|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
24.11.2008 10:14:28   
Zvezdica
O punce

sam pozdravim, pr nas se pospravlja, toliko da lahko živimo na tem gradbiščuuser posted image
Snegec pada in jast sem vsa zadovoljna.

Ulla kako je tamala? Ok? Pozdravčke vsem skupaj.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.11.2008 10:39:54   
ronja
uršika, glede kil različni g. zelo različno komplicirajo, pa tudi je malo odvisno, koliko si imela prej. če je že prej preveč, potem so bolj tečni, ker največ vpliva absolutna teža (baje) na razne probleme (ala visok krvni tlak ipd...) jaz sem se zadnji teden ful zredila - ni mi jasno, bolj kot mi je slabo, bolj se redimuser posted image ! Pa še jedla nisem nič pametnega! Parkrat sploh nisem mela kosila... Ampak meni ni všeč bit debelušna, ne vem, se ne počutim dobro v svoji koži, verjetno ker nisem navajena... No, saj nisem glih debela - mam 65 kil danes, ampak vseeno, mi ni glih prav. Upam, da bo šlo kaj nazaj. Ampak če grem samo 1x na teden plavat, verjetno ne bo... Bom pa res ukinila vse sladkarije, itak bi bilo pametno zaradi cukra, pa vse razne čipse (saj sama si ga ne vzamem, ampak ko mi pa lubi ponudi parkrat... pa podležemuser posted image ). Stradala pa se seveda ne bom, ehhe, itak mi je potem samo tako slabo, da nič ne morem, tako da to ni taktika, hehe. no, meni tašča reče, samo da imam velik trebuh, da mi je zrastel ali pa da sem okrogla - ampak ne misli nič slabega niti tako ne vzamem, pač sem noseča, itak;) Da bi mi pa rekla, da sem debela, to pa ne.
Mimogrede, uršika, a ti se ne razumeš s taščo? ko si tak napisala, ko si ji pekla...

snikolina, v zadnjem mesecu ne morejo več tako brcat, ker ni več prostora - to je normalno, vendar ga pa moraš še vedno začutit vsak dan vsaj 10x - če ga ne, kar pojdi h g., da pogleda, če je vse ok. Ali pa če imaš angel sound.

No, moja mala je hudo živahna in zaenkrat ni problem (tudi pri Ronji ni bil), se prav vidi, kaj počne, hehe. Se pa drugače premika - Ronja se je bolj pretegovala - tisto je bolelo ko user posted image , ko se je zahaklala v hrbtenico z rokicami in nogicami in se stegnila z rito ven... grrr, mi je čisto kožo raztegnilauser posted image . Ta se pa rajiš vrti in brca v čisto hecne predele - recimo čisto na stran - ne pod rebra kot Ronja, ampak še nižje. Zdi se mi, da ta malo več z rokicami miga in rada se vrti na glavi. Ronja pa je več brcala z nogami in se hotela vrtet v drugo stran.

Se mi je pa zadnjič na tistem dokumentarcev od Roling stoneseov končno zazdelo, da sem zares začutila njeno dušico... Da je drugačna kot Ronja. ker to je hecno, ko imaš že enega doma... Veš, kako je, kar 1. nisi, a si ne predstavljaš, kako bosta različni. mene to ful zanima, kakšen bo imela Lejla karakter - že pri Ronji me je - in sem ga res pogrunatala še predno je prišla ven... In točno taka je, prav hecno. No, zdaj pa spet... Ronja se mi zdi, da je malo bolj športna gavnerka, ta je pa malo bolj umetniška, čeprav še vedno ful živahna... No, bomo videli. Težko razložit, to je samo občutek, ampak dejstvo je, da Lejla spozna različne skladbe, kar jih Ronja ni toliko ločila - pa boljši okus za glasbo ima lejla, hehe, njej so všeč Stonesi, Ronja bi pa natalijo poslušalauser posted image . A se kateri tudi to dogaja - da je v enem trenutku enostavno začutila dušico, karakter, kakor pač hočete temu rečt, od svojega še nerojenega user posted image ? Ker meni je bilo prav čudno, dokler nisem... obakrat... Zdaj sem pa happyuser posted image .

Aja, sicer moram pa ponosno povedat, da sem že vse prevedla!!! 3X HURA ZAMEuser posted image user posted image in to že v petek! (zato nisem bila več nič na račkotu...) Nič več elektraren, punceuser posted image . Ampak vseeno se spomnite, da ena 100W žarnica v 1 uri porabi pol kile premoga, pa jo ugasnite, če je ne rabite, ok?user posted image
Se vidi, da nisem več toliko za račkotom, a ne? Včeraj sem potem pridno pospravljala svojo sobico, je bilo vse še kot sem pustila, predno se mi je to sranje zgodilo, pa še kar sem vmes delala... in sem morala vse lepo pospravit, pa pobrisat prah (sliši se malo, ampak jaz imam milijon prčkarij... Tak da zdaj lahko začnem šivat, jupi! no, saj malo sem seveda že začela, ampak še ni končano... Sicer mi je pa spet slabo za umret zadnje čase, včeraj sem non stop bruhanje nazaj požirala, ker nočem bruhat! čeprav se včasih vprašam, če se splača (se matrat, da ne bruham)...

No, jaz sem navajena čakat pri zdravnikih, to preživim, se ne pritožujem, samo da naredijo svoje delo kot je treba, pa počakam, kolikor je pač treba. Ni fino, ampak midva vedno, pa tudi, če je ful kriza, vzameva knjigo sabo.

punce, jaz sem dobila zdaj manjšo bolniško -a je še kateri se to zgodilo???

niia, varčne žarnice se kar hitro vrnejo, lubi je 1x računal, prej kot v 1 letu...

barba, jaz sem pred nekaj časa vsako noč sanjala porod,različne verzije, hehe. Ampak vedno je bilo vse lepo in ok, pa brez tistih bolečin. Zdaj pa že nekaj časa nič, verjetno sem se psihično pripravila in ne rabim več. Pri meni sanje vedno predelajo, kar je treba, pa mam potem mir.

uršika, piši dedku mrazu, da ti prinese model za marmorni kolač, je tak lep, pa potem, ko vse skup s čokolado obliješ, pa posuješ s kakimi oreški, je sploh super. Pa res zgleda hudo! čeprav jaz delam samo črno varianto, midva sva oba na čokoladno-kakavove zadeve in tako nama je najbolj všeč, če sploh ni marmorirast, ampak samo rjav, heheuser posted image

Mi smo včeraj jedli zajčka, recept iz jamijeve prve knjige in krompir in zelenjavo iz pečice. Pa štrudel s fruktozo za čez (sploh ni bilo nobene razlike z navadnim sladkorjem - ta je za diabetike). je bilo treba jabka porabit - jih je lubi olupil in zrezal, jaz sem samo zvaljala testo, prepražila drobtinice, zmešala jabolka s fruktozo in cimetom in limoninim sokom in zavila in dala pečt)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.11.2008 10:48:38   
sonček33
Ojla, zdejle smo na hitro  eno vpr, pa potem kej več napišem. Torej: Kdaj dobite nakazano bolniško od ZZZS?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
24.11.2008 10:52:10   
Anonimen
sonček mislim da 15. v mesecu.

vsaj jst sem tko dobivala, k plačo mam pa 12. recimo...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 10:57:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
24.11.2008 11:08:51   
nina166
Dan souser posted image !

Pri nas ni pa še nič snegeca...jaz pa ga komaj čakam user posted image

Ronja user posted image  user posted image  user posted image  za prevode....zdaj pa počivat

Jaz pa čedalje težje spim. Kamorkoli se obrnem me vse boli. Danes so me blazno boleli kolki in spodnji del trebuha...sem že mislila ob 3 zjutraj vstat, ker je boljše če hodim, kot pa če ležim. Pri Domnu me niso kolki čisto nič boleli, zdaj pa tako zelo. Pa še križ. Kakor se vsedem, se mi zdi, da mi hrbtenica kar skupaj leze. Sem mogla malo pojamrat.

Pa da še pohvalim mojega mišeka. Od petka popoldan je brez dude. Do sedaj je bil tako navezan na dudu da joj. Čedalje več jo je imel v ustih, ponoči sploh, zaspal ni brez nje in še čez dan. Non stop je spraševal kje je duda. V peter pa sva se z mojim odločla, da je zadosti velik, da jo da stran in sta šla z atijem spat brez. Je ene dvakrat vprašal kje je, pa sva mu rekla, da jo je vzela muca copatarica, ker je ni pospavil. Potem je še enih parkrat vprašal, pa ga kar zamotima in ni nobenega problema. Sem tako ponosna nanj, ko je že tako velik fant...in priden.

Zdaj pa grem delat

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.11.2008 11:15:57   
ronja
niia, na CTG ti tudi v p. ni treba bit non stop priklopljen, če je vse ok. Če ni, pa seveda. Ampak recimo, da bo z nami vse ok, a ne?user posted image

crtka, jaz prvič nisem pila malinovega čaja in moj porod res ni bil ravno kratekuser posted image , tako da bom zdaj vsekakor probala - ampak verjetno ne pred 36.tednom, da ne bi kaj izzivala... NO, saj bo kmaluuser posted image . Mam pa že nekaj malinovih listov nabranih, mi jih je nabrala bratova punca, ker mamo maline pri bratu (včasih smo vsi tam živeli, zdaj je on ostal v tisti hiši). koliko listov pa daš not v eno skodelico, saj ni treba, da je ful močen, ne? Mislim, koliko gramov ga rabim vsega skup?

ulla in ninab, se strinjam z vama glede kapljic, jaz sem jih tudi dajala Ronji - nam so celo rekli 10 kapljic na dan na koncu... POtem pa kao da ni več treba. Ampak sem zadnjič našla še eno stekleničko, ki smo jo enkrat zgubili, (pa sem takrat dobila še eno), pa ji bom kar zdaj tudi še malo dajala, zdaj ni veliko zunaj, ker pač jaz ne smem z njo ven (mimogrede, tiste ki ste na bolniški, kaj se ve normalno šetate okoli tudi dop?) dop., pop., je pa takoj tema... Pa rajši mali problemi kot veliki...
ulla, moram pohvalit Ronjo, da tudi zadnje čase kar celo noč prespi, brez kakih problemov. so različni otroci, eni prej, drugi kasneje... Jaz tudi v 2. ne bom nič silila, če rabi mamico, pa naj jo ima, itak bo še celo življenje sama spala, no, ja, upam, da ne celo življenje, recimo celo otroštvouser posted image . Ronje zdaj ni noben problem uspavat, pa tudi v gl. prespi noč in se zjutraj zbuja precej kasneje (okoli 7h, pol 8h!!!), no, danes se je res že ob pol šestih, ampak v splošnem pa je ful boljše! kahlica pa itak že dolgo laufa, ni problem, samo spomnit se jo je treba gor dat, zdaj pa itak tudi sama dostikrat pove ali pa jo prinese, to mi je tok luškano! Pa saj ti ni treba nič kaj takega delat, vsako urco jo daš na kahlico in če kaj naredi, jo pohvališ, ap je. Nobenega matranja. Saj otrok hitro skapira, zakaj se gre. Zdaj se pa itak lepo za luliko prime, če jo tiščiuser posted image , da moraš bit res butelj, da ne bi vedel, kaj hoče povedat...

POzdravček, aQ! Če ti kaj pomaga, tudi mene zebe... čeprav sem si v sob. kupila (no, v bistvu mi je mami, ampak sem šla sama v šoping, mami je pazila tamalo, lubi p aje doma spal) 2 spodnja dela trenirke, in 2 spodnje hlač in sem čisto srečna! končno mi ni več treba nosit tiste poletne trenirke, ki ima pas čisto nad sramno kostjo in je tako tenka, da me je zeblo ko cucka!

uršika, saj se da tudi pod tušem podmazat, hehe, naj se malo znajde, fanteuser posted image . Midva po moje ne bova imela kaj dosti drugega na izbiro kot tuš pa kuhinjsko mizo, ko se Lejla rodi, ker bo ona v najini sobici, Ronja pa v taveliki... In če bo Lejla tudi taka, da se bo za vsak pisk zbudila... potem bova pač sprobala vse možen površine v stanovanju, heheuser posted image .

crtka, meni pri ogabnih čajih pomaga, če dam cedevito not, da malo omili oz. prikrije okus... (sem jih morala že precej v življenju spit, tako da mam iizkušnje, heheuser posted image )

ulla, kakega dohtarja si pa to mela? Ja, itak, da lahko takrat sproži porod, amapk sej 2 dni pred rokom si ženska navadno to že tudi želi...
Upam, da se Ulla čimprej pozdravi. Ti pa le pridno pecaj daljeuser posted image , magari virtualno, če že fizično ne morešuser posted image .

zvezdica, zamenjaj avatar, mogoče boš potem nehala kašljatuser posted image

uršika, brez panike, saša je pred nami dober mesec...

Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.11.2008 11:19:55   
Anonimen
ronja kaj naj pecamuser posted image user posted image tole ne zastopim glihuser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 11:45:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4059
24.11.2008 11:50:21   
nina166
ronja in niia jaz pa sem bila skoz priklopljena. Ko sem prišla v porodno, sem se mogla vlečt na posteljo in so me priklopili...in sem bila priklopljena do konca poroda. Ne vem sicer zakaj, ker je bilo drugače vse vredu. Tudi če ne bi bila ne bi mogla hodit, ker sem bila z eno roko priklopljena na aparat za merjenje pritiska. Bom vidla kako bo sedaj. Ronja ali kaj manj bolijo popadki, če lahko med njimi hodiš po sobi?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.11.2008 12:03:25   
ronja
Nekaj mi govori da bomo imeli še 4-ga

hehe, sem ti reklauser posted image . mogoče se pa spet kje najdevauser posted image

niia, kar pokliči nekam, ta vnetja je najboljše čim prej pozdravit, vsaj v user posted image ... Pa če srbi in peče, je sigurno nekaj narobe! Če ne dobiš nobenega zdravnika, pa lahko probaš z jogurtom. upam, da si že zrihtala.
ja, pa včasih so dejansko kar meli non stop priklopljene na ctg, zdaj ni več tako, če je vse ok, seveda. moraš pa seveda rečt, da bi rada hodila okoli, sicer te lahko res tako poležejo kot nino.nina, ne vem, če manj bolijo, ampak vsekakor jih je bilo meni lažje zdržat - lahko nekaj delaš, si aktivna, pa predvsem se porodna pot lažje odpira, če si pokonci. meni je bilo najtežje ležat na koncu, zdaj jih bom lepo prosila, da ne bi ležala sploh nič, če bi se le dalo... poročam, če mi bo ratalo.user posted image

nina, bravo za dudo! Ronja čez dan lepo zaspi brez dude, ji jo pa včasih dam, če se vmes zbudi, pa vidim, da bi še spala, da je ne dvigam 100 iz posteljice in nazaj vanjo, ker zdaj je na tleh že malo mrzlo, mene pa ful začne buši bolet, če jo dvigam... Tak da probam nek kompromis izvajat med tem, kaj je za katero mojo punčko najboljše...

ulla, a nisi pisala, da si z enim fajn dečkotom po netu čvekala?user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
24.11.2008 12:10:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ulla, a nisi pisala, da si z enim fajn dečkotom po netu čvekala?user posted image

user posted image aja to...

pa ni bil take sorte čvekuser posted image on bi lohk bil upecan že 10 let nazajuser posted image pa ni bil...je pa fajn dečko glih tkouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 12:15:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.11.2008 12:17:25   
sonček33
Ulla in nina hvala za odgovor. jazše nisem dobila nakazano, ne vem kaj mutijo.

Ronja - jaz sem bolj malo šetkam okol...si en upam, grem pa vsake tolko kam z lubkom... pa med vikendom se res težko notri držim...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.11.2008 12:19:31   
Anonimen
no, jst serm si samo to želela, da mi neb blo treba tam strogo ležatuser posted image pa sem mela res fajno babico, sem hodla vmes pa svašta...pa masirala me je skoz, rodila sem pa sede...je blo kul...k če bi mogla ležat, bi se verjetno ful bl matrala...že tko če si predstavljam, da me karkoli boli v trebuhu, pa da morm stegnjena ležat....ni to to...

Neposredna povezava do sporočila: 4065
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 12:26:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
24.11.2008 12:29:39   
Anonimen
ne, CEuser posted image

res je bla kul, taka umirjena....se pa imena ne spomnimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4067
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 12:31:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
24.11.2008 12:58:32   
Anonimen
no tak sem spakirala otroka spatuser posted image zdej pa jem, k mi je blo že slabouser posted image

niia ja, res je bla super, je tud lubi reku...k ene ful komplicirajo, pa morš res ležat skoz pa bit prikljopljen, pa ne pustijo ti pituser posted image k je valjda pol mehur poln in lulašuser posted image ma vse sorte je...jst sm pa hodla, pa na žogi in na lojtri mi je pokazala kak se naj naštimam, da mi bo lažje...no, pol sm itak ležala, k me je tolk zdelovalo, da nisem mogla druge...pa sm lohk bla boku, pa pokrčena...pol finiš pa sede...pa takoj mi je dala tamalo, kr pod srajco in na joškouser posted image pol je šele moj popkovino prerezal....pa res niti za sekundo ni šla stran, čeprov je bil moj skz zraven...bi jo mela še kr enkratuser posted image bomo vidl, kolk mam šans...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 24.11.2008 12:59:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4069
24.11.2008 13:26:53   
Zvezdica
Spet se mal javljamuser posted image
Na brzino seveda.

Ronja, jast sem pri Liamu vedla kak bo in se nisem preveč zmotila, za tegale pa... sicer mam občutek pa upam, da se motim user posted image user posted image user posted image
Avtarček je kriv za kašelj----ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vnetij NIIA, jast uporabljam JOGURT, pa še to enkrat na 10 let. Tko da teh arcnij sploh ne poznam.
Najbolje kar do G pa strokovno mnenje dobit, seveda če je G za kejuser posted image

Kar se poroda tiče, jast sem ležala in mi je prav pasalo, ker če bi hodila bi zblaznela, sem imela take popadke, da so me še masiral zraven in je bilo SUPER- Še enkrat bi tko, seveda če že moram.

Tako, zdaj mi ulla dela lušte s hrano, si grem do konca skuhat. Liamček je itak pr babici, otrok sploh noče damuser posted image , tako da grem v miru pojest, pa da pospravim, pol pa po mojga sineka.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
24.11.2008 13:27:08   
snikolina
Dober dan, vidim, da ste že fajn pridne in na veliko pišete. Ful fajn. user posted image user posted image user posted image

Jst pa jem torto-citronsko s čokolado. Sem bla včerej na enmu rd pa so mi fino spakerali torto, piškote, različno meso, kruh. Pa še kaj bi se najdlo ... user posted image user posted image Sem danes samo še francosko solato naredila in kosilo je nared.
Pa noge mam rahlo otečene, jih moram malo namazat pa bo.
Ronja-verjetno bo to res, kar si rekla, da proti koncu se umirijo. Tiste tri dni je bil ful miren, je pa še vedno brcnil zelo močno. Verjetno ima zdaj novi ritem, ko je manj prostorauser posted image user posted image . Se pa javlja dokaj pogosto. Še slaba 2 meseca, če nas ne preseneti in pride prej. A se ne prične štetje brc s 37 tednom?

Kako ste drugače?? Upam, da vse ok.
Glede vnetja: pri meni še ga ni bilo in držim pesti, da tko ostane. Večni problem, ki se pri meni pojavlja in izginja je zgaga-user posted image user posted image !! Ah, bo že.

Lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 13:51:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.11.2008 13:54:50   
ronja
on bi lohk bil upecan že 10 let nazaj pa ni bil...je pa fajn dečko glih tko

hehe, sej sem vedla, da ni blo čist nedolžnouser posted image
saj meni ni bilo treba skoz ležat, samo čisto na koncu, ko so mi predrli mehur in sem bila že več kot 8 cm odprta, sem morala bit na postelji, ker pač glavica še ni bila spuščena, vodo so pa pujsi ven spustili... Rodila sem pa tudi jaz sede.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.11.2008 13:57:57   
uršika***
helouuser posted image

A se hecate ali kaj???? Pravite, da snegec pada, pri nas pa nisem videla še nobene snežinkeuser posted image user posted image user posted image
Upam, da se bom jutri zjutraj zbudila v zasneženo jutrouser posted image

Ronja:
Glede moje tašče je tko, da je sedaj vsa medena in sladka odkar sem noseča. Saj sem že enkrat prej pisala, kakšno sranje sem že imela z njo- obljubljala je kuhinjo lansko leto, jo naročila, potem pa ne plačalauser posted image user posted image -
pa poizkušam pozabit, ker se mi res ne da več kregat. Pred poroko je pa itak nasprotovala najinemu odnosu, češ da sva še premlada, da da bi morala izkusit še kaj drugega,..... mislim za znoret je bilo. Zdaj pa samo upam, da mi ne bo visela pri nama, ko se Alen rodi, ker je čist nora na male otroke. Se bomo pa spet skregali, če bo preveč posiljena. Tko je to. Drugače je pa meni pecivo pečt mačji kašelj, ker sem tega navajena in imam en dva tri gotovo- sploh če mi lubi potem posodo pomaga pomituser posted image user posted image  - ona pa ni vedela, da  mora za biskvit ločit beljake od rumenjakov, dokler ji nisem jaz pobvedala, da je zaradi snega pecivo rahlouser posted image user posted image .

Ja, saj vem, da se da podmazat tudi pod tušem, samo on to pozabi, bi kr takoj začeluser posted image user posted image user posted image
A kuhinjska  miza praviš da bo aktualnauser posted image user posted image  - kaj pa če bo Ronja ravno žejna, pa bo prišla v kuhinjo, pa bo rekla: ati kaj pa delaš z mamicouser posted image user posted image user posted image

Jaz si ne upam kaj veliko pohajat dopoldne- kar je pač nujno- zdravnik, ginekolog, CSD, ZZZS, pa mimogrede v trgovino. Nasplošno sem predvsem doma in ko kam grem(np. v trgovino) sem vsa happy kot majhen otrok, da vidim malo civilizacijeuser posted image

Že imam ta model za marmorni kolačuser posted image -menda ni modela na svetu, da ga jaz nebi imela- ali ga ima pa mami pa hitro smuknem v njeno shrambo  pa si ga sposodimuser posted image

Sonček jaz dobim nakazilo isto kot sem prej dobila plačo- pred 10. v mesecu.

Meni se je pa že drugič sanjalo, da me moj dragi ne mara večuser posted image , pa da sem ga videla z drugouser posted image .
Mislim, da sem tko nesrečna ker sem debela(čeprav imam pravico biti debelauser posted image ), da mi deluje to že na psiho. Pa mislim, da ga ne privlačim več,....saj vem, da je glupo, pa vendar že komaj čaka, da malo nazaj skupaj zlezemuser posted image  pa pridem na svojo normalno širinouser posted image .
Buši je pa že tko velik, da mi ni nobena moja majčka več prov. Me pa vsi kregajo, zakaj ne nosim spodnjih majc- ja pa mi glih do trebuha sežejouser posted image

Niia kaj je s tvojimi glivicamiuser posted image  si jih že poslala na drugi svet?

Menda sem vse prebrala, pa odpisala- ste bile pridneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.11.2008 14:00:04   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

user posted image user posted image user posted image SREČANJE JANUARČICuser posted image user posted image user posted image

V petek; 28.11.2008 ob 16 uri prinesite pokazat svoje trebuščke!!!! Dobimo se na Rudniku v Supernovi.

Pridejo:

Ploha

Zvezdica

Temtem

Niia

Komentirajte, povejte, če bi rade kako drugače, mogoče soboto? Kje drugje? Katera je za?????

HEEEEEEEEEEEEEEJJ!!!!!! DA NE BOSTE POZABILE NA SREČANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?