|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
12.9.2008 15:02:00   
VRTNICA84
Khundre hvala za odgovor. Ker me je res zanimalo. Kakšna knjiga je to, ker jo nameravam kupit. Se mi zdi zelo dobra zadeva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.9.2008 16:55:45   
Detece
No pa še moje kratko poročilo. ravnokar sem prišla domov, utrujena kot pes.  Komaj čakam naslednji pregled v četrtek, da ostanem doma na bolniški. Res se mi ne ljubi več v službo, ker pridem full zmatrana domov in še doma se mi delo samo nalaga...Ampak kmalu bo bolše.
drugač sem pa čisto noter v urejanju sobice za user posted image . Mojega vsak dan gnjavim, da prazni sobo (pisarno), katero bova zdaj preuredila v otroško. Ravno danes sem šla tudi po nov tepih za v sobo. vsak dan po malo in bo. Komaj čakam.
Kako se drugače počutite? Mene zadnje 3 dni veliko trebuh boli, in to vedno na točno določenih mestih. Tud občutek imam na čase, kot da mi vse dol pritiska. Mislim, da ga malo bolj nizko nosim, kar mi je že ginekolog na prejšnjem pregledu rekel (vendar še ni bilo panike). Zdaj pa zgleda se bomo morale počasi umirit. Sama do sedaj nisem imela prav nobenih težav, niti slabosti ne. Je pa res, da mi malo non-stop brca po trebuhu in mogoče sploh ničudno da me trebuh boli, mam menda modrice iz notranje straniuser posted image user posted image .

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.9.2008 22:12:40   
Zvezdica
O dober večer.

Vidim, da ste bile zelooooo pridne, nisem še brala za nazaj, verjetno bom mal preletela.

Sem vidla, da se je naša AQ oglasila. Lepo, da si med svojimi:) Uživajte, pa saj tudi ti kmalu prideš v Slo, a ne?

Jast sem imela zadnje dni kar nekaj dela, pa sem pa tja sem mal počekirala, da bi vam pa sledila, pa ni bilo šans.
Tako, da grem mal za nazaj počekirat, pa se beremo jutri.

Kar se tiče našga dojenčka, BRCA kot da sem v 7.mesecu. Sploh k se umirimuser posted image . Ampak je tako fino, ker veš da je vse ok.
Še malo pa bo morfologija, da si ga malo bolj ogledamo.

Tako, lepo spite, pa se beremo jutri.

i belive i can fly....

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.9.2008 8:55:05   
uršika***
Jutro nosečke!!!!!
Vam skuham kavico za tole deževno sobotno jutro?
izvolite: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detece: te čisto razumem, ker sem imela tudi jaz isti problem. Ko sem prišla iz službe, sem se vrgla na sedežno in tako ostala dokler ni bil čas za spanjeuser posted image
Naredila nisem popolnoma nič, ker drugače bi lahko naslednji dan kar doma ostala. In ta napor je začel kazati posledice-otekanje in tudi jaz prenizko nosim, pa tiste čudne bolečine v trebuhuuser posted image . Sedaj sem pa doma in je veliko boljše. Grem na sprehod, malo do računalnika, pa do televizije, vmes kaj pospravim, pa je dan naokoliuser posted image . Na IZI bo treba preklopit počasi, ja.

Danes ko je pa tak deževen dan se mi pa zdi, da res ni več daleč do našega januarjauser posted image  Ne vem zakaj, ampak kar naenkrat imam rada deževne in hladnejše dniuser posted image

Sem imela pa danes prvič probleme s spanjem- ko sem se obrnila na bok sem zaspala in se zbudila na hrbtu- in to se je ponavljalo celo noč. Me pa tko čudno začne trebuh bolet, če spim na hrbtuuser posted image   Pa še ene hecne sanje sem imelauser posted image user posted image . Da smo dobili našo bebico, bila je punčka in za punčko imamo izbrano ime Maja- in oba z možekom sva jo pogledala in rekla, da ji to ime ne pristoji in da ji najbolja paše ime Sarauser posted image user posted image . Bila je pa takoooo lepa in smehljala se nama je.....
OMG- sem že čist not padlauser posted image

A ve že tudi kaj sanjate bebice?

Lepo soboto vam želimuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.9.2008 9:19:30   
Detece
Dobro jutro!
Kako je lepo, ko lahko spiš do 9h, prava pravljica. Ja res uršikaaa je zadnji čas, da ostanem doma. Vedno sem pravila, da ko zanosim, me ne vidijo več v službi, zdaj pa nekak nikakor, da se spravim od tam. user posted image user posted image
Zdaj grem pa biskvite pečt za torto, ju3 pa na rojstni dan.
Drugače pa tudi sama velikokrat sanjam našega user posted image . Prvič sem ga sanjala, ko sem zanosila (še pred testom). Full se imela občutek, da sem noseča, ko sem pa mojemu povedala, se mije samo smejal, pote pa user posted image user posted image .

Lepo soboto tudi iz moje strani.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 11:38:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.9.2008 17:54:18   
snikolina
Zdravo souser posted image !!
Jaz pa sem danes bila na morfologiji! Z malčkom je vse v redu, se lepo razvija. Tudi jaz nosim malo nižje, vendar pa mi je moja G rekla, da še imam 3 tedne časa, da se posteljica dvigne in da naj me ne skrbi.
Tako sem vesela!!! user posted image user posted image user posted image
Pa še to: vsi smo pričakovali punčko in danes nam je malček pokazal premoženje: lulčka, ki je stal v luftu kot antena in velika jajčka. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa moramo izbrati ime. Kakšni se vam zdita imeni Teo in Gašper?? To sta dve varianti, ki bi lahko prišli v ožji krog.
JOJ, KAKO SEM VESELA!user posted image user posted image
RONJA kočno imam žogo, jo že veselo uporabljam.
Lepo se mejte čez vikend in lep pozdrav od naju dveh,
PAPA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.9.2008 18:26:19   
sonček33
Sinkolina - super za morfologijo, super za luleka, Gašper je čudovito ime.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.9.2008 19:10:42   
Ploha
snikolina: oba imena sta fullllllll lepa,vsaj meni.

Jst sm bla pa v torek na morfologiji pa ima moja G slab UZ, pa jst mam preveč zalog na trebuhu user posted image , da se ni čisto nič vidl, tud zmert ni mogla vse kar pač more tko da me je na napotnco poslala v porodnišnico na nov pregled, k tam imajo boljše UZ, in ga imam v petek, tko da komaj čakam.
Ampak je rekla, da kokr vidiuser posted image je pač vse normalno, velik 20 cm, težek 307g.

Kiara 24, mokka, metulj in acitak dobrodošle!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.9.2008 19:14:20   
Detece
user posted image user posted image user posted image Snikolinaaa za user posted image . Sta mi pa obe imeni všeč, tako da katerokoli bosta izbrala bo ok.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.9.2008 21:05:51   
ronja
sinkolina, upam, da ti bo žoga pomagala, meni je neprimerno lažje sedet na njej kot na stolu!

Danes sem morala sedet na seminarju za vaditelje plavanja dojenčkov (treba obnavaljat licenco) in me je vse bolelo na tistih lesenih stolih, mi je ful dol pritiskalo... NO, saj sem mela tudi jaz seminar in takrat sem stala, heheuser posted image . So bili pa videt zadovoljni z mojo predstavitvijo, sem mela itak že od lani narejeno... To je bilo po moje prvič, da sem imela narejeno nekaj pred zadnjo nočjo, heheuser posted image . Sem pa seveda lani delala zadnjo noč, takrat ko sem mislila, da bom šla na seminar, pa potem ni zneslo vse skup (isti dan se je prijateljica možila in to je bilo na dveh koncih Slo.)

Lepa imena sta izbrala, Teo je en moj ful dober prijatelj, Gašper mi je pa ime zelo všeč! Jaz o user posted image imenih sploh ne razmišljam, hehe, ker vedno čakamo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.9.2008 21:57:53   
snikolina
Sonček, Ploha, Detece, Ronja hvala!! user posted image Res ste prijazne.
No, sem vesela, da se vam dopadeta tile dve imeni, ker meni sta ful super. Zdaj pa moram počakati, da se moj vrne iz tujine in bova potem skupaj iskala ime. Se pa tudi njemu obe imeni dopadeta. Jaz se sicer bolj nagibam k Teu. Bomo videli. Pa tako ali tako vam bom raportirala konec meseca, ko se vrne.
Ploha upam, da ti v petek uspe videti spol. Škoda, da te ni takoj poslala v porodnišnico, če ima slab UZ. Pa ne sekiraj se, po moje je vse ok. (pa tudi jaz imam zalogeuser posted image )
Ronja kakšne 45 min sem sedela na žogi in me ni nič rita bolela niti hrbtenica. Super zadeva. Po porodu pa še bo prav prišla, saj sem zraven še neke vaje dobila. Moram pogledat.
Lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 13.9.2008 21:59:37 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.9.2008 22:18:12   
ronja
Ronja kakšne 45 min sem sedela na žogi in me ni nič rita bolela niti hrbtenica.

Hehe, sem ti reklauser posted image ! Krasno, da ti pomaga! Se pozna, da se teža boljše razporedi. Pa med popadki ti bo tudi prav prišla, je fino, ko se lahko z medenico zibaš sem pa tja na žogi...

Meni je pa danes že cel dan za umret slabo! Na tistem seminarju sem bruhala (nisem nič jedla prej, tako da sem samo vodo ven pljuvala), zdaj pa tudi ne vem, če mi bo ratalo, da ne bi še enkrat... Ahja. Pa mala ne more zaspat in potem se valja po meni in ko se spravi z glavo zavrtat v moj trebuh, to prav nič blagodejno ne vpliva...

Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
14.9.2008 11:14:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.9.2008 11:56:36   
ronja
niia, čestitam za voziček! Slabo mi je še vedno, je pa malo boljše kot včeraj, se mi ne dviguje non stop, ampak samo vsake 5 min, hehe.
jaz si bom za pozimi verjetno kar kak pončo naredila, pod tisto lahko še tak trebuh spravim. Zaenkrat pa še lahko oblečem stare cote. Edino pri hlačah je problem: imam pa dve trenirki, ki ju lahko nosim, pa ene nosečniške kavbojke za ven, tak da se da shajat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
15.9.2008 8:03:43   
khurde
Dobro jutro!

Jaz imam včasih dneve, ko sem prav zmatrana in nič ne morem naredit, drugič pa spet polna energije in zaradi tega prav OBČUDUJEM nosečnice, ki hodijo delat. Ker jaz sem na momente tako v minusu z delovno vnemo, da grem lahko samo še spat za kakšno urico. No, zadnje dni je ful boljše, po mojem tudi zaradi vremena, ki mi res ustreza. Ni vroče, ni šans, da bi bilo prevroče, nobene sopare ... super!

Danes popoldne imam morfologijo, se mi zdi, da imata še dve tudi danes (AQ in mogoče Zvezdica, če se motim, se opravičujem).

Snikolina, ful fajn za morfologijo! Imeni sta mi pa obe lepi. Jaz imam tudi žogo, sicer še od prej, mi jo je mami posodila, pa mi je super gor sedet in se premikat sem ter tja. Tudi lepše sedim na njej kot sicer.

Uršika, meni se zdi, da še nič ne sanjam dojenčka ... edino, če tako dobro spim. Samo zdaj, ko sem to napisala, se mi pa zdi, da sem nekaj sanjala, samo ne vem kaj.

Detece, pri nama je bilo pa obratno, je pa moj govoril, da sem noseča, jaz pa, da ne in da niti menstre še ne bi bilo treba, no, pol je pa sploh ni bilo. To mi zdaj večkrat "naprej vrže", tako da ne morem pozabiti. user posted image

Ronja, Niia, upam, da se sedaj počutita že super. Jaz tudi razmišljam o pončotu, sicer že ful dolgo časa, samo se mi sedaj zdi najboljši čas, da ga kupim (imam tudi najboljši možni izgovor). Sem gledala kakšni dve leti nazaj pončote v Sariko, pa so bili kakšni res lepi. Glede oblačil je pa tako, da ZAENKRAT, ampak res samo zaenkrat in po mojem za zelo kratek čas še, lahko stlačim nase stare kavbojke, ampak samo dvoje, za tiste bolj oprijete ni šans, ne pridejo niti čez boke. Te pa z malo več truda kot običajno spravim čez, zapnem jih pa tudi lahko, ker imajo precej nizek pas in trebuh ne ovira, pa že prej so mi bila malce preširoke v pasu. Čeprav se mi zdi, da bo te idile v tednu ali dveh konec. No, mogoče pa že danes. user posted image  Potem mi pa preostane le še trenirka, sem računala na toplejše vreme in kikle, samo bo treba kaj kmalu po nakupih. Majčke mi pa ne pokrijejo več trebuha, vsaj tiste, ki so bile prej "kot ulite", ne. Malo idealistično sicer, ampak res: nisem bila ravno pripravljena na te spremembe pri garderobi, sem mislila, da v boke in stegna se pa nosečnica ja ne zredi. Pa ni tako. user posted image

Niia, po mojem bom šla na kakšno delavnico Mamazofe, a tebe tudi zanima?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
15.9.2008 8:38:49   
sasa78
dobro jutro punce,  kavico, čajček? Kar želite si postrezite evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdraven vam ponujam še en koš dobre volje!!!

evo mene po dolgem vikendu - ma se danes prav nič dober ne počutim, pa tud včerej se nisem. no z možem sva včeraj praznovala 6 obletnico poroke, skupaj pa sva 13 let. Pa sva peljala starše na kosilo pa en del priče, ostali del ni mogel priti - pa smo se kar fino imeli, no zvečer sva miselna iti pa v kino pa se jaz nisem počutila najboljš zato sva ostala kar doma. Mava bonus za ta teden.

In ve? Kako ste kaj? Kaj novega? Jaz imam jutri pregled in UZ da vidmo ponovno našega fanta. Komaj čakam! 

Jh jutri pijem glukozo, fujjjjjjjjjjjjjjjj pa sladkega nič ne jem, ne vem kako bom spila tisto reč - kako ste ve?

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
15.9.2008 8:53:14   
ronja
Jutro punce! Ni glih ne vem kako dobro, ampak ajde, bomo preživeliuser posted image Slabo mi je še vedno, verjetno mi je tako slabo od bolečin: malo preveč delala (v sob. seminar, v nedeljo pa 5 žeht perila - saj nosil jih je lubi, ampak zlagala pa jaz), mogoče pa tudi to, da mi je v sob. zvečer zmanjkalo Buscopana in tako sem bila v ned. brez. Nisem vedela, da ima dejansko kak učinek, ampak očitno ga ima, ker me je včeraj bolelo za znoret, pa danes zjutraj tudi. No, danes mi jih je lubi šel iskat, predno je šel v službo in upam, da bo ok.

Pa mala se dere ko jesihar, ker ne morem ne vem kaj počet z njo, ker se mi takoj vrže na trebuh, kar pa svinjsko boli in nekak čutim, da res ni pametno. Ona bi seveda rada, da jo nosim okoli, pa še ni še prebolela tega, da je lubi šel v službo, ker je vmes 3x šel in prišel in se je vsakič drla in potem vedno mislila, da bo ostal, no, zdaj ga pa ni in je cela užaljena... Samo ni kej, dvigat je ne smem, zdaj pa res ne! Saj se ji vseeno splača tale Lejlica, ji ni treba bit v vrtcu zato...

Pa še tašča je spet težila in se je šel včeraj lubi menit k njim, pa je bil potem ves jezen nase, da se ni nič zmenil (ni si ravno želel preveč razpredat o tem, pa ga nisem silila).
Pa še danes gre pa lubi za 2 dni na teren... Tak da - I've been betteruser posted image , ampak kot pravijo: za dežjem vedno posije sonce, ni tak?

uršika, jaz dostikrat sanjam user posted image , pa tudi porod, čeprav navadno neko idealizirano verzijo, heheuser posted image .

khurde in ostale, ki mate danes, držim pesti za morfologijo! ja, user posted image se zredimo še marsikje drugje - meni še vedno niso prav majce od prej, ker imam take zize, odkar dojimuser posted image

detece, pri nama sva bila oba malo presenečena za Lejlo, da je žeuser posted image . Lubi sploh, ker sem mu povedala na svoj način: tamali sem na bodi na preklop napisala: "velika sestra te gleda". In potem ko jo je šel preoblečt, naenkrat zagleda in se začne user posted image . Je blo ful luškano!

saša, čestitam za obletnico!user posted image zakaj pa te bojo dali na ta pregled z glukozo? Si imela kdaj sladkorno?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
15.9.2008 8:55:23   
khurde
Jutro, Saša!

Hvala za čaj in dobro voljo! In čestitke za obletnico!

Upam, da se boš kmalu počutila bolje, če ne drugače pa jutri, ko boš ponovno videla vašega novega člana.

Jaz sem ok, hvala. Danes imam UZ in komaj čakam ... verjetno sem zato pokonci že od 6:30, hahaha. Sem vedno tako "na trnih" pa neučakana pred pregledi, še posebno, če vem, da bom videla najinega novega člana. No, moj je pa še bolj navdušen in kot en otrok me z velikimi učkami zjutraj vpraša, če gre lahko tudi on zraven.

Škoda, ker se ne oglasiš tako pogosto; glede na to, da imaš veliko izkušenj z otroki, bi nam - prvouser posted image - res prav prišla.

Lep dan tebi in vsem!

Zdaj imam pa pavzo za čaj in učenje.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
15.9.2008 8:59:57   
ronja
khurde, obvezno vzemi lubija s sabo! Bosta skup uživala, to so fajn trenutki, ki si jih zapomniš!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
15.9.2008 9:43:11   
sasa78
saša, čestitam za obletnico! zakaj pa te bojo dali na ta pregled z glukozo? Si imela kdaj sladkorno?

to je pregled za vse nosečnice

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
15.9.2008 10:32:07   
Anonimen
evo, še od mene raportuser posted image

zebe me ko cuckauser posted image to sploh ni normalno, no...pa ne more bit tk mrzlo...še v službi me je zeblouser posted image
zdej čaj pijem pa jem, pa mal berem, pol grem po Ulo v vrtec,pride moja mami pa me pelje do gin., mam morfologijo dansuser posted image komi čakam...pa da na vago stopim, se mi zdi da sem se kr zredila ta mesecuser posted image

Uli pa cela armada zob ven tišči, kr en za drugemuuser posted image tko da nič ne spimo, samo dere se skoz, prov boga je, revica moja....zvečer ji dam calpol, da vsaj par uric spi, pol pa sam cmevka pa jokca pa sitnari celo noč, je fajn vstat zjutri pa it v službouser posted image me zanima kak je kej v vrtcu, samo mislim da je ok, k je tolk otrok in vsega, pa se lažje zamoti kt doma....doma je pa sam mami, tist je pa še ekstra treba jokat poluser posted image je lohk čist kul, samo ko pa mene zagleda, pa takoj jokat...pa spet se pojačano doji, kej konkretnega jest pa sploh nočeuser posted image ludo uglavnem...
tolk enih stvari morem gin. vprašat dons pa se zmenit, bi blo najboljš da si napišem, k bom ziher vse pozablauser posted image

pridne boditeuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
15.9.2008 11:53:19   
sasa78
ulla - jaz sem dajala malemu gingagel kadar je imel probleme z zobki - pomaga probaj, mi smo mogl to mazat k mu je na enkrat rinlo vm 5 zobkov - pa nismo nič spal, skratka vem kako je to - probej ne škodi

Ja jutri mam tud jaz še enkat monografijo - komej čakam - pa zaradi bolniške tud,....  Ma me spet ne bo nič v službi

Zvezdica kje si?
pa AQ?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
15.9.2008 11:55:14   
Zvezdica
Ojla
Ulla, joj mate zobke. Mi smo imeli srečo, da je liam do enega leta imel VSE zobe, tudi peticeuser posted image In skor nikoli ni blo panike, enkrat samkrat ko je blo, sem mu pa z enim gleom dlesni drgnila, aja pa dude je vse ratrgaluser posted image Po 5 dud na teden. user posted image

Držim pest za morfologijo, itak da bo vse kul. Želiš vedeti spol, boš vprašala?
Mater sem danes firbčnauser posted image

Jast mam tud v sredo in res komaj komaj čakam.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.9.2008 12:26:09   
Anonimen
sasa mam ta gengigel(? a je tko) pa calgel, mažem, pa ni kakega profitauser posted image edin calpol sirup ji pa zagrabi, traja kake pol urce, pol je pa ok, dokler ne spustiuser posted image ma, sj bo minilo....

zvezdica sej, po eni strani je najboljš da zobi čimprej zrastejo, pa vsi naenkratuser posted image samo mi nismo take sreče...dude nima, si bo pa prste čisto prežvečlauser posted image
na morfologiji pa itak da bo vse kul, ni dvomauser posted image ja, bom vprašala za spol, sem firbecuser posted image pa k mam že prištimano oranžno barvo za bodije pobarvat, če bo fantuser posted image

tak, grem...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?