Putka
|
Juhu, evo me!! Me je skor kap, pet dni od mojega zadnjega posta. Tudi na službene maile nisem uspela tri dni odgovorit. Smo imeli vsak dan kaj, pa po službi me takoj na vratih že Katja čaka, še dihat mi ne da, kaj šele da bi si tuš ali v miru wc privoščila Smo preživeli zobarco z vesno, že v čakalnici so solzice dol tekle, pa na stolu je bil že jok, čeprav je sedal očkatu v naročju. Potem sva šli pa s katjo raje ven, ker sta obe žačeli tulit. kako ji je zobarca uspela plombo narest, mi še danes ni jasno. Na koncu je bila pa Vesna ful važna, da niti ni bolelo, pa da gre spet Ja, valjda! Čez pol leta naslednja kontrola. No, v torek smo imeli tudi mi zaključek z vrtcem. Sladoled v Čolnarni in vožnja z ladjico po Ljubljanici. naj vas spomnem, da je bil v torek hud dež, bolj tropski nalivi, ko so se naši Zajčki + par premraženih turistov po reki vozili. mamica z dojenčkom je kar v Čolnarni počakala, očka je pa prevel ta starejšo! Še prehitro bo jesen tukaj, ko bo treba Katjo uvajat. Jutri po službi gremo pa same punce na morje, v Vrsar za vikend, pa upam da se bomo lahko kaj v morju namakale. Naš očka dela skoraj vsak vikend, da je lahko med tednom čim več frej, ker čuva Katjo. kak dan vmes pa še moj oče prevzame in moram moška oba pohvalit, da jo lepo pedenata in je čisto zadovoljna. Se je tudi precej na očkata navezala, ne sekiraj se Majchi, to so očkove punčke.. Če je še katera za! Naslednjo teden sprehod v Arboretumu, popoldne ob 17h, ko ne bo prevroče. Recimo torek? V primeru, da bomo pa spet samo ljubljančanke (ponavadi se samo še tejč pripelje, no pa Kjava, da te ne pozabim ) pa se lahko v Mostecu ali tivoliju (končno) dobimo. torek, 24.6.ob 17 Arboretum/Tivoli: Putka
|