|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
21.11.2008 10:49:46   
Ploha
ja jst sem se tud preveč zredila, za 4 kg, pa me je tud "zmerjala", je rekla do naslednjič maximum 2 kg,.user posted image user posted image ..tko da ne vem kako bo,...
obseg mam pa jest krepko čez 100,...
aja niia: naslednji pregled mam 16.12,...če boš seznam kej rihtala,....pa ne vem kaj je s telimi puncami ki se nič ne javjo iz seznama????

ulla: ja šit no, pol mate pa skos pestro, upam da se čimprej pozdravi!!!!

niia: kolk si se pa ti do zdej zredila???????
A ti pa kr nuttelo,..jaz sem pa paradajz pa pol čez buhtl z marmelado user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
21.11.2008 10:55:04   
uršika***
Ojej Ulla. Lepo crkljaj svojo malo princesko, da bo hitro spet zdrava.

Niia tako se dela!!!!! Ti kar popaj slikce- ampak ne takšne, da nam potem začne krulit po trebuhuuser posted image
Sicer grem pa jaz zdajle delat Nuttelino torto za taščo, ko ima rojstni dan, Je še nisem probala, pa da vidim, če je res tolk dobrauser posted image  ( se opravičujem za malo skomin še z moje straniuser posted image )

Mima ti pa lepo počakaj do januarja. Kam se ti tako mudi???? Če ne bo šlo drugače ga pa tišč noter vsaj do 1.1.2009user posted image

Sonček men je pa moj G rekel, da so kg v redu, pa sem se zredila 13 kguser posted image . Ma ne sekiraj se. Ampak mi res ni jasno zakaj je 9 kg preveč.

Niia a bi ti tudi lahko še kaj dodala na seznamček???
Np. imena- tiste ki smo že izbrale, pa kam gremo rodit, kg pa niti niso tako pomembni- vsaj za mene neuser posted image

Nina vidim, da imate pestro pri vas. Se pa vsaj nasmejite, ko takšne zganja vaš maliuser posted image
Komaj čakam, da bo pri nas tudi takouser posted image

Nč, grem pečt. Ene tri pecive ji bom naredila, pa tortico. Dost mauser posted image
papa

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
21.11.2008 10:57:35   
uršika***
Aja, če boč popravljala seznamček: naslednji pregled je 2.12., Alen , Brežice
Živijo Ploha, zdaj pa šibam, je pečica že toplauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3953
21.11.2008 11:25:31   
snikolina
Zdravo, souser posted image !!
3 dni me ni gor, pa ste ful napisale user posted image user posted image user posted image   Ful dobr. Pri nas je neki internet štekal in smo končno odpravili napake- sem pa res bla kot riba na suhemuser posted image . Groza!!!
Zdej pa mam mozilo, dokler si opere dol ne snamem in sem čist zmedena. Pa še visto so mi naložili namesto XPje in sem še bolj zmedenauser posted image .

Za nazaj je tko velik za brat, da ne utegnem trenutno. Sem pa opazila, da se spet dobite in mi je žal, da me ne bo zraven. Res pa je, da bi lahko srečanje-vsaj eno-premaknile v MB. Kaj pravite? (Samo predlog).  V glavnem lepo se imejte in se res malo poslikajte.

Jst sem drugače v redu, Moj sinek malo manj razgraja zadnje tri dni, upam, da je to normalno (proti zadnejmu mesecu in pol, ko je imel treninge non stopuser posted image user posted image user posted image )

Uživajte, papa

Neposredna povezava do sporočila: 3954
21.11.2008 11:27:46   
Ploha
Uršika: Živjo!!!user posted image user posted image user posted image
Ko boš mela čas, bi te pa prosila za recept tel nuttelove torte, če ni skrivnost, sliši se mamljivo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3955
21.11.2008 11:27:49   
ronja
Jaz mam pregled 2. teden, 28.11., takrat dobim tudi papirje za rihtat vse ostalo na csd itd..

Sicer sem pa danes pridna, ker je mala pridna (se lepo igra v sobi) in jaz pridno prevajam, končno, jupi! Zdaj so spet jedrske elektrarne, pa mi je bolj zanimivo, jupi!!!user posted image ma, sem mal čauhnjena, a ne? Samo kaj ko moja naravovarstvena žilica ne mara termoelektraren, pa mi je težko tisto prevajat, me kar srce zaboli - pol kile premoga skurimo za eno bogo ušivo 100Watno žarnico, da gori eno ursrano uro!!! (ne velja za varčne, ampak za navadne žarnice, srčno upam...) Uh, me res kar stisne! no, zdaj sem spet pri uranu in to mi je zanimivouser posted image Mam pa še 4,5 strani za prevest, potem pa obljubim, da dam mir s temuser posted image . Razen če bo oče še kaj rabiluser posted image .

No, sva si pa s tem prislužila tale račko, pa še za tamalo sedežek za na voziček, pa še je ostalo za kaj... No, saj dela je tudi precej... En tak film lepo prevajava ene 14 dni, če zelo pridno delava...

Neposredna povezava do sporočila: 3956
21.11.2008 11:30:18   
Ploha
snikolina: ma kaj ste same štajerke??? 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
21.11.2008 11:33:01   
Ploha
ooooo Ronja, kje se pa ti potepaš, aja sej res termoelektrarne in te zadeve,...ma kaj ti prideš v petek???

Pa se opravičujem vsem, ker takole vse sprašujem pa morim, če pridejo,...kaj pa veš kakšna spregleda da je srečanje pol ni pa nubene nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
21.11.2008 11:43:57   
ronja
ma kaj ti prideš v petek???

Ne vem še... Odvisno, mogoče gremo dol k očetu/dediju - če bo lepo vreme, ne bo pihalo in če bojo še sipe oz lignji (bi jih šla lubi in en njegov sodelavec lovituser posted image ) - tak da vem toliko kot ve, hehe. Sporočim, ko bom vedela. Zdaj so lignji, samo piha in je slaba napoved, tako da ta vikend ne bo nič.

Sicer pa smo šli včeraj vsi 3je v Narodno galerijo gledat Slovenske impresioniste, pa še glih na vodenje smo nabasali, tak da sem jaz pol poslušala, lubi pa je letal za tamalo in ji probal dopovedat, da sicer res lepo odmeva v teh dvoranah, ampak da ji ni treba skoz vriskatuser posted image . Je bila čisto navdušena tamala - mamo malo stanovanjce, pa se ji nebesa prikažejo, kadar ima prostor za šetatuser posted image . In potem je bila seveda taglavna - no, eni so se zgražali, večina p ase jih je smejalauser posted image . Nazajgrede sem skočla še v Mulerja in kupla plenice, tak da zdaj jih končno imamouser posted image , pa še zapahe (meli so spet samo 2user posted image ) za omarce, tak da je zdaj konec njenega konfetkanja papiratih robčkov, ki so bili v predalu nove omare v predsobiuser posted image . Zdaj se je spravila spet na rožo oz. zemljo, pa se delam, kot da ne vem, da lahko v miru pišem daljeuser posted image . Saj bom itak morala spucat, najboljše, da vmes še kaj naredim, pa mam vsaj pol ure še mir, hehe.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
21.11.2008 11:44:38   
snikolina
HAHAHAHA Ploha!!
Jaz sem  Dolenjka, preseljena na Štajersko. Pa sej bi prišla na srečanje, sploh ker bi lahko v družbi tortice jedla user posted image , če bi se dobile ob kaki 11 ali 12 uri, da lahko pridem domov še pred temo. Ampak se verjetno dobite popldne, to pa mi ne paše.

Tistle recept za nutelino torto bi pa jst tut žicala, če bi blo možnouser posted image , ker se mi ful lušta.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
21.11.2008 12:10:17   
nina166
Dan!

ulla glede kapljic se popolnoma strinjam...boljše da ga/jo krči kot pa da ima kdaj kakšne probleme zaradi nejemanj. Se pa spomnim, da je bilo tu na forumu veliko govora o teh kapljicah, ko je bil domen mali in da je bilo kar veliko mamic, ki so dajale namesto ad3 samo d3
Dajmo se nekaj spomnit, da bomo dobile februarčice...magari lepimo same bedarije user posted image  user posted image  user posted image  Pustit pa se jim ne smemo user posted image

vrtnica saj ne da se ne vidi, samo bolj slabo se vidi. Mi imamo lesen stro pobarvan na natur...mogoče če imate pobarvanega na belo, da bi se potem boljše videlo. Drugače pa lahko usmeriš tudi v steno, tako da ni panike. Samo moreš ulovit ravno pravo razdaljo...če je preblizu so medvedki preveliki user posted image . Kompliciram a ne?

sonček super da je bilo na pregledu vse vredu. Za kg pa se ne sekiraj...po moje jih sploh nimaš nič preveč. Jaz sem se v prvo zredila vsega skupaj 20kg in sem po porodu kar težko shujšala. Zdaj pa sem se do sedaj zredila tudi okoli 9, pa do konca bodo verjetno še kake 4 šle gor. Drugače pa je čisto normalno, da se zrediš okoli 13kg, zato res ne vem kaj tvoja g tako komplicira.

mima kar se čakanja tiče, so ti zdravniki res obupni. No moja g je še kar vredu, čakam maksimalno 15min, ko pa pridem v lj pa sem za par ur dobra. Pa še problem mi je sedet na tistih trdih stolih v čakalnici in čakat 2-3 ure. Se tolažim s tem, da bo kmalu konec teh pregledov in čakanja.

ula uboga tvoja mala...naj se čimprej pozdravi user posted image

Jaz pa bi imela kar nutelino torto, brez recepta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Grem si kavico skuhat, potem pa da še kaj pametnega naredim danes...mi že malo voda v grlo teče

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
21.11.2008 12:24:21   
*m*o*j*c*a*

dan user posted image !

user posted image ..kok smo kej? pridno čvekate..user posted image user posted image no če bo katera popravljala seznam, naslednji pregled imam 2.12. , imena še ne vemo čist točno (user posted image ga bomo razkrili okrog 3.1.), rodila bom pa po vsej verjetnosti v Slovenj Gradcu..user posted image tolk zaenkrat..user posted image
joj, še 6 tednov pa bo  user posted image tu..ne morem verjet, kak čas beži..zdej že pa res komi čakam..čeprav me še čakajo nakupi za user posted image , tk da prehiteva boljš da ne..ker še nimam vsega..user posted image
zadnjič sva šle s user posted image mamo v nakupe, in sem si lahk zbirala cotke..je blo super in user posted image garderoba se je povečala za lepo število cotk, tk da atija in mamico čakajo samo še nakupi flašk,pleničk in podobnih reči..user posted image user posted image čeprav sem opazila da bi morala met denarnico brez dna, ker ko mene spraviš v tako trgovino za otroke, bi kr vse kupla..user posted image

no lepo se mejte, pa pazte na bušije!user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
21.11.2008 12:30:59   
nina166
A danes ko imam pa jaz čas klepetat ni pa nobene gor user posted image  user posted image

ronja hitro piši user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
21.11.2008 12:47:39   
sonček33
Jaz sem včer v BC kupla takole pralno pleničko. A jih katera ima? Racmank niso imeli.  A mislte da so tele  ok?

user posted image

user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
21.11.2008 13:03:55   
barba
Ojla, kako kaj?

Sploh mi ne znese vsega prebrat, kaj šele komentirat.user posted image  Se bom mogla bolj potrudit.

Ja, mene je kar stisnilo ... še 55 dni do PDP-ja. Men gre ta nosečnost s svetlobno hitrostjo. Jst grem v šoping šele v drugi polovico decembra. Sej večina že/še imam, ampak morem še malj cunj kupit, pa dude in flaško.

Mah kile! Men je na prešnem pregledu G napisu v materinsko "dieta", reku mi pa nč ni. Se zmeri pred pregledom doma zvagam in pol še na pregledu, pa mi je do zadnjega pregleda zmeri isto pokazal. Nazadnje je bla pa za 2 kg razlika.user posted image  Tko, da sem se po zadnjih tehtanjih zredila 12 kg.
Je pa čist drgačna ta nosečnost. Nč noge ne zatekajo, nimam tiste temne črte pod popkom, voda mi ne zastaja, nč krčov v nogah, ... skratka velik boljše, razen ZGAGE! Te pa v prvo ni blo, zdej pa kar naprej.user posted image  Aja, pa zdej se manj redim kot v prvo, ko sem na koncu imela + 23 kg. Trenutni obseg trebuha je pa 111 cm.user posted image

Vam morem povedat, da se mi je ponoči noro sanjalo. Rodila sem trojčke, 2 punčki in fantka. user posted image user posted image user posted image  Je bil največji problem, ker nas je mogu user posted image  prit 3x v porodnišnico iskat, ker smo imel samo eno lupinco.user posted image user posted image user posted image  Sem se zutri najprej za trebuh prijela, če je še tam. user posted image  

Papirje na CSD sem jst že uredila. Začnem z uradno pordniško 18.12., do takrat sem pa na dopustu. user posted image  Pregled mam naslednji teden 27.11., pol pa UZ v 34 t 8.12.. Pa rodit grem v KR.

Zdej pa hitim kosilo kuhat ... uživajte

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
21.11.2008 13:53:12   
uršika***
Evo mene z receptom. Sem ga našla na Kulinarični sloveniji, kjer je bil kao najbolje ocenjen recept vseh časov.
In ko sem tu pa tam pojedla malo kreme...je res njamsi njamsiuser posted image user posted image user posted image

http://kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Nutella-3603.html

To je to. Pa ful na izi je za naredit.

Glede štajerk pa bi bilo po mojem najboljše, da poveste kje bi se rade dobile, pa bomo naredile še eno srečanje na štajerskem. Men ni problem napisatuser posted image , ve samo predlagajte kje, pa kdaj pa kdouser posted image

Sem naredila sončni vzhod, pa marmorni kolač z marmelado, pa seveda tortico, zdajle pa še samo ruske kape skup vržem, pa sem konecuser posted image .
Zakja se že tako trudimuser posted image  za taščouser posted image  ojej, le kaj mi jeuser posted image - menda bo kriva nosečnostuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
21.11.2008 14:01:09   
OLjica
živjo punce,

jst mam pa pregled v pon 24.11.2008. Zredila sem se do zdej 12 kg, gin mi še nič ni rekla glede kil.

sonček33, 9 kg to pa res ni veliko. Vidim, da si se odločila za pralne plenice.

JOoj, delam moram...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
21.11.2008 14:08:42   
crtka
Moj user posted image je pa cca 1440 g težek, se pa še ni obrnil na glavo user posted image , upam da se do 36 t obrne. Zredila sem pa se do sedaj 15 kg pa mi G ni nič težil, obseg bušija pa je točno 100 cm.user posted image user posted image user posted image

Kaj katera razmišlja, da bi pila čaj iz malinovih listov?

Neposredna povezava do sporočila: 3968
21.11.2008 14:11:08   
sonček33
Oljica - še en tedne je za tabo... kmalu boš lahko počivala ... upam vsaj, da imaš takšno delo, da se vsaj občasno lahko malo spočiješ

ja, poskusila bova s pralnimi plenicami

kar se tiče kg, meni se tudi zdi malo, mislim čist ok...mojo G najbolj moti, da sem zadnje 4 kg dobila v samo 5-ih tednih, češ da je to preveč za tako kratek čas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
21.11.2008 14:34:26   
uršika***
Oljica še samo malouser posted image user posted image user posted image

Crtka kaj je s temi malinovimi listi? Zakaj so dobri? Pa kako narediš čaj? Iz svežih listov ali kako?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.11.2008 14:41:18   
snikolina
Uršika, hvala za recept. Naslednji teden ga bom uporabila. Komaj čakam. Pa verjetno bom še kej sadja zraven dala-se mi sadne tortice tako luštajo, da kadarkoli sem v Mb, grem v planet tuš v slaščičarno in nakupujem tortice za domov. HAHAHA grozna sem, a ne morem si pomagat. Odlične so!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.11.2008 14:48:07   
snikolina
Aja, glede kil se pa jst ne sekeram kej preveč, 18 sem jih pridelala.
Vsi mi pravijo kako lep trebušček imam, da sem ljubka, edino moja tašča mi vsakič, ko me vidi, vedno povdari, da sem debela in ooooogrooooomna. Moj odgovor: jaz sem noseča, kaj pa je vaš izgovor??? user posted image
Sama je debela že celo življenje. Žalostno, a ne?

Se mi dopade kar je Ula rekla : neki v tem stilu: sej smo noseče in imamo pravico bit bolj okrogle. Nekaj takega je napisala. Se mi je ful fajn zdelo.

Aja, zdej ko se mi je vse zj.... na rač, sem tut slike izgubila in jih ne morem gor prpopat, pa sem komaj pogruntala kako to izvest.  Ahhh, bo že.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3972
21.11.2008 15:38:03   
uršika***
Snikolina ponavadi imajo takšni največ za povedat- ko imjo tudi sami velik vamp pa veliko rit, pa nobenega konkretnega razloga za to, da so preobilniuser posted image
Ja, Ulla je to lepo napisala, pa še jaz bom tole dodala: tečne smo tudi lahko, imamo pravico, ker smo nosečeuser posted image . Jaz to svojmu vedno povem, če mu kaj ne paše, pa potem takoj utihneuser posted image user posted image
Ni pa lepo, da ti tašča tkole reče- da si debela. Mislim no.... Lepo diskretno se tudi da komentirat, če je že tako pomemben naš izgled in to, da nekaj mora rečt.
A ti ji pa potem kar tko nazaj poveš?

Neposredna povezava do sporočila: 3973
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:12:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:38:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?