|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
22.11.2008 9:00:05   
sonček33
Januarčice moje, želim vam lepo sobotno jutro. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
22.11.2008 9:10:40   
Zvezdica
Sonček hvala ker nam svetiš danes user posted image

Tudi jast želim vsem skupaj lepo jutro in še lepši dan. In komaj čakam sneguser posted image

Pri nas se pa danes dela najbolj umazana dela...štemanje in elektrikauser posted image
Ampak ker sem jast še vedno tak bošček, bo moj lepo za vse poskrbel, mi2 s tamalim greva pa k tašči, še prej pa mal okoli.

Če bo kaj časa se javim zvečer, LP

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
22.11.2008 9:45:50   
pikapoka2
Dobro jutro! user posted image
In lep dan vsem tudi z moje strani! Tudi jaz komaj čakam, da zapade malo snegecauser posted image  za zimsko vzdušjeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
22.11.2008 9:49:12   
petra88
dobro jutro! danes je res tako lep sonček zunaj, da bom kmau šla ga od blizu pogledat.
Seznamček je res super! Bravo niia!user posted image user posted image user posted image ko boš naslednjič popravljala, pri nas je spol še user posted image , pa če je že spol naj bo tudi imeuser posted image . bo januar kmalu tukaj, pa bomo izvedele.
ko že govorimo o sladkarijah in poslasticah in kolačkih in vsemu dobremu.. mene zadnje čase tako mika čokolada. včeraj sva morala it v trgovino si zalogo naredit,ker jo je zmanjkalo. upam da bo zdržala čez vikend. če bo pa kateri kaj ostalo kar speče, pa naj se ne matra preveč, lahko tudi meni pošlje user posted image
za vse ki imate bolne otročičke pa eno veliko user posted image , da se bojo hitro pozdravili!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
22.11.2008 11:01:22   
African queen
Pozdravček drage user posted image !Tokrat že iz Slovenije!!!Zmrzuuuujem...

Prispela sem včeraj (še v enem kosu user posted image )let je bil naporen,ampak sem preživela...

Za seznamček-naslednji pregled imam 25.11..zvezdica,a boš kej tam okrog za kavico?

Joj kako rada bi prišla na vaše srečanje,ampak nočem tolikokrat vozit v Ljubljano...

Niia,hvala za info glede predavanja o EA!A je treba kej plačat?Ne,nisem še rojevala s pomočjo EA,vedno naravno-če se temu tako reče...

No,zdej se bom pa bolj pogosto oglašala.Uživajte!

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
22.11.2008 11:12:50   
spps
AQ pozdravljena!!!!!!!!!!!
kako si?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
22.11.2008 11:31:42   
Zvezdica
Za seznamček-naslednji pregled imam 25.11..zvezdica,a boš kej tam okrog za kavico?

ITAQuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobrodošla draga AQ.
Na ZS ti dam GSM pa ostalouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
22.11.2008 13:46:53   
uršika***
Živijo!!!! Je kdo doma????
Najbrž spet vse pohajate. Jaz pa se tudi odpravljam počasi k taščiuser posted image
Še dobro, da imam lahko zdaj izgovor, da lahko prej spizdnem domov, ko se mi ne da več tam sedet, pa blablablauser posted image . Ampak men je res najtežje sedet, me tolk rebre bolijo. Se mi zdi, da me bodejo v bušijauser posted image

AQ dobrodošla. Zebe te? No, najbrž bo še slabše, saj si prišla ravno pravi čas, da boš videla sneguser posted image

Ulla o kakšnem kuhanju tam spodi ti to govoriš? Vnetje ali kaj?
O, pri nama je pa bila akcija včerajuser posted image . Sicer je že nekaj pod tušem hotel začet, pa sem ga tko nadrla! Najrajši bi kar zarinu tisto stvar v mene, jaz pa nej trpimuser posted image . In potem ga je seveda treba spomnit, da to ne gre kar tko, da je treba vse skup mal podmazatuser posted image user posted image user posted image
Seveda je vse skupaj vedno bolj zakomplicirano. jaz samo še ležim, on pa me pol naštima tko, da nekak za silo pride zraven.user posted image Potem pa še tamali v trebuhu brca, ......da te mine no,.... ampak je uspelouser posted image

Nč, lep dan vam želim, pa upam, da bom kmal doma, k se mi ne da ituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
22.11.2008 14:19:48   
crtka

Crtka imamo maline. Naj liste kar natrgam, posušim na radiatorju, potem pa jih poparim? Če je to res, da prej in lažje rodiš, se splača po mojem poizkusit.
[/quote]

Liste maline natrži, posuši in jih malo zdrobi, v 2 dcl vrele vode daš 1 žličko listov in pustiš ene 10 minut.
Mi je bilo pa za popit fuj user posted image .

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
22.11.2008 17:52:45   
Anonimen
AQ dobrodošlauser posted image user posted image bi rekla ja, da te zebeuser posted image

uršika ma ne glih vnetjeuser posted image oz. če bi se sam vnatje kuhalo, me neb skrbelo, me bolj da je kej drujgauser posted image k tud bolelo je tko kt un pregled tik pred porodomuser posted image me je kr v pet gub zvilouser posted image sej po eni strani logično da se pripravlja vse skp, samo prejšnjič sma lohk normalno do koncauser posted image me je še dohter napi.zdil dva dni pred rokom, če vem da lohk sex sproži poroduser posted image user posted image sem ga sam čudno gledla......

ula je boljš dons, nič vročine, kot da ni blo ničuser posted image grem ji večerjo zdej prštimat...

(odgovor članu crtka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
22.11.2008 18:17:11   
sasa78
dober večer!

AQ - dobrodošla v SLO - ti je uspelo - mrzlo - a bejž no 2 dni nazaj si še po vroči plaži skakala zdaj se je pa treba oblečt user posted image user posted image user posted image user posted image  - mene tudi mikajo topli kraji ampak to pride v pošetv šele MAJA user posted image user posted image user posted image user posted image  (pridemo na obisk user posted image user posted image user posted image  (zezeam)   Kako si? A se bomo kaj srečale al ne ? 

Ulla - bolni? Jaz mam tisto grelno blazino in ko gre otrok spat ga položim na njo, dam na enko in se 1-2 na nočko fino spoti in je v 2 dneh k prerojen. Moram pa rečt da jan ni nikoli imel angine ali gripe revež vedno faše pljučnico tako da smo jo preboleli že 4x. je res revček pa vročino imamo vedno čez 41 - sam jaz sem navajena tega prvič je bla pa panika . eNEJ PA zboli vsake toliko časa - nazadnje smo imeli antibiotik v juniju. Sedaj pa jim dodajam vitamine - pa ful sadja in zelenjave pojesta.

Mene danes peče zgaga da je za popi......., tud rutacid mi ne pomaga  aaaaaaaaaaaaaaaa

niia - lep seznamček in pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image  ker si tako pridna - hvala ker ga urejaš

Evo to je vse!! Samo še 41 dni imam do dan D kako letijo dnevi!!!!

Se javim še malce kasneje sedaj gremo nekam

LP pa sneg prikličte user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 19:31:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
22.11.2008 22:20:18   
uršika***
Dober večer.

Sem preživela obisk pri tašči in sem vsa happy, ker sem spet domauser posted image . Joj, sem skor znorela, ko mi je moral 20 ljudi šlatat trebuhuser posted image . Najrajši bi karuser posted image . So pa zelo pohvalil Nutelino torto in res je zlo dobra pa na izi se jo naredi, tako da kar pogumno tiste, ki vam je bil recept všeč. Se splača-preverjeno.

Zdajle sem se pa stuširala, pa nohte na nogah sem si poščipala- in to je bil zelo zahteven proces-mi je pa uspelo-samo ne vem, kolikokrat mi bo še. Zdaj pa grem poizkusit še nalakirat nohte-joj, pa jih mora bit toliko-nohtov mislimuser posted image . Bo pa lubi pomagal če ne bo šlo.

Niia sorči, jaz ne znam urejat tega seznama. Enkrat sem poizkusila, pa ni šlouser posted image

Je pa noč zelo jasna, polno zvezdic je na nebu- seveda pa posledično tudi zeloooo hladno. Držimo pesti za prvi sneguser posted image

Ulla tvoja Ula je super hitro ozdravljiv otrokuser posted image . Da bi bili tudi vsi januarčki takšniuser posted image
Pa zdaj si Ok? Daj ne se špilat. Ne bo ti uspelo ne, boš morala pa še dober mesec počakat, potem pa pejt rodit, prej pa nimaš dovoljenja!!!! user posted image

Crtka  res je fuj???Pa nič sladkorja se ne sme dodat? Ti si že nabrala liste?

Grem pančat, sem spet sma tuki goruser posted image

lahko nočko januarčice, sladko sanjajte, pa da boste šle čimmanjkrat na WCuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
22.11.2008 22:28:38   
Anonimen
nisi sama, jst sm tuuser posted image batmana gledamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4014
23.11.2008 8:53:43   
Ploha
niia: jaz tudi ne znam seznama rihtat,...

uršika:
ja js sm včeraj probala narest nutellino torto, superrrrrrr je, odlična,...hitro in enostavno,..pol sm pa na torto napisala Nutella pa rožico zraven, v sredini rožice sm pa potresla une pisane mrvice,....
Ma res je odlična,..tko da hvala za super receptuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
23.11.2008 9:43:15   
Zvezdica
jutro lepe nosečke
poglejte koliko sonca nam je namenjeno danes. user posted image

Tok sem vam hotla eno kavico postrežt, zdaj pa šibam, ker Imam doma pravo GRADBIŠČE. Kot v povojnem stanju, pa vse sem imela že spedenanuser posted image
Tale naš mali sonček v mojem trebuščku je izzval tole razbijanje. AMpak ni hudgauser posted image

V glavnem, jutri mi pride mami pomagat pospravit, ker je vse belo od prahu, liamova soba je skladišče, jast sem pa itak čist user posted image ker bo tole trajal še nekaj časa, oz vsaj do takrat ko bodo stene dokončno zrihtane.

Do jutri user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.11.2008 11:36:01   
sasa78
Dober dan souser posted image ,

kje ste pa danes? Imamo tako lep sonček in sploh ni tako mrzlo. Res lepo.

In kako se imate? Meni se je Anže že čist umiril in na vagi je pokazalo -1 kg, zatekam ravno ne ampak ne vem kako to - po moje se že pripravljam. Bomo vidl kaj nas bo presenetilo.

Moram pa rečt da mam vse pripravljeno za našega user posted image . Vse spakirano, tako da lahko samo "pihnemo" user posted image user posted image !

Me pa blazno boli sramna kost, kot da se že odpiram, pa dol me tud ful tišči.

Moj dragi je danes bil že delaven, prebelil je spalnico  user posted image user posted image user posted image !!! Sedaj je pa peljal otroke ven, jaz pa kuham kosilo.

Punce uživajte v današnjem dnevu - je res lep user posted image user posted image user posted image user posted image !

Glede nuteline torte pa vam priporočam da nutelo kupujete v milerju ker je 1000x boljša. Jaz jo vedno polovico torte namočim še mal z rumom, za odrasle in je za moje pojme še boljša - v receptu tega ni. user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.11.2008 13:09:49   
uršika***
Dober dan

Joj, Saša a ti to resno???? Misliš, da boš že šla??? Pa spakirano imaš že tudi? Me je kar stisnilo pri srcu. Za nekatre se potem že resno začenjauser posted image  A je že čas, da si vse napakiramo stvari????

Ja, lep sončen dan je danes, čeprav sem potihem upala, da se bom zbudila v zasneženo jutro. No, mogoče bo pa jutri takouser posted image - ker jaz sem totalni snežni manijakuser posted image

Mi bomo danes imeli s prijatelji skupaj kosilo, potem bomo pa šli malo na sprehod, pa v domači kinouser posted image kakšen film pogledat.

Lepo nedeljo vam želim- se tipkamo jutri

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.11.2008 13:57:48   
Ploha
evo mene, ravno po južni, drugače je pa danes malo delaven dan, sem dopoldne ribala traktor, zdaj ga pa user posted image še od zunaj pere,...

saša:
to od nutelle je pa res, pa še cenejše je kot recimo v sparu, mislim, da za 60 centov,...
Ma kaj se ti že počasi naštimuješuser posted image , a so ti datum prestavli, a zakaj tako prehitevaš????

Neposredna povezava do sporočila: 4019
   [Brisano sporočilo]
23.11.2008 18:58:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.11.2008 19:18:56   
sasa78
Čerrrr! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tu - nobene druge ni - le kje ste?

Nutela iz milerja je boljša -  ma čist drug okus vsaj meni user posted image user posted image user posted image !!!

moje2 sončka se sedaj kopat jaz sem si pa vzela čas za vas pa ni tuki nobene user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica - kje si pa ti danes?

AQ - zmrzuješ?

Ronja - kje se pa ti danes skrivaš?

Nina166 - prej sem te vidla a te ni več KJE se skrivaš

A SE SAMO JAZ JAVLJAM NA RAPORT!!! user posted image user posted image user posted image    Zezam

Moram še večerjo skuhat - pravijo fantje da bi radi mlečen riž.

Meni so prestavili rok na 15.12. pa da vidmo - ampak vseeno ostajam pri vas - upam seveda da me marate k drugače bom pobegnila med decemberke. Spokano imam ker se nikoli ne ve kdaj bomo krenile - jaz se pri tem kar temeljito pripravljam. No še za user posted image  spakiram pa bo. To pa je itak 123, kajne. 

No to bi bilo vse

a je kara tu?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.11.2008 19:26:34   
sasa78
Joj, Saša a ti to resno???? Misliš, da boš že šla??? Pa spakirano imaš že tudi? Me je kar stisnilo pri srcu. Za nekatre se potem že resno začenja

No ja po prejšnem UZ je rekla da se mi rok nekoliko spremenil (15.12.) - naj povem da bi vse dala da bi bil januarček!! Podpišem prec papirje sam da bi bil 1.1., ker če je recimo 24.12 gre 1 leto prej v šolo - moj Jan je januarski, Enej pa aprilski, in se otrokom pozna vsak mesec - joj kaj bi dala da bi zdržala do novega leta!!!  user posted image user posted image

Mogoče mi bo pa le uspelo.
Napotnico za rodit mam že 14 dni tako da tud gin. ve da se je neki začelo dogajat pri meni. Ma bo boljš!!!

Danes sem okrasila še okrog previjalke. Kaj vse ne delam za 3 user posted image . Nekaj mi govori da bomo imeli še 4-ga user posted image user posted image user posted image user posted image   sam zato ker vsi tako uživamo user posted image user posted image user posted image   zezam - nimamo se več kam širt - pa avtodom imam samo za 5 oseb in to bo čist dovolj!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
   [Brisano sporočilo]
23.11.2008 19:35:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
23.11.2008 19:40:18   
nina166
Evo me Saša. Ja ti kar ostni pri nas januarčicah...moreš ostat, ker mi te ne damo decembrkam. Saj je samo še dober mesec, potem pa lahko greš rodit. Mogoče pa bo Anže prvorojeni otrok v novem letu user posted image  A ne bi bilo fajn user posted image
Držim pesti, da bo Anže priden do januarja. Te pa čisto razumem...tisti ki so rojeni konec leta so še res tako mali ko gredo v šolo. Posebno če so bolj mali in suhceni...naša soseda je bila tak majčkena, ko je že mogla v šolo.

Moja dva pa večerjata...čokolina. Zdajle pa grem zraven Domna spat...potem pa sledijo pravljice...ene 4 mu morem povedat, predno zaspi user posted image

Grem se spravit spat...če bo kmalu zaspal, pridem še kaj nazaj.

Lep večer vsem

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.11.2008 20:05:35   
lunica12
Cer punce....

No pa se se vam js javlam z zamudo.....Nisem uspela vsega prebrat tok ste se razpisale.

Sasa kk pa to da so se ti tk zmotli pri roku?kk so ti pa prvi rok dali?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?