Anonimen
|
babike hvala vsem sej vem da bo vse ok, tko al drugače. pa niti nisem tak tip, da bi se vnaprej neki sekirala, sej bo pol zadost časa, če bo dejansko kaj narobe...sem pa klicala in so me že kar naslednji teden v torek naročili, tko da ne bom dolgo v dvomih in res upam, da se je samo slabo videlo, čeprov mi je čudno, ker vse ostalo se je pa vidlo naddobro, res v nulo, prov fajn je blo...no, sej bomo vidli, v najslabšem primeru bo operacija, to je res tist najbolj črn scenarij. važno je, da se ve, če je kaj narobe in da so lahko pri porodu v pripravljenosti aja, pregled mam pa na pediatriji, pri dr. Vesel-u, a ktera pozna slučajno snikolina nič ne ugibaj, k ne bom povedla vrtnica kar se mleka tiče, ni nujno da ga ne boš smela pit, ne vidim razloga, da kr tko en reče je pa res, da so dostkrat težave, če dojiš, ker so otročki navadno preobčutljivi, naša je mela alergijo in sem bla ves čas na brezmlečni dieti, strogi samo se je splačalo, ker je do 1. leta alergija čisto lepo izzvenela, tko da smo tud mleko in mlečne izdelke uspešno uvedli in je vse bp tko da pri krčih, bruhanju itd. je najboljš taprvo mleko umaknt iz prehrane, največkrat je to vzrok za dojenčkove težave. seveda pa obvezno na nek način kalcij nadomeščat. jst sem tablete jemala, pa Uline AD3 kapljice, da je boljši izkoristek u sončni žarek, čestitke za hojo je fino, a ne jih gledat kako racajo sasa joj, kolk pa vas heca tale otroček sej sem ti rekla, da lohk še lulček odpade ja čestitke ronja če velik bruhaš, pazi sam to da elektrolite nazaj spraviš, ne se hecat s tem. se pravi - slane juhe, bobi palčke pa kak dober izotonični napitek tud ne bo škodil.
|