khurde
|
Dobro jutro! Jaz imam včasih dneve, ko sem prav zmatrana in nič ne morem naredit, drugič pa spet polna energije in zaradi tega prav OBČUDUJEM nosečnice, ki hodijo delat. Ker jaz sem na momente tako v minusu z delovno vnemo, da grem lahko samo še spat za kakšno urico. No, zadnje dni je ful boljše, po mojem tudi zaradi vremena, ki mi res ustreza. Ni vroče, ni šans, da bi bilo prevroče, nobene sopare ... super! Danes popoldne imam morfologijo, se mi zdi, da imata še dve tudi danes (AQ in mogoče Zvezdica, če se motim, se opravičujem). Snikolina, ful fajn za morfologijo! Imeni sta mi pa obe lepi. Jaz imam tudi žogo, sicer še od prej, mi jo je mami posodila, pa mi je super gor sedet in se premikat sem ter tja. Tudi lepše sedim na njej kot sicer. Uršika, meni se zdi, da še nič ne sanjam dojenčka ... edino, če tako dobro spim. Samo zdaj, ko sem to napisala, se mi pa zdi, da sem nekaj sanjala, samo ne vem kaj. Detece, pri nama je bilo pa obratno, je pa moj govoril, da sem noseča, jaz pa, da ne in da niti menstre še ne bi bilo treba, no, pol je pa sploh ni bilo. To mi zdaj večkrat "naprej vrže", tako da ne morem pozabiti. Ronja, Niia, upam, da se sedaj počutita že super. Jaz tudi razmišljam o pončotu, sicer že ful dolgo časa, samo se mi sedaj zdi najboljši čas, da ga kupim (imam tudi najboljši možni izgovor). Sem gledala kakšni dve leti nazaj pončote v Sariko, pa so bili kakšni res lepi. Glede oblačil je pa tako, da ZAENKRAT, ampak res samo zaenkrat in po mojem za zelo kratek čas še, lahko stlačim nase stare kavbojke, ampak samo dvoje, za tiste bolj oprijete ni šans, ne pridejo niti čez boke. Te pa z malo več truda kot običajno spravim čez, zapnem jih pa tudi lahko, ker imajo precej nizek pas in trebuh ne ovira, pa že prej so mi bila malce preširoke v pasu. Čeprav se mi zdi, da bo te idile v tednu ali dveh konec. No, mogoče pa že danes. Potem mi pa preostane le še trenirka, sem računala na toplejše vreme in kikle, samo bo treba kaj kmalu po nakupih. Majčke mi pa ne pokrijejo več trebuha, vsaj tiste, ki so bile prej "kot ulite", ne. Malo idealistično sicer, ampak res: nisem bila ravno pripravljena na te spremembe pri garderobi, sem mislila, da v boke in stegna se pa nosečnica ja ne zredi. Pa ni tako. Niia, po mojem bom šla na kakšno delavnico Mamazofe, a tebe tudi zanima?
|