|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
16.9.2008 15:47:48   
nina166
Ojla!

Ste pa zelo priden s pisanjem...imam za prebrat približno 20 strani za nazaj user posted image

Za mano je pa tako naporen teden...pa še na slabše kaže. Prejšnji teden sem imela polno dela v pisarni-plače pa še drugega en kup, moj je imel neke druge opravke in sva bila z malim veliko sama, pa še moj oče je bil na operaciji roke. Grozno naporen teden...pa še to vreme me je tako zdelalo, da sem se malo prehladila, glava me boli, pa še zaspana sem zaradi tega vremena. Včeraj sva bila z mojim na morfologiji pri prim. Cerarju in sva se kar krepko načakala. Sva prišla domov šele ob 3.30, pa sva šla iz pregleda direkt domov. Danes pa sem spet vstala ob 5, ker sem peljala mojo mamo na pregled v bolnico. Je imela uro ob 7, da je šla še v laboratorij kri dat, potem pa sva čakale do 10, da je prišel zdravnik (ki bi naj začel delat ob 9), potem še ni prišla kar na vrsto, ko pa že pride na vrsto in sem že bila vesela, da boma lahko šle, pa je mogla še počakat, na eno drugo preiskavo. Sicer je rekel, da lahko pride naslednji teden ali pa danes počaka in ker sva bile ravno v bolnici je kar počakala. In potem sva še čakale zdravnika, da je prišel iz ambulante na oddelek, da ji je naredil punkcijo. Pa še ti izvidi me bodo zdaj skrbeli dokler jih ne dobi...upam da res nima kake levkemije. In sva prišle domov šele malo čez 2, pol pa hitro sina spat spravit. Sem šla ležat zraven njega da je zaspal in sem se mogla  prav potrudit, da nisem še jaz zaspala, ker ne vem kdaj bi se kaj zbudila. Sem pa mogla vstat in it kuhat kosilo (štruklji iz trgovine...za druga danes res nimam energije). In zdaj čakam, da se skuhajo, potem pa hitro malo ležat, dokler se mai ne zbudi. Sem pa tako izmučena, da sem še komaj pokonci in takoj ko se bom vlegla, me bo zmanjkalo. Upam, da se vse malo umiri in da pridem malo k sebi.

Pa še poročilo iz morfologije: Kljub temu da sva se pošteno načakala, in sva skoraj že obupala, ker so prišli vsi prej na vrsto kot midva (samo so imeli drugo g), se je res splačalo. Najprej me je pregledala ena študentka (očitno konec študija, mogoče ima pri njem kako specializacijo...je zgledala stara okoli 30), mi je naredila vse meritve, vse pogledala. Pa rekla je da zgleda da bo user posted image , potem pa čez nekaj časa, da zdaj pa je prepričana, da bo user posted image , ker se ji je naša princeska vsedla direkt na uz in se je lepo videlo, kaj ima med nogami oz. česa nima. Potem pa jo je zamenjal še Cerar in mi še on vse pogledal, preštel vse prstke, pokazal zgornjo in spodnjo čeljust, brado, celo jezičeka smo vidli. V glavnem res je vse pogledal v nulo. V primerjavi s tem kako na hitro je morfologijo naredila moja g, se je on res petkrat bolj poglobil in pokazal, pa še vse meritve nama je razložil. Res je bilo enkratno gledat našo pupiko. Pa še uz ima povezan s takim velikim ekranom in je slika res velika in lepa. Glavno pa je, da je user posted image  zdrava. Sicer imam še čez 3 tedne enkrat pregled pri njemu, da se še enkrat prepriča, da je vse kot mora bit.

Zdaj pa so štruklji kuhani, jaz pa grem hitro malo zadremat...čeprav vem, da se bom komaj dol vlegla, pa bo se mali že zbudil

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
16.9.2008 16:03:24   
OLjica
nina166 čestitam za user posted image . jst mam pregled 2.10 in komaj čakam, da spet vprašamuser posted image
upam, da je z mamo vse v redu.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
16.9.2008 16:24:04   
VRTNICA84
Detece imava jo že nagledano v Baby centu. Ni takšna kot ta. Ampak je na kolicah, da jo lahko prestavljaš. Nevem kak ti jo naj opišem. Tudi na sonček.si jo imajo. Tam poglej. Lesena je. Pa banjica se ven potegne. Rjavo bele barve je. Upam, da jo boš našla, če boš pogledala. Ker nevem kak ti jo naj še drugače opišem.

Včeraj sem bila v H&M ter v C&A in sem gledala tiste tople pajacke. Ker ga morem kupit. Mi je en bil full všeč pa ga imajo samo v beli barvi. Zdaj pa nevem ali ga naj kupim. Se bojim, da se ne bo full mazal.  Ne morem se odločit kje ga naj kupim.
Drugače pa tudi sam gledam, da ne kupujem nekih nepotrebnih stvari. Samo včasih se komaj zadržim, ker so vse tako cartik.

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
16.9.2008 17:50:55   
Zvezdica
Vrtnica, jast sem danes kupila plišast pajacek, umazano bel. Je fuuuuul lepi. Nič se bat da se bo umazal, ker dete prve tri mesece ali spi ali pa joka user posted image user posted image user posted image
Mal heca, ampak res v prvih treh mesecih toliko spi da se bo bolj težko umazal. Itak do enega leta kar kupuješ, kupuješ za dušo.

In veš kaj, kar kupi kar ti na kraj pameti pade, ker samo enkrat si prvoič noseča in si zato velikoooo privošči. Prijetne nakupe želim. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
16.9.2008 19:29:25   
Ploha
najprej prvo: A mi zna katera pomagat, kako spremenim tisti modri znakec (moški) v avatarju?

Ronja: upam da je vse kul in da so slabosti minile, sej vrjetno je pa že user posted image doma, tko da te crklja in merka.

Ulla: ko sem imela jst morfologijo prejšni teden, se ni videlo čisto nič,  tudi v materinski ni skoraj nič napisano, tko da tudi jst ne vem ali je vse v redu, ni mogla pogledat ne srčka, nič od nič, tko da imam v petek še enkrat nekje drugje.
Ampak mislim, da bo vse uredu tako zate kot zame, včasih se pač slabo vidi in nimaš kej, je pa res to kar si rekla, da je dobro da prej ugotovijo, vsaj vejo kako reagirat po porodu....držim pestiuser posted image user posted image user posted image Kdaj si pa zdj naročena na ponovno morfologijo???

Detece, previjalna mi je ful ušeč, zato ker ima police in kar nekaj prostora kokr sm vidla, pa mislim da ni premajhna,...

Saša: super puncauser posted image user posted image user posted image

Petra: čestitam za izpit in drugu letnik!!!user posted image user posted image user posted image

Sonček: ko bom imela diplomo napisana, te pa pocukam za rokav,...upam da bo do novega leta napisana, no lahko da tudi prej, če bom pridna.

snikolina: čestitam za izpituser posted image user posted image user posted image

Upam, da nism kaj zgrešila. Drugače se pa počutim še kar dobro, samo me neki želodec boli ene 2 dni že. Tko ko me je tisti teden ko mi je zamujala M in predno sem naredila test. Ma sej bo. A ima katera kakšen recept domač, ki mal umiri to žgočo in pekočo bolečino v želodcu???

Danes imam 100 uprašanj! Kaj pomeni posteljica zadaj???

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
16.9.2008 19:48:40   
Anonimen
ploha posteljica zadaj pomeni točno to - da je zadajuser posted image se pravi ni spredaj...ok, mal heca, nouser posted image lohk je kjerkoli, pri Uli sem jo mela spredaj, zdej pa nimam pojma...važno je, da ni spodaj, da ne prekriva materničnega vratuuser posted image
drgač pa nimam še ene morfologije, pač pa prov na pediatriji pri kardiologu uz srčkauser posted image
pa sej, če se nč nebi vidlo, ajd...tko pa se je vse res dobr vidlo, sem bla skor celo uro notri, je res vse pregledala, najmanjši prstek, pa vsi ostali ogani, hrbtenica, edin ta pregrada se pa ni vidlauser posted image tko da se kr pripravljam na to varianto, če se pa pokaže da je ok, pa tolk boljšuser posted image

jedilno čokolado jemuser posted image mi je cukr padu, pa nimam popolnoma nč domauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
16.9.2008 19:50:52   
uršika***
Ploha: Kaj pomaga ko peče zgaga? Donatuser posted image  Kaj več ti pa ne znam pomagat.

Če nosiš posteljico zadaj pomeni, da najbrž ne boš imela velikega bušija, ampak se ti malček skriva bolj zadaj. Jaz vem, da moj ni zadaj, ker je buši gromozanski. Sem ravno zadnjič pri ginekologu videla eno nosečko, ki je imela manjši buši kot jaz, pa mi reče, da gre rodit ta mesec. Jaz pauser posted image user posted image  ups, sem mislila, da greš rodit drugo letouser posted image - In je rekla, da nosi zadaj. To je najbrž to.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
16.9.2008 19:54:15   
uršika***
Sočustvujem z vsemi nosečkami, ki morate še delat. Se mi prav smilite.

Ronja se pa najbrž pusti razvajat svojemuuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.9.2008 19:55:39   
Anonimen
ja, sam lohk nosiš zadaj, posteljca je pa vseen spredajuser posted image
tam pač, kjer se oplojeno jajčece vgnezdi, se razvije posteljica, iz drugega dela pa plodek. tko da lohk je kjerkoli. da pa nosiša zadaj al pa spredaj, pa pomeni da maš vse skup tamuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.9.2008 20:13:31   
Ploha
user posted image user posted image user posted image , ja sj tud jst vem, da če je zadaj je zadaj, sam tko sm mislna, če kaj vpliva na porod al pa kej tazga, kva pa vem, drgač je pa res še bolj majhen - buši mislm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.9.2008 20:20:21   
Anonimen
user posted image sj vem, mal heca....drgač pa nima veze, je kjer je, na porod al pa na nosečnost ne vpliva, razen če bi res bla čez maternični vrat...no ne čez, pač pa tam, odznotrajuser posted image kak se reče....maternično ustjeuser posted image user posted image mi možgani ne delajo najbluser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 22:20:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.9.2008 22:53:17   
Detece
Dober večer, a že spite? No jaz še ne, grem pa takoj ko napišem ta post, ker ju3 je treba vstati.
Vrtnica ti kar kupi peli pajacek, če ti je všeč. Otročiček ne bo gledal na barvo, umaže ne glede na to user posted image user posted image . Včasih je kakšno belo cunjico celo lažje oprati, ker jo lahko daš na višjo temperaturo.

Mi2 sva ravnokar sestavila še zadnjo omaro in sobica dobiva svojo podobo. Zdaj sem pa na vrsti jaz. Moram kupiti kakšne dekoracije, zavesico,...Luštna opravila.
No sem se pa odločila, da ne bom menjala previjalne mize, ampak previjalno podlogo. Bolj komot:). Pa mislim, da boljše mize za takšen denar tako in tako ne bi dobila.

A je katera že kupovala posteljnino in odejico? Kje ste kupile in kakšno?
Ronja upam, da jeuser posted image  že doma in vaju lepo crklja....

Lep večer še naprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.9.2008 23:29:28   
Zvezdica
Detece, na hitro ker grem potem tudi jast spat :)

Posteljnino, od rjuh pa odejice sem kupovala v odeji (odeja škofja loka), V lj imajo trgovino spodaj pod emporiumom, pa še marsikje drugje. Lepo in kvalitetno. In imam zdaj vse kot novo (to sem spravilauser posted image ) in čaka na nobega člana. Sem kupila eno rjuhco v leclercu, je napenjalna ampak ni kvaliteta kot te iz odeje.

Zdaj pa šibam, NOČKA.

i belive i can fly....

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
17.9.2008 8:46:36   
VRTNICA84
Dobro jutro!!!!

Najprej za vse ena dobra user posted image . Kako ste kaj?

Jaz sem tak utrujena. Pa sem se komaj vstala in vse me boli. Me je neki prehlad dobil zdaj pa se smilim sama sebi. Ter nevem kaj bi. Mate kakšen dober nasvet, kako se ga naj čim prej rešim?

Zvezdica kak sem se mogla nasmejat tvoji izjavi. Mi je prav polepšala jutro. No sej to imaš prav. Sedaj pa sem se kar odločla, da bo beli pajacek.  Razen eden moder mi je še všeč, ker ima rokavičke zraven. Bom videla.

Niia sej bi ti nalepla link, pa ga ne znam.
Mogoče ti veš kako se to naredi? Ali pa katera druga mi tudi lahko pove?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
17.9.2008 9:53:22   
Detece
Vrtnica, ti se postavi na spletno stran, kjer je slika te previjane mizice, nato zgoraj celoten naslov http://soncek.si...... označiš/počrniš, stisneš desni gumb na miški in klikneš kopiraj. Nato se postavi v posti in ponovno stisneš desni gumb na miški in klikneš prilepi. To je to, povedano čisto po šolsko. Probaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
17.9.2008 10:33:27   
African queen
Dobro jutro!

Ste pa pridne,že vse veselo nakupujete,jaz pa še ničesar nisem...doma imam le posteljico in nekaj posteljnine,torej tega ne bom kupovala...previjalne pa tut ne bom kupila,moja dva fanta sem vedno kar na mizi previjala,le eno podlogo sem kupila...
Aja,pa nekaj časa nazaj sem kupila nekaj oblekic za punčko...zdej pa se je pokazal lulček in bom mogla oblekice podarit...user posted image

zvezdica,pridem enkrat novembra v Slovenijo,le da zadnje čase velik razmišljam,da bi rodila kar tukaj,ker ne bi rada zapustila moža in otrok za tako dolgo...res ne vem kaj naj naredim..
A tvoj fant je sam spal prve tri mesece???Moja dva pa sta bolj malo spala...skoz sem ju mogla okrog nosit in dojit!!
Poročaj kako je bilo na morfologiji!!

ulla,upam,da bo na UZ srčka vse v redu!!!Držim pesti!!!

nina,čestitke za pupiko!!!user posted image

ronja,kako si..uživaš z možekom???

saša,kje se pa ti skrivaš??

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
17.9.2008 10:43:07   
sasa78
DAN VSEM SOuser posted image ,

JA pri nas je vse postavljeno na glavo. Kar ne morem si misliti da bo user posted image , zato sem včeraj klicala dr. Megličevo v domžale in sva se zmenili za 4D . Imam ga v torek 23.9. Z menoj bodo šli tud moji 3 fantje. Komaj čakam. Da vidmo kaj se bo tam pokazalo. Me pa res firbec matra.

Nina čestitke za user posted image ,

ulla- držim pesti za UZ,

AQ nič se ne skrivam - nimam časa, delam samo 4 ure in pol tako hitim da vas skoraj nič ne berem - ma bo boljš,

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
17.9.2008 10:47:36   
sasa78
Vrtnica, jast sem danes kupila plišast pajacek, umazano bel. Je fuuuuul lepi. Nič se bat da se bo umazal, ker dete prve tri mesece ali spi ali pa joka

resnično

Mal heca, ampak res v prvih treh mesecih toliko spi da se bo bolj težko umazal. Itak do enega leta kar kupuješ, kupuješ za dušo.

se spet popolnoma strinjam - no vsega mam neki škatel - moram pogledat če mi sploh kaj manjka - če bo punčka mi sigurno velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
17.9.2008 10:48:13   
ronja
detece, hehe, moj lubi pa ni hotel it na tale teren, ne mara, kadar je več dni, ker pravi, da naju pogreša. NO, saj ta dva dni je bil res bogi, vsaj kar sva se slišala in po smsih sodeč, me je res kar pogrešaluser posted image (tisto žabo pa malo manj - njegov citat, hehe, najin otrok ima en kup "ljubkovalnih imen", sva pač biologauser posted image )
Zato mi2 ne hodiva v Ikeo - ker če ti kaj ni, se ti ne da peljat nazaj - do Lesnine imava pa 4 km, pa še na poti k bratcu je, pa je obisk sproti, hehe. Sicer nisva še nič od njih nazaj nesla.user posted image
Le priganjaj svojega user posted image , da spiše diplomo, je res lažje delat, dokler ni enega user posted image ! Pa z enim je verjetno lažje kot z 2 - tako da jaz tudi svojega zdaj masiram, naj naredi še te 4 izpite, ki so mu ostali, saj terensko delo za dr. ma že narejeno, spisal bo že nekak, sam teh izpitov se ne spravi... Sem ga glih "spomnila" na enega danes - ima že napisan seminar, pa ga mora popravit in mora it k profesorju, da mu pove, kaj je narobe, pa se ne spravi. Ampak mi je obljubil, da gre danes, pa sem ga spomnila, hehe, zdaj ap mora ituser posted image

Najina previjalka je bila mislim da okoli 50E, ej pa močna lesena, tak da tudi tu najdeš kaj cenejšega, samo je treba malo spremljat (jaz seveda nisem, so mi povedale punce na forumuuser posted image ).

ojlica, ti želim, da najdeš kako fajn zamenjavo čimprej. Super da imaš fajn sodelavce. Jaz sem si tudi želela delat in sem tuid rekla, da bom tokrat do konca na delu, pa je mel nekdo očitno drugačne plane z mano. Kaj češ, bom pa v 3. delala, hehe. Zakaj se čudno počutiš? Saj povsod mlade punce pač hodijo na porodniške, vsak delodajalec to ve. ne bojo te pozabili, brez skrbi! malo ven padeš, pa takoj nazaj prideš, vsaj meni tako vsi pravijo!

nina, dobrodošla v našem zdravstvu, hehe. Midva, tudi če je urgentno, vedno vzameva kako knjigo sabo, da je lažje čakatuser posted image . Resno! Pa čestitam za m.!

vrtnica, hehe, v pajacku bo novorojenček - tega vedno polagaš na čisto, paziš, da ga prijemaš s čistimi rokami... skratka, pajac se ne umaže, ker je dete ves čas v vozičku ali slingu. Bodije in hlačke doma seved umažejo z bruhanjem, lulanjem, driskanjem... Ampak zimskega pajaca sem tudi jaz imela belega in ni bil nič umazan. Kasneje je seveda drugače - ko že sami okoli puzajo in hodijo in vse primejo, takrat je umazano vseuser posted image Ti pa priporočam takega, ki ima rokavičke všite zraven, da ne morejo dol popadat.

ploha, hehe, lubi je bil včeraj tako crknjen, da ni mogel kaj dosti mene cartat, ker je dobesedno zaspal kjerkoli, kjer je bil pol min. pri miru... (Niso spali ponoči, ker so se ga sodelavci vsi (razen še ene sodelavke) nalili - on ne pije, no, spije kako pivo, dve na leto, to je pa to, ampak tak mu pač ni se nalivat in ej bil čisto zmatran, sploh, ker ga je celo noč zeblo - so viseli v eni oštariji, kjer so bili sami in so vsi kadili ko turki, da sta s to sodelavko (najina sošolka iz faksauser posted image ) hodila ven malo dihat vsake toliko, se mi je prav smilil, ko me je poklical v pon. zvečer...) No, danes je pa že boljše in se bomo cartali, hehe. je bilo pa fino, ker je vseeno prestavil tamalo v posteljico (res sem ga morala ene 10x zbudit, da se je spravil vstat iz tal in jo prestavit- mala namreč zaspi ob cartanju z nama na tleh, se je tak navadila, odkar je jaz ne smem prestavljat) in sva spala v postelji, luksuzuser posted image .
posteljica zadaj pomeni, da imaš posteljico na zadnji strani maternice, kar je super. Problem je samo, če je postejlica spodaj. Se pa posteljica premika do 28. tedna precej, tako da šele takrat imaš končno diagnozo, da je nizko, če je pač nizko. Upam, da je nobena od nas ne bo imela spodaj (lahko je to namreč indikacija za CR).

snikolina, saj nisem bolj pridna, samo starejša, hehe, jaz mam že 30!

ulla, le jej čokolado, sem zadnjič prebrala, da so otroci mam, ki so v nosečnosti jedle veliko čokolade baje bolj nasmejani in manj jokavi - jaz sem pri Ronji kar precej pojedla in po tamali sodeč bi rekla, da to zelo drži! Tak da se - seveda izkjlučno preventivno - spet bašem s čokolado, hehe. Se je lubi nazajgrede ustavil v Gorenjkini tovarniški prodajalni...

Meni je pa ravno tamala zaspalauser posted image ! jupiiiii!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
17.9.2008 10:53:43   
ronja
AQ, ti želim, da bi lahko tudi oblekice kdaj uporabila... NO, če boš želela še eno pupo, sevedauser posted image . Mogoče bojo pa tvoji fantje meli same punčke potem, hihi. je bila pa moja punčka isti karakter kot tvoja dva fanta!

Hm, te razumem, jaz tudi ne bi hotela bit tako daleč stran od svojih - sem se zato odločila za p. Lj., da jima je čim bližje... Čeprav sem si sicer vedno želela rodit v vodi, kar delajo samo v Postojni. Odvisno od tega, kakšne so porodnišnice pri vas tam doli... pa kako je s temi papirji - če se otrok rodi tu slovenski materi, verjetno ni problemov z državljanstvom, če ga seveda hočeš dat tudi otrokom, če pa ga rodiš v Gani, pa ne vem, če kaj bolj komplicirajo. Na tvojem mestu bi še to preverila.

Jaz tudi nič ne kupujem, ker itak še vse mam od Ronje, kako cunco bo treba, ker sta ravno obrnjenih sezon, ampak saj je še čas...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
17.9.2008 11:05:52   
VRTNICA84
Upam, da mi je zdaj ratalo.

http://soncek.si/si/1253-previjalna-miza-z-izvlecno-banjico-i5622.shtml

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
17.9.2008 11:06:41   
VRTNICA84
Kakšna se ti zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 2323
17.9.2008 11:41:48   
sasa78

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                     spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         pregled:           
metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         pregled:                       user posted image  

user posted image  2.1.09

uršap               ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        20     pregled :
petra28            (2user posted image , 1user posted image )

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     22        pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22        pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        pregled:

pikapoka2

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35      pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     pregled:

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        pregled: 23.9. in 15.10.    

OLjica              (1 user posted image , 0 user posted image )           28      pregled               

african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       pregled:                        user posted image

user posted image   7.1.09
niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25      pregled:    

user posted image    8.1.09   
dejcka            (3user posted image ,  2user posted image )                          pregled:

mariolinka       ( 1 user posted image ,0 user posted image  )           24      pregled:

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       pregled:

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    pregled:

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       pregled:                              user posted image

babuška84       (1user posted image ,  0user posted image )                        pregled:                            user posted image

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                     pregled:

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32         pregled:

user posted image   12.1.09

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      pregled:

tadeja81          (  user posted imageuser posted image )                         pregled:

mavrica24        (1 user posted image , 0 user posted image )            29      3.pregled konec avgusta

user posted image  14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20       pregled

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       pregled:

user posted image    16.1.09
snežinka7           (xuser posted image , xuser posted image )                         pregled:

snikolina             (1user posted image , 0user posted image )           29      pregled:   14.10.               user posted image
user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32        pregled: 

hmm                   (4 user posted image , 2user posted image )          37        pregled:

PAJO                   ( 2 user posted image , 1 user posted image )        22      pregled         

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24      pregled:   
user posted image 18.1.09

trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )                    pregled:

limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30                     pregled:

user posted image    19.1.09
pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image   )                       pregled:

user posted image  20.1.09

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24          pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         pregled 

Petri_                 (2 user posted image , 1 user posted image )                         pregled:

user posted image   22.01.09

sončica23     

user posted image   24.1.09

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23            pregled:

marusa80              ( xuser posted image ,  xuser posted image )                         pregled:            user posted image      

balonchy                 (2user posted image ,  0user posted image )          27           pregled:           user posted image  

user posted image     25.1.09

Zvezdica              ( 3 user posted image , 1 user posted image )       30               pregled:                

aleksandras         ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        28            pregled:      
vrtnica84                (1user posted image , 0user posted image  )                         pregled:

user posted image     26.1.09
nina166              (2user posted image , 1 user posted image  )           25            pregled:              user posted image

sončni žarek       (2user posted image , 1user posted image )                29           pregled:
user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                          pregled:

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )          29              pregled

crtka                   (2user posted image ,1 user posted image )

khurde                 (1user posted image ,0user posted image )              25    

user posted image   28.1.09

hijacinta                (1user posted image , 0user posted image )                        pregled:

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )      28           pregled: .

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21           pregled:         user posted image

user posted image    30.01.09
m333                  (xuser posted image , xuser posted image )

anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                       pregled:

user posted image   31.01.09
ULLA80               (xuser posted image , xuser posted image )

Dobrodošle na seznamu !!!!

user posted image user posted image    Trenutno nas je 59!!!!  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
17.9.2008 12:10:44   
snikolina
Zdravo punce!
Naj se še jaz malo javim. "Veselo" se učim, saj imam danes izpit. Je kar težek in upam, da mi rata. Če ne, pa pač ne. Bo aprila bolj veselo, user posted image
Za nakupe še nimam nič časa (vsaj ta teden še en, ker imam v petek še en izpit), upam pa, da bo od drugega tedna bolj veselo. Saj lahko grem na sprehode in malo uživam v jeseni. Pa božat moram bauhija in držat pesti, da se v treh tednih posteljica dvigne.
A ve katera kaj se lahko zgodi, če se slučajno posteljica ne dvigne. Mi G ni nič povedala. Verjetno čaka do naslednjega pregleda, da vidi če se je dvignila.
Ronja upam, da si dobro. Glede let pa: nisem daleč za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vrtnica meni se zdi luštna tale previjalna, če smem še jaz dodat mnenje. Drugače pa, jaz sem se odločila kot AQ, da si bom kupila samo podlogo. Imamo 2sobno stanovanje in bo to še najboljša rešitev. (mogoče pa previjalno za na posteljico pritrdit, je tudi varijanta).
Saša hvala za popravljen seznam.
PAPA

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......