker ga bojda Janči tepe. Jančiju pa se fajn zdi, tudi mene hodi trepljat in atija, če le sedem na tla. Evo tak je pri nasuser posted image .

Zdaj pa nazaj v kuhinjo (je bomba not padla).

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.6.2008 7:30:59   
Putka
Tejč, kar sem rekla sem rekla. Me pridemo. Sploh če je fajn senca, da se lahko lepo shladimo! Kdaj pa boste tam? Jaz sem mislila enkrat po 5.uri..

Majchi, za Mostec se pa tudi lahko zmenimo, sploh kak drug dan, če danes nimaš veliko časa.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.6.2008 10:07:44   
BAMBINA_
Oo Eca user posted image user posted image user posted image bravo za vašega Janeza!! No vidiš, da se potem vse "zgliha". A pri pedopsihiatru ste že bili? NO pa saj zdaj niti ni več potrebe, kajne? Ja, Griša tudi na veliko s prstkom kaže. Od besed zadnji čas ni osvojil še nič novega, ampak razume pa ogromno. Ko mu npr. rečem naj pokaže kje je ura, koledar, štedilnik, televizija itd. vse ve. Pa ga nikoli nisem posebej učila kaj je kaj.
Me zanima, a ve malčkom zobke umivate že s pastami? Mi zaenkrat še vedno z vodo, vendar razmišljam o pasti. Katera je pa kaj fajn za takšne male?
Lepo se imejte danes v Arboretumu. A je kakšen VSM na vidiku? user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.6.2008 10:26:15   
Eca
Hej!

Bambina - mi ne umivamo našim mulcem zob z pasto. Dorianu jih sploh ne umivam, ker se mi enostavno ni....se tolažim, da smo Marku tudi pri 2 letih začeli. Marku pa umivamo samo z vodo (krtačko smo imeli najprej navadno, a ker imava midva električno, je zdaj tudi on dobil električno). Z pasto naj bi pričeli umivat takrat, ko otrok zna izpljunituser posted image . Ti pa moram povedat, da električna krtačka neprimerno bolje očisti zobe tako da ne čutim potrebe po uporabi paste (pri Marku).
Evo, če sem kaj pomagala.
A si se kaj dobila z Juniorko?

VMSuser posted image Zgleda ne bo nič. Večina je v službi ali na dopustuuser posted image

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.6.2008 12:04:01   
Cappy96
Ojla!
Uživajte na sprehodu in kofetku v Volčjem! Midve bi tudi prišli, pa imava ravno danes po dolgem času terapijo user posted image . No, pa kdaj drugič.

Z mojim hrbtom je zdaj precej, precej bolje. Mal štihne, pa kmalu popusti user posted image ! Sem pa 4 mesece hodila na jogo in je očitno tudi koristila.
Kar se pa kil tiče, pa tudi jaz močno upam, da ni ščitnica. Za izvide kličem v četrtek.

Putka, greš pa res na nobel izlet user posted image , čeprav verjamem, da če ima šef oz. firma tolk denarja, bi ga lahko na drugačen način z vami delil!

Lex, midve z Lano tudi stiskava pesti zate in vašo malo mediko! Srečno!

Majchi, super za prikolico! To bo fajn dopust!!!

Petrinja, uživaj na morju! Jst bi tuuuuuuuuuuuud user posted image !

Nič, moram it! Hvala za mnenja glede čeveljčkov!

Se beremo !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.6.2008 12:16:52   
iwa
sam na hitrco... na avatarju lahko vidite kako študiozna jer naša tamalauser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.6.2008 14:00:31   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Z pasto naj bi pričeli umivat takrat, ko otrok zna izpljunituser posted image .

A vidiš, na to pa sploh nisem pomislila.
Juniorka me je klicala, da je Nel zbolel in se najbrž dobiva enkrat v tem tednu, ko bo z njim bolje.user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 24.6.2008 14:01:07 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.6.2008 15:49:15   
Putka
Katja je dobila Fluonatril tabletke, samo jih noče jestuser posted image . Nas je zobarca vprašala, če čmo tabletke ali bomo pasto uporabljali. Za Vesno imamo Elmex otroško, ki je zares dobra, od prvega zobka dalje (samo voda zaradi fluora ni dovolj). Ravno zato imajo otroške paste (ne vse, tist šodr od Colgate, Aquafresh.. ima velike vsebnosti F) fluor, ker se ve, da ga otrok skupaj s pasto nekaj poje. Če ne pretiravaš, se pravi za zrno graja na krtačko. Tako priporoča stroka.

Cappy, pa res dobro vsakih na vajino terapijo zmenke postavimo. Kaj če ti predlagaš, kdaj se naslednjič dobimo? Pa naj bo kar VSM, če se pripeljejo še Štajerke (itak sta Eca in Bambina zelo pridni).

Če se vam pride v Lj, lahko naredimo izlet v ZOO ali v Mostec (ta bi bil zelo primerren, tudi med tednom, pa se lahko pač popoldne dobimo (ker dopoldne zaradi te vročine user posted image )

Če je pa predaleč, pa se peljemo tudi kam na kak drug konec. Je pa na Gorenjskem precej bolj frišno zadnje čase, Sem bila prejšnji teden v Preddvoru, tam je jezerce, pa igrala.. Tudi na Zbiljah so fajn igrala, ograjeno, lušten kafič...

Nimam idej, predlagala sem že večkrat, pa bolj malo odziva..

Lex, še malo!!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.6.2008 23:55:54   
kaya2007
mi uporabljamo neko otroško pasto oz. za dojenčke z mlečnimi encimi (?) in nima fluora. sem tudi zobarja vprašala za tablete, pa je rekel da so mnenja deljena (kako tipično, ne?) in da se naj pač sami odločimo. on jih svojim otrokom ne daje, ker je mnenja da ga (fluor) drugje dovolj dobijo...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.6.2008 20:07:16   
Eca
Punce kje ste?

A je vsem tako vroče, da ni nobene za računalnikom?

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.6.2008 22:48:31   
Majchi
Heej!
Samo na hitro. Včeraj smo bili na Krku in se je Lana prvič kopala v morju. Ful je bla navdušena, tko da sem ful vesela, da je uživala in da je ni strah vode. Kakšnega pretiranega poguma sicer ne kaže, ampak uživa pa.

Jutri po šihtu greva pa s prijateljico (tista, ki ima svojo potovalno agencijo) same z otroci na morje za čez vikend. Komi čakam babje čveke, pa še cel vikend bom z Lanouser posted image .

V ponedeljek zvečer pa pride domov moja sestra!!!!!!!!!!!!!!!! Sem tok vesela, da vam sploh ne morem povedat. Mam že kar zdej solze v očeh. Že vidim, kako me bo v ponedeljek napizdila, ko se bom jaz cmerilauser posted image . Taka je.

Pridne bodte, želim vam lep vikend.

Eca, bravo za Dorianauser posted image , pa naj te kdo pokliče za službouser posted image !

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 537
27.6.2008 12:51:47   
kjava
user posted image

Eno tole ledeno kavo častim dons, ker mam RD. Drugač pa šibam, ker nimam nobenga cajta...
Uživajte!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 538
27.6.2008 20:35:35   
BAMBINA_
Kjava, vse najboljše!!

user posted image

feliška a ste vredi?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 539
28.6.2008 15:45:25   
lex
kjava vse najboljše user posted image

jaz sem še vedno 2 v 1 in se bom počasi stopilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
temeljna plošča je končana in zdaj menda imam dovoljenje, da grem rosit. vmes se posuši (v 1 tednu) tolk mam menda cajta, pol pa zidamo daljeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.6.2008 17:55:43   
felicia
OJLA

samo na hitro smo ok izvidi so vredu več pa zvečeruser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.6.2008 21:31:54   
felicia
No evo

kontrola- je bilo vse vredu z urinom, sam malo več bi moral piti. Uroš pa pač pije takrat ko je žejen

morje- eno rundo smo dali skozi. Smo bili en teden v Portorožu oz. Beli križ. Kopali smo se veliko, je Uroš kar sam hodil v morje. Smo se pa izogibali vročini med 11.00 in 17.00, takrat nas ni bilo zunaj na plaži. Je pa Uroš zaslužil prvič razbito glavo. Je plezal na postlo pa z nje dol in je bil malce štorast se prekucni in direkt z glavo v rob od plščic uf sem bila jezna ker sem bila poleg pa sem mislila da se bo sam usedel je pa z glavo nazaj butnil. Tako da vemo kako zgleda Izolska bolnica. Ni pa bilo nič hudega, ni bilo šivanja, pač rtanica manjša od enega cm, zdaj že hrastica. kaj čmo se očitno začela sezona padcev in bom morala biti še bolj pazljiva, še posebaj zdaj ko pleza na vse mogoče stole sedežne, postelje,...

drugo morje- upam da bomo šli še enkrat avgusta ali septembra. Verjetno tudi kampirat, samo s šotoromuser posted image . No sej bomo še videli.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.6.2008 7:35:52   
Putka
Čau! Ja, je vroče, ampak to ni razlog da me ni tukaj. Smo se šle hladiti v Dolenjske toplice, pa mojo mami po 3 tednih pogeldat. Katja se je ni nič ustrašila, še dobro, ker jo ta teden spet čuva. je pa Vesna ful ribica v bazenu (v morju pa ni hotla plavatuser posted image ), Katja je pa tudi 3 ure čofotala. Tako da se tale plavalni tečaj za obe obneseuser posted image .

Zdaj pa spet delat...

V sredo imam službeni piknik, bi se pa v četrtek z veseljem videla z vami. Pride še katera v Mostec ali kam na hladno?

Dobila dohodnino, kar lep znesek, ga dala na stran za nova okna... Dobri ste lex, da bajto zidate, jaz sploh ne vem, kako bi nama to zneslo, ko mi niti par 100€ ne uspe na stran dati.. No, z dvema takima plačama kot jih imam jaz bi še šlo, ampak moj pa prinese domov user posted image

Kje si dodi?? Polno dela okrog hiše poleti, ne? Joj, pa vsi otroci doma, zdaj ko so počitnice..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.6.2008 21:51:37   
dodi
Dober večer!

Izgubljena duša se po doolgeeeeeem času oglaša....user posted image user posted image

Ja,res je ...dela je ogromno in dan ima čisto premalo ur....
Dajemo se s košnjo in kar noče in noče je biti konec...no smo dobro na polovici,ker smo tu bol v hribih,kjer še kure rabijo vreče na rioti,da ne izgubijo jajc...user posted image user posted image user posted image

Delo pri hiši smo za nekaj časa ustavili...smo pa vse kletne prostore oblekli v ploščice,dobrih 250m2 ploščic....pa celo hišo so nam prebelili,pa vhod smo naredili,škarfe,pa pločnik okrog in okrog hiše....jkeseni pa počasi naprej,vhodna vrata,pa uradno moramo priklopit elektriko...peči  in zalogovnike  pa nam žal letos še ne bo  uspelo narediti,ker družinski proračun ne bo zmoigel....
Naši dve frajlici sta shodili  in sedaj veselo letata naokoli...obožujeta mucke-imamo pet malih in jih z veseljem božata in mrcvarita...user posted image user posted image drugače pa ju moram prav pohvalit,da sta zelo pridni in zelo nagajivi....

Med tem časom smo praznovali tri  oz. pet rojstnih dni...ker so duplikati....in našo najstarejšo pospremili v najtežja najstniška leta....imeli smo obhajilo(pa saj ne vem a sem vam pokazala kako sliko al ne...)bom še enkrat nalimala malo dokumentacije....

Za  nazaj vas nisem brala,samo tu na koncu sem videla da me Putka pogreša...HVALA...vsaj en....

V šoli smo imeli dva odličnjaka,Janja je bila vpiusana tudi v knjigo vzornih učencev,Žan pa si je tako želel knjižne nagrade,da je potem dobil to,drugače pa bi bil tudi vpisan v knjigo vzornih učencev,male tri imajo še opisne ocene in sploh ni uspehov....user posted image user posted image

V nedeljo smo bili v Podčetrtku...imeli smo se lepo,samo bilo je vročeeeeeeeeee.....
20.7 Gremo v Dolenjske toplice,pa za kak dan na morje,Bohinj....in počitnic bo spet prehitro konec...potem pa spet nakup knjig,zvezkov in vse mogočega za v šolo,Žan pa gre še v šolo v naravi in bo zoipet treba vse nakupit...no pestro poletje je pred nami....

No še nekaj slik inb za nekaj časa se spet poslavljam...obljubim,da se oglasim,ko bom kaj pri času....
Vida in Vilma na prvi rojstni dan...

Irma pri  prvem obhajilu...
user posted image
user posted image  

Pa moji na prireditvi,ki smo jo imeli v Davči-DEMO....
user posted image  

user posted image

Pa Janja in Žan s vojimi prijateljčki,naših pet malih pa je že spalo...tako,da pet jih še manjka na sliki...

Pa še iz Podčetrtka skupaj z Nigerijskimi svečeniki...

Dovolj me imate....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:11:38 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
30.6.2008 21:51:41   
iwa
oja"!

se vidi da je končno poletje in da j porodniških tolk manj k nas nč ni na RRuser posted image

mi smo super, počas se bomo ulavfal v novih razmerah, pediatri v radovljici so 1A sestre še bolš, matr se to priležeuser posted image
fajn je tud k na cest vsakga drucga poznam, pa mal počvekamo pa tkouser posted image user posted image user posted image

felicia fajn da je use cooluser posted image user posted image user posted image

eca super za dorianauser posted image user posted image user posted image

tale dohodnina se pa prileže fuuuuuuuuuuuuul, bomo šli na razprodajeuser posted image

uživejteuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 545
30.6.2008 21:53:49   
iwa
dodi kot vedno, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
30.6.2008 22:03:13   
dodi
Lex-tebi pa srečno pot v Rim-naj bo vse hitro in neboleče,pa da bi čimprej imela v naročju malo mediko ...vso mehko in zdravo....SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 547
30.6.2008 22:04:44   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

dodi kot vedno, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
1.7.2008 7:59:36   
iwa
ja dodi k tko razturaš vse te tvoje opravke, pa 10 otrok pa še vsi ste tok fletni.... pa Irma je bila pa prov lepa.... skratka občudujem te da vse sfolgaš! Zato, kapo doluser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.7.2008 22:40:56   
lex
Dodi hvala. Moja mala ima še 6 dni oz bolj 5 dni najemno pogodbo pri meni podpisano, pa ne vem kako naj jo prekličem, da bo 1x že ven prišla. Ful bi pasalo, če bi ta teden, ker drug teden ati ne bo imel časa, ker nama pridejo že zide delatuser posted image user posted image user posted image user posted image , plošča je končana tako da zdaj čakamo, da gospoda pripeljejo malto (jutri) in cigle, potem pa bo hišica zrasla. Res že komaj čakam, da vidim kako sva si zamislilauser posted image  v naravni velikosti.

Ja nič grem končno malo v vodoravno, ker sem že od 6.30 pokonci. Aleks ima počitnice in potem izkoristi in ne gre popoldan spat, pa zvečer toliko prej filkne in potem posledično so jutra bolj zgodnja. Ja imam pestro, ker imam oba doma, pa še malu pa bojo vsi 3 je doma. Jaz bi kar šla še po Vito. Dost je tega njenega podnajemništva pri meniuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.