dodi
|
Dober večer! Izgubljena duša se po doolgeeeeeem času oglaša.... Ja,res je ...dela je ogromno in dan ima čisto premalo ur.... Dajemo se s košnjo in kar noče in noče je biti konec...no smo dobro na polovici,ker smo tu bol v hribih,kjer še kure rabijo vreče na rioti,da ne izgubijo jajc... Delo pri hiši smo za nekaj časa ustavili...smo pa vse kletne prostore oblekli v ploščice,dobrih 250m2 ploščic....pa celo hišo so nam prebelili,pa vhod smo naredili,škarfe,pa pločnik okrog in okrog hiše....jkeseni pa počasi naprej,vhodna vrata,pa uradno moramo priklopit elektriko...peči in zalogovnike pa nam žal letos še ne bo uspelo narediti,ker družinski proračun ne bo zmoigel.... Naši dve frajlici sta shodili in sedaj veselo letata naokoli...obožujeta mucke-imamo pet malih in jih z veseljem božata in mrcvarita... drugače pa ju moram prav pohvalit,da sta zelo pridni in zelo nagajivi.... Med tem časom smo praznovali tri oz. pet rojstnih dni...ker so duplikati....in našo najstarejšo pospremili v najtežja najstniška leta....imeli smo obhajilo(pa saj ne vem a sem vam pokazala kako sliko al ne...)bom še enkrat nalimala malo dokumentacije.... Za nazaj vas nisem brala,samo tu na koncu sem videla da me Putka pogreša...HVALA...vsaj en.... V šoli smo imeli dva odličnjaka,Janja je bila vpiusana tudi v knjigo vzornih učencev,Žan pa si je tako želel knjižne nagrade,da je potem dobil to,drugače pa bi bil tudi vpisan v knjigo vzornih učencev,male tri imajo še opisne ocene in sploh ni uspehov.... V nedeljo smo bili v Podčetrtku...imeli smo se lepo,samo bilo je vročeeeeeeeeee..... 20.7 Gremo v Dolenjske toplice,pa za kak dan na morje,Bohinj....in počitnic bo spet prehitro konec...potem pa spet nakup knjig,zvezkov in vse mogočega za v šolo,Žan pa gre še v šolo v naravi in bo zoipet treba vse nakupit...no pestro poletje je pred nami.... No še nekaj slik inb za nekaj časa se spet poslavljam...obljubim,da se oglasim,ko bom kaj pri času.... Vida in Vilma na prvi rojstni dan... Irma pri prvem obhajilu... Pa moji na prireditvi,ki smo jo imeli v Davči-DEMO.... Pa Janja in Žan s vojimi prijateljčki,naših pet malih pa je že spalo...tako,da pet jih še manjka na sliki... Pa še iz Podčetrtka skupaj z Nigerijskimi svečeniki... Dovolj me imate....
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 29.7.2008 21:11:38 >