ronja
|
detece, hehe, moj lubi pa ni hotel it na tale teren, ne mara, kadar je več dni, ker pravi, da naju pogreša. NO, saj ta dva dni je bil res bogi, vsaj kar sva se slišala in po smsih sodeč, me je res kar pogrešal (tisto žabo pa malo manj - njegov citat, hehe, najin otrok ima en kup "ljubkovalnih imen", sva pač biologa ) Zato mi2 ne hodiva v Ikeo - ker če ti kaj ni, se ti ne da peljat nazaj - do Lesnine imava pa 4 km, pa še na poti k bratcu je, pa je obisk sproti, hehe. Sicer nisva še nič od njih nazaj nesla. Le priganjaj svojega , da spiše diplomo, je res lažje delat, dokler ni enega ! Pa z enim je verjetno lažje kot z 2 - tako da jaz tudi svojega zdaj masiram, naj naredi še te 4 izpite, ki so mu ostali, saj terensko delo za dr. ma že narejeno, spisal bo že nekak, sam teh izpitov se ne spravi... Sem ga glih "spomnila" na enega danes - ima že napisan seminar, pa ga mora popravit in mora it k profesorju, da mu pove, kaj je narobe, pa se ne spravi. Ampak mi je obljubil, da gre danes, pa sem ga spomnila, hehe, zdaj ap mora it Najina previjalka je bila mislim da okoli 50E, ej pa močna lesena, tak da tudi tu najdeš kaj cenejšega, samo je treba malo spremljat (jaz seveda nisem, so mi povedale punce na forumu ). ojlica, ti želim, da najdeš kako fajn zamenjavo čimprej. Super da imaš fajn sodelavce. Jaz sem si tudi želela delat in sem tuid rekla, da bom tokrat do konca na delu, pa je mel nekdo očitno drugačne plane z mano. Kaj češ, bom pa v 3. delala, hehe. Zakaj se čudno počutiš? Saj povsod mlade punce pač hodijo na porodniške, vsak delodajalec to ve. ne bojo te pozabili, brez skrbi! malo ven padeš, pa takoj nazaj prideš, vsaj meni tako vsi pravijo! nina, dobrodošla v našem zdravstvu, hehe. Midva, tudi če je urgentno, vedno vzameva kako knjigo sabo, da je lažje čakat . Resno! Pa čestitam za m.! vrtnica, hehe, v pajacku bo novorojenček - tega vedno polagaš na čisto, paziš, da ga prijemaš s čistimi rokami... skratka, pajac se ne umaže, ker je dete ves čas v vozičku ali slingu. Bodije in hlačke doma seved umažejo z bruhanjem, lulanjem, driskanjem... Ampak zimskega pajaca sem tudi jaz imela belega in ni bil nič umazan. Kasneje je seveda drugače - ko že sami okoli puzajo in hodijo in vse primejo, takrat je umazano vse Ti pa priporočam takega, ki ima rokavičke všite zraven, da ne morejo dol popadat. ploha, hehe, lubi je bil včeraj tako crknjen, da ni mogel kaj dosti mene cartat, ker je dobesedno zaspal kjerkoli, kjer je bil pol min. pri miru... (Niso spali ponoči, ker so se ga sodelavci vsi (razen še ene sodelavke) nalili - on ne pije, no, spije kako pivo, dve na leto, to je pa to, ampak tak mu pač ni se nalivat in ej bil čisto zmatran, sploh, ker ga je celo noč zeblo - so viseli v eni oštariji, kjer so bili sami in so vsi kadili ko turki, da sta s to sodelavko (najina sošolka iz faksa ) hodila ven malo dihat vsake toliko, se mi je prav smilil, ko me je poklical v pon. zvečer...) No, danes je pa že boljše in se bomo cartali, hehe. je bilo pa fino, ker je vseeno prestavil tamalo v posteljico (res sem ga morala ene 10x zbudit, da se je spravil vstat iz tal in jo prestavit- mala namreč zaspi ob cartanju z nama na tleh, se je tak navadila, odkar je jaz ne smem prestavljat) in sva spala v postelji, luksuz . posteljica zadaj pomeni, da imaš posteljico na zadnji strani maternice, kar je super. Problem je samo, če je postejlica spodaj. Se pa posteljica premika do 28. tedna precej, tako da šele takrat imaš končno diagnozo, da je nizko, če je pač nizko. Upam, da je nobena od nas ne bo imela spodaj (lahko je to namreč indikacija za CR). snikolina, saj nisem bolj pridna, samo starejša, hehe, jaz mam že 30! ulla, le jej čokolado, sem zadnjič prebrala, da so otroci mam, ki so v nosečnosti jedle veliko čokolade baje bolj nasmejani in manj jokavi - jaz sem pri Ronji kar precej pojedla in po tamali sodeč bi rekla, da to zelo drži! Tak da se - seveda izkjlučno preventivno - spet bašem s čokolado, hehe. Se je lubi nazajgrede ustavil v Gorenjkini tovarniški prodajalni... Meni je pa ravno tamala zaspala ! jupiiiii!
|