|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
16.9.2008 10:30:58   
African queen
saša,ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image ..no,potem imamo lahko še vedno upanje,da je  tudi pri nas user posted image ..sicer mi je tudi moja mami včeraj rekla, naj ne bom 100% prepričana,da je fant...bomo kar lepo počakali do januarja!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.9.2008 10:38:01   
Detece
Ja to je pa moral biti šok. Jaz srčno upam, da mene to presenečenje ne čaka, namreč sva že ogromno stvari kupila, in to vse v plavem user posted image user posted image . Ampak najin divjak naj bi med pregledom držal noge zelo narazen in naj bi se mu premoženje očitno videlo, tako da nama je ginekolog rekel, da je sigurno fantek. Sej nama je tudi kazal lulčka, ampak mi2 itak nisma nič videla.
Ronja upam, da si boljše in da imaš možeka že doma.

Midva sva se pa včeraj spravila sestavljat sobico, uff kako je to luštno. ko sva sestavila previjalno mizo, sva ugotovila, da je premajhna. Ko sem jo kupovala, sem bila prepričana, da je to ena največjih. Ampak ni. Niti približno. Površina je velika 70x85 cm (to je površina, ki je dejanska, brez robov). Zdaj imam pa preveliko previjalno podlogo. In sem v dilemi, ali menjati podlogo ali previjalno mizouser posted image user posted image . Kupuje katera kaj od tega?? Bi Vam prilepila fotko, pa mi ne gre. Bom jo probala dati v moj album.

Drugače pa odštevam dni do pregleda, ki ga imam v četrtek, predvsem zaradi staleža user posted image user posted image . Ma res mi ni več za v službo hodit, ker se mi zdi da že živim v čisto drugem svetu.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.9.2008 10:40:56   
uršika***
Sašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neverjetnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A zdaj pa imaš pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet, da se še vedno tako zmotijouser posted image user posted image user posted image user posted image
Naš G v krškem je pa znan po tem, da rajši nič ne reče- oz. reče, da še ni siguren, tako da ko se res dobro vidi pove, prej pa ne.

Bravo za tvojegauser posted image user posted image  se pravi, da zna delat tudi punce!!!!

Ronja samo da si boljšeuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.9.2008 10:43:02   
Zvezdica
Ojla

ma kaj to berem, Ronja. če se slabo počutiš takoj koga poklicat. Me veseli, da si bolje, ampak če bo še kdaj tak raje mene pkl kot taščouser posted image Mal heca ampak mal tud zares.

Saša čestitke za pupouser posted image user posted image user posted image Joj, kaj zdaj to, AQ dojenček dobil lulčka, tvojmu saša stran padu...le kaj bo z mojim?!?!?!user posted image

Sončni žarek, čestitam za prve korakeuser posted image . Zdaj pa čim manj buškic pa veliko teka.

Sonček, mojo diplomo boš lahko lektorirala, sicer je moja svakinja lektor ampak ima reva full dela, pa je ne bi s tem obremenjevala. Sicer mam do konca diplome še kar nekaj dela, ampak.... kmalu bo.

Vrtnica, jast sem pila in jedla načelom vse, ker moj sinko sploh (razen enkrat) ni imel krčev. Je pa od sestre prva hči imela krče po mleku, tko da počakaj do poroda, pa boš sproti ugotaljala kaj in kako.

Ulla, si se naročila na morfologijo v LJ?

Jast imam jutri morfologijo, komaj čakam, da vidim, če je vse ok.

Objemček za te mrzle dni,

Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.9.2008 10:43:16   
ronja
BRAVO SAŠAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! To je pa presenečenje!user posted image no, boš videla, da so user posted image super!

detece, lubi je še na terenu, pride danes zvečer - ampak jo bo lahko on dal v posteljico, tak da danes ne bova spali na tlehuser posted image . Pride pa bratova punca ob 1h, pa bratec po službi, tak da mi ne bo hudega.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.9.2008 10:44:44   
Sončni žarek
Ronja- no super, da je noč za vama in da še par urc, pa ne bosta več sami.

Saša in AQ---  uf, tale pa je dobra user posted image user posted image user posted image   Enemu lulček odpade, eni pa zraste user posted image user posted image user posted image  

Ravno iz tega razloga midva ne želiva povedati kaj bomo dobili, ker poznam ful primerov ko se je G zmotil....... Naj bo presenečenje za vse domače, ki jih itak razganja od radovednosti user posted image user posted image user posted image - predvsem mojo sestro.

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 16.9.2008 10:47:16 >

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.9.2008 10:52:21   
uršika***
Detece super, da sta že sestavljala sobicouser posted image user posted image user posted image
Midva jo dobiva čez 1,5 meseca in tudi komaj čakam, da jo sestaviva. Sva še v formi za sestavljanje, ker še ni 1 leto, kar sva se selila.
Poizkusi pri prodajalcu zamenjat previjalno mizico. Reci, da ti je premala, če imajo večji model. Te nič ne stane, če vprašaš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.9.2008 10:54:32   
African queen
ronja lepo,da se počutiš bolje!!Ampak res je bolje,da imaš nekoga ob sebi...super,da se možek danes vrača!!

zvezdica,kje se pa ti zadnje čase skrivaš??Držim pesti za morfologijo...recimo,da pri tvojemu user posted image  lulček ne bo odpadel...pri meni se Kolarjeva še nikoli ni zmotila..

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.9.2008 10:55:43   
Anonimen
babike hvala vsemuser posted image sej vem da bo vse ok, tko al drugače. pa niti nisem tak tip, da bi se vnaprej neki sekirala, sej bo pol zadost časa, če bo dejansko kaj narobe...sem pa klicala in so me že kar naslednji teden v torek naročili, tko da ne bom dolgo v dvomihuser posted image in res upam, da se je samo slabo videlo, čeprov mi je čudno, ker vse ostalo se je pa vidlo naddobro, res v nulo, prov fajn je blo...no, sej bomo vidli, v najslabšem primeru bo operacija, to je res tist najbolj črn scenarij. važno je, da se ve, če je kaj narobe in da so lahko pri porodu v pripravljenostiuser posted image
aja, pregled mam pa na pediatriji, pri dr. Vesel-u, a ktera pozna slučajnouser posted image

snikolina nič ne ugibaj, k ne bom povedlauser posted image

vrtnica kar se mleka tiče, ni nujno da ga ne boš smela pit, ne vidim razloga, da kr tko en rečeuser posted image je pa res, da so dostkrat težave, če dojiš, ker so otročki navadno preobčutljivi,  naša je mela alergijo in sem bla ves čas na brezmlečni dieti, strogiuser posted image samo se je splačalo, ker je do 1. leta alergija čisto lepo izzvenela, tko da smo tud mleko in mlečne izdelke uspešno uvedli in je vse bpuser posted image tko da pri krčih, bruhanju itd. je najboljš taprvo mleko umaknt iz prehrane, največkrat je to vzrok za dojenčkove težave.  seveda pa obvezno na nek način kalcij nadomeščat. jst sem tablete jemala, pa Uline AD3 kapljice, da je boljši izkoristekuser posted image

u sončni žarek, čestitke za hojouser posted image je fino, a neuser posted image jih gledat kako racajouser posted image

sasa joj, kolk pa vas heca tale otročekuser posted image sej sem ti rekla, da lohk še lulček odpadeuser posted image ja čestitkeuser posted image

ronja če velik bruhaš, pazi sam to da elektrolite nazaj spraviš, ne se hecat s tem. se pravi - slane juhe, bobi palčkeuser posted image pa kak dober izotonični napitek tud ne bo škodil.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 11:17:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.9.2008 11:18:42   
ronja
ulla ja, saj to mi pa paše, kadar ful bruham in driskim, bi si vse solila! Pa sicer ne maram preveč slano. Ampak med temi nosečnostmi pa pojem veliko več soli kot sicer. Pa cedevito pijem in Centrum jemljem, pa upam, da se bo poznalouser posted image
Slišala sem že za dr. Vesela in naj bi bil dober.
Jaz sem bila samo 2 meseca na brezmlečni dieti, pa mi je bilo grozno (no, res pa tudi jajc nisem smela), ekr sem sicer navajena živet od jogurtov... pa še noseča sem bila in ful sem dojila in mi je bilo res grozno. Pa čisto brezveze... No, samo da je za nami, hehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.9.2008 11:22:38   
Anonimen
oh, men je tud blo grozno....predstavljaj si, skor celo letouser posted image pa k sem nora na sire, pa jogurte, ma vse mlečno...v hladilniku če ni nič drugega, pet vrst sirov pa kak jogurt je sigurnouser posted image
pa k ni sam to, k se je blo treba res strogo držat, pa deklaracije brat, ma ko bi jaz bla alergična...sam se je splačalo...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.9.2008 11:40:28   
ronja
Ja, vem, ne smeš nobenih mesnih izdelkov, samo čisto meso, ne smeš nobenih pripravljenih zadev, nikamor ne moreš it jest, nobene hitre hrane, ker ima že kruh not mleko v prahu... Groza! upam, da Lejla ne bo na mleko alergična - jajca bi veliko lažje prenesla... Je pa res, da skoraj vsem hitro izzveni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.9.2008 12:02:28   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: African queen

ronja lepo,da se počutiš bolje!!Ampak res je bolje,da imaš nekoga ob sebi...super,da se možek danes vrača!!

zvezdica,kje se pa ti zadnje čase skrivaš??Držim pesti za morfologijo...recimo,da pri tvojemu user posted image  lulček ne bo odpadel...pri meni se Kolarjeva še nikoli ni zmotila..

Ojla kraljična

Te mal pogrešam. Bomo videli kaj bo, ker je kolarjeva na bolniški. Zadnjič je bla ena druga, ki je z veliko gotovostjo trdila, da je fantič. Upam, da je Jutri kolarjeva že nazaj, ker je res The best ginekologinja. Sicer je imela neko operacijo gležnja, tko da.... Upam, da bo jutri že ok.

Kako se imaš ti? Kdaj prideš?

Pozdravček v Acro.

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.9.2008 12:09:54   
Detece
Ronja to sem pa res vesela, da boste imeli zvečer veselje. Vem kako je ko ti user posted image  gre za nekaj dni in potem pride domov. Takrat sem ga najbolj vesela, in zato pravi tudi tako rad greuser posted image user posted image .

Uršika sej bi menjala ja previjalno mizo, ampak sem jo kupila v Ikeji in mi je ravno ni s5 tja vlačit, pa še sestavljeno imava. No sej full ni napačna, pa tud mala ni, ampak jaz sem mislila, da je večja user posted image . sem jo pa prilepila v moj album če katero zanima.
Sva pa res malo hitro začela z vso opremo, ker potem ne bova imela več toliko časa. Imava še en gradbeni projekt pred sabo in dobro bi blo, če bi user posted image  napisal diplomo do rojstva sina. Malo se oboptavlja (že eno leto). Tako, da zdaj to zrihtava in ne puščava napetosti za zadnje trenutke.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.9.2008 12:27:49   
VRTNICA84
Detece ta previjalna miza pa se mi res ne zdi napačna. Mi je všeč.

Midva pa bova kupila tisto previjalno mizo, ko ima spodaj banjico. Ter še dve polički.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.9.2008 12:34:32   
sonček33
saša  - ma sem vesela zate sto na uro, pupo boste imeli
detece - imaš morda kakšno fotografijo previjalne iz ikee in cena?
AQ - jah vidiš, presenečenja so še možna...
zvezdica - velja
jutri pa imava morfologijo, kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.9.2008 12:36:20   
Detece
Vrtnica, a to tudi iz Ikeje ali katero drugo? Ne sej ni tako slaba, v primerjavi s cenami previjalnih mizic pri nas je ta odlična user posted image user posted image . Te previjalne mize se mi zdijo grozno drage. No tale je naju prišla mislim, da okoli 130 eur.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.9.2008 12:37:13   
Detece
Sonček slikica je v mojem albumu, cena pa cca. 130 eur.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.9.2008 12:52:27   
OLjica
živjo punce

saša čestitke za pupouser posted image . ne vem zakaj, ampak jst mislim da se je  moja gin zmotila, ma mam tak občutek da je pikicauser posted image

ronja, upam da se dobro počutiš in seveda ostaleuser posted image
sem v službi in mam tako gužvo..VAS BEREM

LP

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 13:01:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.9.2008 13:34:55   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Oljica, pozdravljena user posted image . Pa naj te v službi pustijo malo pri miru, ker si user posted image . Upam, da te ne priganjajo preveč.lp

Se strinjam!!! Ti kar reci, da ti med delom pripada brskanje po nosečniških forumihuser posted image  da se nam boš lahko večkrat pridružila.
Boš še dolgo delala?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.9.2008 13:53:32   
VRTNICA84
Detece ne iz Ikeje. Nekje na našem trgu jo bova kupla. 

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.9.2008 14:03:46   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Detece ne iz Ikeje. Nekje na našem trgu jo bova kupla. 

Aha, sem mislila, da imata že kakšno nagledano.
Joj je te robe treba. No ne vem če jo je glih treba, ampak si je nabavimo. verjetno pri drugem ne bomo več toliko komplicirale in nabavljale. Čeprav se probam kar nazak držati, da ne kupujem nekih gluposti, in se za vsako stvar pozanimam ali je res potrebna. Sem pa prepričana, da je še to preveč.

Oljica, ja tudi jaz sem v službi. Ti se ne daj preveč obremenit, malo bolj na "izi" Navadno imam tudi sama dela preveč in mi ne uspe se sprehajat po forumih. Je pa trenutno zatišje, proti pričakovanju. Hvala bogu. In to pridno izkoriščam.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.9.2008 15:44:06   
OLjica
uršika, delala bom do decembra, hvala bogu da imam 15 min do doma, ker če bi se vozila na shiht ne bi zdržalauser posted image  pa oktobra začnejo predavanja, ne vem kako bouser posted image

drugače imam pa zelo v redu sodelavce, pa mi pomagajo. trenutno prebiram prošnje, iščem zamenjavo, ki me bo nadomeščalauser posted image
ni prijetno...se tko čudn počutm.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?