|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
15.9.2008 12:26:55   
ronja
saša, ne, jaz ga nisem imela v prvo, nič ne vem, da ga bi imela v drugo. Ti merijo sladkor, vendar pa samo na tešče, ni treba pit glukoze... Meni je takrat g. rekla,da če je vse ok, potem tega ne delajo, samo če je sladkor na tešče povišan, potem se dela ta test.

koliko zobkov pa ima ulla? Ronja jih ima 12, ji pa navadno po več hkrati izraščajo.

jaz pa Ronjo počasi od dude odvajam - jo ima sicer samo za zaspat, ampak bi rada, da bi se tudi to počasi nehalo, super bi bilo, če bi ratalo do prihoda user posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 12:38:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.9.2008 14:34:17   
uršika***
Punce, kako je bilo na morfologiji? Ste že nazaj?

Jaz pa danes malo pečem, čeprav sem si rekla, da ne bom nič- ker potem seveda samo jemouser posted image
Sem pa zaspana in se moram malo odpočit, pa noge v luft porinituser posted image
Čestitke za obletniceuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa ne spim več tako dobro, kot sem, me malček brcauser posted image  pa mi hvalabogu ni trba zjutraj takoj vstat. Blaženostuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
15.9.2008 14:48:38   
ronja
Punce, I don't feel very olimpic today... me kar nekaj meče - mislim skup lezem. Pa sem jedla in vzela berodual in buscopan. Smotano mi je, ker vem, da ne smem skup past, ker sva sami... Upam, da bo boljše, sicer bom morala nekoga sem poklicat...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
15.9.2008 15:01:44   
sonček33
Ronja - joj, če bo šlo tako naprej, le pokliči koga... Pls. Ker me že skrbi zate in za Ronjo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
15.9.2008 15:09:27   
ronja
Oj, sem še pri sebi. Sem odprla vsa okna in vrata, sedela z glavo med nogami, pa se probala malo igrat s tamalo, da nisem mogla vmes izklopit in zdaj počasi prihajam nazaj. Ne vrti se mi več toliko. Sem poklicala brata, da če bom bolj boga, pride po službi sem.
sonček, hvalauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
15.9.2008 18:06:20   
African queen
Ojla punce,

ronja,upam,da si v redu!!!user posted image user posted image

saša,čestitke za obletnico poroke..

Danes  smo bili na pregledu...vse je ok z našim baby-jem...le da je naši punčki zrastel lulček user posted image ...tore,draga saša, pridružujem se klubu samih fantov...naša dva očija res znata delat le luleke...user posted image ampak v četrto se pa ne grem več!!!
Moram vam pa povedat,da sva bila z možem zjutraj precej razočarana,ker sva bila tokrat kar prepričana,da bova imela doma tudi eno princesko...ampak zdej sem že ok,važno,da bo naš fantič zdrav!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
15.9.2008 18:30:54   
ronja
AQ, fino, da si zvedela pred porodom, kaj raste tvoji "pupiki"user posted image . Je lažje, će nisi razočaran takrat, ampak že prej, pa do takrat vse pozabiš. Itak da nima veze, glavno, da so fantje zdravi! Pa saj morate delat fante, da bojo moje punce mele kaj za zbiratuser posted image .

Meni je še vedno noro slabo, zadnje čase je tole res nevzdržno, samo bruhala bi, pa če imam kaj ali pa ne. Pa zdaj si niti tega ne morem privoščit, ker me mala rabi in se ne morem zapret v kopalnico in bruhat po mili volji... Probavam, da jem sladko, da mi ne pade cuker, zračim, jemljem zdravila... Samo ne vem, če sem nekaj staknila, ker imam tudi grozno drisko in sem cela čudna... no, ju3 se že vrne ljubi in bo vse malo lažje. Glavno, da pretolčem še teh par ur, potem pa itak Ronja zaspi. Lejla pa veselo brca, kot da je vse v najlepšem redu - očitno nje vse skupaj prav nič ne motiuser posted image .

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
15.9.2008 19:10:27   
khurde
Dan,

smo z morfologije. Vse okej, raste lepo, imam zeleno luč za miganje (hvalabogu, spet so mi šle 3 kile gor, čeprav ne vem kam in zakaj; jem ne več, edino migala sem manj, ker sem imela delo na faksu itd.). Šla sva oba in je bilo fajn, ker je vse razložila. Slikic nisva dobila, ker ima malo slabši UZ in se ne vidi tako zelo dobro, pa še otroček je bil malo neugodno postavljen. Se ni nič videlo od strani, le od glave dol ali nog gor. Rekla je, da ve, kaj bo in če nama pove, pa sva rekla, da ni treba. Krvi mi niso nič vzeli, tudi nobenih drugih odvzemov nimam.

AQ, super, da je vse ok!

Ronja, upam, da si bolje oz. da boš kmalu! Lepo, da malo notri ne moti tvoje počutje! Res upam, da se boš kmalu super počutila in da tvoj pride čimprej domov!

< Sporočilo je popravil khurde -- 15.9.2008 19:12:52 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
15.9.2008 19:39:56   
uršika***
Ronjauser posted image
Si OK? Če imaš drisko in vse tele ostale simptome, je čist možno, da si kaj staknila. Kakšen virus. Če še ne bo jutri boljše se spokaj k zdravniku- Pa tudi če bo rekel, da je vse to zaradi nosečnosti in da imaš kri OK, brez virusov- hvala bogu. Boš vsaj pomirjena- me pa tudi.
Bi ti rada kako pomagala, pa ne morem. Edino, če mi tamalo teleportiraš prek kompjuterja, pa ti jo jaz čuvam, da se ti v miru odpočiješuser posted image

AQ: Se pravi, da ni princeska, ampak še en princuser posted image . Hmmmmm..... ja, počakaj do naslednjega uZ-ja, bo mogoče pimpek odpal, pa bo spet punčkauser posted image
Ne moreš verjet. Sami fantje pri tebi in Saši, pri Ronji pa dve punci. Vsega so pa itak moški krivi, ker ne znajo druga narest. Delajo vse po istem kopituuser posted image user posted image

Khurde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da je vse OK!!!!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
15.9.2008 20:27:38   
snikolina
Pozdravljene souser posted image

Khurde in AQ user posted image user posted image za morfologijo. Čestitke, da je vse OK.
Ronja upam, da si kaj bolje, tudi jaz ti svetujem obisk pri zdravniku. Je pa fajn, da mala Lejlica veselo poskakuje, da jo nič ne zmoti. Moj korenjak je danes kar miren, verjetno zato, ker sem bla ful živčna, saj sem imela izpit. Lahko rečem, da je opravljen, mi je šlo kar v redu, user posted image
Aja, Ronja jaz imam tudi drisko user posted image user posted image . Sočustvujem s tabo.

Lepo počivajte v teh mrzlih dneh-upam, da še bo kaj toplo, sploh konec meseca, ko imam r.d.
PAPA

< Sporočilo je popravil snikolina -- 15.9.2008 20:30:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2261
15.9.2008 20:54:24   
Anonimen
čer...

sem kr malo tko...hm...

na morfologiji načeloma vse kul, samo pri srčku se ni vidla ena pregradauser posted image kot da spodnja prekata nista ločena, lahko da se samo ni videlo, lahko da je ni, lahko da je delna al pa z luknjo....tko da grem na kontrolni Uz srčka na pediatrijo v LJ...morm poklicat jutr pa se naročit.
mi ni fajn...sej ne paničarim, to bomo pol, če bo treba, samo ni pa fajn filing...je pa dobr da se ve, če je kaj narobe, da so ob porodu lahko pripravljeni, če bi se kaj čudnega dogajalo...lohk pa da se sam vidlo ni, da je bla slaba prevodnost al kej, pa da bo vse ok....bomo vidli..

drgač je blo pa luštno, se je vse fajn vidlo, prstki na nogah pa rokah, kosti so lepe, obrazek, ma super....je pa prava mala vrtavkauser posted image nič pri miru...pa vidlo se je kaj med nogami skrivauser posted image samo zaenkrat naj to ostane še skrivnostuser posted image k ne boma nobenmu povedlauser posted image

pa pozable sma slikce natisnt, k je blo okol srčka mal napeto...

mi je pa fajn napisala vse za komisijo, da bo ja šla bolniška skoziuser posted image

grem mal brat, pa mogoč kej pokomentirat, če se mi bo dalouser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
15.9.2008 21:24:21   
uršika***
Ullauser posted image user posted image user posted image user posted image  ne bodi žalostna. Upajmo, da se samo ni dobro videlo in da bo temeljitejši pregled pokazal, da je vse v najlepšem redu. Poročaj, kako se boš jutri dogovorila za pregled- kdaj ga boš imela. Držimo pestke za tvojo malo bebicouser posted image  in za njegovuser posted image

Snikolina: jaz sem tudi morala malo prej na WC dobesedno letet- me je nekaj pošravfalouser posted image . Sem bila kar vesela, ker sem non stop zaprta- odkar sem nosečka. Tako da mi je malo hitre hoje kar prav prišlo.user posted image Ne vem kaj je to: da ni kakšen prenosljiv internetni virususer posted image user posted image

Ronja? Upam, da samo počivaš in da si še pri zavestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
15.9.2008 21:34:16   
snikolina
Ulla tudi jaz ti želim vse dobro na naslednjem pregledu in upam, da se res samo ni dobro videlo.
je pa prava mala vrtavka-a pol je punčka?? (ugibam, user posted image )
Uršika-vsaj zaprta več nisi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
15.9.2008 21:44:54   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Ullauser posted image user posted image user posted image user posted image  ne bodi žalostna. Upajmo, da se samo ni dobro videlo in da bo temeljitejši pregled pokazal, da je vse v najlepšem redu. Poročaj, kako se boš jutri dogovorila za pregled- kdaj ga boš imela. Držimo pestke za tvojo malo bebicouser posted image  in za njegovuser posted image

Ulla, se kar pod tole podpišem. Držim pesti, da bo vse ok. En user posted image
user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.9.2008 8:15:35   
petra88
Dobro jutro!! Evo najprej vam skuham kavico, da se vam opravičim, ker me spet toliko časa ni bilo tukaj.. user posted image user posted image user posted image ker teli dnevi tako hitro letijo mimo. res občudujem tiste, ki hodite še v službo, ker jaz delam prek študenta, pa še to le 4urce, odvisno kako se zmenim, pa mam čist zmešan urnik.
Čestitke vsem za morfologijo, Ulla, upam da se bo v Lj vse videlo tako kot je treba. user posted image
Ronja, tudi jaz sem imela take dneve, ko sva bili s školjko tako dobri prijateljici za vsako malenkost. Ti samo glej, da nadomeščaš tekočino.
Se morem pohvalit, v sredo sem naredila izpit, jeeeeej. Smo zmagali in smo prišli v 2 letnik.. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.9.2008 8:55:40   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Tudi jaz se vam danes malo pridružim. Ker do danes nisem mela časa.
Kako kaj?

Ulla user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene pa nekaj zanima. Zanima me če res med nosečnostjo ne smeš pit mleka?
Prosim če mi odgovorite. Ker mi je ena rekla, da naj ga zdaj pijem, ker pol ga itak nem smela. Pa me zanima če je to res?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.9.2008 9:00:07   
sonček33
Ronja, ponoči sem se ene dvakrat zbudila in vedno pomislila nate. upam, da je noč minila ok in da si danes boljše. Itak pride danes tvoj domov in bo lažje.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.9.2008 9:13:32   
Sončni žarek
Oj user posted image

Me nekaj časa ni bilo, pa se pozna, ker imamo spet slabo vreme user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja- držim pesti zate in upam, da si boljše. user posted image  Pri nas ful neka viroza razhaja- bruhanje in driska......

Ulla- verjemi,da ima le slabši UZ in da bo jutri vse OK. user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za opravljene morfologije user posted image user posted image user posted image  ........pa za opravljene izpite na faksih user posted image user posted image user posted image

Drugače pa meni zmanjkuje časa za RR......ene službene stvari delam in pol čas kar gre......Pa Eva je v četrtek shodila in sedaj tok šibamo po bajti user posted image user posted image user posted image  Sem bila tok ponosna in sem kar jokala user posted image user posted image user posted image   pa danes grem spet na ogled ene bajte in to zvečer, pa nima pojma, če naj zimsko bundo oblečem, ker vem da bo tam tok pihalo ....... sem nekaj prehlajena, pa grlo me boli-se bo začela sezona prehladov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.9.2008 9:16:34   
Sončni žarek
Glukoza -jaz je v prejšnji nosečnosti nisem pila. So mi 2x na tešče kontrolirali sladkor in ker je bilo OK, mi ni bilo potrebno  (sem jo pa že enkrat pila -nagrvžno sladko )

Vrtnica- glede mleka. Jaz ga po porodu kar en čas nisem pila, ker je Eva potem imela krčke......Pa sem se mu raje odpovedala.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.9.2008 9:16:43   
sonček33
Petra bravo za izpit in vpis v 2. letnik. Superca.

No, zdej ko vidim, da vas je kar nekaj študentk tukaj -  bom izkoristila priložnost - skratka, jaz sem trenutno brez službe, doma sicer tudi zato, ker je nosečnost kao rizična, sicer pa prof. slovenščine in če rabite kakšno lekutro diplome, magistrske...se priporočam. Da vsaj malo moji možgančki delajo. pa kakšen dinarček pade.user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.9.2008 9:19:48   
ronja
Dobro jutro, punce! Jupiiiii! Danes lahko diham, hehe! Brez kakih posebnih ceremonij in naprezanj. Slabo mi je še vedno, ampak veliko lažje prenašam, če sicer nisem čisto boga. Upam, da bo danes konec teh drisk, no, pa tudi če je driska, samo da skup ne padam. Včeraj sem reševala tako, da sem se skoz z nekom slišala: z bratovo punco, z lubijem... Sem poklicala, ko sem imela krizo, da bi vedeli, če me zmanjka. Ker včasih je bilo to precej bolj vseeno, če sem skup ruknila, zdaj si pa tega res ne morem privoščit zaradi Ronje in zaradi Lejle... No, na srečo mam s tem že prakso, hehe. Sam je težko, ko te mede, pa ne smeš možganov izklopit...

Lejla lepo brca, no, zdajle spi, ampak zjutraj me je lepo zbrcala, Ronja pa me je zbrcala pokonci, seveda že navsezgodaj, hehe.  Sva spali kar na tleh, sem na tatami pogrnila še eno volneno deko (oblečeno v prevleko, seveda) in potem midve in čez deka, pa je šlo. Sem najprej probala, da bi zaspali v postelji - do tja sem jo nekak upala dvignit, ampak mala sploh še ni bila pripravljena za spanje, na najini postelji vedno oživi, ker se tam dostikrat igramo zjutraj, ko mi jo lubi prinese in potem ko mi je dala par ornk čelnih, sem mela vsega poln kufer in sva šli nazaj v sobo na tla in pač tam spali. Ker nest iz ene sobe v drugo in dvignit iz tal ležeče si pa nisem upala, me je že tak vse bolelo... Zdaj pa pleza name na žogo, hehe.

uršika, hehe, jaz sem kar vesela, da imam dve pupiki, tudi če bo še kakšna, nič hudega. Lahko pa tudi fantek, no, da ne boste mislile, da sem feministka.

khurde in AQ tudi jaz čestitam za morfologijo!

snikolina, čestitam za izpit! Jaz sem mela vedno pred izpitom drisko - živci pač.

ulla, držim pesti, da je samo slabši UZ in se zato pač ni videlo, saj to se dostikrat zgodi. Poročaj nam, kako je šlo na pregledu, ok? Sicer tele operacije baje zelo dobro pozdravijo - sem enkrat nekaj prevajala o tem, je ena rabila med. izvide prevest, pa je baje zelo velika uspešnost teh operacij na mladih srčih, sploh če vejo že vnaprej, da je potrebna. Tak so meni povedali, ker so se po porodu bali, da ima mala šum na srcu, se je nekaj slišalo, ampak hvalabogu ni bilo nič narobe, baje je dostikrat prvi dan pač malo šumeče. Upam,d a ne boš nikoli videla nobene te operacije na svoji pikici in da ima vse lepo predeljeno, kot mora bit!

petra, saj slabost me ne skrbi. Je zoprna, ampak ni nevarna, tak da to poznam že od Ronje, ko sem bruhala tudi po 5x na dan in shujšala na 52 kg (pri 168, navadno mam okoli 54,5, pod 53 pa nikoli, če nisem bolana) do 4. meseca nosečnosti... Tak da zdaj je to super, kar je. Skrbelo me je samo to, da bi skup ruknila, ker si tega z malim detetom pač ne moreš privoščit... No, to je mimo, danes sem čisto pri sebi

vrtnica, kje si pa to pobrala? Mleko moraš pit ali pa jest jogurt, no, pač nekaj mlečnega, da dobiš dovolj kalcija za kosti svoje pikice! KO sem mela jaz tisto dieto brez mleka in jajc zaradi Ronje - suma na alergijo, ki je ni bilo, ni bila g. prav nič zadovoljna potem, ko je zvedela, da sem morala bit noseča na dieti...
Ko se otroček rodi, pa ima lahko zelo občutljivo črevesje, ali pa vse prenese, odvisno od otroka, fantje so bolj komplicirani, navadno, imajo več krčev. In takrat se ti lahko zgodi, da kake hrane ne bo prenašal, lahko da je to tudi mleko, ni pa to med najpogostejšimi: navadno napenja kis, agrumi,... pa jagod in kikirikijev ne smeš jest, dokler dojiš otroka, mlajšega od 1 leta. Mleko ti pa skoz dajejo v porodnišnici, da imaš potem dovolj mleka in da ti zanj telo ne jemlje kalcija iz kosti. Tak da na splošno ga smeš, razen če imaš dojenčka, ki je pač občutljiv na mleko. Ampak to navadno zgine v prvih par mesecih.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.9.2008 9:29:13   
ronja
sonček, hvala! Noč je bila kar v redu, glede na razmereuser posted image , pa seveda se je zgodaj končala, ampak se bila tako crknjena, da sem vseeno kar malo dremuckala, čeprav je mala plazila čez mene. Dokončno me je uspela zbrcat šele, ko me je začela ornk cukat, hehe. Sem pa ful happy, da pride danes lubi, pa še bratova punca pride po izpitu, torej okoli 13h k meni, tak da danes mi ne bo hudega. Tudi če bi skup padla, bi bil nekdo tu, da me budi in poskrbi za tamalo. Je bilo pa res kar pestro včeraj... Sem jemala berodual (za astmo), zračila ko nora, skoz nekaj razmišljala, da niso meli časa izklopit, kadar sem bila na tleh, sem dala glavo med noge, pila, kolikor sem le lahko (potem mi je bilo sicer še bolj slabo, ampak vsaj za pritisk je to dobro), probala vsake toliko jest grozdje in sladkarije, da dvignejo cuker... Ampak me že dolgo ni tak ornk zvilo... Si pa zbere dan, madona! No, samo da je danes boljše.user posted image

sončni žarek, kar obleci bundo, lubija je cel dan zeblo na terenu, mi je zvečer mal pojamral. čestitke za prve korake!

hihi, sonček, hvala za ponudbo, ampak to smo že čez, ostaja sicer še dr, ampak bo šele čez nekaj let (leto porodniške + dve leti nekje računam), pa do zdaj sem si vse kar sama lektorirala, sej veš - dinarčkiuser posted image ... Mam to srečo, da je mami prevajalka, pa mam to v krvi, hehe. Ne, pobereš malo sproti, se mi zdi. Upam pa, da dobiš kakšno!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.9.2008 9:32:29   
sonček33
Ronja -super za preživeto noč in današnje počutje.
Ja, saj vem, da soi ti zelo pridna in si že par korakov pred nami kar se tiče študija :) Ampak katera se pa morda najde.

Nič, letim zdajle na inštrukcije, potem pa se javim. Itak je takooo mrzlo zunaj, da bom danes zihr več ali manj za računalnikom.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.9.2008 9:53:32   
sasa78
user posted image Dan punce - evo mene s pregleda, vse OK in skratka izvedela sem da nimamo fanta ampak PUNCO user posted image user posted image user posted image user posted image   toliko o zaneslivosti UZ šokkkkkkk mojga bi kmal kap, sploh ne morem opisat kaj je sedaj se bom naročila k dr. Megličevi na 4D da to potrdi - no občutek je občutek - bomo vidl

saša,čestitke za obletnico poroke..

Danes smo bili na pregledu...vse je ok z našim baby-jem...le da je naši punčki zrastel lulček ...tore,draga saša, pridružujem se klubu samih fantov...naša dva očija res znata delat le luleke... ampak v četrto se pa ne grem več!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa to ni res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   spet lahko zbiram imena za pupiko - to tud dobro dene

AQ - četrtič - neeee,  ej k telefonska št. je prava?

Lepo se imej in cartaj fante user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilo bi pametno obnovit seznem - jaz danes nimam časa ga pa bom v tem tednu - na ZS mi sporočite kaj moram dopolniti

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?